2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

ALLAH analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım sen kurtuldun sıra bizde inşallah

Gözün aydın canım allah saglıkla huzurla büyütmeni nasip etsin. Darısı basımıza

kızlar 28.01.2013 pazartesi günü prensesimi kucağıma aldım.genel anestezi ile sezaryen oldu. normale göre sezaryen kolay diyenler büyük konuşmasın cidden denemeden. 2 gün ecel teri döktüm sancılardan. Allah herkese hayırlı doğum nasip etsin.en çok moralimi bozan bgün 3. gün bitiyor neredeyse 1 damla süt gelmedi.yavrom emip çaba sarfediyor ama damla yok. çok üzlüyorum. napmam lazım herkes bişiler söylüyor yapıyorum bir damla bile olsa umut olucak ama inanın çok üzülüyorum yardımcı olan olursa çok sevinirim.

gözünüz aydın Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin ben de şubat annesi olacam ve sezeeryanla olacak doğum nasipse bu süt konusu beni de çok düşündürüyor malesef

İyi akşamlar anneler,
Bende biran evvel sizlerle dogum hikayemi paylaşmak istiyorum o duyguları paylaşmak kimbilir ne güzeldir oglum gelse saglıkla

Canım hayırlı olsun bebeğin geçmiş olsun sanada. Benim bildiğim süt gelmesede bol bol emzir bebek emdikce gelir sütün. Birde sıcak duş al bol bol sıvı gıdalar tüket su çok iç benim bildiğim bunlar canım.

kızlar,bebegımı ogrenır ogrenmez solugu bu yopıkte almıstım,acısıyla tatlısıyla koca bı 38hafta gecırdım sızlerle,bebegımle karnımdakı son gunum Allah ın ıznıyle yarından ıtıbaren kucagımda olacak,ınsallah... sızlerı sevıyorummm

Ne alaka ya benim 35.hAftada seninkinden daha dusuktu su an bile 40 haftayi gectigim halde 3.200 boyle dogcak seninki 3.500 u bile bulur doktorum gayet normal buluyo..sanslisin dogumda kolay olur diyo

canım boşver doktoru bak benimkide 2900 bende az diye düşünüyordum. ama normal doğum için gayet iyi dedi. sağlıklı olması önemli doğduktan sonra kilo alınır merak etme.

canım üzme kendini bak hamilesin hala. zor bi durum. ama üstesinden gelirsin.

analı babalı büyütün kuzunuzu. sağlıkla inşallah

canım eminim denemişsindir komposto ve süt yapan çayları. bende başka bişey bilmiyorum. en kısa sürede gelir inş.

canım inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına habersiz bırakma bizi dualarımız seninle. Bende cuma sabah 6buçukda kucağıma alicam bebeğimi nasipse

merhaba beni hatirlarsin belki bende meltem hanima gidiyorum konusmustuk aklimdaydi ptesi dogum yapacagin ama hic bakamadim ipadim arizalandi esim aksam getirdi ve kimseyi takip edemedim uzun zamandir simdi geriye donup okuyacagim meltemizmirinde dogum yapmis olmasi lazim daha bicok subat annesininde tum dogum yapan anneleri tebrik ediyorum allah bagislasin bebislerini senide tebrik ederim canim bebisine allah uzun omurler versin insallah sana bikac sorum var musait olunca cevaplayabilirsen sevinirim meltem hanimin olcumler dogru ciktimi bebisinin kilosuna kac demisti dogumda kac cikti yani bana 3-4 hafta onde gidiyor dedi kilosuda haftasina gore baya ileride dogrumu acaba merak ediorm bide boyle giderse kilolu olursa bende sezeryan olmak durumunda kalicam sen genel mi epidural m oldun drun bi tavsiyesi oldumu bu yonde bide dogum fotorafcisi yada esini ameliyata aliyorlar mi odayida susletmiyorlar diye biliyorum sadece kapi susu asiliyormus oyle demislerdi sende oyle mi oldu

slm kızlar napıosunuz benim cnm çok sıkkın
arada şaka flan yapıyorum ama içimden bi ses kızımın bu gidişle
normal doğumla gelmeyeceğini söylüyo, 40. haftaya giriyorum
nst lerde sancı flan hiç bişey çıkmıyo ki zaten bende hiç bir sancı
yaşamıyorum aşağıya bi baskı bile olmuyo üstelik hala midemin orda
kaburgalarıma mideme baskı yapıyo kanala inmeye hiç niyeti yok
tabiki sağlıklı sıhhatli gelsin de nasıl olduğu önemli değil ama ilk bebeğim
herşeyi yaşamak istiyorum suyumun gelmesini de nişanı da sancıları da
yaşamak istiyorum, ben böle stres yaptıkça o da anlıyo sanki iyice midemin
orada kasılıyo, bide zaman geçtikçe büyüdüğü için de normal doğum şansı azalıyo
rabbim zamanını gününü biliyo tabi ama ben artık fazla üzüyorum galiba kendimi

bencede fazla uzuyorsun kendini sonuc olarak bikac gune kadar oyle yada boyle bebegine kavusacaksin 40 haftayi atlatmissin daha ne hersey olucagina varir bence sen son hamilelik gunlerinin keyfini cikar cok dusunmemeye calis bence sonra hayatin degisicek sadece bunu dusun :) bende surekli kafama takiyordum sezeryan olmak istemedigim icin ama suan takmamaya ve anin tadini cikarmaya karar verdim dusun dusun arastir arastir jinekolog olucam bu gidisle artik arstirmicam ilk sezeryan olucak ben degilim sonucta olsam bile akisina birakalim zuzum :) allah bize saglikli hayirli bi evlat nasip etsin diye hergun dua ediyorum inan gerisi bos

ayyy kızlar benım de canım yaş pasta ve hamur kızartması çekıyor zaten benım dengem yoktur bı tatlı bı tuzlu yerım. hatta az enerjım olsa kendım hamur kızartacam ama halım yok

Valla triptofan ortaya bi pasta muhabbeti attı çekildi kenara, benim de sabahtan beri o hatırlattı diye anım çekiyor. Ama pasta var pasta var yani, demek istediğim böyle bazı pastaneler bol kremalı sağlıksızlık akan pastalar yapıyor. Onlardan istemiyorum. Böyle taptaze keki ve ölçülü kreması olmalı, özsütün pastaları gibi. Kocama söyledim, bugün yorgunum ama yarın alalım dedi bakalım hatırlayacak mı?

haklısın cnm ben de biliyorum ama insan bazen
aklının söylediği bile kendi içine yalan geliyor ya onun gibi bişey,
ben zaten sezaryen kötü bişey demiyorum hatta o artık bi çok
anne için nimet gibi bişey bebeklerimizin sağlıklı sıhhatli gelmesi herşeyden önemli
ben sadece ilk bebeğim olduğu için herşeyini yaşamak istiyorum, doktor 14 şubata
kadar bekleriz dedi olmadı sunni sancı deneriz o da olmadı sezaryen dedi, sunni sancıdan da
korkuyorum çünkü çok daha fazla şiddetli oluyomuş, hayırlı bi şekilde sağlıklı sıhhatli olsun bebeklerimiz
gerisi önemli değil.

bu arada merak edenler oluyor arada bende bildiğim doğum yapanları yazayım:

berrak, yoncamel, meltemizmir, papapa, aybükeahmet,
ezel123, tuğba5286, birsy, zeysima, pcakan, clemmm, brs85
cansastr, besyo85, mlkldm

bunların dışında doğum yapan başkaları varsa onları bilmiyorum.

canım çok geçmiş olsun. inş.dediğin gibi bir aksilik olmaz, anneannenle ilgili. annen gelemesede kv. geri gelemez mi? yalnız olmak zor olur gerçekten. insan herşeyle başediyorda psiklojik olarak zorlanıyor tabi. bir aksilik olursa diye tedirgin oluyor. bir arkadaşımın annesi vefat etmişti doğuma çok az kala,doğuma kadar çok zor olmuştu ama bebekle telaşla uğraşırken zaman daha hızlı aktı sanki demişti,sanki toparlanması daha kolay olmuştu. bebeğin sağlıkla gelsin en önemlisi o. herşey insan için, çok zor durumun ama allah beterinden sakınsın. doğum yapan arkadaşlara bıkmadan allah analı babalı büyütsün diye yazıyorum eğer kaçırmadıysam. benim babam ben 2,5 yaşındayken ölmüş. oğlum doğunca daha bir iyi anladım bu sözün anlamını. allah çocuklarımıza bize ihtiyaçları olduğu sürece analı babalı bir ömür versin. anneannene çok geçmiş olsun, inş annen gelebilir, olmadı bu durumda kv.en gelir inş.

allah analı babalı büyütsün:))

allah analı babalı büyütsün.

benimde ilk bebegim kendimi ben baya sartlamistim normale ama enson kontrolde 3-4 hafta ileride gelisimi dedi kilolu olursa sezeryan olma olasiligini bende takmis durumdaydim sonra baktimki son kalan zamanimida dusune dusune gecirmemek icin rahat olmaya karar verdim bence seninki kendiliginden yolada cikabilir bicok dogum hikayesi okudum hic gelmeye niyeti yokken son gun sezeryan gunu alinmisken gece kendiliginde yola cikan bebisleri 8 gunun daha var hatta 14 une kadar hayirlisi tabi ama ben sunni sanciya gerek kalmadan gelir kizin diye dusunuyorum heran hersey olabilir olumlu dusun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…