2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
benim de 3 haftam var daha

37+0 da izine çıkıyorsun bizim hamilelik takvimi hangi haftanın içindeysen onu gösteriyor canım yani ben şuan 34+2 yin aslında ama aşağıda 35. haftanın içindesin diyor ama doktor 37+0 da izine çıkacaksın diyor yani benim 3 haftam var daha 2 değilllll seninde 4 haftan var

25 ocakta çıkıcam ben tam tarih bu

çok heycanlı evde her şey bir tarafta, temizlik, yerleştirme yıkama her şey bekliyor
umarım izine çıkmadan bir sorun yaşamam

inş. canım daha yıkamadınmı benim ciciler yıkadı ütülendi dolabına yerleştirdim çantası hazırlandı ama eksiklerimiz var içine koyacağımız benim çantam hazırlanacak düzenleme olacak yani birde temizlik var tabii sonra kızımızı bekleyeceğiz Allahın izni ile

hiç bir şey yıkamadım ben hazırlamadım da. evde bir iki değişiklik yapıcaz onu yapmadan yıkamak istemiyorum. çünkü yıkadıklarımı koyacak yerim yok

günaydın kuzular napıosunuz bende okuldayım
çay molası yapıyorum bir de arada sizi okuyorum.

bu gece nasıl bitti merak ediyorum..

iyi haberlerini bekliyoruz canım..

Kızlar hastane cantasını ne boy hazırladınız??????? En kucuk boy valize sıgmıcak gıbı

canım ben de iki tane küçük hazırlıyorum..biri bana biri ada'ya...yerim ben onun çantasını yaa...ama senin eşin madem unutkan tek valiz bence de en uygunu..fazla abartmazsan sığar gibi be meltem..bi de şu görümceciğinin aldığı çantayı da yanına al olmazsa..

günaydın hanımlar..önce geçmiş yapıp geldim..tabi sabah hasteneye gittim bi posta..öğlen yemeğinden sonra bi daha gideceğim..herkes iyi değil mi..çalışan arkadaşlar size kolay gelsinnnn..çok yormayın kendinizi..bu aralar mış gibi yapın biraz..

tek çanta hazırlayayım dedimmmm anam ne mümkün tek çantaya sığmadıki birşey yawww bende kızıma ayrı kendime ayrı çanta yapacağım galiba

günaydın canım hoşgeldiniz bakemmmm neden gidiyonnn yaww hastaneye kötü birşey yoktur umarım saol bacım saol yormamaya çalışıyoruz şu izin günlerimiz gelsede çıksak izne

ben de şeker çıktı..kontrolum var bugün..o yüzden gidiyorum..ben nihayet izne ayrıldım..36.haftada doktor artık çalışma dedi..1 haftam güme gitti derken yasa çıkacak heralde..hadi darısı başınıza..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…