- Konu Sahibi papatya3459
-
- #40.541
Gözün aydın hadi sen de aldın tarihini ben beklemeye devammmmmmmmmmmmmm
günaydın kızlarrr
çok mutluyummm kontrolden geldim şimdi bebeğimi 7 şubatta kucağıma alıyorum inşallahhh.çatı muayenesi oldum sancılarım çok olduğu için uzun sürdü biraz normal doğum çok istiyodum ama doktorum imkansız dedi çok darmış alan sezeryan olucağım.olmadı napalımmm ama bebeğime kavuşağım için çokkk mutluyummmm.bu arada heyecandan doktora bebeğin kilosunu falan soramadım inşallah bebeğim 4 kiloya ulaşır haftaya kadar.
oh oh heyecan dorukta ne güzel darısı başımıza artık bende sabırsızlanıyorum ve beklemek çok yordu beni bir an önce bu süreç bitsin diye bekliyorum gerçekten son haftalar daha zor geçiyormuş...
tşk ederım cnm allah sanada sağlıklı doğum yapmayı nasip etsin inş..canim hem gozunaydin hem gecmis olsun. bebegin iyi olsun da gerisi onemli degil. 3 gun de beklenir 5 gun de. rabbim dert verip dermansiz koymasin. iyi olur bebisin ins... sen sabirli ol.
sağol cnm sanada sağlıklı doğum diliyorum inş.canım benim kafası 4 hafta önden gidiyor.babamızda koca kafalı doğmuş.yani yapısal bişey.
canım haklısın kafa doğum sırasında içiçe geçiyormuş.ama koca kafalı ve iri bi bebek olduğu için normal doğum konusunda emin olamıyorumnormal doğum hikayelerini okudukça gaza geliyorum.ama sonra nette okudugum bazı şeyler aklıma geliyor.iri olunca omuz falan takılıyormuş.bende sancı çekip çekip sonra sezeryan olmak zorunda kalırım diye korkuyorum.ama hayırlısı artık
bende en çok kç ölçülüp kaç gr doğduklarını merak ediyordum bebişlerin.
canım bende merak etmiştim seni.iyi olmana çok sevindim
hem hayırlı olsun hemde allah şifa versin canım
canım inşallah en kısa zamanda kavusursun bebeğine..iyi olsunlarda bu günlerde gececektir mutlaka
amin cnm tşk ederım sende bebişini sağlıkla kucağına al inş.Hem gözün aydın hem geçmiş olsun canım ama az kalmış bak evinize döneceksiniz inşallah. Allah bir daha hastanelere düşürmesin
ALLAH analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım.çok geçmiş olsun inşallah kısa sürede bebeğine kavuşursun.
teşekkür ederim inş .canım allah senide en kısa zamanda yavruna kavuştursun çok güzel bi duyguALLAH analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım.çok geçmiş olsun inşallah kısa sürede bebeğine kavuşursun.
teşekkür ederim inş .canım allah senide en kısa zamanda yavruna kavuştursun çok güzel bi duygu
merhaba beni hatirlarsin belki bende meltem hanima gidiyorum konusmustuk aklimdaydi ptesi dogum yapacagin ama hic bakamadim ipadim arizalandi esim aksam getirdi ve kimseyi takip edemedim uzun zamandir simdi geriye donup okuyacagim meltemizmirinde dogum yapmis olmasi lazim daha bicok subat annesininde tum dogum yapan anneleri tebrik ediyorum allah bagislasin bebislerini senide tebrik ederim canim bebisine allah uzun omurler versin insallah sana bikac sorum var musait olunca cevaplayabilirsen sevinirim meltem hanimin olcumler dogru ciktimi bebisinin kilosuna kac demisti dogumda kac cikti yani bana 3-4 hafta onde gidiyor dedi kilosuda haftasina gore baya ileride dogrumu acaba merak ediorm bide boyle giderse kilolu olursa bende sezeryan olmak durumunda kalicam sen genel mi epidural m oldun drun bi tavsiyesi oldumu bu yonde bide dogum fotorafcisi yada esini ameliyata aliyorlar mi odayida susletmiyorlar diye biliyorum sadece kapi susu asiliyormus oyle demislerdi sende oyle mi oldu
slm kızlar dün dr'a gittim 37. haftamdayım bebeğim çok iyi herşeyi bi sorun yok fakat ben normal doğum istiyordum ama bebegimin kilosu 3.200 gr çıktı dr daha doğuma 20 gün var 1 kilo rahat rahat alır ama o zaman sezeryan yaparız mecburen dedi yani 4 kg üstünde doğar diyor ama ben fazla inanmadım yani haftasına göre kilosu normal değilmi kızlar ben sezeryan olmak istemiyorum ama eğer dr'un dediği gibi kilo alırsa sezeryan olmak zorunda kalırsamda boşu boşuna sancı çekmekde istemem sizce beklemelimiyim yoksa sezaryan için dr la konuşmam mı gerekiyor bilemiyorum yaaa kafayı yicemmm neden böyle dedi şimdi bu dr en başından beri bilirdu sezaryan olmak istemedigimi hayırlısı olsun tabi ama acaba sezaryan yapmak için mi böyle söyledi diyede düşünmeden edemiyorum açıkcası
bence cok cabuk vermis drun kararini sen acele etme nerden belli 4 kiloyu gecicegi bazen kilo alimi yavaslayabiliyor belki 38 de 39 da sancin gelicek 4 kiloyuda bulmamis olucak bence son ana kadar bekle sezeryan kacmiyor evet bosu bosuna sanci cekme olasiligin var ama israrci olursan normal dogum yapma olasiliginda var bunuda dusun bence onlar cok merakli onune geleni ameliyata almaya hic bir ridkin yoksa gerekliligin yoksa yani sezeryani kabul etme simdilik gercekten kilolu olursa edersin baska drabi muayne ol o ne dicek kafan rahatlar
canım ancak cvp yazabılıyorum,malum yogun bır surece gırdık :))sımdı sorularına tek tek cvp verıyorum
dogumdan 3 gun once yanı son muayenemdekı olcumden 100 gr eksık dogdu bebegım,zaten ultrason bırebır dogru olcumu vermıyor
kızımda son ultrason olcumunden 300 gr eksık dogmustu,olcumlere cok takılma bence...
genel anestezı ıle oldum amelıyatımı,ılkınıde genel olmustum,dr a sormadım bıle hangısını olayım dıye cunku epıdural hıc bana gore degıl,
esım gecen sene spınal yontemıyle(belden asagısı uyusturularak) bı amelıyat gecırdı,15 gun cektıgı basagrısını bılıyorum,ve bırkac dogum yapan arkadasımdanda bu basagrısı sıkıntısını yasadıklarını duydum
dogum fotografcısı yada herhangı bır yakınının amelıyata gırmesı konusunda ızın verırlermı bılmıyorum,bız boyle bırsey ıstemedık sadece makınemızı verdık fotograf cekım yapsınlar dıye,sagolsunlar butun fotolar kapkaranlık cıkmıs flash kullanılmadıgı ıcın hıcbırsey gorunmuyor,bu konuda uyarabılırsın belkı...
evet oda suslemesıne ızın vermıyorlar,sadece kapı susune musade var onuda zaten kendılerı takıyor
hedıye cıcekler bına kapısının onunde duruyor,oda kapısına cıkmaları yasak
saat 22,00 dan sonra zıyaret kesınlıkle yasak (guzel bır uygulama bence,o saatten sonra hastane cok sakınlesıyor)
bır tane refakatcıye ızın verıyorlar
bız ozel oda tuttuk 1210 numaraydı,2 gecelıgı 350 TL.verdık
hemsıre bankolaranın hemen karsısında oldugu ıcın kapımızı acmamız yetıyordu.
bırde dogum fıyatlarına ve muayene ucretıne zam geldı belkı bılıyorsundur,bence sımdıden konus eskı fıyattan anlas,
sureklı odana personelden bırılerı gelıp halını hatırını soruyor
meltem hn ve bebek dr'u ara ara kontrole gellıyordu
yemeklerı gayet guzeldı
ben 1.gunun aksamında gazımı cıkardıgım ıcın 2,gunun sabahında normal kahvaltı yapabıldım buda super oldu cunku ılk gun hıcbırsey vermıyorlar sıvıdan baska (hemsıreler ılk yuruttukten sonra sende bol bol gezınmeye calıskı hemen gazından kurtulasın)
sabahlık yada kalın bıseyler alıpta valızını bosuna sısırme cunku hastane oldukca sıcak,keske kısa kollu pıjama alsaymısım dedım kendıme,
bebegın topuk kanı alındı,ısıtme testı yapıldı,
sımdılık aklıma gelenler bunlar kısacası ben memnun kaldım,umarım senınde beklentılerını karsılar,pazartesı kontrolumuz var hem benım hem oglumun bakalım pasam buyumusmu :)
sanada allah kolay dogumlar nasıp etsın ınsallah
slm kızlar dün dr'a gittim 37. haftamdayım bebeğim çok iyi herşeyi bi sorun yok fakat ben normal doğum istiyordum ama bebegimin kilosu 3.200 gr çıktı dr daha doğuma 20 gün var 1 kilo rahat rahat alır ama o zaman sezeryan yaparız mecburen dedi yani 4 kg üstünde doğar diyor ama ben fazla inanmadım yani haftasına göre kilosu normal değilmi kızlar ben sezeryan olmak istemiyorum ama eğer dr'un dediği gibi kilo alırsa sezeryan olmak zorunda kalırsamda boşu boşuna sancı çekmekde istemem sizce beklemelimiyim yoksa sezaryan için dr la konuşmam mı gerekiyor bilemiyorum yaaa kafayı yicemmm neden böyle dedi şimdi bu dr en başından beri bilirdu sezaryan olmak istemedigimi hayırlısı olsun tabi ama acaba sezaryan yapmak için mi böyle söyledi diyede düşünmeden edemiyorum açıkcası
selam canım bende 7 şubatcıyımmm. saat9-10 gibi bebeğim kucağımda olur inşallah. senin saat belli mi? canım ne 4 kilosu ya benimki 3200 haftada 250 alsa bile bide şişi inince ufack kalıcak. ben hiç bebek tutmadım o ufacık şeyi nasıl tutacam acaba?günaydın kızlarrr
çok mutluyummm kontrolden geldim şimdi bebeğimi 7 şubatta kucağıma alıyorum inşallahhh.çatı muayenesi oldum sancılarım çok olduğu için uzun sürdü biraz normal doğum çok istiyodum ama doktorum imkansız dedi çok darmış alan sezeryan olucağım.olmadı napalımmm ama bebeğime kavuşağım için çokkk mutluyummmm.bu arada heyecandan doktora bebeğin kilosunu falan soramadım inşallah bebeğim 4 kiloya ulaşır haftaya kadar.
Kızlar bende geçmişi okuyamadım çünkü 28 ocak da sezaryenle doğum yaptım 3 gün hastanede yattım 2. Gün gece yavrumun nefesi kesilir gibi oldu panik yaptık dr. çağırdık topuğundan 3 tüp kan aldılar sonucu iyi çıktı ama bi sorun var gibi sabah film çekilcek gece yan yatırın dedi 3.gün oldu bn taburcu olcaz die hazırlandım film çekildi ciğerlerine kusmuğu kaçmış ben bu şekilde taburcu edemem 1 hafta yada 10 gün küvezde yatması gerekli yoksa gece boğulabilir dedi kabul ettik ve eve gelmeyi planlarken yavrumu elimden almaları çok zordu tüm gün ağladım Şimdi 3gündür hastanede günde 1 kez emzirme hakkım var gördükçe rahatladım inş hafta başı gibi çıkar bn öyle ümit ediyorum allah hepimizin bebeklerine sağlık sıhhat versin
haftasına göre kilosu boyu gayet iyi canım. sarılık zaten herkeste oluyo nerdeyse.Allah çözümsüz dert vermesin.kızlar ben erken sezeryan olmak zorunda kaldım acılma olmuştu 36 37 hafta gibi bebeğim 2900kg 47cm olarak doğdu allaha şükür sağlıklı şimdi biraz sarı ama dr çok hafif her bebekte olabilir dedi benim bir sorunum var bile yada duyan varsa cevaplayın sağ tarafımda sertlik var beze gibi ağrı yapmıyor malum ameliyat hafif ağrılarım var
iyi geceler hanımlar :)
bayadır giremiyorum çünkü doğum yaptım :)
geçtiğimiz pazar günü kaşıntılarım bi hayli arttı ve benim psikolojimi bozmaya başladı, p.tesi günü kontrole gittik doktora, durumu anlattım o da doğumu daha fazla ertelemeyelim bebeğinde dengesi bozulacak artık seni doğurtalım dedi.. bende kabul ettim, buraya hep yazıyordum normal doğumu ne kadar çok istediğimi, doktorumda biliyordu bu yüzden sunni sancıyla normal şekilde doğumu denemeye karar verdik.. hastaneye yatışım yapıldı ilaç verilmeye başlandı, sorlu bir 7 saatin ardından normal şekilde doğum yaptım çok şükür..
bebeğimin doğum kilosu 3260gr
boyu 48 cm
bugün kontrole gittik 2900 e düşmüş kilomuz.
şu an derdimiz göğüs uçları.. onun dışında büyük bir sıkıntımız yok..elhamdülillah.
doğumu bekleyen annelere sabır ve cesaret diliyorum sağ salim bebeğinizi kucağınıza alırsınız inş.., ben buralarda değilken doğum yapmış olan arkadaşları da tebrik ederim.
herkes bebişleriyle beraber mutludur umarım bebişim uyanmak üzere. o uyanmadan kızımı sizinle tanıştırayımm. herkese sevgiler gönderiyoruzzz
Merhaba arkadaşlarr bugün kızımla 4. günümüz, umarım herkez iyidir, bizler iyiyiz alışmaya çalışıyoruz, yavaş yavaş sanki sütüm gelmeye başlıyor, sarı sarı, kızım geceleri çok uyanıyor, ama gündüzepey uyuyor, yarınsarılık kontrolümüz var, sık sık giremiyorum şu aralar. Doğumyapan tüm arkadaşları tebrik ederim.
merhaba bayanlar ben mucizem 2012 arkadaşıyım ,
mucizem bugun saat 12: 00 da sezeryanle bir erkek bebek dünyaya getirdi.
Ancak kendisi solunum problemi sebebiyle yoğun bakımda..
durumu iyi sizin dualarınızı bekliyoruz.
Bebekde çok sağlıklı şükürler olsun...
iyi geceler hanımlar :)
bayadır giremiyorum çünkü doğum yaptım :)
geçtiğimiz pazar günü kaşıntılarım bi hayli arttı ve benim psikolojimi bozmaya başladı, p.tesi günü kontrole gittik doktora, durumu anlattım o da doğumu daha fazla ertelemeyelim bebeğinde dengesi bozulacak artık seni doğurtalım dedi.. bende kabul ettim, buraya hep yazıyordum normal doğumu ne kadar çok istediğimi, doktorumda biliyordu bu yüzden sunni sancıyla normal şekilde doğumu denemeye karar verdik.. hastaneye yatışım yapıldı ilaç verilmeye başlandı, sorlu bir 7 saatin ardından normal şekilde doğum yaptım çok şükür..
bebeğimin doğum kilosu 3260gr
boyu 48 cm
bugün kontrole gittik 2900 e düşmüş kilomuz.
şu an derdimiz göğüs uçları.. onun dışında büyük bir sıkıntımız yok..elhamdülillah.
doğumu bekleyen annelere sabır ve cesaret diliyorum sağ salim bebeğinizi kucağınıza alırsınız inş.., ben buralarda değilken doğum yapmış olan arkadaşları da tebrik ederim.
çok teşekkür ederim canım cevabın için haklısın aslında 38 39 haftadada sancım olabilir ben hiç düşünemedim içimi rahatlattın valla :)) ne kadar meraklı dr'ların çoğu önüne gelini sezaryan yapmak istiyorlar güvenemiyorum artık haftaya başka dr'a gidicem bakalım o ne diyecek dediğin gibi sonuna kadar beklemem en doğrusu sanırım..
günaydın kızlarrr
arkadaşlar bir şey soracam ben bu suyun gelmesi olayı nasıl oluor suyu gelenler varsa yada daha önce doğum yapanlar bilgilendirirlerse çok sevinirim.banyoda altıma kaçırmışım gibi hissettimdurduramadım da korkuorum
selam canım bende 7 şubatcıyımmm. saat9-10 gibi bebeğim kucağımda olur inşallah. senin saat belli mi? canım ne 4 kilosu ya benimki 3200 haftada 250 alsa bile bide şişi inince ufack kalıcak. ben hiç bebek tutmadım o ufacık şeyi nasıl tutacam acaba?
benide 8de ameliyata hazırlamaya başlıcaklarmış en geç 9da bebeğime kavuşurum canım inşallah.valla bende kilodan sıkıntılıyım benim bide süt hormanlarım çok yüksek sürekli ilaç kulanmak zorunda kaldım bu hafta bıraktırdı doktor inşallah hemen sütüm gelir yoksa dediğin gibi ufacık kalıcak bebeğimde hayırlısı bakalım...
hadi bakalım bende heyecan dorukta çok mutluyum sonunda bebeğime kavuşacağım inşallah ikimizde sancısız ağrısız bdoğumu atlatırız canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?