- Konu Sahibi papatya3459
-
- #34.461
Sana da göndereyim canım benim, ciddiyim kızlar bebişlere hediye yollama olayına girememiştim bari size hediye alıp göndereyim ama beden yazmanız gerekbızde de yok valla h&m bende hem sudyen hem atlet olanlarından almıstım hc denemedm ama ıdare ederım heralde
Ay kız sorma ben bugün baktım kıyafet aldırmıyorum iPad aldırdım pc bozulmak üzereydi ilaç gibi geldiewett cnmm en azından aynı şeyleri giymeyiz yanişimdi bebiş alısverısı dogumdan snrada anne alısverısı yapcaz kocalarımız battı vallaa
Neyse kuzum biz yardımcı olalım daayyyy bende çok sevindim kuzular ben de haberlerde gördüm tuza de
yazmıştı ben de yok demiştim ama ocağın ilk haftası görüşülecek diyolar bakalım
inşallah ben 2 hafta sonra ayrılacaktım izne inşallah bize de geçerli olur da bebişlerimizi
erkenden bırakıp işe gitmeyiz bir de raporla flan uğraşmayız
bir de yine çenemi tutamıcam ama kızıyorum işte söylemek istiyorum bi arkadaş
gelmiş yazmış buraya bi soru sormuş, takip ediyorum ama yazamıyorum demiş
tabi ben baktım başka topiklere yazıyorlar sadece sorunları olduğunda gelip soruyolar
tabiki sorabilirler burası kimsenin yeri değil ama siz ne güzel cevap vermişsiniz
hanımefendiler cevaplarını alınca bi teşekkür etme zahmetinde bile bulunmuyolar
ben de böyle insanlara hiç cvp yazmak istemiyorum
girip çıkmış gibi olcam ama biraz evvel haberlerde doğum yapcak annelere müjde deyince dikkatimi çekti çalışan annişlere duyurulur....
doğum izni 16 aydaaaan 24 aya çıkmış. yani 6 ay minişlerin her an yanındasınız...
meltemın kardeşi yemege geldi acaba meltem ve rüzgar ne yiyo şimdikbenm hep karnım acıkıyo yaaa
Ay kız sorma ben bugün baktım kıyafet aldırmıyorum iPad aldırdım pc bozulmak üzereydi ilaç gibi geldi)
wayyy kıyafet yerıne iPad öylemii bende bendeeeama biz daha bebiş eksiklerini tammlamadık kii ben iPad yerine bebeğime telsiz alsam olmasmı ağladıgında koşar gelirim yanına
haklısın zuzum bende bi kac yere yazıyorum ama genelde burdayım dedigin kişileride hiç görmemıstm burda bende yazdm bi kac kişiye cvp olarak ama görmediler sanırsam olsun böçver
Sana da göndereyim canım benim, ciddiyim kızlar bebişlere hediye yollama olayına girememiştim bari size hediye alıp göndereyim ama beden yazmanız gerek
Ay kız sorma ben bugün baktım kıyafet aldırmıyorum iPad aldırdım pc bozulmak üzereydi ilaç gibi geldi)
Neyse kuzum biz yardımcı olalım da)
wayyy kıyafet yerıne iPad öylemii bende bendeeeama biz daha bebiş eksiklerini tammlamadık kii ben iPad yerine bebeğime telsiz alsam olmasmı ağladıgında koşar gelirim yanına
Bize telsiz hediye geldiya ne kayınvalidem ne görümcem bişeye ihtiyacın var mı diye sormadı ama eşimin yengesi telsiz hediye etti, yengesinin annesi de hırka Yelek patik ve bere örmüş ama kayınvalide görümce tarafında tık yok )
Sana da göndereyim canım benim, ciddiyim kızlar bebişlere hediye yollama olayına girememiştim bari size hediye alıp göndereyim ama beden yazmanız gerek
Neyse kuzum biz yardımcı olalım da)
Selam kızlar yaa ben bu gece sancıdan uyuyamadım şuanda sanki aşağı vurdukta sızlıyor çıkacak gibi ne yapıtım randevumda 10 Ocak'ta :18:
zımbalılarıda gördunmuçoook güzeller ama giyemıyoz işte kıyafetler alamadıgım için daha bi güzel geliyo sankı dogumdan snrada kilo sorunu olur ama giyeriz ya nolcak dimi
yaşadığının aynısını bende akşam yaşadım kramplar,sancılar uyuyamadım yarın doktora gideceğiz...söylicem ama şimdiden belli ne diyeceği''hamilelikten!!''..
kızlar korselerinizi ayarladınızmı
medikallerde satılan bi ürün varmış biyerde okumuştum ama nasıl bişey olduğunu hatırlamıyorum ondan alıcam ben bulursam
benim doktorum tek tek ölçümlerini söylemiyo
ama burda hatırlıyorum sanki haftasına bi kaç hafta geride olanı
ciddi bir durum olsaydı doktorun asla atlamazdı zaten
Canım hiç kendini üzme, bizim 5 hafta geriden geliyor) eşine kendine ve ailelerinize bak, genetiktir muhtemelen. İnan hiç kafaya takılacak durum değil, ben de kendimi yedim bitirdim zamanında ama ailelere bakınca eşimin babasına çekmiş. Öyle bariz bir fark da olmuyor. Mesela 5 hafta geri demek 1 cm geri demek. Ölçümden kaynaklı olması muhtemel yani. Önemli olan bas ve karın cevresi. Onlarda geriden gelme yoksa hiiiiiiiiiiiç endişelenme
Hiç üzme kendini, 2-3 hafta önde ya da geride olması bişi ifade etmez, ayrıca o ultrason cihazları da hep farklı farklı ölçüo, sen içini ferah tut
ben olcumlere her kontrolde bakıorum daha ıstıkrar hıc gormedım hc takma kafana ustelık doktorunda sorun yok demıs daha nıe sıkıon kendını bısı olsa doktor mutlaka solerdı
ayyyy evett evet bendeee xxxxl bedenlere gırmekten bıktım gıyınıp suslenmek aynalarla barısmak ıstyrummm kızımla suslu suslu gezmek ıstyrum
su agrılar benıde mahvedıo gecelerı cok kotuyum karnım tas gıbı oluyo 2 gecedr uykularım cok rahatsız artık fınısh olsun
bende ayakkabı görüyorum topuklu ,kıyafet görüyorum daracık.hiç bişey alamıyorum
daha 32 .haftada 15 kilo aldım sonum ne olur nasıl veririm bilmiyorum.hamile kıyafetide almak istemiyorum.
ne kaldıkı doğumlara.birde hergün indirim mesajı gelmiyo mu deli oluyorum.bırak almayı dr dışarı çıkmamı
yani ayakta durmamı bile yasakladı
ayyyy bende çok sevindim kuzular ben de haberlerde gördüm tuza de
yazmıştı ben de yok demiştim ama ocağın ilk haftası görüşülecek diyolar bakalım
inşallah ben 2 hafta sonra ayrılacaktım izne inşallah bize de geçerli olur da bebişlerimizi
erkenden bırakıp işe gitmeyiz bir de raporla flan uğraşmayız
bir de yine çenemi tutamıcam ama kızıyorum işte söylemek istiyorum bi arkadaş
gelmiş yazmış buraya bi soru sormuş, takip ediyorum ama yazamıyorum demiş
tabi ben baktım başka topiklere yazıyorlar sadece sorunları olduğunda gelip soruyolar
tabiki sorabilirler burası kimsenin yeri değil ama siz ne güzel cevap vermişsiniz
hanımefendiler cevaplarını alınca bi teşekkür etme zahmetinde bile bulunmuyolar
ben de böyle insanlara hiç cvp yazmak istemiyorum
kızlar korselerinizi ayarladınızmı
medikallerde satılan bi ürün varmış biyerde okumuştum ama nasıl bişey olduğunu hatırlamıyorum ondan alıcam ben bulursam
kuzular bu arada izlediniz mi bilmiyorum
ama "dikkat bebek var" filmini izlemenizi tavsiye ediyorum
ben bugün izledim çok beğendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?