- Konu Sahibi papatya3459
-
- #34.381
sezeryanın bebeğe ve sana verdiği zararları ayrıntılı şekilde araştırır okursan, normal doğumda nadiren rastlanan bazı olaylar gayet normal ve risk alınabilir duruma gelecektir. eşinde sende sezeryanın nasıl birşey olduğunu etraflıca araştırın.iyi geceler kızlarrr...eşim ve ben düşüncelerdeyiz biraz( bir-iki tane normal doğum hakkında hoş olmayan şeyler duymuş..bebeğin oksijensiz kalması gibi...bu akşam normal doğum riskliymiş sezaryan ol cırt cırt tamam deyip duruyor espriyle karışık :) bende herşeyin doğalı makbul dür diyorum... benimde kafam karıştı hafiften tırstım açııkçası...eşimde korkmuş bana yada çocuğa birşey olur diye anlaşılan...onun pinpirikliği banada geçti ne yapsak acaba ????
canım yaa eşim film izleyelim dedi bende onu bekletmemek için çıktımzeysımaaaaaaa bak bu ssvd grubunda semra hoca var dogumla ılgılı kaygılarını ve sıkıntını yaz ıstersen ama muhakkak tagle semra hanımı kı atlamasın
elını cabuk tut kızzz:)
lohusa şerbetini ne zamn ikram edıceksn cnm mevlütte mi yoksa dogumdan snramı bide kim yapcak nasıl yapıldıgını biliyomusun bendemı yapsam acep
Kizlar anneme geldim bu sabah ama burnumdan geldi cunki bel agri yine basladi(((((((((
Sanirim bebekin agirligindan oluyor bu agrilar((((((((
Cikiyorum hepiniz kendinize iyi bakin dua edin bana olurmu?hatta babama bile okuttum kendimi(((((rabbim korusun bizi.....
Nabersiniz bacilar?
Üff ben cok pisirigim son gunlerde. Topige girmeye gecmis okumaya bile useniyomsunu bile zor yaziyom yaaaaa
Yemek yerken gozleri kapanip kafasi sofraya dusen bebekler gibiyim. Paso uykum geliyo.
Tugba dogurmadi di mi?:44: onemli bi gelisme oldu mu ben yokken?
günaydın canlarım.... nasılsınız... bebek çantaları konusuna el atmak istiyorum... şimdi önerilerinizi bekliyorum... sırt çantaları rahat tak sırtına al bebeği kucağına diyorlar ama çok hoşuma gitmiyor o ne öyle erkek gibi sırtında çanta.... yndan askılılar da çok büyük minnak bir kızım zaten çanta benden önce gider... elde taşınan saplılarla da bebeği mi tutacaksın, çantayı mı... ya nasıl bir şey alsam... s,z ne aldınız???
günaydın canlarım.... nasılsınız... bebek çantaları konusuna el atmak istiyorum... şimdi önerilerinizi bekliyorum... sırt çantaları rahat tak sırtına al bebeği kucağına diyorlar ama çok hoşuma gitmiyor o ne öyle erkek gibi sırtında çanta.... yndan askılılar da çok büyük minnak bir kızım zaten çanta benden önce gider... elde taşınan saplılarla da bebeği mi tutacaksın, çantayı mı... ya nasıl bir şey alsam... s,z ne aldınız???
Kizlar bebek dogdugunda tuzlu suyla yikanirmis siz yikicak misiniz.bide tuzlu suyla yikayip bi saat tutup sonra durulanir diyolar ne yapsak ki
tekrar günaydın herkese,ya 2-3 gündür o kadar mutsuzum ki şimdide durduramıyorum ağlıyorum hıçkıra hıçkıra.eşim nöbete gidiyor gün aşırı bişeyler oldu kızdım buna,dün nöbetten geldi kahvaltı falan hazırladım neyse yedi saat 12 de evden çıktı ta ki gece 2 de eve geldi,ne arıyor ne soruyor bu arada ben acıktım yemek yok evde demesem sorduğu yok,pizza söyle ben gelemeyecem dedi msj attı.neyse sonra gece10,30da bi msj yok arkadaşını eşi annesinin evindeymiş sancısımı olmuş ne kırklarelindeyim dönecem diye bi msj.nasıl sinirlendim.ya ben şurda 8 ayımı doldurdum başıma bi şey gelse gurbetteyim kocamdan haberim yok umursadığıda söylenemez yok ortada gece 2 de dedim bana bişey olsa ne olacak peki diye abartma ne var ne olmuş beni arayacaksın diyor arasam ben lüleburgazdayım o gelene kadar çatlarım heralde.nasıl moralim bozuldu,bi de demzmi seni umursamıyorum oğlumu strese sokma bağırıp diyor,hoş onuda salladığı yok.bir yerim ağrıyor diye 2 kere desem doğurda sen de kurtul bende diyor.her gün sızlanan biride değilim.nasıl moralim bozuk anlatamam.bi yerlere içimi dökmesem çatlayacaktım.hem ağlıyorum hem yazıyorum.kendimi çok değersiz görüyorum şuan.neyse baş ağrıtmayım.biraz rahatladım yazınca.(((
canım ya sıkma canını hamılelık surecınde erkekler de depresyona gırebılıyor bıraz zaman ver aranızın duzeldıgı bır anda sakınce hıssettıklerını anlatmaya calıstekrar günaydın herkese,ya 2-3 gündür o kadar mutsuzum ki şimdide durduramıyorum ağlıyorum hıçkıra hıçkıra.eşim nöbete gidiyor gün aşırı bişeyler oldu kızdım buna,dün nöbetten geldi kahvaltı falan hazırladım neyse yedi saat 12 de evden çıktı ta ki gece 2 de eve geldi,ne arıyor ne soruyor bu arada ben acıktım yemek yok evde demesem sorduğu yok,pizza söyle ben gelemeyecem dedi msj attı.neyse sonra gece10,30da bi msj yok arkadaşını eşi annesinin evindeymiş sancısımı olmuş ne kırklarelindeyim dönecem diye bi msj.nasıl sinirlendim.ya ben şurda 8 ayımı doldurdum başıma bi şey gelse gurbetteyim kocamdan haberim yok umursadığıda söylenemez yok ortada gece 2 de dedim bana bişey olsa ne olacak peki diye abartma ne var ne olmuş beni arayacaksın diyor arasam ben lüleburgazdayım o gelene kadar çatlarım heralde.nasıl moralim bozuldu,bi de demzmi seni umursamıyorum oğlumu strese sokma bağırıp diyor,hoş onuda salladığı yok.bir yerim ağrıyor diye 2 kere desem doğurda sen de kurtul bende diyor.her gün sızlanan biride değilim.nasıl moralim bozuk anlatamam.bi yerlere içimi dökmesem çatlayacaktım.hem ağlıyorum hem yazıyorum.kendimi çok değersiz görüyorum şuan.neyse baş ağrıtmayım.biraz rahatladım yazınca.(((
ah canımm yaa ne desem ki..bir yerim ağrıyor dediğinde nasıl o cevabı verebilir ne yapabilirim diye düşünmek yerine...çok haklısın ama kızgınlıkla yapmıştır o hareketleri
umursamazlık yapacağını sanmıyorum ben bazı erkekler olgunlaşamıyor malesef
bebiş doğduktan sonra bambaşka olur inşallah
ah canımm yaa ne desem ki..bir yerim ağrıyor dediğinde nasıl o cevabı verebilir ne yapabilirim diye düşünmek yerine...çok haklısın ama kızgınlıkla yapmıştır o hareketleri
umursamazlık yapacağını sanmıyorum ben bazı erkekler olgunlaşamıyor malesef
bebiş doğduktan sonra bambaşka olur inşallah
canım ya sıkma canını hamılelık surecınde erkekler de depresyona gırebılıyor bıraz zaman ver aranızın duzeldıgı bır anda sakınce hıssettıklerını anlatmaya calıs
ah be canım,benim hiç umudum yok oğlum doğsun eminim yalnız kalacam onla,babası çekip gidecek arkadaşlarının yanına.her defasında aynı tepki doğurda kurtulalım diye.tekmeliyor neden ilgilenmiyorsun desem gördüm işte ne yapayım başında bekleyip durcak değilim ya diyor pc ye gömülüyor,oyun oynuyor muhabbet edecek birisini bulup konuşuyor,ben konuştummu yarısını dinliyor yarısını dinlemiyor.gereksiz konuşuyormuşum,anlatmayacakmışım herşeyi amaan ne ne bileyim işte hele 2-3 gündür daha da batar oldu bu durum bana,yalnız başıma ağla ağla bıktım ya valla.
canım sen takıp çaba sarfettikçe ona bi rahatlık geliyordur
dışardan konuşmak kolay ama biraz sen de nu takmasan
mesela o sormaan hiç tekme falan gösterme falan...umursamaz olursan ters teper belki..
ağlama bir de cidden diyorum sonra pişman olursun hamileliğinin tekmelerin oğluşunla aranızdaki bağın tadını çıkar
bırak ne hali varsa görsün..meltem de çok doğru söylemiş hamilelikte ve doğum sonrasında erkekler de sapıtabiliyor depresyona girip
senin eşinde bencillik var anladığım kadarıyla o zaman sen de aynı taktiği benimse gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?