2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

anladım canım demekki normal anii artışlar olamdığı sürece bekliyim bende demek yarın kontrolun Allah yardımcımız olsun hayırlısı nasılsa o lşekilde olsun inş normalmi sitiyosun sende bende isitoyrumda ama kilosu fazla bu hafta içinde geldi geldi gelmedi sezeryan gibi görünüyo canım sen birde çalışarak atlaştmışşın o dönemi vallaha helal diyorum çok zor aynen tüm keimkleirm sızlıyo gece yatamıyorum idnlenemiyorum bu gece hiç uyku tutmadı ağrıdan hayırısıyla alsak kucağımıza da geçse bu günler:26:

slm kızlar napıosunuz nasılsısını
triptofan hoşgeldin cnm çoktandır yoktun ortalıkta.
bugün sonundaa ağdacıya gittim artık bebeğim istediği zaman gelebilir
veeee bebek şekerlerim gelmiş henüz kargoda dağıtıma çıkmış bu gün elimde
olur büyük bir merakla bekliyorum onları.
dün gece ilk defa sancılandım adet sancısı gibi tabi yalancı sancı olduğunu
biliyorum ama bu beni mutlu etti sanki bir adım daha yaklaştığımı hissettim kızıma
nerdeyse bütün gece uyuyamadım karın ağrısı sancı ve mide bulantısından
ama ben yine de sevindim çünkü ilk defa sancılanmayı yaşadım :)

Tombicik mi dediler bebeğine,ilk doğumunsa bence bekle.Ultrason ölçüleri sezaryen için kıstas olmamalı bence.Bazen çok fazla sapmalar meydana gelebiliyor.37 hafta dolunca ayrıldım ben.Müdürlerime kalsa hala ayırmayacaklardı da .Nyeseki artık bitişe az kaldı.Aslında bu artçı sarsıntılar iyi.Bir de normal olsaydı herşey,tam süper olacaktı.

evet canım 2 hafta önce 3200 kiilosuydu 2 haftada 625 gr almış şimdide 2 hafta üzeirne gidicem 3900yakın olmulştur diyorum ama bakıcaz tabi 2 hafta ilerden gidiyo diyo sürekli ama dediğin gibi ultrason ölçleri sürekli yanıltır diyolar bekle diyolar bende açıkçası kararsızım bilmyiorum ne yapayım ilk bebeğim evet hayırlısı bol bol dua ediyorum canım neden ayırmıyolarki son ayına girmişin az değüil neden vermiyolarki gıcıklar Allahtan ayrılabilmişşin vallaha böyleleride var demekki normal olaydı derken sezeryanmı olucak canım kendi isteğinmi pekki birde kızmı erkekmi merak ettimde

kontrolden geldim kizlar. bebek yine donmemis. hala oturuyor icimde. iltihap cikti ilac verdi. persembe kontole cagirdi. hemoroid icin de fitil verdi. kullandim. daha ilk kullanimda rahatladim. iltihap da duzelir insallah persembeye kadar. tekrar kontrol edecek ve donmediyse sezeryan icin gun verecek. artik hayirlisi diyelim. noramal icin israr edecek durumda degilim. bu arada 2900 olmus bebegimin kilosu.

Son düzenleme:

hoşbuldummmm aynen bende izne ayrılınca fırsat bulabildim.

papapa zaten en erken yapacak olanlardandı diye hatırlıyorum bende. maşallah ona. memnun kaldı mı acaba koru dan.kız zamlanmış yaaaa. medikal muhasebe var giriş katta. 2013 te zamlandı dediler. ama ama ama dedik biz eski hastayız. olmaaaazzz dediler. daha doğrusu normal sezaryen 3000, epidural istersen 500 ekliyosun. bende sezeryan olacaksa epidural isterem yanii.devlet hastanesi istemiyorum kesinlikle ya. olursa ucuzundan özel mi acaba dedim ama yok ya ümit hocayıda bırakamaycam bu saatten sonra.senin bebişin nasıl? sen nasılsın? bidahaki randevu ne zaman belki hastanede karşılaşırız.

hoşbulduk canımm.mide bulantısı mııı? haylaaa mıı? Allah yardımcın olsun.bende bendeee ilk sancımı gece yaşadım. oğlum sancı sırasında kıpır kıpırdı sıpaa. beni tedirgin etti korktum gelirse daha erken diye.en az 38 olur inş. erken gelmesin erken olursa sarılık ihtimalide artıyomuş sanırım.

şöyle yaptım canım leke çıakrıcıyı sprey sıkıp çok karnımı germeden hafif fırçaladım lekeli yerleri. şölee baştan sona silesim geldi ama korktum bende.evde boş durdukça şunu mu yapsam bunu mu diye düşünüyorum. perdeler batıyo gözüme şimdi de en iyisi biraz kuran okumak annem her seferinde kızıyor oku da doğumun kolay geçsin çocuk karnında dinlesin diye bende he tamam diyom kalıyo öyle. doğumu kolaylaştıran dualar bilen var mıı?hep zor zamanlarda aklıma gelir zaten ne kötüyüm

aaaaaaaaaa hosgeldın canım yoktun ortalarda, bız de buralarda 9 ayı doldurduk gordugun gıbı sırayla dogum sırası beklıyoruz kuzu kuzu topık doguran ve dogurmayı bekleyenler le dolu(baska ne olacaksa) bebegının ve senın ıyı olmana sevındım

bende yaptırdımkiiiiiiiiiiiiiii cıkısşar serberst ne zaman ısterse gelebılır ruzgar bey

merhaba kızlar bir kaç gündür giremiyorum, umarım herkez iyidir, ben bir geçmiş yapıp geleyim, bu arada yeni doğum yapan varmı hafta sonu :)

Canım oğlum sezaryen o yüzden normali doktorlar sıcak karşılamıyor ama sağolsun doktorum tercihi bana bıraktı.Tombicik bebelere bayılırım ama benim kuzular 3200 aşmaz.Canım iş yerinde istatistik şefiydim,sıkıntıları ondandı.Kızım olacak nasipse.Sen hangi ildesin?

Otursun bakalım minnak.Web sitelerinin birinde bebeğin dönmesi için baya hareketler vardı,keşke yedeklseydim de sana gönderseydim.

benimde dönmedi oğlum bizde sezeryana alıştırdık artık kendimizi düşünsel olarak. herkes normalden korkar ben sezeryandan korkuyorum nedense ters miyim neyim?iltihap meselesini soracaktım bende sen bir şikayetin vardı da test mi istedin yoksa bu haftalarda iltihap için test yaptırmak mı gerekiyor? birkaç kişiden duydum vajinadan sıvı örneği almış doktorları bende öyle bişe olmadı da doktor unuttu mu acaba diye düşündüm evhamlıyım ya tüm ihtimalleri düşünmezsem olmaz:)

Canım bi yanlışın olmasın sakın.Geçen 2012 ocak ayında normal ,sezaryen farketimiyor 2500 oldu.Epidural istersen bi 500 daha.Eski hastalara fiyatın değişmediğini Ümit bey kendi ağzıyla itiraf etti.Hatta fatma ebeye hastalar bu kanıya nerden varmışlar dedi.

annişler magnezyumu ne zaman bırak dedi doktorunuz. malum erken doğumu önlüyor diye içiyorum ben.dr. bırak istersen dedi ama ağrılarıma iyi geliyo valla tadı da güzel bırakamıyorum:) sizin dr. lar ne diyor merak ettim???

hayal oldu, hayal oldu, ev temizlemek hayal oldu.(ferdi tayfurun hayal oldu şarkısından alıntıdır:))
benim ya karnım sertleşiyor, ya bel ağrısından koltuğa çakılıyorum ya da kasığımda adını koyamadığım bir şikayetim var o tekrarlıyor sık sık. hala iş yapabilen hamişlere gıptayla bakıyorum. allah sağlığınızı ve enerjinizi eksik etmesin. hafta sonu kv gelmişti, içime sinmiyor seni yalnız bırakmak, ister annene söyle, ister ben geleyim kalayım dedi. sanki anlaşmışlar gibi dün akşam annem geldi kalmaya. çok zormuş hamilelik. benim bu ikinci ama ilkinde bu kadar sıkıntılı değildi. anneler nöbete başaldı biz de yani. aslında en çok eşime iyi gelecek bu durum. benim yapamadıklarımla uğraşmaktan ve oğluşla ilgilenmekten yorgun düştü adam. bu hamileliğimiz zor oldu di mi diyorum. evet , ilkinde ben birşey anlamamıştım diyor. o zaman her işe yetişiyordum çünkü. şimdi hem bana hem oğluşa bakıyor sağolsun.

gözün aydın canımm sayılı gün çabuk geçer, bebeğine kavuşmana az kalmışşşş

hee anladım şimdi kuzum hayırlısı olsun önemli olan ne şekilde olması değil sağlıklı olması ne yaplım her türlü zorluğa katlanıyoruz yeterki sağlıklı hayırlı olsun aslında 3 üzeri ideal canım bebeklerde ama işte benim yapımda iri eşiminde iri kemikliyiz böyle biraz beslenmekle birazda yapısal sanrım iri diyo doktrum ohh maaşallah yerim kız demek haa Allahım analı babalı büyütsün hayırlı evlat kılsın ben siytanbuldayım canım 3 yıllık evliyim 1-5 yıl kadar istedik olmadı sonra umutsuzken oldu çok şükür benimkide rkek aslında ilk 5 ay kız diye biliyoduk ama son anda erkekğe döndü kuzum

ayyy bir ümit ışığı oldun banaaa nasıl sevindimmm.. ya çıkışta sorduk fiyatı ümit beye bu cumartesi gittiğimde söyleyeyim aşağıdakiler böyle dediler biz 2500 diye biliyorduk başta diye söyleyeyeim o zmaan. ama kızlara biz eski hastayız demiştik. neyse inşallah dediğin gibidir.500 tl fark ediyo o zaman.500 e ben 1 kraft dondy alırım yahuuu. fatma ebede gidiyormuş hemide new jersey'e... gördün mü sen fatma ebenin yaptığını. yeni gelen kızda sessiz bişe ama iyi gibi. ya velileri şimdi anladım insan baştan başladığı ekipte değişiklik olsun istemiyor sonuna kadar. bana veliler diyordu hocam seneyi bekleseydiniz filan şaka yollu bende fatma ebeye martta gitseydiniz dedim sonra kızdım kendime çok.ama napayım 2 muhabbet ediyorduk gidince

canım meyve suyu, komposto falan içmen içindir o, ben sabun ve havlu koydum canım, tabiki hastanede sabun var, ama ben normaldede o doldurm sıvı sabunları kullanmıyorum, o yüzden kendi sabunumu yanımda götrüyorum.

doğum şekli belli olanlar ne kadar şanslı, kafanız rahat, ben 39. haftanın içindeyim ve daha doum şeklim belli değil, çarşamba çatı muayenesi yapılacak, şuan herşey normalmiş, her ne kadar dilim normal desede kalbim sezeryan diyor, kafam allak bullak oldu. korkuyorummmmmm

aynen canım benimde ilk bebeğim erkek bu ikinci kız bende ilkinde hiç anladım bu kadar sıkıntılı geçmemişti şükür yinede ama gerçekten bende çok zorlanıyorum birde ilkinde yatıp dinleniyorsun ama bunda iki dakika yatayım diyorum oğluşum geliyo anne oyun oynuyalım anne süt istiyorum hiç mi bitmez istekleri ya napıcaz artık yüzdük yüzdük sonuna geldik inş sağlıklı birşekilde kavuşuruz yavrularımıza

ayyyy ne güzell hadi gözün aydın canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…