- Konu Sahibi papatya3459
-
- #40.141
Hastane : Balat or ahayım
dr : Meltem Ozben
Tarıh : 28/01/2013
Dogum seklı :Sezeryan
Haftası : 38+3
cınsıyet: Erkek
İsim : Rüzgar
Pazartesi gunu cok sukur mınıgıme kavustum,hastane surecım cok ıyı gectı,bu sabah ıtıbarıyle evımızdeyız,bebegım cok sukur saglıklı,emme sorunumuz yoksureklı uyku halınde,cok az sarılıgımız var ama emerek atlatabılecek sekılde oldugunu soyledı doktor ablası..
hastane ıle ılgılı tecrubemı merak eden arkadaslarada ayrıca cok cok memnun kaldıgımı belırtmek ısterım,butun personel cok ılgılıydı.
bırde sezeryan olacak arkadaslara tavsıyem,ılk gun bol bol hareket edın,ben hıc yatmadım dıyebılırım kı bu sayede 2,gunun sabahında tum gaz problemlerımden kurtulmustum
allah hepınızın yardımcısı olsun
muhtesem bır duygu otesı yok,sımdılık bu kadar kuzuma bakmalıyım :))))))
Gözün aydın canım allah saglıkla huzurla büyütmeni nasip etsin. Darısı basımızaHastane : Balat or ahayım
Pazartesi gunu cok sukur mınıgıme kavustum,hastane surecım cok ıyı gectı,bu sabah ıtıbarıyle evımızdeyız,bebegım cok sukur saglıklı,emme sorunumuz yoksureklı uyku halınde,cok az sarılıgımız var ama emerek atlatabılecek sekılde oldugunu soyledı doktor ablası..
hastane ıle ılgılı tecrubemı merak eden arkadaslarada ayrıca cok cok memnun kaldıgımı belırtmek ısterım,butun personel cok ılgılıydı.
bırde sezeryan olacak arkadaslara tavsıyem,ılk gun bol bol hareket edın,ben hıc yatmadım dıyebılırım kı bu sayede 2,gunun sabahında tum gaz problemlerımden kurtulmustum
kızlar 28.01.2013 pazartesi günü prensesimi kucağıma aldım.genel anestezi ile sezaryen oldu. normale göre sezaryen kolay diyenler büyük konuşmasın cidden denemeden. 2 gün ecel teri döktüm sancılardan. Allah herkese hayırlı doğum nasip etsin.en çok moralimi bozan bgün 3. gün bitiyor neredeyse 1 damla süt gelmedi.yavrom emip çaba sarfediyor ama damla yok. çok üzlüyorum. napmam lazım herkes bişiler söylüyor yapıyorum bir damla bile olsa umut olucak ama inanın çok üzülüyorum yardımcı olan olursa çok sevinirim.
Ne alaka ya benim 35.hAftada seninkinden daha dusuktu su an bile 40 haftayi gectigim halde 3.200 boyle dogcak seninki 3.500 u bile bulur doktorum gayet normal buluyo..sanslisin dogumda kolay olur diyo
bende biliyorum canım kilosunun normal olduğunu,
ama dr her gittiğimde kilosu yetersiz, beslenmene dikkat etmior musun,
bu çocuk minyon olacak falan dyor
kendimi yetersiz görüyorum bi çocuğa bile yetemiyorum nasıl annelik yapacam psikolojisine giriyorum(
annemi anneannemin yanına gönderdik.. ölüm döşeğindeymiş... ben yalnızım... babam var yanımda....kayınvalidem de dönmüştü....hafta sonu gelicem demişti.. şimdi işler hem bana kaldı hem her şey karıştı.. anneanneme üzülüyorum.. gerçi bekliyorduk ama.... annem yok diye telaşlanıyorum.. ya bir şey olursa nasıl gelcek yetişebilir mi diye...çok kötü ya her şey karmakarışık... kime neye üzüleceğimi şaşırıyorum...aklıma saçma sapan şeyler geliyor... ya benim doğum yaptığım gün anneanneme bir şey olursa...bebeğimin her doğum gününde bunu mu hatırlayacağım.... ya ne olur ne saçmalıyor bu kız demeyin... ama çok çok çok fenayım.. ne düşünüp ne yapacağımı bilmiyorum... Rabbim hayırlısını versin insallah...bebeğim sağlıcakla gelsin anneannemde düzelsin....çok kötüyüm ya.....
kızlar 28.01.2013 pazartesi günü prensesimi kucağıma aldım.genel anestezi ile sezaryen oldu. normale göre sezaryen kolay diyenler büyük konuşmasın cidden denemeden. 2 gün ecel teri döktüm sancılardan. Allah herkese hayırlı doğum nasip etsin.en çok moralimi bozan bgün 3. gün bitiyor neredeyse 1 damla süt gelmedi.yavrom emip çaba sarfediyor ama damla yok. çok üzlüyorum. napmam lazım herkes bişiler söylüyor yapıyorum bir damla bile olsa umut olucak ama inanın çok üzülüyorum yardımcı olan olursa çok sevinirim.
kızlar,bebegımı ogrenır ogrenmez solugu bu yopıkte almıstım,acısıyla tatlısıyla koca bı 38hafta gecırdım sızlerle,bebegımle karnımdakı son gunum Allah ın ıznıyle yarından ıtıbaren kucagımda olacak,ınsallah... sızlerı sevıyorummm
slm kızlar napıosunuz benim cnm çok sıkkın
arada şaka flan yapıyorum ama içimden bi ses kızımın bu gidişle
normal doğumla gelmeyeceğini söylüyo, 40. haftaya giriyorum
nst lerde sancı flan hiç bişey çıkmıyo ki zaten bende hiç bir sancı
yaşamıyorum aşağıya bi baskı bile olmuyo üstelik hala midemin orda
kaburgalarıma mideme baskı yapıyo kanala inmeye hiç niyeti yok
tabiki sağlıklı sıhhatli gelsin de nasıl olduğu önemli değil ama ilk bebeğim
herşeyi yaşamak istiyorum suyumun gelmesini de nişanı da sancıları da
yaşamak istiyorum, ben böle stres yaptıkça o da anlıyo sanki iyice midemin
orada kasılıyo, bide zaman geçtikçe büyüdüğü için de normal doğum şansı azalıyo
rabbim zamanını gününü biliyo tabi ama ben artık fazla üzüyorum galiba kendimi
ayyy kızlar benım de canım yaş pasta ve hamur kızartması çekıyor zaten benım dengem yoktur bı tatlı bı tuzlu yerım. hatta az enerjım olsa kendım hamur kızartacam ama halım yok
bencede fazla uzuyorsun kendini sonuc olarak bikac gune kadar oyle yada boyle bebegine kavusacaksin 40 haftayi atlatmissin daha ne hersey olucagina varir bence sen son hamilelik gunlerinin keyfini cikar cok dusunmemeye calis bence sonra hayatin degisicek sadece bunu dusun :) bende surekli kafama takiyordum sezeryan olmak istemedigim icin ama suan takmamaya ve anin tadini cikarmaya karar verdim dusun dusun arastir arastir jinekolog olucam bu gidisle artik arstirmicam ilk sezeryan olucak ben degilim sonucta olsam bile akisina birakalim zuzum :) allah bize saglikli hayirli bi evlat nasip etsin diye hergun dua ediyorum inan gerisi bos
slm kızlar napıosunuz benim cnm çok sıkkın
arada
Zuzum ne hissediyorsan aynısını hissediyorum...dr 6-7 subat BDT dedi tık yok oğlumda. bir de erkekler gününü bekler derler yane bilim ya. sıkılmaya başladım sanırım.
annemi anneannemin yanına gönderdik.. ölüm döşeğindeymiş... ben yalnızım... babam var yanımda....kayınvalidem de dönmüştü....hafta sonu gelicem demişti.. şimdi işler hem bana kaldı hem her şey karıştı.. anneanneme üzülüyorum.. gerçi bekliyorduk ama.... annem yok diye telaşlanıyorum.. ya bir şey olursa nasıl gelcek yetişebilir mi diye...çok kötü ya her şey karmakarışık... kime neye üzüleceğimi şaşırıyorum...aklıma saçma sapan şeyler geliyor... ya benim doğum yaptığım gün anneanneme bir şey olursa...bebeğimin her doğum gününde bunu mu hatırlayacağım.... ya ne olur ne saçmalıyor bu kız demeyin... ama çok çok çok fenayım.. ne düşünüp ne yapacağımı bilmiyorum... Rabbim hayırlısını versin insallah...bebeğim sağlıcakla gelsin anneannemde düzelsin....çok kötüyüm ya.....
haklısın cnm ben de biliyorum ama insan bazen
aklının söylediği bile kendi içine yalan geliyor ya onun gibi bişey,
ben zaten sezaryen kötü bişey demiyorum hatta o artık bi çok
anne için nimet gibi bişey bebeklerimizin sağlıklı sıhhatli gelmesi herşeyden önemli
ben sadece ilk bebeğim olduğu için herşeyini yaşamak istiyorum, doktor 14 şubata
kadar bekleriz dedi olmadı sunni sancı deneriz o da olmadı sezaryen dedi, sunni sancıdan da
korkuyorum çünkü çok daha fazla şiddetli oluyomuş, hayırlı bi şekilde sağlıklı sıhhatli olsun bebeklerimiz
gerisi önemli değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?