2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

oh oh heyecan dorukta ne güzel darısı başımıza artık bende sabırsızlanıyorum ve beklemek çok yordu beni bir an önce bu süreç bitsin diye bekliyorum gerçekten son haftalar daha zor geçiyormuş...

oh oh heyecan dorukta ne güzel darısı başımıza artık bende sabırsızlanıyorum ve beklemek çok yordu beni bir an önce bu süreç bitsin diye bekliyorum gerçekten son haftalar daha zor geçiyormuş...

evet canım benim içinde çok zor bebeğime hemen kavuşmak istiyorum çok özledim oğlumu .inşallah sende kısa zamanda kucağına alırsın bebeğini canım

canim hem gozunaydin hem gecmis olsun. bebegin iyi olsun da gerisi onemli degil. 3 gun de beklenir 5 gun de. rabbim dert verip dermansiz koymasin. iyi olur bebisin ins... sen sabirli ol.
tşk ederım cnm allah sanada sağlıklı doğum yapmayı nasip etsin inş..
sağol cnm sanada sağlıklı doğum diliyorum inş.
canım inşallah en kısa zamanda kavusursun bebeğine..iyi olsunlarda bu günlerde gececektir mutlaka

Hem gözün aydın hem geçmiş olsun canım ama az kalmış bak evinize döneceksiniz inşallah. Allah bir daha hastanelere düşürmesin
amin cnm tşk ederım sende bebişini sağlıkla kucağına al inş.
ALLAH analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım.çok geçmiş olsun inşallah kısa sürede bebeğine kavuşursun.

sezeryan olucam kızlarrr ama anesteziyi nasıl almalıyım kafam karıştı.ben ameliyat olduğumda tam bayıtılmıştım 1 saati geçmişti ameliyatın sonuna doğru uyanmıştım tekrar narkoz vermişlerdi.ben epidural istiyorum ama kaç dakika sürüyo uyanırmıyım acaba bilmiyorum.bana yardımcı olursanız sevinirim kızlarrr

canım ancak cvp yazabılıyorum,malum yogun bır surece gırdık :))sımdı sorularına tek tek cvp verıyorum

dogumdan 3 gun once yanı son muayenemdekı olcumden 100 gr eksık dogdu bebegım,zaten ultrason bırebır dogru olcumu vermıyor
kızımda son ultrason olcumunden 300 gr eksık dogmustu,olcumlere cok takılma bence...

genel anestezı ıle oldum amelıyatımı,ılkınıde genel olmustum,dr a sormadım bıle hangısını olayım dıye cunku epıdural hıc bana gore degıl,
esım gecen sene spınal yontemıyle(belden asagısı uyusturularak) bı amelıyat gecırdı,15 gun cektıgı basagrısını bılıyorum,ve bırkac dogum yapan arkadasımdanda bu basagrısı sıkıntısını yasadıklarını duydum

dogum fotografcısı yada herhangı bır yakınının amelıyata gırmesı konusunda ızın verırlermı bılmıyorum,bız boyle bırsey ıstemedık sadece makınemızı verdık fotograf cekım yapsınlar dıye,sagolsunlar butun fotolar kapkaranlık cıkmıs flash kullanılmadıgı ıcın hıcbırsey gorunmuyor,bu konuda uyarabılırsın belkı...

evet oda suslemesıne ızın vermıyorlar,sadece kapı susune musade var onuda zaten kendılerı takıyor
hedıye cıcekler bına kapısının onunde duruyor,oda kapısına cıkmaları yasak
saat 22,00 dan sonra zıyaret kesınlıkle yasak (guzel bır uygulama bence,o saatten sonra hastane cok sakınlesıyor)
bır tane refakatcıye ızın verıyorlar

bız ozel oda tuttuk 1210 numaraydı,2 gecelıgı 350 TL.verdık
hemsıre bankolaranın hemen karsısında oldugu ıcın kapımızı acmamız yetıyordu.
bırde dogum fıyatlarına ve muayene ucretıne zam geldı belkı bılıyorsundur,bence sımdıden konus eskı fıyattan anlas,
sureklı odana personelden bırılerı gelıp halını hatırını soruyor
meltem hn ve bebek dr'u ara ara kontrole gellıyordu
yemeklerı gayet guzeldı
ben 1.gunun aksamında gazımı cıkardıgım ıcın 2,gunun sabahında normal kahvaltı yapabıldım buda super oldu cunku ılk gun hıcbırsey vermıyorlar sıvıdan baska (hemsıreler ılk yuruttukten sonra sende bol bol gezınmeye calıskı hemen gazından kurtulasın)
sabahlık yada kalın bıseyler alıpta valızını bosuna sısırme cunku hastane oldukca sıcak,keske kısa kollu pıjama alsaymısım dedım kendıme,
bebegın topuk kanı alındı,ısıtme testı yapıldı,
sımdılık aklıma gelenler bunlar kısacası ben memnun kaldım,umarım senınde beklentılerını karsılar,pazartesı kontrolumuz var hem benım hem oglumun bakalım pasam buyumusmu :)
sanada allah kolay dogumlar nasıp etsın ınsallah

slm kızlar dün dr'a gittim 37. haftamdayım bebeğim çok iyi herşeyi bi sorun yok fakat ben normal doğum istiyordum ama bebegimin kilosu 3.200 gr çıktı dr daha doğuma 20 gün var 1 kilo rahat rahat alır ama o zaman sezeryan yaparız mecburen dedi yani 4 kg üstünde doğar diyor ama ben fazla inanmadım yani haftasına göre kilosu normal değilmi kızlar ben sezeryan olmak istemiyorum ama eğer dr'un dediği gibi kilo alırsa sezeryan olmak zorunda kalırsamda boşu boşuna sancı çekmekde istemem sizce beklemelimiyim yoksa sezaryan için dr la konuşmam mı gerekiyor bilemiyorum yaaa kafayı yicemmm neden böyle dedi şimdi bu dr en başından beri bilirdu sezaryan olmak istemedigimi hayırlısı olsun tabi ama acaba sezaryan yapmak için mi böyle söyledi diyede düşünmeden edemiyorum açıkcası

kizlar gecmis bile yapamadan hemen yaziyim dedim benim dun drum rahimagzi uzunlugu 2,5cme dusmus demisti int baktim kimildamadan yatin yercekimi yasak diyor ama ne mumkun ev temizligi var kadin gelicek ama basinda durmasi var bebegin odasi tam yerlesmedi cantamizi bugun hazirliyorum cok sukur annem var ama oda hersey bana soruyor laf anlatmaktan yorulup yine kalkiyorum bugun sol kasigim hafif hafif sizlamaya basladi vajinamdada agri var bacaklarimin arasi kemiklerim sizliyo magnezyuma basladim ciger gelistirici ignemizide vuruldum daha erken diye korkuyorum kizlar ilk bebegim biseyde bilmiyorum sizce daha dururmu bebegim fikriniz ne ? 33+3 um

bence cok cabuk vermis drun kararini sen acele etme nerden belli 4 kiloyu gecicegi bazen kilo alimi yavaslayabiliyor belki 38 de 39 da sancin gelicek 4 kiloyuda bulmamis olucak bence son ana kadar bekle sezeryan kacmiyor evet bosu bosuna sanci cekme olasiligin var ama israrci olursan normal dogum yapma olasiliginda var bunuda dusun bence onlar cok merakli onune geleni ameliyata almaya hic bir ridkin yoksa gerekliligin yoksa yani sezeryani kabul etme simdilik gercekten kilolu olursa edersin baska drabi muayne ol o ne dicek kafan rahatlar

çok teşekkür ederim canım cevabın için haklısın aslında 38 39 haftadada sancım olabilir ben hiç düşünemedim içimi rahatlattın valla :)) ne kadar meraklı dr'ların çoğu önüne gelini sezaryan yapmak istiyorlar güvenemiyorum artık haftaya başka dr'a gidicem bakalım o ne diyecek dediğin gibi sonuna kadar beklemem en doğrusu sanırım..

amin canim cok cok tesekkur ederim allah analibabali kardesli saglikli buyutsun bebeginizi :) benim erken dogum ihtimalim var ciger ignesi vuruldum yatiyorum rahim agxi 2,5 cm incelme vardedi hafif hafif agriarimda var senin anlattiklarin cok iyi oldu cunku ben hep unutuyorum ayrintilari sormayi yasayan birinden ogrenmek cok daha iyi oluyor ben 2 ay once dogum fiyatlarini sorunca normal ve mec.sezeryan1750 demislerdi istege bagli 2250 siz hatirlatin eski musteriyiz diye bu fiyattan alirz demislerdibi dahada sormadim insallah sorun cikarmazlar bi daha sormam lazim sanirim cnm yine cevaplayabilirsen sunu sormak istiyorum neden ozel oda tuttun farki ne normal odalarla ona gore bende tutarim da bide gecelik mi pijamami konusu var sen hangisini kullandin bende 1 gecelik var 1 pijama takimi ve ayriyetten 2 tane alt pijama koydum sence gecelik 1 tane olmasi sorun mu cok cok tesekkur ederim :)

benim doktorumda tosun geliyo diyodu 1 er kilo alıyodu ama 8.ayda 370 gr aldı doğumum haftaya şimdi en son 3.370 idi inşallah 3500 geçer diyorum canım.son zamanlarda çok kilo alamıyosun iştahsızlık bulantı ihsal hepsini yaşıyosun ben 2 haftadır çok ihsalım kilo alamıyorum mesala

selam canım bende 7 şubatcıyımmm. saat9-10 gibi bebeğim kucağımda olur inşallah. senin saat belli mi? canım ne 4 kilosu ya benimki 3200 haftada 250 alsa bile bide şişi inince ufack kalıcak. ben hiç bebek tutmadım o ufacık şeyi nasıl tutacam acaba?

zor bir süreç ama anneliğe adım atarak zaten zor olan herşeye göğüs germeye hazırız dedik bi kere. geçecek bu günlerin inşallah.

haftasına göre kilosu boyu gayet iyi canım. sarılık zaten herkeste oluyo nerdeyse.Allah çözümsüz dert vermesin.

bebeğinle huzurlu mutlu günler geçir inşallahhh.

herkes bebişleriyle beraber mutludur umarım bebişim uyanmak üzere. o uyanmadan kızımı sizinle tanıştırayımm. herkese sevgiler gönderiyoruzzz

ne kadar sevgi dolu birine benziyosun. tam bir anne. kızın da çok şeker. Allah mutluluğunu daim etsin.

bende seni tebrik ediyorum canım.kızınla mutluluklar. süt için mutlaka denemişsindir hoşaf ,humana vs.

Allah yardımcısı olsun onunda bebişininde.

hem çok sevindim hemde çok şaşırdım....hiç böle bişi duymamıştım...sende hiç bi belirti yokken, normal nsl olmuş hayret verici...işede yaramış ama ,kurtulmuşsun...dün akşam duygusal bi çöküş yaşadım heralde ağlama krizi geldi...artık hiç halim kalmadı...yerimden kalkamıyorum((senn formülü denesemmi acaba die düşünmeye başladım....neyseeeeee...bebeğin hayırlı olsun,rabbim analı babalı büyütsün canım....

rica ederim bence kafani karistirmasina izin verme tam olarak guvenmiyorsan, zaten ruh halimiz dengesiz bide boyle diyorlar azcik kalan beynimizide ona yorup duruyoruz o kadar sabretmissin sancin olmadi farzet normal tarihte gercekten kilolu olduysa eger sezeryani kabul edersin herseyin hayirlisi

canim cok sevindim senin adina 5 gun sonra hayat degisecek :) herseyin hayirlisi sezeryan gerekliyse hic dusunme bile sadece bebeginle ilk bakisacahin ani dusun allah kolay dogum nasip etsin insallah

benm ilkimde gelmişti...tamda namaz kılıyodum..secdeye vardığım an ılık ılık haşşş diye aktı..bende böle olmuştu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…