2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

benım 26 şubat dedi de benmkı de kafası aşşada duruyo erken mı gelcek napcak cinsiyetıde bizden yanı kadınlar kulübünün gelecektekı üyesi ama isimsiz üye hala karar vermedım isime sennkıdemı kızdı

olur olur renklı gozlu bende cok ıstedım ama hep acaba olurmu dıyordum allah gonlume gore verdı ruzgarda da aynı krıterleı ıstıyorum ama ne cıkarsa artık:)

wayy rüzgarın annesı demek bende isterım de isim yok ortada
ısmı bellı olsa 3 gunde gelıyor valla tac sıparısle

Benide korkutan dönmesi oldu yaaa erken deilmi yaaa çocuk ne zaman döner bilmiyorum ama 9 ay 10 gün olsun bananeeee oda balıkk olsun =))) eşiminde adı a harfiyle bende kardeşleriminde kızımında adı ayse Naz olsun istedim onaylandı tasdiklendi konuşmalarımızda bile ayşe aşağı ayşe yukarı herkes alıştı da =))) değişik bir durum oldu. Zor yaaa isim bulmak içinden ne geçiyosa onu koy birine baglı kalma senin çocun nede olsa.

erken donmesınde sorun olmaz kız benımkıde 24 te dondu

ayse naz güzel bi isim bence oğlumun adını ben koyamadım kızımınkını ben koymak istiyorum ama bakalım hayırlsıı

kızlar ben cıkıyorum uykum geldı sütümüde içtim size hayırlı geceler yarın günün gelişmeleriyle karsınızda olmak dilegiyle ALLAHa emanet olun hepiniz

bebem ilk doğumun sezeryan biliyodum onu sorduydum neden sezeryan olmak zorunda kaldı?
canım 4350 gr dogdu o yuzden
kızlar ben cıkıyorum uykum geldı sütümüde içtim size hayırlı geceler yarın günün gelişmeleriyle karsınızda olmak dilegiyle ALLAHa emanet olun hepiniz
ıyı geceler canım

doğumla ilgili yazıyı okudum eşime . Dinledi dinledi bitince de , doğumu çok zahmetli birşey gibi anlatmışlar yaa dedi. Şoklardayım sinirim bozuldu ne sanıyorsa artık

kizlar oku oku yoruldum ne cok yazmissiniz yine masallah meltem sen markafonide indirim var dedikten sonra hemen gittim yastik yatak aldim. yarinda chiccodan besigi alicam... iyi oldu haber vermen...
buarada cok yorgunum sabahtan beri ders calisiyorum..

Nabersiniz bacilar?

Üff ben cok pisirigim son gunlerde. Topige girmeye gecmis okumaya bile useniyom sunu bile zor yaziyom yaaaaa
Yemek yerken gozleri kapanip kafasi sofraya dusen bebekler gibiyim. Paso uykum geliyo.

Tugba dogurmadi di mi?:44: onemli bi gelisme oldu mu ben yokken?

Kizlar bebek dogdugunda tuzlu suyla yikanirmis siz yikicak misiniz.bide tuzlu suyla yikayip bi saat tutup sonra durulanir diyolar ne yapsak ki
ben yıkıcam canım severım oyle adetlerı ben ama bekletmem son durulama suyuna azıcık atmıstık salıhhte
oh ıyı barı ben kazıklandım sen kazıklanma:)
kotu haber butun topıc dogurduk sen sona kaldın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…