2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

kızlar tam oturdum sohbete eşim geldi..yemek falan derken acil çıktım..kusura bakmayın nolurrrr..

haklısın güzelim..doktorum riskli gebelik uzmanı..işinde çok iyi...kendimi ellerine teslim ettim artık napayım..

cansastr gecms olsn canm dıkkat et kendıne
sağol canım benim...sen de dikkat et..aklımız sende..

sağol tatlım..zaten doktor belki yatırırım diyince hastane köşelerinde tahlil sonucunu beklerken hep çantayı düşündüm...herşeyimi yıkamıştım..ama ütülememiştim...haftasonu ilk işim ütü yapmak olduuu...

sağol canım..evet artık dinlenecem..oleyyy...çok ihtiyacım vardı..yarın son kez okula gideceğim..çocukları maça götürme sözüm vardı..onu da halladeyim..ondan sonra bol uyku..alışveriş..bi de hastane yolları...

bızde de yok valla h&m bende hem sudyen hem atlet olanlarından almıstım hc denemedm ama ıdare ederım heralde
aynen burda da yok..ben de sütyenli atletlerden aldım..yaz olsaydı sadece sütyen alırdım ama zaten kış..atletsiz hayatta duramam ben..

Arkadaşlar,doğum izni 24 aya çıkacakmış,tasarı meclise sunulmak üzereymiş,dua edelim de bizi yakalasın.
hafta dicektin sanırım

arkadaşım sen yazmadım kabul et madem..kabul edenler cevap yazmışlar sağolsunlar..bende teşekkürümü ettim..o kadarda değilim merak etme..bana nasıl ilaç gibi geldi cevapları şimdi sana bunu nasıl anlatayım...ben 5 yıldır uğraştığım için,daha önce kaybettiğim için günlük telaşlara bile düşemedim..yüek küpürtüsü derler ya aynen öyle..
Allahım sağlıkla versin..ve bu yolda uğraşan isteyen her kadına yaşatsın..
sevgiler..

cnm bende 32 haftamdayım hamıle kıyafetı alma olanlarla idare ediyorum bende napim 15 kilo aşırı degil ama daha 2 aya yakın süre var dikkat et cnm dr nie cı:44::44:karmıyo dısarıya

canım amniyon sıvısı fazla bende.erken doğum riski var o yüzden bir aydır raporluyum.yiyip içip yatıyorum.buda bana yağ olarak dönüyo malesef.çok hareketsizim.yürüyüşte yazak.dediğin gibi daha 2 ay var.ama engelleyemiyorum kendimi.
bu arada inş.en azından şubata kadar doğmaz.24 şubat normalde doğum

Slm hamilecikler...2 gündür gezmelerdeydim ama burnumdan geldi yine...
off kafam çok bozuk yaa oturdum ağladım geçmiyo yine...
sizde ne var ne yok?

üzmeyin kızlar birbirinizi... zuzum genele konuştu aslında ama seni görünce o arada aklına gelince fikrini söyledi, sana söylemiş gibi oldu.
çok var bu şekilde soran kaçan adapte olmakla ilgili vakit ayıramayan da olabilir herkesin işi gücü var sonuçta
sen teşekkürünü ettmişsin sonuçta herkesin düşüncesi farklı farklı... sen gel yine de bizim sayfamıza tamam mı...

hmm cnm gecmıs olsn öyle yap bosver ozman napcan senn ve bebişin saglıgı için kıloları takma simdilik dogumdan snra dikkat edersın amnıyon sıvısı neden fazla oluyomus benmde 26 şubat dogum cnm bakalım hayırlısı inş..

Ezelllll gördüm kuzum ya ısın kötü tarafı bu ısımler patlıcak sımdı ayrıcalığı kalmıcak

aman meltem yaa ilk çok gıcık oldum. deren elvin arasından seçsem mi diye. ama derin e çok ısındım hatta şeker yazılarımızı bastırcas falan..patlarsa da patlasın zaten bulunmayan olmayan bi isim arasak çok absürd isimler var onlardan birini seçerdik:) karakter iyi olsun bari de:) ya da dizi tutmasa ne güzel olar

annecikler.. dün oda takımım geldi... oğluşumun odası yani.. ama çookkkk kötü kokuyor bu oda takımı... bu kokunun gitmesi için ne yapabilirim? fikri olan varsa paylaşabilir mi?

açık tutup bol bol havalandıracaksın canım malesef başka yolu yok..bbiş gelene kadar geçer kokusu merak etme

24 ay mı? asla inanmam.. ücretsiz olur ama.. ücretli izin hiç zannetmem... bırak 24 ayı 6 aya çıksa razıyım.. ikinci dönemi kapatırım en azından...

sonrasında konuşulmuş zaten de 24 hafta olması planlanıyormuş inşallah olur yaaa

hahah dimi yaa biz olsak ne dicektin diye çatlarız adamlar ne rahatlar valla:)

aman önemli konular bunlar al iznini keyfine bak canım..inşallah hiç çıkmaz tansiyonun

arkadaşlar bolca cevap vermiş ama 3 hafta ileri 3 hafta geri normal diyorlar..belki de fazlasıdır bu benim bildiğim..bişi olsa doktorlar acımadan söylerler dank diye zaten..

selam kızlar,haberleri izlerken söylediler şu izin mevzusunda 24 hafta yani 6 ay ücretli izin o kanun görüşülecekmiş.umarım bize yetişir de 2.dönem raporla uğraşmak zorunda kalmayız.

niye burnundan geldi canım, ağrıların fln mı var?

yok canım ya, annem planladığımız tarihte gelemicekmiş, bütün işler bana kaldı, bebeğimin eşyaları da gelemiyo annem gelemeyince.
üstüne nerdeyse doğum yapcam babam hala bi hayırlı olsun demedi bugün zorla ağzından aldım. hiç sormuyosun, diyince ee soayım bari cinsiyeti ne demez mi?
çok üzüldüm. neden hiç sahiplenmiyo bilmiyorum... eşime de mahcup oluyorum...

Son düzenleme:
kızlarrr sırt çantamızı aldıkk pembeli ana kucağımızı aldıkkk:))
kim sormuştu geçen fisher price pembeli anakucağı dedin mi çıkar netten onu aldık. sandalye gibi de kullanılıyor 18 kiloya kadar kullanılıyor diğerleri 9 kiloya kadar..
kurduk da ablamızın bebeği yatıyor şu anda içinde:)
200 liraya 50 lira hediye çeki var jokerde aklınızda olsun...3lü ıslak mendil de alıp 200e tamamladık biz 50 liraya da şampuan falan alacağım olmazsa
tabi orda mustela yok ama sebamed alıveririm o da iyi nasılsa

soonacıma doğum izni işini bi konuşalım kızlar yaaa..
şimdi büyük ihtimal çıkacak artık haberlere bile düştüğüne göre..ben çarşamba günü 34 haftalık olacağım tam olarak..
budurumda ayrılayım artık diyorum çalıştığımız boşa gidecek hep çünkü
yaz tatili gelecek sonuçta seminerlere gitsek de bişi olmaz 2 saatlik bişi
siz neler düşünüyorsunuz???

canım bu ara biz de duygusalız çok takıyoruz her şeyi
baban illa ki seviyordur ama sevgisini senin istediğin gibi gösteremiyordur
benim babam vefat edeli 2 yıl olacak mayıs ayında..baen kızdığım olurdu ki çok düşkündü bizlere
şimdi o kızdığım zamanları düşününce kendimden soğuyorum öyle özledim ki onu bi kerecik sarılmak isterdim sadece...

canım sağol..ben zaten kendimi başka bi yere gelmiş gibi hissetmiyorum ki..6 yıldır bu forumdayım..dediğim gibi o kadar çok sayfada yazdım ki..geneli tüp bebek sohbetleri tabii..hayır biri gelir bişey danışır gider,isteyen cevaplar istemeyen cevaplamaz....nedirki yani..çok tuhafıma gitti sadece...neyse gelirim tabii:)

bende öyle düşünüyorum.. kendimi yormadan sık sık sileyim.. deterjan kokudan iyidir.. yani sonradan duru suyla kat kat silerim yeterki koku gitsin...

bızım odada aynıydı canm meltemın dedıgı gıbı ac kapaklarını cıkıo kokusu bısı kalmıo tecrubeyle sabıt

canım ne kadar sürüyor bu koku.. ev dandini oldu.. bebeğin beşiği aldıklarımız salonun ortasında öylece bekliyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…