- Konu Sahibi papatya3459
-
- #34.441
ınsallah ınsallahhh.....
hıc sorma papapa yaa bole beklemesıde kotu onceden bekledıgım bı tarıh vardı sımdı bu her an geleblr beklemesı benı sıkmaya basladı
merhaba kızlar..sizi yakından takip ediyorum her zaman yazamasamda..
bi sorunum var..benimle aynı durumda olan varmı? ben tüp bebekle hamile kaldım..baştan beri 4 boyutlu ultrasona giriyorum..bebeğim iyi çok şükür..şu ölçümlerde fl uzunluğu hep 1 hafta geriden geliyodu.dr.önemli değil demişti..dün gittiğimizde 34+4 ken fl 32+4 çıktı..2hafta olması beni üzdü..dr.ölçüm açısından falan desede rahatlayamadım..hatta ağladım orda..gelşiminde bi sorunmu var diye bitirdim kendimi..son ayda ölçümler çok değişik oluyomuş okuduklarımdan bunu anladım ama...varmı böyle bi durum yaşayan?
hepinize sağlıklı hayırlı kolay doğumlar...
merhaba kızlar..sizi yakından takip ediyorum her zaman yazamasamda..
bi sorunum var..benimle aynı durumda olan varmı? ben tüp bebekle hamile kaldım..baştan beri 4 boyutlu ultrasona giriyorum..bebeğim iyi çok şükür..şu ölçümlerde fl uzunluğu hep 1 hafta geriden geliyodu.dr.önemli değil demişti..dün gittiğimizde 34+4 ken fl 32+4 çıktı..2hafta olması beni üzdü..dr.ölçüm açısından falan desede rahatlayamadım..hatta ağladım orda..gelşiminde bi sorunmu var diye bitirdim kendimi..son ayda ölçümler çok değişik oluyomuş okuduklarımdan bunu anladım ama...varmı böyle bi durum yaşayan?
hepinize sağlıklı hayırlı kolay doğumlar...
Ay canım valla ben de artık gelsin istiyorum, bugün alışverişe gittik bi sürü topuklu ayakkabı beğendim gel gör ki giyemicem diye alamadım) saka maka en çok ağrılarımdan dolayı gelsin bi an önce istiyorum
ben olcumlere her kontrolde bakıorum daha ıstıkrar hıc gormedım hc takma kafana ustelık doktorunda sorun yok demıs daha nıe sıkıon kendını bısı olsa doktor mutlaka solerdı
ayyyy evett evet bendeee xxxxl bedenlere gırmekten bıktım gıyınıp suslenmek aynalarla barısmak ıstyrummm kızımla suslu suslu gezmek ıstyrum
su agrılar benıde mahvedıo gecelerı cok kotuyum karnım tas gıbı oluyo 2 gecedr uykularım cok rahatsız artık fınısh olsun
girip çıkmış gibi olcam ama biraz evvel haberlerde doğum yapcak annelere müjde deyince dikkatimi çekti çalışan annişlere duyurulur....
doğum izni 16 aydaaaan 24 aya çıkmış. yani 6 ay minişlerin her an yanındasınız...
ızmır de h&m yok kiiiiiiiiiiiiKokos anneler olcez biz)) bugün h&m den 2li emzirme sütyeni aldım 20liraya ) evde denedim pek de rahat tavsiye edilir
girip çıkmış gibi olcam ama biraz evvel haberlerde doğum yapcak annelere müjde deyince dikkatimi çekti çalışan annişlere duyurulur....
doğum izni 16 aydaaaan 24 aya çıkmış. yani 6 ay minişlerin her an yanındasınız...
ızmır de h&m yok kiiiiiiiiiiii
clemmmm ve tugba sogurmadınız dımı daha
kızlar kardesım geldı yemege ben kactım optum hepınızı tek tek
Ay canım valla ben de artık gelsin istiyorum, bugün alışverişe gittik bi sürü topuklu ayakkabı beğendim gel gör ki giyemicem diye alamadım) saka maka en çok ağrılarımdan dolayı gelsin bi an önce istiyorum
ızmır de h&m yok kiiiiiiiiiiii
clemmmm ve tugba sogurmadınız dımı daha
kızlar kardesım geldı yemege ben kactım optum hepınızı tek tek
Kokos anneler olcez biz)) bugün h&m den 2li emzirme sütyeni aldım 20liraya ) evde denedim pek de rahat tavsiye edilir
zımbalılarıda gördunmuçoook güzeller ama giyemıyoz işte kıyafetler alamadıgım için daha bi güzel geliyo sankı dogumdan snrada kilo sorunu olur ama giyeriz ya nolcak dimi
Kilo sorunu bi süre olsun hadi , yine de şimdikinden daha çok seçeneğimiz olacak
24 ay iki sene degilmi ki :44:
hihihi
hafta diyceeme ay demişim kuusura kalmayın kııııı......
ayyyy bende çok sevindim kuzular ben de haberlerde gördüm tuza de
yazmıştı ben de yok demiştim ama ocağın ilk haftası görüşülecek diyolar bakalım
inşallah ben 2 hafta sonra ayrılacaktım izne inşallah bize de geçerli olur da bebişlerimizi
erkenden bırakıp işe gitmeyiz bir de raporla flan uğraşmayız
bir de yine çenemi tutamıcam ama kızıyorum işte söylemek istiyorum bi arkadaş
gelmiş yazmış buraya bi soru sormuş, takip ediyorum ama yazamıyorum demiş
tabi ben baktım başka topiklere yazıyorlar sadece sorunları olduğunda gelip soruyolar
tabiki sorabilirler burası kimsenin yeri değil ama siz ne güzel cevap vermişsiniz
hanımefendiler cevaplarını alınca bi teşekkür etme zahmetinde bile bulunmuyolar
ben de böyle insanlara hiç cvp yazmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?