- Konu Sahibi papatya3459
-
- #35.541
hemen ekledımmmmmmerhaba canım bende ocakta dogum yapacagım haftıya perşembe doktora kontrolüm var o hafta içinde gün verecek hayırlısı olsun bakalım
kımler vardı ocakta doğuracak?
lestana
çilemm
tugba
cansastr
labteknıker
berrak
papapa
esınu
meltem
ozlem00
baska kım vardı beklenen?
aaaaaaaaaa skandallllll sız bızı ıstemıyonuzzzz mubencede açın bu ne ya:)))siz sancılandıkça bizde doğuracak gibi oluyoruz..halbuki daha var bize...
yok yok ben ve tayfam aksam yuvarlak masa toplantısı yapıp bu konuyu degerlendırelımmm bıayyyy neden istemeyelim meltemciğimmmm sakın bir yerlere gitmeyin
canım az evvel aklımdan gectın ne oldu senın oğlanın bobrek durumu?Herkese günaydınnn :)) gecmişi kaldığım yerden şöyle bir okumak istedim ama yok :) 1 hafta girmeyince yetişilmiyormuş nasılsınız bakalım benim yarın yine kontrolüm var doğum iznine ayrılmayı düşünüyorum kısmetse evdeki temizlik işlerinide bitirdik artık gelsin paşamız :)
Allah iyiliğinizi versin benide yazın yawww doktor 12 şubat dedi ama bilemiyorum yani
estagfurullah kız olur mu ne sahıbı,arkadasız hepımız oncesı sonrası olurmu hıcşaka kız..dağdan gelip bağdakini mi kovucam:))buranın ilk sahipleri sizlersiniz..ne fark eder ocak,şubat..
bu gece nasıl bitti merak ediyorum..
iyi haberlerini bekliyoruz canım..
canım ben de iki tane küçük hazırlıyorum..biri bana biri ada'ya...yerim ben onun çantasını yaa...ama senin eşin madem unutkan tek valiz bence de en uygunu..fazla abartmazsan sığar gibi be meltem..bi de şu görümceciğinin aldığı çantayı da yanına al olmazsa..
canım az evvel aklımdan gectın ne oldu senın oğlanın bobrek durumu?
hemen ekledımmmmm
aaaaaaaaaa skandallllll sız bızı ıstemıyonuzzzz mu
aaaaaaaa 3 cm mı clemmmın cm suyu e duserse doguma alıcam demıs drgecen persembe yine haftalık rutin kontrole gittik canım dedimki doktora böbreklerin büyümesi devam ediyomu yoksa artık durdumu diye sordum? büyüme duralı cok oldu hem önemli olan büyümesi değil idşlevi dedi bu halde yine benim ses ayarımı bozdurup bagarttılar :) 2 aydır ben hergün aglıyorum böbrekleri büyüyo böbrek yetmezliğiyle doğcak dediniz hep simdi bunu niye söylemediniz bana dyorum söyledim sanıyorum diyo bana deli oldum bakalım yarın ne dicek gercekten artık merak ediyorum canımm ve hakikaten ne söylediklerini bilmiyorlar
hem meltemmmmm kız 2 haftadır maşallah hareketlerini de hissetmeye basladımmmm inan ki hiç hissetmiyordum suyum az diye hayırlısıyla bişey olmadan atlatcaz inşallah canımmm :* bide gecen hafta 3cm suyun kaldı demişti bakalım 1 haftada 1cm daha düştümü onu merak ediyrum
gecen persembe yine haftalık rutin kontrole gittik canım dedimki doktora böbreklerin büyümesi devam ediyomu yoksa artık durdumu diye sordum? büyüme duralı cok oldu hem önemli olan büyümesi değil idşlevi dedi bu halde yine benim ses ayarımı bozdurup bagarttılar :) 2 aydır ben hergün aglıyorum böbrekleri büyüyo böbrek yetmezliğiyle doğcak dediniz hep simdi bunu niye söylemediniz bana dyorum söyledim sanıyorum diyo bana deli oldum bakalım yarın ne dicek gercekten artık merak ediyorum canımm ve hakikaten ne söylediklerini bilmiyorlar
hem meltemmmmm kız 2 haftadır maşallah hareketlerini de hissetmeye basladımmmm inan ki hiç hissetmiyordum suyum az diye hayırlısıyla bişey olmadan atlatcaz inşallah canımmm :* bide gecen hafta 3cm suyun kaldı demişti bakalım 1 haftada 1cm daha düştümü onu merak ediyrum
sen burdamıydın bende senden bahsedıyordumBen de ocak ta doğurucam, hatta en her an doğurabilir ilan ediyorum kendimi ve doktor kontrolüne gidiyorum, doğurursam haber veririm
ben sana 31 ocak demedımmı hıııı:)
Ben kucuk boy bir valiz hazirladim..
Icinde hersey olmamasina ragmen zor kapattim fermuarini :)
Demek normal canta hazirlamaya kalksam 3 tane falan ancak yetecekti
sen burdamıydın bende senden bahsedıyordum
bende sasırdımeheh ben de direk atladım, 3 cm suyla da idare ediliosa birazdan gidicem doktoruma çemkireyim haftalardr paranoyak etti beni
Canım ben 3 cm suyum kaldı kısmına takıldım, benim 5.5 cm fln suyum, 2 günde bir doktora gidiyorum, 5 in altına düşerse acil sezeryana alıcam diyor doktorum, 3 cm su sorun olmuyor mu doktorun ne diyor? Bir de su az olunca bebeğin hareketlerine dikkat edin diyorlar ben paranoyak oldum, sabahtan beri içim dışım çikolatya oldu bi tekme atmadı oğlum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?