- Konu Sahibi papatya3459
-
- #34.481
Bize telsiz hediye geldiya ne kayınvalidem ne görümcem bişeye ihtiyacın var mı diye sormadı ama eşimin yengesi telsiz hediye etti, yengesinin annesi de hırka Yelek patik ve bere örmüş ama kayınvalide görümce tarafında tık yok )
oh ne güzel şansa bak o kayınvalıde ve görümce modelleri bebiş dogunca öylebi sahıplenıyolar ki sorma gitsin yanı sankı dokuz ay bize yardımcı oldular morel verdıler de bide dogurunca bizden cok düşünüyolar bebişleri ama ozmanda yüz vermıceksin okadar hatalarını anlasınlar
haklısın güzelim..doktorum riskli gebelik uzmanı..işinde çok iyi...kendimi ellerine teslim ettim artık napayım..geçmiş olsun canım, doktorlar korkutmayı ne kadar çok seviyolar, keşke tahlil isteyip sonuca göre yorum yapsaydı... ödem fazla olursa tehlikeliymiş benim ebem çok üzerinde duruyor kendin kontrol et sürekli dedi, tansiyonda önemli canım ihmal etme sakın
sağol canım benim...sen de dikkat et..aklımız sende..cansastr gecms olsn canm dıkkat et kendıne
sağol tatlım..zaten doktor belki yatırırım diyince hastane köşelerinde tahlil sonucunu beklerken hep çantayı düşündüm...herşeyimi yıkamıştım..ama ütülememiştim...haftasonu ilk işim ütü yapmak olduuu...ah canım gecmıs olsun bende cuma sordum seno goremıyorum ıyımı dıyebosver cık ızne sen ve ebebgın daha onemlısın , artık tehlıkelı haftaları gectık eger bı rısk olusursa bebegı alırlar zaten sezeryan olacaktın , ama sen cantanı hazırda bulundur
sağol canım..evet artık dinlenecem..oleyyy...çok ihtiyacım vardı..yarın son kez okula gideceğim..çocukları maça götürme sözüm vardı..onu da halladeyim..ondan sonra bol uyku..alışveriş..bi de hastane yolları...çok geçmiş olsun canım
son zamanlar herkeste sıkıntılar çıkmaya başladı artık yavaş yavaş
idrarda protein kaçağını duymuştum daha önce hamileliğin son dönemlerinde olabiliyomuş
allahtan bişey çıkmamış
artık bol bol dinlenme zamanı
aynen burda da yok..ben de sütyenli atletlerden aldım..yaz olsaydı sadece sütyen alırdım ama zaten kış..atletsiz hayatta duramam ben..bızde de yok valla h&m bende hem sudyen hem atlet olanlarından almıstım hc denemedm ama ıdare ederım heralde
hafta dicektin sanırımArkadaşlar,doğum izni 24 aya çıkacakmış,tasarı meclise sunulmak üzereymiş,dua edelim de bizi yakalasın.
canım şu an o durumda ama çıkmaz gibi geliyor bu koku.. daha eşyalar yıkanacak..yerleştirilecek...çoookkkk işim var çok.... senin bebiş ne yapıyor canım hala çıkmaya niyetli gibi mi?dün öyle yazmışsın ya....
Bize telsiz hediye geldiya ne kayınvalidem ne görümcem bişeye ihtiyacın var mı diye sormadı ama eşimin yengesi telsiz hediye etti, yengesinin annesi de hırka Yelek patik ve bere örmüş ama kayınvalide görümce tarafında tık yok )
benim de babamda tık yokbugün zorla kendimi sordurudum yani. insan kızını merak etmez mi sağlığı yerinde mi diye. dede olmaya alışamadın galiba sormuyosun hiç ama ben söyliim iyiyim dedim. o da sorayım bari kız mı erkek mi dedi. lütfetti çok kızgınım ona çook... ben onun ikinci karısına, ondan olma kızına 2 gün hastanede baktım doğumunda. keşke yapmasaymışım insanlık sanmıştım.kendi baksaymış karısına kızına...
kuşum tabiki herkes her yere yazabilir kimse buna engel olamaz
ama buraya sadece soru sormak için gelip cevaplarını alıp gidince
kullanılmış gibi hissediyorum :)
bi de teşekkür etseler bari...
tabi cnm herkes kendi davranışından mesuldür:)
cnm bende 32 haftamdayım hamıle kıyafetı alma olanlarla idare ediyorum bende napim 15 kilo aşırı degil ama daha 2 aya yakın süre var dikkat et cnm dr nie cı:44::44:karmıyo dısarıya
hafta dicektin sanırım
benim de babamda tık yokbugün zorla kendimi sordurudum yani. insan kızını merak etmez mi sağlığı yerinde mi diye. dede olmaya alışamadın galiba sormuyosun hiç ama ben söyliim iyiyim dedim. o da sorayım bari kız mı erkek mi dedi. lütfetti çok kızgınım ona çook... ben onun ikinci karısına, ondan olma kızına 2 gün hastanede baktım doğumunda. keşke yapmasaymışım insanlık sanmıştım.kendi baksaymış karısına kızına...
aa neden öle yapıyo ki acaba belki sevgisini dısına vuramıyodur benm babamda öle cok üzerıme düşmez arada bi arar ama bende cekinirim zaten babamdan cok rahat olamam ona karsı çocukluktan gelen bişeyikinci karısı dediğin in bebeğimi oldu yaşlı degiller galiba belkide ondandır kendını karısına bebeğine adamıstır :26::26: snradan evlenenler öle degişiyo biraz takma sen bosver cnm bebişini düşün
arkadaşım sen yazmadım kabul et madem..kabul edenler cevap yazmışlar sağolsunlar..bende teşekkürümü ettim..o kadarda değilim merak etme..bana nasıl ilaç gibi geldi cevapları şimdi sana bunu nasıl anlatayım...ben 5 yıldır uğraştığım için,daha önce kaybettiğim için günlük telaşlara bile düşemedim..yüek küpürtüsü derler ya aynen öyle..
Allahım sağlıkla versin..ve bu yolda uğraşan isteyen her kadına yaşatsın..
sevgiler..
niye burnundan geldi canım, ağrıların fln mı var?Slm hamilecikler...2 gündür gezmelerdeydim ama burnumdan geldi yine...
off kafam çok bozuk yaa oturdum ağladım geçmiyo yine...
sizde ne var ne yok?
canım amniyon sıvısı fazla bende.erken doğum riski var o yüzden bir aydır raporluyum.yiyip içip yatıyorum.buda bana yağ olarak dönüyo malesef.çok hareketsizim.yürüyüşte yazak.dediğin gibi daha 2 ay var.ama engelleyemiyorum kendimi.
bu arada inş.en azından şubata kadar doğmaz.24 şubat normalde doğum
Ezelllll gördüm kuzum ya ısın kötü tarafı bu ısımler patlıcak sımdı ayrıcalığı kalmıcak
annecikler.. dün oda takımım geldi... oğluşumun odası yani.. ama çookkkk kötü kokuyor bu oda takımı... bu kokunun gitmesi için ne yapabilirim? fikri olan varsa paylaşabilir mi?
24 ay mı? asla inanmam.. ücretsiz olur ama.. ücretli izin hiç zannetmem... bırak 24 ayı 6 aya çıksa razıyım.. ikinci dönemi kapatırım en azından...
cnm üzme kendını aynı odun modelinden bendede varmalesef yapcak bişeyde yok takmıcan ama bu hormonlar yüzünden nasıl vurdumduymaz olunur ki bilmem dedigin gibi tv izler ben bişi anlatırım dinlemez snra baktım dinlemıyor yada en son ne dedim ben diyorum ee tabıı geveliyo ozmanda nefesimi tüketmeme gerek yok diyorum susuyorum ama adamn umrunda bile degil kız ebn meraktan sorarım yanı ne dicektın die ama napcan cnm kendımıze yapıyoz bosver bebişini düşün kıyafetlerıne bak mutlu olursun ozamn ben öle yapıyom napim
iyi pazarlar hanımlar...nasılsınız bakalım..okuduğum kadarıyla herşey yolunda.şikayetler olucak tabi...ama bebişler için değer di mi...
cuma doktora gittim..nst mi beğenmmedi..tekrar istedi..bi de son 2-3 gündür benim sağ bacağım şişip kızarıyodu onu gösterdim..şoka girdi kadın..hemen idrar tahlili istedi..eğer protein çıksaydı hastaneye yatıracaktı..tabi bizim stresi düşünün..bi saat geçmek bilmedi...neyse kii bişi çıkmadı..şimdi 4 gün boyunca evde tansiyon ölçümü yapacam..salı günü de bütün idrarımı toplayıp çarşamba gideceğim.bu arada tansiyon yükselirse gel dedi..bi de artık çalışmamı istemiyo..çalışamaz raporu yazacakmıiş..yani benim tatil başladı kızlar.
merhaba kızlar..sizi yakından takip ediyorum her zaman yazamasamda..
bi sorunum var..benimle aynı durumda olan varmı? ben tüp bebekle hamile kaldım..baştan beri 4 boyutlu ultrasona giriyorum..bebeğim iyi çok şükür..şu ölçümlerde fl uzunluğu hep 1 hafta geriden geliyodu.dr.önemli değil demişti..dün gittiğimizde 34+4 ken fl 32+4 çıktı..2hafta olması beni üzdü..dr.ölçüm açısından falan desede rahatlayamadım..hatta ağladım orda..gelşiminde bi sorunmu var diye bitirdim kendimi..son ayda ölçümler çok değişik oluyomuş okuduklarımdan bunu anladım ama...varmı böyle bi durum yaşayan?
hepinize sağlıklı hayırlı kolay doğumlar...
hafta dicektin sanırım
aa neden öle yapıyo ki acaba belki sevgisini dısına vuramıyodur benm babamda öle cok üzerıme düşmez arada bi arar ama bende cekinirim zaten babamdan cok rahat olamam ona karsı çocukluktan gelen bişeyikinci karısı dediğin in bebeğimi oldu yaşlı degiller galiba belkide ondandır kendını karısına bebeğine adamıstır :26::26: snradan evlenenler öle degişiyo biraz takma sen bosver cnm bebişini düşün
kendi çok genç değil eşi genç. ben evladı değilmiyim? zaten 500 km ötede yaşıyorum ben. ayda bi arar ondada nasılsın iyiyim kapatır. ilk öğrendiğim gün paylaştım heyecanla. hiç mi tepki vermezsin. hayırlı olsun demezsin. eşimin de çok zoruna gitti ama beni üzmemek için bişey demiyo. oysa o kadar yakındık ki herkesten yakındı bana her sırrını benle paylaşırdı. birbirimize sarılmadan duramazdık beraber yaşarken o adam gitti. yerine taş duvar geldi anlamıyorum neden böyle yapıyo... bak kötü oldum yine
niye burnundan geldi canım, ağrıların fln mı var?
kendi çok genç değil eşi genç. ben evladı değilmiyim? zaten 500 km ötede yaşıyorum ben. ayda bi arar ondada nasılsın iyiyim kapatır. ilk öğrendiğim gün paylaştım heyecanla. hiç mi tepki vermezsin. hayırlı olsun demezsin. eşimin de çok zoruna gitti ama beni üzmemek için bişey demiyo. oysa o kadar yakındık ki herkesten yakındı bana her sırrını benle paylaşırdı. birbirimize sarılmadan duramazdık beraber yaşarken o adam gitti. yerine taş duvar geldi anlamıyorum neden böyle yapıyo... bak kötü oldum yine
canım yaa..böyle durumlarda ne desek boş heralde..anlaşılan çok kırılmışsın..bi de böyle hamileyken ve hormonlar tavan yapmışken haklısın ne diyeyim..ama bu acını unutturacak unutturmasa bile hafifletecek vee şu an içinde büyümeye devam eden bir meleğin var..bol bol onu düşün..
canım yaaa üzme kendını ağlamabenm babamda sevnmedı ki napim şimdi ağlımı olsun herks yerınde iyi saglıklı olsunda bazen sorar öyle nasılsın die iyi derim karnımı görmesınden bile çekiniyorum yaa utanıyorum ne bilim niye böyle işte annenle boşandılar mı cnm belki ikinci karısı seviyelı olmasını istiyodur dedem de evlendı ikinciyle anneme teyzeme eskisi gibi davranmıyo nie böle değişiyolar acaba sen şimdi alıngansın duygusalsın bende öyleyım herşeye üzülüyorum sinirlenıyorum dogumdan snra rahatlıcaz inş.. hem bebişlerimiz bize moral olcak cnm sen düşünme öyle seyler
yok canım ya, annem planladığımız tarihte gelemicekmiş, bütün işler bana kaldı, bebeğimin eşyaları da gelemiyo annem gelemeyince.
üstüne nerdeyse doğum yapcam babam hala bi hayırlı olsun demedi bugün zorla ağzından aldım. hiç sormuyosun, diyince ee soayım bari cinsiyeti ne demez mi?
çok üzüldüm. neden hiç sahiplenmiyo bilmiyorum... eşime de mahcup oluyorum...
üzmeyin kızlar birbirinizi... zuzum genele konuştu aslında ama seni görünce o arada aklına gelince fikrini söyledi, sana söylemiş gibi oldu.
çok var bu şekilde soran kaçan adapte olmakla ilgili vakit ayıramayan da olabilir herkesin işi gücü var sonuçta
sen teşekkürünü ettmişsin sonuçta herkesin düşüncesi farklı farklı... sen gel yine de bizim sayfamıza tamam mı...
benim sıpam kaburgama kaburgama vuruyo canımı acıtıyo
pek aşağı inmeye niyeti yok gibi :) neyse zamanı gelince insin zaten
cnm 24 hafta demek istedin galiba çünkü 24 hafta olunca 6 ay izin oluyo
ama zaten bu tasarı meclise sunulalı kaç ay oldu ve bunu sunan iktidar pasrtisinden
olmadığı için şimdilik bekletiyolar zaten attığımız maillere de hep olumsuz cevaplar geldi
hatta bazı arkadaşlara kadın istihdamını etkileyeceği için şimdilik böyle bi iznin
söz konusu olmadığını yazmışlar.
maşallah meleğine cnm eğer iki hafta önden gidiyosa sen de
hazırlıklarını çok geciktirme, meltemin dediği gibi bol bol havalandır odayı
başka bi çaresi yok bide çok sağlıklı değil belki ama hafiif deterjanlı suyla flan silersen
sanki hafifler gibi geliyo koku bana.
bızım odada aynıydı canm meltemın dedıgı gıbı ac kapaklarını cıkıo kokusu bısı kalmıo tecrubeyle sabıt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?