2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
merhaba canım bende ocakta dogum yapacagım haftıya perşembe doktora kontrolüm var o hafta içinde gün verecek hayırlısı olsun bakalım
hemen ekledımmmmm

kımler vardı ocakta doğuracak?
lestana
çilemm
tugba
cansastr
labteknıker
berrak
papapa
esınu
meltem
ozlem00
baska kım vardı beklenen?

bencede açın bu ne ya:)))siz sancılandıkça bizde doğuracak gibi oluyoruz..halbuki daha var bize...
aaaaaaaaaa skandallllll sız bızı ıstemıyonuzzzz mu

Herkese günaydınnn :)) gecmişi kaldığım yerden şöyle bir okumak istedim ama yok :) 1 hafta girmeyince yetişilmiyormuş nasılsınız bakalım benim yarın yine kontrolüm var doğum iznine ayrılmayı düşünüyorum kısmetse evdeki temizlik işlerinide bitirdik artık gelsin paşamız :)

canım az evvel aklımdan gectın ne oldu senın oğlanın bobrek durumu?

şaka kız..dağdan gelip bağdakini mi kovucam:))buranın ilk sahipleri sizlersiniz..ne fark eder ocak,şubat..

Ben kucuk boy bir valiz hazirladim..
Icinde hersey olmamasina ragmen zor kapattim fermuarini :)
Demek normal canta hazirlamaya kalksam 3 tane falan ancak yetecekti

günaydın kızlarrrrr dün herkesi uyutup üstüne uyuyamadığım için daha 1 saat önce kalkabildim napıosunuz bakalım? kıyafetler ütülenmiş çantalar hazırlanmış ooooh bana daha çoooook var herkes bi doğursun ben de hazırlarım yavaştan

gece 2.30 a kadar oturup her 15 dak da bir tuvalete gitmemle ve en son 02.30 da suyun bitmesiyle son buldu canım ama acayip sinirliyim çünkü ben o kadar uğraştım daha depoyu değiştirmeye gelen yok aaa seninki de mi ada kız? bebişlerimiz adaş mı oluyo yaşasın

canım az evvel aklımdan gectın ne oldu senın oğlanın bobrek durumu?

gecen persembe yine haftalık rutin kontrole gittik canım dedimki doktora böbreklerin büyümesi devam ediyomu yoksa artık durdumu diye sordum? büyüme duralı cok oldu hem önemli olan büyümesi değil idşlevi dedi bu halde yine benim ses ayarımı bozdurup bagarttılar :) 2 aydır ben hergün aglıyorum böbrekleri büyüyo böbrek yetmezliğiyle doğcak dediniz hep simdi bunu niye söylemediniz bana dyorum söyledim sanıyorum diyo bana deli oldum bakalım yarın ne dicek gercekten artık merak ediyorum canımm ve hakikaten ne söylediklerini bilmiyorlar
hem meltemmmmm kız 2 haftadır maşallah hareketlerini de hissetmeye basladımmmm inan ki hiç hissetmiyordum suyum az diye hayırlısıyla bişey olmadan atlatcaz inşallah canımmm :* bide gecen hafta 3cm suyun kaldı demişti bakalım 1 haftada 1cm daha düştümü onu merak ediyrum

meltem biz seni ve diğer şubat görünümlü ocak analarını
çok seviyoruz ştttttt kimse olduğu yerden ayrılmasın bakiiimmmm
benimki de şubatın ilk haftası görünüyo ama içimden sanki
ocağın sonu olacakmış gibi geliyo, heyecanlı bi şekilde bekliyorum bende
ne olacak sonuç die :)

aaaaaaaa 3 cm mı clemmmın cm suyu e duserse doguma alıcam demıs dr

Canım ben 3 cm suyum kaldı kısmına takıldım, benim 5.5 cm fln suyum, 2 günde bir doktora gidiyorum, 5 in altına düşerse acil sezeryana alıcam diyor doktorum, 3 cm su sorun olmuyor mu doktorun ne diyor? Bir de su az olunca bebeğin hareketlerine dikkat edin diyorlar ben paranoyak oldum, sabahtan beri içim dışım çikolatya oldu bi tekme atmadı oğlum

ben sana 31 ocak demedımmı hıııı:)

tamam kuzum 31 ocak olsun bakalımmmm kızım yavrummmm annesinin bitanesiii

Ben kucuk boy bir valiz hazirladim..
Icinde hersey olmamasina ragmen zor kapattim fermuarini :)
Demek normal canta hazirlamaya kalksam 3 tane falan ancak yetecekti

kız bende kendime ayrı kızıma ayrı hazırlayacağım

canım benim daha 32 haftalık oldugundan biraz daha gelişimi tamamlansın diye bekletiyo öle dedi ama ay korktum bak şimdi heee canım ne bilim aniden demez insallah sezeryana alıyoz diye ay buz kesildim resmen suanda sen kac haftalıksın canım
bişey olmadan atlatırım inşallah ama benim zaten 2 aydır suyum cok az canım ben de hergün sağlık ocagında kalp atışlarını dinledim ama 2 haftadır hareketlerini hissettgmden gtmiyrum. haftada 1de rutin fakülte kontrolümüz var yarın oldugu gbi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…