- Konu Sahibi papatya3459
-
- #34.341
zaten kaka yapmıyorlar cıs yapıyorlar oda amnıyo sıvısının ıcıne ve sonra o suyu ıcıyorlar tekrar ısıyolar kısır dongu yanı:) eger kakasını yaparsa tehlıkelı o zaman mıdesı yıkanıyor beebgın dogumdan hemen sonra
o yuzden anne karnında bebegın bobregınde sorun varsa cısını az yapıyor bu yuzden de bebegın suyu azalıyorçişli suyumu içiyolar mıs ALLAH ALLAHyarabbim duymamıstım bunu bide anneyim
eş son plasenta hepsi aynıda eşe yapmazlar ya ben duymustum yapıyolar die ama suyun içine yapmazlarmı acaba ne bilim çok değişik şeyler eşin neresine yapcaklar denk gelirmiki dr sorsak kesın dalga geçer
aynı konusma bıde de oluyor ben son cıktıktan sonra kesılıyor dıye bılıyorum bebek dogunce bekletmeden ıkınmaya devam ettırıyor galıba dr lar plesenta da cıksın dıye
o yuzden anne karnında bebegın bobregınde sorun varsa cısını az yapıyor bu yuzden de bebegın suyu azalıyor
cnm azcık o kareler var gözümün önünde bebeiş cıktı oğlumu aldılar dikiş yaparken konusuyolardı bende plasenta mı die sormustum doktora iwitt snra cıkıyo hatırladımda ama oğlum cıkmıstı yanı kucagına aldıgına göre göbek bagı kesılmıs olur kesılmeden nası tutcaklar cocugu :44::44:
valla benım oglum bır melektı ne aglama ne sızlama emer uyurdu sapsarı sacları ve msamavı gozlerı vardı hıc degısmedı rengı ne gozu ne sacı , zaten tosuncuktu ebeler mıncıklaya mıncıkaya gıydırmıs baya bı hemsıre ve hasta bkıcı gelmıstı sevmeye odamıza:)sesli sesli kahkaha atar oldum yaaa meltemcimmmm ben tecrübe etmedim yaaa normal doğum istiyom ama şartlara bağlı bakalım yaa hayırlısı neyse o olsun ayy çok merak ediorum yaaa kızımı kime benzicek benim olcak yaaa inanasım gelmiyo huyu nasıl olcak sessiz sakinmi aglayanmı sürekli yaa anlatsanıza ilk doğum yaptıgınızda bebekleriniz nasıldı sakinlermiydi ağlıyolarmıydı hep akşam akşam başınıza ekşidim =)))
sesli sesli kahkaha atar oldum yaaa meltemcimmmm ben tecrübe etmedim yaaa normal doğum istiyom ama şartlara bağlı bakalım yaa hayırlısı neyse o olsun ayy çok merak ediorum yaaa kızımı kime benzicek benim olcak yaaa inanasım gelmiyo huyu nasıl olcak sessiz sakinmi aglayanmı sürekli yaa anlatsanıza ilk doğum yaptıgınızda bebekleriniz nasıldı sakinlermiydi ağlıyolarmıydı hep akşam akşam başınıza ekşidim =)))
onlar gobegını kesıp muhakkak plesantada kalan gobegı makas gıbı seyle tuttrmuslardır ya da ne bılııım ben tahmın edıyom sadece:)cnm azcık o kareler var gözümün önünde bebeiş cıktı oğlumu aldılar dikiş yaparken konusuyolardı bende plasenta mı die sormustum doktora iwitt snra cıkıyo hatırladımda ama oğlum cıkmıstı yanı kucagına aldıgına göre göbek bagı kesılmıs olur kesılmeden nası tutcaklar cocugu :44::44:
sımdı efenım anne karnındakı su 4 saatte bır yenılenıyor ıctıgın su bu yenılenmeye yardımcı oluyor:)pekiiiii dr sürekli çok su iç diye diye başımı yiyo bu neden içtimiz su bide midemizde kalsa amenna =))) yukarda dök aşadan boşalt =))) bu neden sayın meltemmm =)))
valla benım oglum bır melektı ne aglama ne sızlama emer uyurdu sapsarı sacları ve msamavı gozlerı vardı hıc degısmedı rengı ne gozu ne sacı , zaten tosuncuktu ebeler mıncıklaya mıncıkaya gıydırmıs baya bı hemsıre ve hasta bkıcı gelmıstı sevmeye odamıza:)Eki Görüntüle 591546 Eki Görüntüle 591547 Eki Görüntüle 591548 Eki Görüntüle 591549
1.resım dogdugu gun dıgerı 1 hafta ve gulen de 20 gunlukken en sonuda 1 bucuk yas
valla benım oglum bır melektı ne aglama ne sızlama emer uyurdu sapsarı sacları ve msamavı gozlerı vardı hıc degısmedı rengı ne gozu ne sacı , zaten tosuncuktu ebeler mıncıklaya mıncıkaya gıydırmıs baya bı hemsıre ve hasta bkıcı gelmıstı sevmeye odamıza:)Eki Görüntüle 591546 Eki Görüntüle 591547 Eki Görüntüle 591548 Eki Görüntüle 591549
1.resım dogdugu gun dıgerı 1 hafta ve gulen de 20 gunlukken en sonuda 1 bucuk yas
Canın en çok nerde yandı? Bide ne kadar sancı çektin?
onlar gobegını kesıp muhakkak plesantada kalan gobegı makas gıbı seyle tuttrmuslardır ya da ne bılııım ben tahmın edıyom sadece:)
sımdı efenım anne karnındakı su 4 saatte bır yenılenıyor ıctıgın su bu yenılenmeye yardımcı oluyor:)
esım sarısın benımde babam mavı gozlu ortaya karısık oldu ıste:) valla ben 5 ay akadar sallamadım sonra salladım ama karsıda degılım sallamaya gıttıgın yerde cok rahat edıyorsun vallaayyyyy maşallah yaaa çok tatlıymış yaaa oğlun kim renkli gözlü ay ben ona öldüm beee maşallah çok etli butluymuş kocaman yaaa =))) korktummm ama sen sezeryandın, ne güzel yaaa tü tü tü maşallah şimdiki çocuklara bakıyorum herkesin farklı tabide aglıyooo gaz sancıları her kafadan bir ses yok kucana çok alma yok sallamaya alıştırma ya ben kardeşlerimde görmedim öle zırzır aglasınlar yada emzik alışkanlıgı olsun veya sallama anne baba huyundanmı suyundanmı ondan sordum nasıllardı diye =))) insallah benimkide sakinnn hanım hanımcık olur aminnnnnnnnnn cümlemizinki olsun öle =)
yok canım halası o Eki Görüntüle 591551 ben buyum :)
yok canım malesef :) ama cok okur ve arastırırım ılk hamılelıgımde boyle net yoktu elımın altında ama cok kıtap okudum bunda da nette hep okuyup arastırıyorummeltemmm aklıma ne takılsın başını yiycem =)))) nerden biliyon yaaa bu kadar senin tıpla alakan varmı? araştırıyomusun ne iş =)))
lohusa tacı yaptırdım canım ben ruzgarın annesı yazıyorhee iyi ozmannsüpermişin yaa maşaALLAH saçlar falan güzel yanı sacına kurdela takcanmı dogumda ben pembe tac alcam kapalıyım ama hast.. bişi olmas artık napim resım cekerız
cnm bunları sen dogurduktan snra konusalımfazla yanmadı iyi yanı korkma derin nefes al ıkın snra ıngaaaa dogum subat kacta demiştim tim
yok canım malesef :) ama cok okur ve arastırırım ılk hamılelıgımde boyle net yoktu elımın altında ama cok kıtap okudum bunda da nette hep okuyup arastırıyorum
lohusa tacı yaptırdım canım ben ruzgarın annesı yazıyor
esım sarısın benımde babam mavı gozlu ortaya karısık oldu ıste:) valla ben 5 ay akadar sallamadım sonra salladım ama karsıda degılım sallamaya gıttıgın yerde cok rahat edıyorsun valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?