• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
kızzz sancılardan değil korkum alışkınım sancılara benim sıkıntıdan derdim burda hiç arkadaşım yok müge anlıya zaten abone oldum bazen faceten yazıyorum bile öle değil şöle suçlu karşınızda diye :))) doktorum ama hastaneyi bıraktı kızlarrr çok iyi ilgileniyodu ben kist ameliyatı oldum 2 sene önce tek yumurtam tüpüm alındı kızlarrr.diğer yumurtam kistliydi o şekilde hamile kaldım başta sezeryandı öle diyodu ama bebeğimmm kistimi yok etti normal doğum çok istiyodum doktorda isteğimi çok olumlu karşıladı ama senin sancın fazla olucak bunu unutma dedi bende ne güzel dedim ben öle doğum yapmak istiyorum dedim kandırdım doktorumu :) sancılardan korkum yok yani kızlarrr :) yalnızlıktan sıkıldım.bebeğimin odasını çokkktan hazırladım kendi elimle bir sürü süs yaptım sepetler çoraplıklar abarttım yani önceden yapınca son günler sıkılmaya başladım yani o yüzden gellll gelll diyorum :)

anladım canım. çok haklısın bende geçen 2 gün bebek kokusu geldi burnuma. Nasıl bir psikoloji ise bdt miz aynı. Büyük ihtimal ben 7 sinde sez. Olucam. Sen o zaman bana gıcık olursun şimdi ama bende isterdim normal olsun. :5::5::5::5:

anladım canım. çok haklısın bende geçen 2 gün bebek kokusu geldi burnuma. Nasıl bir psikoloji ise bdt miz aynı. Büyük ihtimal ben 7 sinde sez. Olucam. Sen o zaman bana gıcık olursun şimdi ama bende isterdim normal olsun. :5::5::5::5:

inşallah sağsalim al bebişini kucağına da gıcık olmayı sonra düşünürüz :9: inşallah ben hepinizden önce doğururum ama nerdeeeeeeeeeeee :):44:

Huuuuu kizlar
Nebicim subat sayfasiyiz cogunluk dogurdu valla:)
Bizim gobegimiz dustu evvelsi guun banyo bile yaptik
Uyansa da sevsem diye bekliyorum mis kokulumu, uyumadigi gunler bu bos oturmalari ozlerim ama doyamiyorum yaaaaa
Allah bu duygulari bekleyen herkese yasatsin insallahhhh

Huuuuu kizlar
Uyansa da sevsem diye bekliyorum mis kokulumu, uyumadigi gunler bu bos oturmalari ozlerim ama doyamiyorum yaaaaa

ohhh maşallah bizde bekliyoz bakalım o günleri inşallah bizde yaşıcaz :46:

kızlar dün geceden beri ağrım var 2 saat sonrada kontrolüm var ama ne nişan ne de su geldi bilmiyorum belkide gaz ağrısıdır ama yürüyemiyorum bile bebek eskisine göre kat kat hareketli karnımdan çıkcakcasına bakalım büyük ihtimal nst ye sokacaktır geçen gittiğimde yalancı sancı dedi ama 2 hafta geçti aradan bakalım kızlar dua edin daha erken zaten 3 haftam kaldı doğumuma dayansın

kızlar dün geceden beri ağrım var 2 saat sonrada kontrolüm var ama ne nişan ne de su geldi bilmiyorum belkide gaz ağrısıdır ama yürüyemiyorum bile bebek eskisine göre kat kat hareketli karnımdan çıkcakcasına bakalım büyük ihtimal nst ye sokacaktır geçen gittiğimde yalancı sancı dedi ama 2 hafta geçti aradan bakalım kızlar dua edin daha erken zaten 3 haftam kaldı doğumuma dayansın

Insallah bekler bebisin canim ama beklemezse de ben 36+6da dogum yaptim kuzumun masallahi var
Ablasini 39da dogurmustum tek fark 500 gr kilo bir de sadece 1 gun sarilik tedavisi gorduk
Hani olur da dogum yakin derlerse karalar baglama ben ilk cok korkmustum da...

Huuuuu kizlar

oooohhh ne güzel darısı başımıza inşallah, bizler bu gidişle şubat ortasını buluruz canım siz çoğu sorunu aştığınız zaman biz yeni başlıycaz yeni bir hayata:):)

gune guzel bır haber ıle başlamak ısterdım ama malesf:( seda arkadasımızın esı aradı seda_ecrin arkadasımız bugun doguma gırmıstı , malesef bebegi kaybettik sedanın haberı yokmus yogun bakımda ımıs allahım guc kuvvet ve dayanma gucu versın arkadasıma:( ben cok fena oldum duyunca, melegı yanında olamayacak ama , annesını cennetınde bekleyecek , mekanın cennte olsun efe bebek.........

oooohhh ne güzel darısı başımıza inşallah, bizler bu gidişle şubat ortasını buluruz canım siz çoğu sorunu aştığınız zaman biz yeni başlıycaz yeni bir hayata:):)
En beteri goguslerin yara olmasi bence..ama o da geciyor birsure sonra
Dogum ilkinde deli cesaretiyle hic korkmadan girmisti.
Bunda 5 yasinda kizim oldugu icin korktum heyecanlandim..
Ama tekrar tekrar yasamak isterim o anlari...10 gunluk olduk bile zaman geciveriyor...cok sukur bugunumuze

Insallah bekler bebisin canim ama beklemezse de ben 36+6da dogum yaptim kuzumun masallahi var
Ablasini 39da dogurmustum tek fark 500 gr kilo bir de sadece 1 gun sarilik tedavisi gorduk
Hani olur da dogum yakin derlerse karalar baglama ben ilk cok korkmustum da...

tşk ederim canım bakalım hayırlısı ne ise o olsun ..

gune guzel bır haber ıle başlamak ısterdım ama malesf:( seda arkadasımızın esı aradı seda_ecrin arkadasımız bugun doguma gırmıstı , malesef bebegi kaybettik sedanın haberı yokmus yogun bakımda ımıs allahım guc kuvvet ve dayanma gucu versın arkadasıma:( ben cok fena oldum duyunca, melegı yanında olamayacak ama , annesını cennetınde bekleyecek , mekanın cennte olsun efe bebek.........

Ayy tüylerim diken diken oldu okurken çok üzüldüm.. rabbim sabır güç kuvvet versin .. hepimizin en büyük korkusu bu.. Allahm yardımcıları ol o ailenin:(:(

okuyunca çok kötü oldum.papapa nın bebişinden sonra çok umutlanmıştım.allah yardımcısı olsun çok üzüldüm.merakla güzel bi haber almayı bekliyordum seda ecrin den

Melteeemmmmmmm ne diyorsun yaaaaaa cok uzuldum ne diyecegimi bilemiorum yaaaa
Allah seda ya sabir versin toparlanma gucu versin..en kisa surede de melegini yollasin saglikla
Of yaaaaa benim umudum buyuktu sedacim yaaaa ne denebilir ki:(((((((

ilk bebeğimi karnımda kaybetmiştim doğuma yakın ..yaşayan biri olarak çok ama çok üzüldüm allah sabır versin ...çok kötü oldum ya

bir anne için en zor şeyy. Düşünemiyorum bile. O an bir kabus olsun diyecek,keşke zamanı geri alsam hep karnımda olsa diyecek.offfffffffffffff.allah dayanma gücü versin çok zorr.

Meltem bi rahatsizlik felan mi vardi seda ecrin in sok oldum allah yardimcisi olsun melegi nur icinde yatsin.off sozun bittigi yer ne desek bos.

Meltem bi rahatsizlik felan mi vardi seda ecrin in sok oldum allah yardimcisi olsun melegi nur icinde yatsin.off sozun bittigi yer ne desek bos.

malesef sedanın bebeği en başından sıkıntılı idi.dr ler hep aldırmasını istemişti.ama oda bizlerde inanmıştık sağsağlim doğacağına.ama olmadı:(

evet canım bu aya kadar gelmesıne bıle ımkansız dıyordu dr lar ama efe bebek herkese ınat 9 ay gecırdı melek annesı ıle , annesı cok dırendı melegını yasatmak ıcın ama kader buraya kadarmıs

Back
X