2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
tam 2 saat oldu hala geçmedi .sizce normal mi bu ağrı kızlar yahuuu. napiym doktoru arayım mı yoksa yatıp uyursam geçer mi?sancı olsa anlardım sanırım.karın ağrısı bariz.

Canım sancı ile karın ağrısını karıştırıyor olabilir misin? Dinlenince de geçmiyor diyorsun, bi ara istersen doktorunu. Biz de deneyimli değiliz ki akıl verelim. Herkes doğum sancısını farklı tanımlıyor, kimi diyor adet sancısı gibi, kimi belime vuruyor diyor vs vs en iyisi doktoru ara, nst ister belki.

Son düzenleme:
tam 2 saat oldu hala geçmedi .sizce normal mi bu ağrı kızlar yahuuu. napiym doktoru arayım mı yoksa yatıp uyursam geçer mi?sancı olsa anlardım sanırım.karın ağrısı bariz.

Bekle canım benimde çok oluyo uyuyunca geçiyo doğum sancısı ritmik olmalıymış. Yani doğum ağrısı olsa bile hemen olmaz doğum böyle 1 hafta falan sürüyomuş adet sancısı gibi rahat ol. İnş. Normal doğum olur. Aybükenin doğum hikayesini oku bak evde durdu kaç saat

kızlar sağolun ilginiz için . ben biraz uyyayım becerebilirsem artarsa yakında devlet var oraya giderim. sancı çıkarsa da hastaneye. sancıyı anlayamayan da olur mu diyordum ama sanırım ben anlayamaycam. iyi geceler kızlarr. kocaman öpüyorum sizleri.

Ay ben hiç bilmiyorum hurmaların farkını, evde hurma var ama ne bileyim kudüs mü medine mi? Niye fark ediyormuş ki, hurma hurmadır ya

Kumpirella demek sen de normal doğuracaklar kervanındasın? sevindim ya :) çok yanlız hissediyorum bazen kendimi bu konuda. bi zuzum bi ben varım sanki hurma meselesine gelince...mübarek bi arkadaşım demişti hatta acve hurması daha iyiymiş ama o çok pahalı. bir de batıda son haftalarda tarçın çayı içiyorlar bebiş pırtlasın diye

Canım istersen ılık bi bardak süt iç de yat, rahatlatır belki. Dinlen bakalım geçecek mi? Sabah yine konşuruz burada olursan, Allah rahatlık versin. En önemlisi sakin ol, geleceği varsa da gelir paşa :) artık bişey olmaz Allah'ın izniyle.

Evet canım benim doktor öyle normal doğumcu bi tip ki sezaryen sonrası ormal doğum bile yaptırdığı oluyo, o kadanı diyeyim. Böyle nazlanacak oluyorum bazen, korkuyorum filan diyorum ama ı ıh bana mısın demiyor. Aaaa canım sen yaparsın herşey harika deyip deyip gönderiyor :) gerçekten de çok azız ama bi de sezaryen öne de çekiyor ya doğumları, iyice sona kalıyoruz :) hele ben bi de şubat sonuyum, 40 haftayı geçerse mart başı bile olabilirim

Herkese gore agri giris sekli farklidir muhakkak ama o oyle bir agriki farketmemen mumkun olmaz.ben doguma az kala sezeryana alindim ama agrisini cok cektim.biliyorum.bi taraftanda cok agri cekmeden acilip doguranlarida duydum.herkesin aciya dayanma kapasitesi farkli.o yuzden cok rahatsuz edici ve gecmeyen agrun olursa doktora git.iyi sanslar az kaldi artik bi sekilde cikacaklar....

Herkese gore agri giris sekli farklidir muhakkak ama o oyle bir agriki farketmemen mumkun olmaz.ben doguma az kala sezeryana alindim ama agrisini cok cektim.biliyorum.bi taraftanda cok agri cekmeden acilip doguranlarida duydum.herkesin aciya dayanma kapasitesi farkli.o yuzden cok rahatsiz edici ve gecmeyen agrin olursa doktora git.iyi sanslar az kaldi bebekler artik bi sekilde cikacaklar....

Son düzenleme:

bende normal doğum bekliyorum canım bakalım ne zaman gelmek istiycekler hayırlısı, benim doğum günüm 6 Şubat az önce düşünüyorum 6 Şubatta gelirmiş ne garip olur anne oğul aynı gün kutlarız doğumgünümüzü :):)

ben normal doğumdanda sezeryandanda çok korkanlardanım. şimdi dediğin gibi 2. geliyor. saat 10 da randevum var dr.da. kesin belli olacak günümüz.şimdiye kadar daha var diye pek düşünmüyordum. sanırım saat 10.30 itibariyle geri gelir korkularım. sezeryanım çok kötü değildi ama ameliyat neticede ve yaklaştıkça en zor anlarım geliyor aklıma. ama neyi değiştiriyorki bu çocuk sevgisi böyle işte korksanda girmiş buluyorsun kendini o yola.

ilk sezeryandı ve dr.gün koyduğu zaman çok üzülmüştüm,kendi karar veremeyecekti oğlum geleceği tarihe.bu mucizevi olayın büyüsü bozuluyor gibi gelmişti böyle. ama sezeryana giderken doğum ağrılarım başlamıştı. çok mutlu olmuştum onun geleceği tarihi ertelememiş olmaktan. şimdi gene önümde bir tarih koyma durumu var. sonuçta kesin sezeryan olacak ama keşke diyorum bizim düşündüğümüz tarihe kadar kızım istediği tarihte gelse. tabi beklemek onun için sıkıntı yaratmayacaksa. dr. 12-13-14 ü dedi. en son tarih 17 si. biz başta 16 sı olsun , oğlumla aynı olsun diyorduk. şimdi ondan vazgeçtim ama acaba dr.un son olabilir dediği tarihe kadar beklesemde belki kendi gelmeye karar verir mi minik prensesim diyorum. iyice duygusala bağladım sanırım.
tatlı istiyorum, hem de kumpirellanın yaş pastasından((

allah yardımcın olsun canımmm hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah

sabaha kadar tam 2kez doğum yaptım (RÜYAMDA) zaten uyudugumu hiç hatırlamıyorum ama hangi ara rüya gördüm bilmem..cok zormus şu son zamanlar ya yatamıyorum dönemiyorum uyuyamıyorum odalarda gezmekten yoruldum.. ne tarafa dogru yatsam cocuk o tarafta toplanıyo sizede böyle mi oluyor yoksa benim suyum az diye mi bu sıkıntı var kızlar? genelde göğsümün altında şişirip duruyo dokununca resmen poposu mu kafasımı henüz çözemedim ama bi sertliği oluyo eğilemiyorum dönmeye de niyeti yok galibaa...gecenlerde triptofan arkadasımız mıydı tarkanın dön bebeğim sarkısını söylüyorum demişti de şarkıyla dönmez die düşünürdüm ama sabaha kadar bebiş baskı yaptıkça o şarkıyı söylüyorumm allah yardımcımız olsunnn ama zorlanıyorum cokk

kızlar benimde sancılarım giderek arttı.ama herkes erkekler zamanından önce gelmez diyor eşimde 14 şubatı çok istiyor.ama ben böle devam ederse çok sıkılcam 2 hafta çok uzun geliyo sancılarım 2 haftadır devam ediyo doktor nişanı bekle diyo sürekli adet sancısı çekiyorum zaten 11 yaşımdan beri şiddetli çekiyodum evlenince geçer dediler bişey olmadı çocuk olunca geçer dediler yine değişmedi aynı sancılara devam ne olur bir an önce gelse hergün 2 saat yürüyorumda eve gelince elim ayağım şiş 37 numara ayakkabıdan 40 numara ayakkabıya çıktım bir gecede inmiyo da şişlikler sancılardan değil şikayetim şişliklerden.doğum korkusu olanlar benle aynı günde doğuma gidecekler doğurdu bile.benim korkum yok.korksam mı kızlarrr :).birde bu kadar sancı varken gelmiyo ya çok sıkılıyorum ya.evde yalnızım zaten gelse sesi olsa güzel olmaz mı ya :) gel oğlum gellll artıkkkkk sağsalimmm

korkma korkma :)))
ben her gece düşünüyorum doğum nasıl olacak diye
düşündükçe daha korkuyorum :)))

düşüncelerine katılıyorum kesinlikle bende kendi zamanını belirlese keşke diyorum. oğlunla aynı gün olmaması konusunda çok haklısın. kız sen de mi öğretmensin. öğretmenler hep şubata denk getiriyoruz ya. ya pastayı hiç deme bugün kesinlikle o işi halletmeliyim. sabah 6 da aklıma geldi yine.

evet canım ben söyledim ama dönmedi benim sıpa. aynen canım bende sancıydı reflüydü doğru düzgün uyuyamadım. ama sabahta kocamdan erken kalkıyorum ilginç. yaa şu reflüden 4 yastıkla yattım desem inanır mısınız? oturur gibi uyudum.

kız miniiii sesli düşünmüşsün ama sana kzıdım şimdi yahu. o sancılar zor ama her sancı çocuğumuzu bize daha çok yaklaştırıyor öyle düşün. her sancıda vücudunun hamileliğini sonlandırmaya hazırlandığını düşün. sütümüz salgılanacak sancılar oldukça,vücut diyecek anneliğe hazırsın. sancını sevvvvv. (gece 3 saat çekince baya kanka olduk kendisiynen)

nişanı bekle diyen bir doktorun old. için çok şanslısın bi kere hemen ameliyata yönlendirenler çok. bu arada şişlikler bende de çok. çorabın lastiğinin geldiği yer 1 gün boyunca geri eski haline gelmiyor.elim bişeler silerken ağrıyor sıkınca. ama geçecek hepsi. hem sıkılma evde yalnız değilsin biz varız. bende evdeyim kimse yok ama burası var hem yapacak çok işim var daha. günlük yazıcam oğluma. ultrason fotolarınıd erleyip notlar tutucam büyüyünce okusun.kapı süsüleri yaptım. böleee ıvık tıvık işler buluyorum kendime.en olmadı müge anlı izle

kızzz sancılardan değil korkum alışkınım sancılara benim sıkıntıdan derdim burda hiç arkadaşım yok müge anlıya zaten abone oldum bazen faceten yazıyorum bile öle değil şöle suçlu karşınızda diye :))) doktorum ama hastaneyi bıraktı kızlarrr çok iyi ilgileniyodu ben kist ameliyatı oldum 2 sene önce tek yumurtam tüpüm alındı kızlarrr.diğer yumurtam kistliydi o şekilde hamile kaldım başta sezeryandı öle diyodu ama bebeğimmm kistimi yok etti normal doğum çok istiyodum doktorda isteğimi çok olumlu karşıladı ama senin sancın fazla olucak bunu unutma dedi bende ne güzel dedim ben öle doğum yapmak istiyorum dedim kandırdım doktorumu :) sancılardan korkum yok yani kızlarrr :) yalnızlıktan sıkıldım.bebeğimin odasını çokkktan hazırladım kendi elimle bir sürü süs yaptım sepetler çoraplıklar abarttım yani önceden yapınca son günler sıkılmaya başladım yani o yüzden gellll gelll diyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…