2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
ınsallah ınsallahhh.....

hıc sorma papapa yaa bole beklemesıde kotu onceden bekledıgım bı tarıh vardı sımdı bu her an geleblr beklemesı benı sıkmaya basladı

Ay canım valla ben de artık gelsin istiyorum, bugün alışverişe gittik bi sürü topuklu ayakkabı beğendim gel gör ki giyemicem diye alamadım ) saka maka en çok ağrılarımdan dolayı gelsin bi an önce istiyorum

Hiç üzme kendini, 2-3 hafta önde ya da geride olması bişi ifade etmez, ayrıca o ultrason cihazları da hep farklı farklı ölçüo, sen içini ferah tut

ben olcumlere her kontrolde bakıorum daha ıstıkrar hıc gormedım hc takma kafana ustelık doktorunda sorun yok demıs daha nıe sıkıon kendını bısı olsa doktor mutlaka solerdı

ayyyy evett evet bendeee xxxxl bedenlere gırmekten bıktım gıyınıp suslenmek aynalarla barısmak ıstyrummm kızımla suslu suslu gezmek ıstyrum
su agrılar benıde mahvedıo gecelerı cok kotuyum karnım tas gıbı oluyo 2 gecedr uykularım cok rahatsız artık fınısh olsun

Kokos anneler olcez biz )) bugün h&m den 2li emzirme sütyeni aldım 20liraya ) evde denedim pek de rahat tavsiye edilir

kızlar nasılsınız gidemedık bugun biyere nevresım takımı bakcaktım eşim hiç oralı olmadı okey oynadı bende tv izledım yattım napim ben onsuz bakarım hafta içi artık :2:

girip çıkmış gibi olcam ama biraz evvel haberlerde doğum yapcak annelere müjde deyince dikkatimi çekti çalışan annişlere duyurulur....

doğum izni 16 aydaaaan 24 aya çıkmış. yani 6 ay minişlerin her an yanındasınız...

kızz 16 ay degıl 16 haftadan 24 haftaya ama hemen sevnmyelm yasa cıkmadan neyın ne olcagı bellı olmaz kursagımızda kalır sonra

zımbalılarıda gördunmu çoook güzeller ama giyemıyoz işte kıyafetler alamadıgım için daha bi güzel geliyo sankı dogumdan snrada kilo sorunu olur ama giyeriz ya nolcak dimi

zımbalılarıda gördunmu çoook güzeller ama giyemıyoz işte kıyafetler alamadıgım için daha bi güzel geliyo sankı dogumdan snrada kilo sorunu olur ama giyeriz ya nolcak dimi

Kilo sorunu bi süre olsun hadi , yine de şimdikinden daha çok seçeneğimiz olacak

ayyyy bende çok sevindim kuzular ben de haberlerde gördüm tuza de
yazmıştı ben de yok demiştim ama ocağın ilk haftası görüşülecek diyolar bakalım
inşallah ben 2 hafta sonra ayrılacaktım izne inşallah bize de geçerli olur da bebişlerimizi
erkenden bırakıp işe gitmeyiz bir de raporla flan uğraşmayız
bir de yine çenemi tutamıcam ama kızıyorum işte söylemek istiyorum bi arkadaş
gelmiş yazmış buraya bi soru sormuş, takip ediyorum ama yazamıyorum demiş
tabi ben baktım başka topiklere yazıyorlar sadece sorunları olduğunda gelip soruyolar
tabiki sorabilirler burası kimsenin yeri değil ama siz ne güzel cevap vermişsiniz
hanımefendiler cevaplarını alınca bi teşekkür etme zahmetinde bile bulunmuyolar
ben de böyle insanlara hiç cvp yazmak istemiyorum

haklısın zuzum bende bi kac yere yazıyorum ama genelde burdayım dedigin kişileride hiç görmemıstm burda bende yazdm bi kac kişiye cvp olarak ama görmediler sanırsam olsun böçver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…