2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

hemen hemen günlerimiz aynı..2 gün önce bende doktordaydım...benm bebişte 3200 çıktı kilosu, hiçte böle bişi demedi...senn doktor sezeryan yanlılarından heralde...çoçuğun kaç kiloda veya ne kadar alacağı doğana kadar belli olmaz...ultrasonlar sonuçta farklı sonuçlar veriyor...doktorunun önerisi çok yanlış bence...başka bi doktora gitmeni tavsiye ederim,ona göre kararı verirsin..

Bence sen doktorunu dinle bebegin eşyaları evin temizliğinden once bebegin saglıgı gelir 36 doldurdumu ayaklanirsin zaten sen ayag kalkarsan bebek aşağıya basınç yapa rahmagzini kisaltir dogumu baslatir riskli haftaları atlatmissin ama tedbir amaçlı kısa dönemim kuveze girebilir

benim oğlumda aynı haftada aynı kiloydu bu hafta almamış.. sen doktorunda normal istediğini kararlı bi şekilde söyle. 4 kilo olmaz canım bence çünkü iri bebekler bayaaa haftasına göre önde gidiyor. seninki normal geldi bana. hem zaten usg de 400 gr oynama olabiliyor ama ben genelde usg dekinden daha düşük kiloda doğduklarını duyuyorum. şimdiden stres yapma hem daha dur hemde sezaryen olsa da senin ve bebeğinin sağlığı için old. düşün. doktora güvenmekten başka çare yok.

doktorun dikkat etmen gerekenler arasında yürüme filan dememdi ise intarnete çokda takılma bence. internete bakarsan benim bebeğimde ters ve ters olmasının sebeplerini okuudm neler neler yazıyor. takmıyorum çok herşey olacağına varıyor. annen yanındaymış sen sadece bebeğin odasıyla ilgilen diğer işleri boşver ya.senden kıymetli mi? benim bi arkadaşım 26. haftada izne ayrıldı iğne vs. doğum yaptığında 36 idi. ama herkes aynı olacak diyede bişe yok tabi ama inşallah en az 37 ye kadar dayanır.

canim cok sevindim senin adina 5 gun sonra hayat degisecek :) herseyin hayirlisi sezeryan gerekliyse hic dusunme bile sadece bebeginle ilk bakisacahin ani dusun allah kolay dogum nasip etsin insallah

saol canım darısı başına inşallah bugün dünyalar benim oldu çok mutluyumm .sana tavsiyede bulunmak isterim bugünlerin keyfini çıkar yat dinlen canım ev işiymiş ütüymüş boşver 1 ay kendini dinlendir canım inşallah sende vaktin gelinde doğum yaparsın canım.bebeğini kucağına alırsın

canım senin yaşadıkalrını ben 32 haftada yasadım çalışamaz raporu verdi dr um sürekli yattım ve su içtim ciğer geliştirici iğnemide vurdu suan 39 dayım şimdi kızım doğmak istemiyo sancısı yok bi gelmek istedi dr istemedi erken diye şimdi zamanı geldi o gelmiyo:)))hiç korkma sürekli dinlen Allah yardımcın olsun ama geciyo dinlendikce sancılar

sagol canim ama bende bu halde yakalanmaktan korkuyorum hersey eksik ev felaket bitsede oyle beklesem diye dusunuyordum bebegim 36 haftalik 3 kilo gozukuyor ama cigerleri icn korkuyorum bide emer mi diye olursa ins 1 kac hafta daha dayanir biraz once belimede 2 kere sanci girdi iyice korktum

cok tesekkurler canim insallah dedigin gibi olur bekler kizim icerde buyur biraz daha :) sanada allah kolay dogumlar nasip etdin saglikla bebisini al kucagina insallah

Gunun belli olmus oh yaaa ne guzel.ben bekliyorum daha.carsamba yada sali gidicem bakalim bana gun vercekmi.pazartesi 38,hafta doluyo 39 a basliyom artik.

Ah insallah bebegin biraz daha bekler sende 36. Sonra yetiştirirsin herseyini,bol su iç kasilmalar iyi geliyor mutlaka doktor ilacdami vermiştir,istirahat et tadını çıkar daha sonra uykusuz gecelerin cok olcak

Gunun belli olmus oh yaaa ne guzel.ben bekliyorum daha.carsamba yada sali gidicem bakalim bana gun vercekmi.pazartesi 38,hafta doluyo 39 a basliyom artik.

valla canım bende beklicektim ama rahim ağzı çok darmış.üzüldüm de diyemicem ama normal olsaydı keşke yinede çok mutluyummm paşammm geliyooo inşallahhh..darısı başına inşallah canım ben bu anı 2 yıldır hep hayel ettim çocuğun olmaz diyen bütün doktorlara haber vericem oğlum bir dünyaya gelsin yeterkiii

Ah insallah bebegin biraz daha bekler sende 36. Sonra yetiştirirsin herseyini,bol su iç kasilmalar iyi geliyor mutlaka doktor ilacdami vermiştir,istirahat et tadını çıkar daha sonra uykusuz gecelerin cok olcak

insallah canim sagol dr pek umutlu bakmiyor gibi geldi banada 1 marti bir bulsam cok iyi olurdu 36. haftaya gelebilsek iyi olur dedi doktorum ama en ufak bisey oldugunda gece gunduz farketmez hemen geliyorsun burda ebeler bana haber verir dedi bu arada ben gunduz 1 e kadar uyurdum ama 3 gundur gece 3 de yatip sabah 7 de gozlerimi pat diye aciyorum anlamadim

Normal olmadi diye uzulme.sezeryanda cok zor olmuyor.her ikisinide yasadim.tadini cikar.gunler gecmiyo dimi.ama az kaldi.bisey sorucam ayin 7si tam kac hafta oluyosun.

ALLAHın izniyle bişey olmaz canım.benim ablam kanser hastasıydı hamile kaldığında 30 haftadan sonra çok tehlikeli dediler ama inandı çok gayret etti fakat hep yattı dinlendi iş görmedi inan bir tualete gitmek için kalkardı dikkat etti hep.şimdi maşallah 8 yaşında çok tatlı sağlıklı yiğenimiz var.sende inan inşallah yatarak dinlenerek atlatırsın canım

canım gözün aydın. bebişin en kısa sürede toparlanıp gelecektir yanına sen içini ferah tut.

Saat 2den Beri sancilarim var ama doguma daha cok var giderek artiyor sancilarim dayanamiyorum

merak ettim seni canım inş. kolay bi doğum geçirirsin. öle beceremiyecem diye düşünme ne analar doğurmuş biz mi doğuramayacağız

canım hepimiz senin gibi herşeyimiz hazır olsun istiyoruz ama bebişler daha önemli sen kuzunu düşün. iş gelip geçici yapılır de boşveeeer biraz

dün bende namaz kılarken aklıma geldi. tammm su gelmelik pozisyon dedimdi.kılamıyorum artık ya çok zor luyo bu göbenen.

walla zorda olsa bırakamam canım...görmüyomusun gereksiz yere yoga yapanlar ,yok platess yapanlar... zorlandığım yerde oturarak kılıyorum...
triptofan valla bugune kadar iyi kilmissin. ben neredeyse bir aydir oturarak kiliyorum. midem bos oldugu icin sabah namazimi rahat kiliyordum. bi on bes gundur sabahi da oturarak kiliyorum.
hayel79 allah kabul etsin namazlarimizi da tartisma yaratacak bi mesaj yazmissin herkes istedigini yapsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…