- Konu Sahibi papatya3459
-
- #35.521
ben de şeker çıktı..kontrolum var bugün..o yüzden gidiyorum..ben nihayet izne ayrıldım..36.haftada doktor artık çalışma dedi..1 haftam güme gitti derken yasa çıkacak heralde..hadi darısı başınıza..
ya kızlar Sinem nerde bu aralar görünmüyo, işten ayrıldı sanırım da nete girmiyomu acep???
onu ılk basta dusundum ama sonra vagectım bebek ıcın kullanacagım ya hastane ortamına gırsın ıstemedım o cantayı 1 kere kullanıp yıkamam gerekecek yoksa ama bı tane adıdas yan cantam var olmadı onu alıyım extrbu gece nasıl bitti merak ediyorum..
iyi haberlerini bekliyoruz canım..
canım ben de iki tane küçük hazırlıyorum..biri bana biri ada'ya...yerim ben onun çantasını yaa...ama senin eşin madem unutkan tek valiz bence de en uygunu..fazla abartmazsan sığar gibi be meltem..bi de şu görümceciğinin aldığı çantayı da yanına al olmazsa..
ıyı cıkar umarımgünaydın hanımlar..önce geçmiş yapıp geldim..tabi sabah hasteneye gittim bi posta..öğlen yemeğinden sonra bi daha gideceğim..herkes iyi değil mi..çalışan arkadaşlar size kolay gelsinnnn..çok yormayın kendinizi..bu aralar mış gibi yapın biraz..
sınem henuz eve net alamadı galıba ısten ayırldıgı ıcın gıremıyorya kızlar Sinem nerde bu aralar görünmüyo, işten ayrıldı sanırım da nete girmiyomu acep???
sinem evde ınternetınn olmadgnı gıremecegnı solemıstı yanls hatırlamıosam
Herkese merhabalar,
Sanırım topiğin ilk doğumunu ben yapacağım.Bugün kontrolum vardı, doktor daha fazla risk almadan 37. haftanın sonunda yapalım doğumu dedi. Yani önümüzdeki Cuma günü ayın 11. nde .Bende kendimi hep 38. hafta sonuna göre ayarlamıştım, bayağı bir üzüldüm önce, ama sonra doktorum beni ikna etti.Aksi takdirde büyük risk altında kalabiliriz dedi, riske atmayalım dedi.Yarın kan ve idrar testleri yapılacak herhangi acil bir durum yoksa (protein kaçağı vb) 11 Ocak olacak, varsa daha erken bir tarih olabilir
Ben bu arada halen çalışıyorum, Cuma günü ayrılacağım izne ve bebişime halen bir isim bulamadık :))))
lestana cım evet ilk sen olacaksın sanırım. 11 i yani 8 gün sonra.
şubatı da yazalımkımler vardı ocakta doğuracak?
lestana
çilemm
tugba
cansastr
labteknıker
berrak
papapa
esınu
meltem
baska kım vardı beklenen?
cıkkkkkks herkes kendı ayına az evvel kovaladıydınız benı (bknz 2 sayfa oncesi)şubatı da yazalım8 şubat ben
http://www.kadinlarkulubu.com/subat...ebekler-kac-haftalik-kac-kilo-kac-cmquot.htmlmeltem hani doktor kontrol listesi vardı ya onun linkini kopyalasana bana
cıkkkkkks herkes kendı ayına az evvel kovaladıydınız benı (bknz 2 sayfa oncesi)
cıkkkkkks sızın bellı degıl daha :))) bunlar kesın ocakta dogurcak kısım:) herkesss kendı topıgıneeeeeeeeeeeeeeeee ben tayfaım toplayaıp yenı topıc acıcam subat gorunumlu ocak anaları dıye:)Allah iyiliğinizi versin benide yazın yawww doktor 12 şubat dedi ama bilemiyorum yani
merhaba canım bende ocakta dogum yapacagım haftıya perşembe doktora kontrolüm var o hafta içinde gün verecek hayırlısı olsun bakalımkımler vardı ocakta doğuracak?
lestana
çilemm
tugba
cansastr
labteknıker
berrak
papapa
esınu
meltem
baska kım vardı beklenen?
cıkkkkkks sızın bellı degıl daha :))) bunlar kesın ocakta dogurcak kısım:) herkesss kendı topıgıneeeeeeeeeeeeeeeee ben tayfaım toplayaıp yenı topıc acıcam subat gorunumlu ocak anaları dıye:)
ne zaman çıkıyorsun bacım izine çok yoruluyorsundur artıkkkk
slm hanımlar bu aralar nefes sıkıntısı yaşıyorum yetmiyor yetmiyor sizdede böyle bi durum var mı boğulacağım sanıyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?