2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
canim hem gozunaydin hem gecmis olsun. bebegin iyi olsun da gerisi onemli degil. 3 gun de beklenir 5 gun de. rabbim dert verip dermansiz koymasin. iyi olur bebisin ins... sen sabirli ol.

canım kafası büyük olduğu için sezeryan olacağım demişsin, benimde kafası 2 hafta önden gidiyor ama doktorum hala normal diyor senin kaç hafta büyük

canım benim kafası 4 hafta önden gidiyor.babamızda koca kafalı doğmuş.yani yapısal bişey.

canım haklısın kafa doğum sırasında içiçe geçiyormuş.ama koca kafalı ve iri bi bebek olduğu için normal doğum konusunda emin olamıyorumnormal doğum hikayelerini okudukça gaza geliyorum.ama sonra nette okudugum bazı şeyler aklıma geliyor.iri olunca omuz falan takılıyormuş.bende sancı çekip çekip sonra sezeryan olmak zorunda kalırım diye korkuyorum.ama hayırlısı artık

bende en çok kç ölçülüp kaç gr doğduklarını merak ediyordum bebişlerin.

canım bende merak etmiştim seni.iyi olmana çok sevindim

hem hayırlı olsun hemde allah şifa versin canım

arkadaşlar bir şey soracam ben bu suyun gelmesi olayı nasıl oluor suyu gelenler varsa yada daha önce doğum yapanlar bilgilendirirlerse çok sevinirim.banyoda altıma kaçırmışım gibi hissettimdurduramadım da korkuorum

günaydııınnnnn

doğum yapan arkadaşlar tekrar tebrik ederim atladığım varsaa
sancısı gelenler doğuma girecekler sağlıkla kavuşun inşallah mis kokulu kuzularınıza

mucizem yoğun bakımda mıymış bebek mi anlamadım ben..
arasam şimdi yorgundur falan ama merak ettim yaa...nasıl oldular acaba...
bir de seda çıktı mı ne durumda onu merak ediyorum

mucizem olayını bende tam anlayamadım canım bebek mi kendisi mi yogun bakımda.. allah yardımcıları olsun.. seda'dan da hiç haberim yok meltem en son bebegini kaybettiğini söyledi bidaha da bişey duyamadım bi süre gelmez herhalde buralara allah sabır versin inşallah canım

canım gözün aydın saglıklı sıhhatli büyüt inşallah bebişini

canım inşallah en kısa zamanda kavusursun bebeğine..iyi olsunlarda bu günlerde gececektir mutlaka

GÜNAYDIN ANNİŞLER

doğum yapan tüm anneler bebeklerinizi sağlıkla büyütün inşallah... doğum yapamayan bekleyen sabırsızlanan biz annelere de bir an önce sağlıkla bebeklerine kavuşma dileği ile.. ayrıca bebeğimmmm sancılarını bekliyordu sanırım biraz açılma olduktan sonra epidural yaptır bebeğiiimmmm açılma daha kolay oluyormuş diye duymuştum inşallah bir an önce kavuşursun bebeğine..
öpüyorum sizleri tatliş anneler ::):)

Hem gözün aydın hem geçmiş olsun canım ama az kalmış bak evinize döneceksiniz inşallah. Allah bir daha hastanelere düşürmesin

günaydın kızlarrr

çok mutluyummm kontrolden geldim şimdi bebeğimi 7 şubatta kucağıma alıyorum inşallahhh.çatı muayenesi oldum sancılarım çok olduğu için uzun sürdü biraz normal doğum çok istiyodum ama doktorum imkansız dedi çok darmış alan sezeryan olucağım.olmadı napalımmm ama bebeğime kavuşağım için çokkk mutluyummmm.bu arada heyecandan doktora bebeğin kilosunu falan soramadım inşallah bebeğim 4 kiloya ulaşır haftaya kadar.

ALLAH analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım.çok geçmiş olsun inşallah kısa sürede bebeğine kavuşursun.

Saat 2den Beri sancilarim var ama doguma daha cok var giderek artiyor sancilarim dayanamiyorum

canımmm güzel haberlerini bekliyorum.inşallah tez vakitte kurtulursun.bende normal doğum çok istiyodum ama sancılarım çok bebek aşağıya inmiş ama alanım çok darmış bebeği riske atmak istemedi doktorumuz sezeryan olucak sağlıklı olsunda nasıl olusa olsun.yeterki bebeğime kavuşayımmm

Gözün aydın hadi sen de aldın tarihini ben beklemeye devammmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…