- Konu Sahibi papatya3459
-
- #35.501
gunaydın .....bızımkıler de senınkıne eslık edıooo
maş. kuzularıma benim son 2 haftam kaldışafak 19 şafak sayıyorum artık bende evde olayım diye
benim de 3 haftam var daha
37+0 da izine çıkıyorsun bizim hamilelik takvimi hangi haftanın içindeysen onu gösteriyor canım yani ben şuan 34+2 yin aslında ama aşağıda 35. haftanın içindesin diyor ama doktor 37+0 da izine çıkacaksın diyor yani benim 3 haftam var daha 2 değilllll seninde 4 haftan var
25 ocakta çıkıcam ben tam tarih bu
çok heycanlbende 22 ocakta çıkıcam canım aynı hafta çıkıcaz yani
çok heycanlı evde her şey bir tarafta, temizlik, yerleştirme yıkama her şey bekliyor
umarım izine çıkmadan bir sorun yaşamam
hiç bir şey yıkamadım ben hazırlamadım da. evde bir iki değişiklik yapıcaz onu yapmadan yıkamak istemiyorum. çünkü yıkadıklarımı koyacak yerim yokinş. canım daha yıkamadınmı benim ciciler yıkadı ütülendi dolabına yerleştirdim çantası hazırlandı ama eksiklerimiz var içine koyacağımız benim çantam hazırlanacak düzenleme olacak yani birde temizlik var tabii sonra kızımızı bekleyeceğiz Allahın izni ile
cok bılmıslıgı aynı ben demekki:)Canım çok güzel temiz bi bebekti, sapsarıydı, beyaz tenliydi, küçücüktü avuç içi kadar poposu vardı ve çok bilmiş bakışları ve tavrı vardı. Çok sakin ve usluydu
hiç bir şey yıkamadım ben hazırlamadım da. evde bir iki değişiklik yapıcaz onu yapmadan yıkamak istemiyorum. çünkü yıkadıklarımı koyacak yerim yok
bende oglusu yıkadım kahvaltı hazzırladım kahvaltı yapıyorumgünaydın kuzular napıosunuz bende okuldayım
çay molası yapıyorum bir de arada sizi okuyorum.
günaydın kuzular napıosunuz bende okuldayım
çay molası yapıyorum bir de arada sizi okuyorum.
burda sürekli su sıkıntısı olduğu ve tesisatlardan da tazyikli su gelmediği için su deposuyla kullanıyoruz sularımızı ve bizim su depomuz da çok eskidiği ve yıprandığı için yarın değişecek ama işin kötü yanı su motorunu kapatıp içini boşaltmam gerekiyo ki yarın yenisini takabilsinler..ve bunun için de suyun açık kalması lazım tabii..şu an banyo muslukları açık ve şırıl şırıl su akıyo ordan su sesini duydukça benim çişim geliyo gidip yapıyorum geliyorum hadi sil baştan bi daha damla damla geliyo resmen...allahım bu gece nasıl bitecek
iyi haberlerini bekliyoruz canım..Aynı sıkıntıyı bende yaşıorm yazdıklarınızı okuyunca rahatladım. Özellikle dün çok yoğundu tüm gün bebeğim sağ tarafıma toplanıp durddu zaman zamanda ağrı yaptı işden gelince eşimle birlikte talip ettik oda görünce çok korktu karnımın bir tarafı kocaman oluo. Allahtan bugün kontrolüm var bakalım doktorum ne diycek öğlen ikide randevum gelim hemen yazarım doktorun söylediklerini...
Kızlar hastane cantasını ne boy hazırladınız??????? En kucuk boy valize sıgmıcak gıbı
günaydın hanımlar..önce geçmiş yapıp geldim..tabi sabah hasteneye gittim bi posta..öğlen yemeğinden sonra bi daha gideceğim..herkes iyi değil mi..çalışan arkadaşlar size kolay gelsinnnn..çok yormayın kendinizi..bu aralar mış gibi yapın biraz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?