- 11 Mart 2012
- 12.800
- 599
- 413
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #38.841
Rica ederim byzglm,Benim de öyleydi.Bugünlerde biraz azaldı.Arkadaşlar iş yerinde bana gülüyorlardı.Kalkış kötü ama gidişte sorun yok diye.1 saat oturdum diyelim,kalkarken bütün kemiklerim sızlıyordu.Evdeki minderlerim yumuşak şimdi rahatım.Bütün bunlar doğuma hazırlık evreleri.Herşeyin bir sebebi oluyor.Perşembeyi bekle istersen.Benim de kontrolüm yarın.Normal istiyorsan karar ver demişti.hala karar veremedim.
anladım canım demekki normal anii artışlar olamdığı sürece bekliyim bende demek yarın kontrolun Allah yardımcımız olsun hayırlısı nasılsa o lşekilde olsun inş normalmi sitiyosun sende bende isitoyrumda ama kilosu fazla bu hafta içinde geldi geldi gelmedi sezeryan gibi görünüyo canım sen birde çalışarak atlaştmışşın o dönemi vallaha helal diyorum çok zor aynen tüm keimkleirm sızlıyo gece yatamıyorum idnlenemiyorum bu gece hiç uyku tutmadı ağrıdan hayırısıyla alsak kucağımıza da geçse bu günler:26:
Tombicik mi dediler bebeğine,ilk doğumunsa bence bekle.Ultrason ölçüleri sezaryen için kıstas olmamalı bence.Bazen çok fazla sapmalar meydana gelebiliyor.37 hafta dolunca ayrıldım ben.Müdürlerime kalsa hala ayırmayacaklardı da .Nyeseki artık bitişe az kaldı.Aslında bu artçı sarsıntılar iyi.Bir de normal olsaydı herşey,tam süper olacaktı.
hoşgeldin, ben senin dediğin zamanlarda yoktum, rapordan sonra bakmaya başladım buraya. ama gene de ne zamandır yokmuşsun, hoşgeldin desek hoş olur galiba. kilo işi benimde senin gibi. zaten az değildi başında ,şimdiden 16 oldu bile. ben 20 yi bulurum diyorum , hayırlısı.))
Canım sen de Ümt Bey e gidiyordun değil mi,hatta geçen de baktım nerelerde bı kız diye,ama baktım uzun zamandır yazmamışsın,herhalde dedim artık bakmıyor.Biz de iyiyiz ,ben doğum yapmadım,papapa geçen perşembe sezaryen oldu.Bizim hastaneyi değiştirmişsin demekki çünkü zaten 2500 idi fiyatı.Zamlanmadı yani.Devlet hastanesine gideceksen haberim olsun.Büyük doğum hastanesi filan normal yaptırıyorlar ama acilden doğum katına kadar asistanların her biri yokluyor.Zor yani.
slm kızlar napıosunuz nasılsısını
triptofan hoşgeldin cnm çoktandır yoktun ortalıkta.
bugün sonundaa ağdacıya gittim artık bebeğim istediği zaman gelebilir
veeee bebek şekerlerim gelmiş henüz kargoda dağıtıma çıkmış bu gün elimde
olur büyük bir merakla bekliyorum onları.
dün gece ilk defa sancılandım adet sancısı gibi tabi yalancı sancı olduğunu
biliyorum ama bu beni mutlu etti sanki bir adım daha yaklaştığımı hissettim kızıma
nerdeyse bütün gece uyuyamadım karın ağrısı sancı ve mide bulantısından
ama ben yine de sevindim çünkü ilk defa sancılanmayı yaşadım :)
ewet canım kalabalığı bende severim..büyük oğlum 11,küçüğüm 8yaşındalar...daha şimdiden kardeşlerinide çok seviyorlar..darısı sanada inşlh..halımı sileceksin!!!!!!!!!!!!inanmıyorum...sakın yapma derim halinin olduğuna bakma..sonra acısını sen çekersin..bırak kalsın canından kıymetlimi kendini yorma..walla spor olacağınıda zannetmiyorum halıyı sildikçe karnını nsl gereçeğini düşün ,yapma....
aaaaaaaaaa hosgeldın canım yoktun ortalarda, bız de buralarda 9 ayı doldurduk gordugun gıbı sırayla dogum sırası beklıyoruz kuzu kuzu topık doguran ve dogurmayı bekleyenler le dolu(baska ne olacaksaselam kızlaarr... gebeliğimin ilk aylarında topikte besyo,birsy,papapa,tuze,meltem belki hatırlar uzun uzun takılıyordum. ama sonra okuduğum düşük vs. haberlerinden çok etkilenip kocamı da bunalttığım için artık internetten bişe bakmaycam diye kendime söz vermiştim.sonrasında 2 ay bir hastalık geçirdim ilaç içeyecem diye direnmemden ötürü bu kadar uzun sürdü. sonra ateşlenince mecburen antibiyotiği dayadılar şimdi iyiiyim şükür tek öksürük kaldı.çoğunuz gibi öğretmenim. 34. haftada izne ayrıldım hastalığımdan dolayı.güya dayanacaktım 37 ye kadar. 2 haftadır dinlendim evde vakit geçirdim ne süper bişeymiş diye diye ev işine verdim kendimi. kadın programı izledim ama artık sıkılmaya başladım. tabi bu arada toipiği hep takip ettim izindeyken. şu an bakıyorum da keşke topiği bırakmasaydım. şimdi ne bebeğimin hangi haftada ne durumda olduğunu hatırlıyorum ne kendi duygularımı yaşadıkalrımı hatırlayabileceğim bi zemin var. günlük filanda tutmadım. bu arada ilk sancımı gece yaşadım. adet sancısının tıpkısının aynısıydı ben ağrılı geçirirdim regl dönemlermi. devamı gelmedi şükür ama bi yusuf yusuf oldum.oğlum henüz doğum pozisyonunda değildi cvumartesi ağla ağğla öyle geçti. hem normal doğum yapamayacağım için hemde zamlanan hastane fiyatını öğrenince açtım muslukları. ama herifim rahatlattı şimdi akışına bıraktım yapacak bişe yok. hastaneye 2500 verecektik yılbaşından sonra 1000 lira zamlanmış. zaten sıkışıktık bende sırf bu doktoru normali desteklediği ve güvendiğim için tercih etmiştim.sezeryan olacaksa hastane yada doktor farketmez gibi bir düşünceye kapıldım.ucuzundan bi hastane bulup değiştirsem mi dedim ama şurda kalmış 25 gün sanırım devam edicem. şimdilik bu kadar kızlar. bu arada bebişim 36 da 49 cm 2770 gr di. kilolu bi çocuk olmayacak sanırım. bende 16 kilo aldım zaten tombiktim baya komacaaan oldum şimdilik benden bu kadar kızlar. bebeğini kucağına alanlarasıra bekleyenlere de heyecanlanıyorum çok.
bende yaptırdımkiiiiiiiiiiiiiii cıkısşar serberst ne zaman ısterse gelebılır ruzgar beyslm kızlar napıosunuz nasılsısını
triptofan hoşgeldin cnm çoktandır yoktun ortalıkta.
bugün sonundaa ağdacıya gittim artık bebeğim istediği zaman gelebilir
veeee bebek şekerlerim gelmiş henüz kargoda dağıtıma çıkmış bu gün elimde
olur büyük bir merakla bekliyorum onları.
dün gece ilk defa sancılandım adet sancısı gibi tabi yalancı sancı olduğunu
biliyorum ama bu beni mutlu etti sanki bir adım daha yaklaştığımı hissettim kızıma
nerdeyse bütün gece uyuyamadım karın ağrısı sancı ve mide bulantısından
ama ben yine de sevindim çünkü ilk defa sancılanmayı yaşadım :)
evet canım 2 hafta önce 3200 kiilosuydu 2 haftada 625 gr almış şimdide 2 hafta üzeirne gidicem 3900yakın olmulştur diyorum ama bakıcaz tabi 2 hafta ilerden gidiyo diyo sürekli ama dediğin gibi ultrason ölçleri sürekli yanıltır diyolar bekle diyolar bende açıkçası kararsızım bilmyiorum ne yapayım ilk bebeğim evet hayırlısı bol bol dua ediyorum canım neden ayırmıyolarki son ayına girmişin az değüil neden vermiyolarki gıcıklar Allahtan ayrılabilmişşin vallaha böyleleride var demekki normal olaydı derken sezeryanmı olucak canım kendi isteğinmi pekki birde kızmı erkekmi merak ettimde
kontrolden geldim kizlar. bebek yine donmemis. hala oturuyor icimde. iltihap cikti ilac verdi. persembe kontole cagirdi. hemoroid icin de fitil verdi. kullandim. daha ilk kullanimda rahatladim. iltihap da duzelir insallah persembeye kadar. tekrar kontrol edecek ve donmediyse sezeryan icin gun verecek. artik hayirlisi diyelim. noramal icin israr edecek durumda degilim. bu arada 2900 olmus bebegimin kilosu.
kontrolden geldim kizlar. bebek yine donmemis. hala oturuyor icimde. iltihap cikti ilac verdi. persembe kontole cagirdi. hemoroid icin de fitil verdi. kullandim. daha ilk kullanimda rahatladim. iltihap da duzelir insallah persembeye kadar. tekrar kontrol edecek ve donmediyse sezeryan icin gun verecek. artik hayirlisi diyelim. noramal icin israr edecek durumda degilim. bu arada 2900 olmus bebegimin kilosu.
ne güzel. oğulların kaç yaşında? bu da kız olacak sanırım. ne güzel yaa bende çok çocuk istiyorum kalabalık aile filan. ama onları yetiştirende sensin ne ekersen onu biçersin dedikleri olay bu sanırım. kızlarr mutfak halımda su lekeleri var. yıkamada çıkmadı gözüme batıyor. silmemek için direndim ama boş durdukça batıyo bana silsem bi zararı olur mu ya erken doğuma sebep olur mu bu tarz işler yoksa spor yerine geçer mi daha mı iyi yani harektli olmak. siz neler yapıyosunuz son zamanlarda hareketli misiniz?
bugün dr dan geldik 3140 gr dr um ajanda yı açtı hafta alıoz gün belirle dedi okadar heyecanlandım ki anlatamam ablalarımın gelme durumuna göre 25 ocağa karar verdik..ben hep ay sonuna kalır die düşünüordum ozamana kalmaz ağrıların başlayabilir dedi benden bukadar cumayı sabırsızlıkla bekliycez sabahtan gidicez tahllilller anestezi hepsi aynı gn olucak öğlenden sonra amelyata alıcakmış
Canım oğlum sezaryen o yüzden normali doktorlar sıcak karşılamıyor ama sağolsun doktorum tercihi bana bıraktı.Tombicik bebelere bayılırım ama benim kuzular 3200 aşmaz.Canım iş yerinde istatistik şefiydim,sıkıntıları ondandı.Kızım olacak nasipse.Sen hangi ildesin?
Otursun bakalım minnak.Web sitelerinin birinde bebeğin dönmesi için baya hareketler vardı,keşke yedeklseydim de sana gönderseydim.
Canım bi yanlışın olmasın sakın.Geçen 2012 ocak ayında normal ,sezaryen farketimiyor 2500 oldu.Epidural istersen bi 500 daha.Eski hastalara fiyatın değişmediğini Ümit bey kendi ağzıyla itiraf etti.Hatta fatma ebeye hastalar bu kanıya nerden varmışlar dedi.
Kızlar çantaları hazırladım internetten bakarak da çatal tabak bardak da yazmışlar mantığım almadı neden lazım bunlar yerli malına mi gidiyoruz... Bir de sabun nolcak lavaboda sıvı sabun yok mu hiç bilmiyorum nolur cevap verin neler koydunuz suz bir yazın kqrsilastirayim lutfeeeennn
hayal oldu, hayal oldu, ev temizlemek hayal oldu.(ferdi tayfurun hayal oldu şarkısından alıntıdır:))
benim ya karnım sertleşiyor, ya bel ağrısından koltuğa çakılıyorum ya da kasığımda adını koyamadığım bir şikayetim var o tekrarlıyor sık sık. hala iş yapabilen hamişlere gıptayla bakıyorum. allah sağlığınızı ve enerjinizi eksik etmesin. hafta sonu kv gelmişti, içime sinmiyor seni yalnız bırakmak, ister annene söyle, ister ben geleyim kalayım dedi. sanki anlaşmışlar gibi dün akşam annem geldi kalmaya. çok zormuş hamilelik. benim bu ikinci ama ilkinde bu kadar sıkıntılı değildi. anneler nöbete başaldı biz de yani. aslında en çok eşime iyi gelecek bu durum. benim yapamadıklarımla uğraşmaktan ve oğluşla ilgilenmekten yorgun düştü adam. bu hamileliğimiz zor oldu di mi diyorum. evet , ilkinde ben birşey anlamamıştım diyor. o zaman her işe yetişiyordum çünkü. şimdi hem bana hem oğluşa bakıyor sağolsun.
kızlarrrrrrrrrrrr
doktordan geldik az önce. cumalılar kervanına ben de katıldım. cuma sabahtan yatışım yapılıyor. 8 gibi bebeğim geliyor Allahın izni ile.eşim de ben de şok olduk, gözlerimiz doldu,30 unu geçer diyoduk ama 25 inde gelecek inşallah.ay heyecan bastı yaa, ne düşünceğimi napcağımı bilmiyorum. hastaneye gittim odaları falan gezdik..öyle işte of ne yazcağımı da bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?