- Konu Sahibi papatya3459
-
- #40.521
canim hem gozunaydin hem gecmis olsun. bebegin iyi olsun da gerisi onemli degil. 3 gun de beklenir 5 gun de. rabbim dert verip dermansiz koymasin. iyi olur bebisin ins... sen sabirli ol.Kızlar bende geçmişi okuyamadım çünkü 28 ocak da sezaryenle doğum yaptım 3 gün hastanede yattım 2. Gün gece yavrumun nefesi kesilir gibi oldu panik yaptık dr. çağırdık topuğundan 3 tüp kan aldılar sonucu iyi çıktı ama bi sorun var gibi sabah film çekilcek gece yan yatırın dedi 3.gün oldu bn taburcu olcaz die hazırlandım film çekildi ciğerlerine kusmuğu kaçmış ben bu şekilde taburcu edemem 1 hafta yada 10 gün küvezde yatması gerekli yoksa gece boğulabilir dedi kabul ettik ve eve gelmeyi planlarken yavrumu elimden almaları çok zordu tüm gün ağladım Şimdi 3gündür hastanede günde 1 kez emzirme hakkım var gördükçe rahatladım inş hafta başı gibi çıkar bn öyle ümit ediyorum allah hepimizin bebeklerine sağlık sıhhat versin
canım kafası büyük olduğu için sezeryan olacağım demişsin, benimde kafası 2 hafta önden gidiyor ama doktorum hala normal diyor senin kaç hafta büyük
benim bebeğimin başı 42 haftalığı bile geçmiş ama doktorum hala normal olucak dedi.bunun üzerine bende nette araştırma yaptım zaten bebeklerin başları doğum zamanında şeklini değiştiriyomuş ister büyük olsun. üçgen şekline bile bürünüyomuş o yüzden içim rahat yani.çıkıncada normal halini alıyomuş zaten
kızlar rzugar dogdu dogalı adam akıllı gecmıs yapamıyorum kım dgurdu ne oldu ıpın ucu kactı su an bıle kucagımda emıyor tek elle yazıyrum :))) ruzgarda 5 gun ıb-ncekı usg de 3700 cıktı dogdugunda 4170 gr dı boy 53 tu 52 dogdu
bu arada gobegımız CARSAMBA DUSTU BUGUN BANYO YAPTIK
DOGUM YAPAN ARKADASLAR ALLA ANALI BABALI BUYUTSUN KUZULARINIZI
Merhabalar kızlar...Burayada haber vermek istedim öptüm hepinizi...
24 ocak perşembe gunu sezeryan le doğum yaptım..Çok şükür bebekde bende iyiyiz 2 gun hastanede kaldıkdan sonra taburcu olduk bugun 1 hafta oldu
bugun de göbeği düştü çok şükür..Tek sorunumuz gece uykusu ve benimde tabi çok zorlanıyorum Rabbim yardımcımız olsun...
hem hayırlı olsun hemde allah şifa versin canımKızlar bende geçmişi okuyamadım çünkü 28 ocak da sezaryenle doğum yaptım 3 gün hastanede yattım 2. Gün gece yavrumun nefesi kesilir gibi oldu panik yaptık dr. çağırdık topuğundan 3 tüp kan aldılar sonucu iyi çıktı ama bi sorun var gibi sabah film çekilcek gece yan yatırın dedi 3.gün oldu bn taburcu olcaz die hazırlandım film çekildi ciğerlerine kusmuğu kaçmış ben bu şekilde taburcu edemem 1 hafta yada 10 gün küvezde yatması gerekli yoksa gece boğulabilir dedi kabul ettik ve eve gelmeyi planlarken yavrumu elimden almaları çok zordu tüm gün ağladım Şimdi 3gündür hastanede günde 1 kez emzirme hakkım var gördükçe rahatladım inş hafta başı gibi çıkar bn öyle ümit ediyorum allah hepimizin bebeklerine sağlık sıhhat versin
Saat 2den Beri sancilarim var ama doguma daha cok var giderek artiyor sancilarim dayanamiyorumGunaydin ne durumdasin yuruyus yapip comelip kalkmak iyi geliyomuss
Saat 2den Beri sancilarim var ama doguma daha cok var giderek artiyor sancilarim dayanamiyorum
herkes bebişleriyle beraber mutludur umarım bebişim uyanmak üzere. o uyanmadan kızımı sizinle tanıştırayımm. herkese sevgiler gönderiyoruzzz
günaydııınnnnn
doğum yapan arkadaşlar tekrar tebrik ederim atladığım varsaa
sancısı gelenler doğuma girecekler sağlıkla kavuşun inşallah mis kokulu kuzularınıza
mucizem yoğun bakımda mıymış bebek mi anlamadım ben..
arasam şimdi yorgundur falan ama merak ettim yaa...nasıl oldular acaba...
bir de seda çıktı mı ne durumda onu merak ediyorum
iyi geceler hanımlar :)
bayadır giremiyorum çünkü doğum yaptım :)
geçtiğimiz pazar günü kaşıntılarım bi hayli arttı ve benim psikolojimi bozmaya başladı, p.tesi günü kontrole gittik doktora, durumu anlattım o da doğumu daha fazla ertelemeyelim bebeğinde dengesi bozulacak artık seni doğurtalım dedi.. bende kabul ettim, buraya hep yazıyordum normal doğumu ne kadar çok istediğimi, doktorumda biliyordu bu yüzden sunni sancıyla normal şekilde doğumu denemeye karar verdik.. hastaneye yatışım yapıldı ilaç verilmeye başlandı, sorlu bir 7 saatin ardından normal şekilde doğum yaptım çok şükür..
bebeğimin doğum kilosu 3260gr
boyu 48 cm
bugün kontrole gittik 2900 e düşmüş kilomuz.
şu an derdimiz göğüs uçları.. onun dışında büyük bir sıkıntımız yok..elhamdülillah.
doğumu bekleyen annelere sabır ve cesaret diliyorum sağ salim bebeğinizi kucağınıza alırsınız inş.., ben buralarda değilken doğum yapmış olan arkadaşları da tebrik ederim.
Kızlar bende geçmişi okuyamadım çünkü 28 ocak da sezaryenle doğum yaptım 3 gün hastanede yattım 2. Gün gece yavrumun nefesi kesilir gibi oldu panik yaptık dr. çağırdık topuğundan 3 tüp kan aldılar sonucu iyi çıktı ama bi sorun var gibi sabah film çekilcek gece yan yatırın dedi 3.gün oldu bn taburcu olcaz die hazırlandım film çekildi ciğerlerine kusmuğu kaçmış ben bu şekilde taburcu edemem 1 hafta yada 10 gün küvezde yatması gerekli yoksa gece boğulabilir dedi kabul ettik ve eve gelmeyi planlarken yavrumu elimden almaları çok zordu tüm gün ağladım Şimdi 3gündür hastanede günde 1 kez emzirme hakkım var gördükçe rahatladım inş hafta başı gibi çıkar bn öyle ümit ediyorum allah hepimizin bebeklerine sağlık sıhhat versin
Hem gözün aydın hem geçmiş olsun canım ama az kalmış bak evinize döneceksiniz inşallah. Allah bir daha hastanelere düşürmesinKızlar bende geçmişi okuyamadım çünkü 28 ocak da sezaryenle doğum yaptım 3 gün hastanede yattım 2. Gün gece yavrumun nefesi kesilir gibi oldu panik yaptık dr. çağırdık topuğundan 3 tüp kan aldılar sonucu iyi çıktı ama bi sorun var gibi sabah film çekilcek gece yan yatırın dedi 3.gün oldu bn taburcu olcaz die hazırlandım film çekildi ciğerlerine kusmuğu kaçmış ben bu şekilde taburcu edemem 1 hafta yada 10 gün küvezde yatması gerekli yoksa gece boğulabilir dedi kabul ettik ve eve gelmeyi planlarken yavrumu elimden almaları çok zordu tüm gün ağladım Şimdi 3gündür hastanede günde 1 kez emzirme hakkım var gördükçe rahatladım inş hafta başı gibi çıkar bn öyle ümit ediyorum allah hepimizin bebeklerine sağlık sıhhat versin
Kızlar bende geçmişi okuyamadım çünkü 28 ocak da sezaryenle doğum yaptım 3 gün hastanede yattım 2. Gün gece yavrumun nefesi kesilir gibi oldu panik yaptık dr. çağırdık topuğundan 3 tüp kan aldılar sonucu iyi çıktı ama bi sorun var gibi sabah film çekilcek gece yan yatırın dedi 3.gün oldu bn taburcu olcaz die hazırlandım film çekildi ciğerlerine kusmuğu kaçmış ben bu şekilde taburcu edemem 1 hafta yada 10 gün küvezde yatması gerekli yoksa gece boğulabilir dedi kabul ettik ve eve gelmeyi planlarken yavrumu elimden almaları çok zordu tüm gün ağladım Şimdi 3gündür hastanede günde 1 kez emzirme hakkım var gördükçe rahatladım inş hafta başı gibi çıkar bn öyle ümit ediyorum allah hepimizin bebeklerine sağlık sıhhat versin
Saat 2den Beri sancilarim var ama doguma daha cok var giderek artiyor sancilarim dayanamiyorum
Gözün aydın hadi sen de aldın tarihini ben beklemeye devammmmmmmmmmmmmmgünaydın kızlarrr
çok mutluyummm kontrolden geldim şimdi bebeğimi 7 şubatta kucağıma alıyorum inşallahhh.çatı muayenesi oldum sancılarım çok olduğu için uzun sürdü biraz normal doğum çok istiyodum ama doktorum imkansız dedi çok darmış alan sezeryan olucağım.olmadı napalımmm ama bebeğime kavuşağım için çokkk mutluyummmm.bu arada heyecandan doktora bebeğin kilosunu falan soramadım inşallah bebeğim 4 kiloya ulaşır haftaya kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?