- Konu Sahibi papatya3459
- #40.201
kızzz sancılardan değil korkum alışkınım sancılara benim sıkıntıdan derdim burda hiç arkadaşım yok müge anlıya zaten abone oldum bazen faceten yazıyorum bile öle değil şöle suçlu karşınızda diye :))) doktorum ama hastaneyi bıraktı kızlarrr çok iyi ilgileniyodu ben kist ameliyatı oldum 2 sene önce tek yumurtam tüpüm alındı kızlarrr.diğer yumurtam kistliydi o şekilde hamile kaldım başta sezeryandı öle diyodu ama bebeğimmm kistimi yok etti normal doğum çok istiyodum doktorda isteğimi çok olumlu karşıladı ama senin sancın fazla olucak bunu unutma dedi bende ne güzel dedim ben öle doğum yapmak istiyorum dedim kandırdım doktorumu :) sancılardan korkum yok yani kızlarrr :) yalnızlıktan sıkıldım.bebeğimin odasını çokkktan hazırladım kendi elimle bir sürü süs yaptım sepetler çoraplıklar abarttım yani önceden yapınca son günler sıkılmaya başladım yani o yüzden gellll gelll diyorum :)
anladım canım. çok haklısın bende geçen 2 gün bebek kokusu geldi burnuma. Nasıl bir psikoloji ise bdt miz aynı. Büyük ihtimal ben 7 sinde sez. Olucam. Sen o zaman bana gıcık olursun şimdi ama bende isterdim normal olsun.