2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

ALLAH analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.kısa sürede bizde inşallah doğum haberini yazarız oğlumuzun

oyyy maşalllah ALLAH nazarlardan saklasın canım.çok tatlııı ALLAH analı babalı büyütsün

nazlı kız bu mu?? hangimiz oğlumuza alsak pek de şıkmış. Allah analı babalı kardeşli büyütsün inşallah.

canım senin riskli durumundan dolayı ve sedanın da bebeğini kaybetmesinden dolayı kendini sorgulamaya başlamış olabilirsin. sakın kötü etkilenme. gerçi demesi kolay ben de hareketleri azaldı diye çok pimpiriklendim ama bugün kudurdu resmen. olumlu düşünmeye çalış. bide babası öpsün ama şöyle öpecek"coookkk" diye ses çıkacak. hareket etmezse ben babsına öptürüyorum sesli sesli hemen refleks veriyor uykudan uyanıyor galiba.

normla doğum hikayelerine de içim gidiyor fekat olmayacak maalesef.bebeğinle mutlu günler

herkes bebişleriyle beraber mutludur umarım bebişim uyanmak üzere. o uyanmadan kızımı sizinle tanıştırayımm. herkese sevgiler gönderiyoruzzz

Eklentiler

• $0.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 31
  • $1.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 28
Merhaba arkadaşlarr bugün kızımla 4. günümüz, umarım herkez iyidir, bizler iyiyiz alışmaya çalışıyoruz, yavaş yavaş sanki sütüm gelmeye başlıyor, sarı sarı, kızım geceleri çok uyanıyor, ama gündüzepey uyuyor, yarınsarılık kontrolümüz var, sık sık giremiyorum şu aralar. Doğumyapan tüm arkadaşları tebrik ederim.

merhaba bayanlar ben mucizem 2012 arkadaşıyım ,

mucizem bugun saat 12: 00 da sezeryanle bir erkek bebek dünyaya getirdi.
Ancak kendisi solunum problemi sebebiyle yoğun bakımda..
durumu iyi sizin dualarınızı bekliyoruz.
Bebekde çok sağlıklı şükürler olsun...

en güzel doğumda bu olsa gerek farkına varmıya varmıya...güzel doğum yapmışsın...darısı bizlerede en kısa zamanda inşlhhhh...bebeğinde sana ve babasına hayırlı bi evlat olsun inşh...

maşallahhhh 41kere.. güle güle büyütün inşallaaahh, darısı başımıza

ilk defa normal doğum yapan birini gördüm sitede,gözün aydın, güle güle büyütün. Bende 2 gündür kasıklarıma kramp girip duruyo. Hadi hayırlısı bakalım bekliyoruz hycanla..

iyi geceler hanımlar :)
bayadır giremiyorum çünkü doğum yaptım :)
geçtiğimiz pazar günü kaşıntılarım bi hayli arttı ve benim psikolojimi bozmaya başladı, p.tesi günü kontrole gittik doktora, durumu anlattım o da doğumu daha fazla ertelemeyelim bebeğinde dengesi bozulacak artık seni doğurtalım dedi.. bende kabul ettim, buraya hep yazıyordum normal doğumu ne kadar çok istediğimi, doktorumda biliyordu bu yüzden sunni sancıyla normal şekilde doğumu denemeye karar verdik.. hastaneye yatışım yapıldı ilaç verilmeye başlandı, sorlu bir 7 saatin ardından normal şekilde doğum yaptım çok şükür..
bebeğimin doğum kilosu 3260gr
boyu 48 cm
bugün kontrole gittik 2900 e düşmüş kilomuz.
şu an derdimiz göğüs uçları.. onun dışında büyük bir sıkıntımız yok..elhamdülillah.
doğumu bekleyen annelere sabır ve cesaret diliyorum sağ salim bebeğinizi kucağınıza alırsınız inş.., ben buralarda değilken doğum yapmış olan arkadaşları da tebrik ederim.

kızlaar pazartesi doğum yaptım. geçmiş yapamıyorum.. ama hikayemiz birazdan doğum hikayeleri topiğinde.. iyi gecelrr kızım beni bekliyorrr...

canım gözün aydın kavuştun prensesine darısı biz bekleyenlerin başına

çok üzüldüm seda tüm cesaretiyle bebeğine sımsılkı sarılmıştı. rabbim sabır versin.

canım sağlıkla büyüt bebeğini inş. sütünde kısa sürede gelir umarım panik yapma.

Selam kızlar ben sabah 7buçukda sezeryanla doğum yaptım. sanırım Şubatın ilk annesi benim burzu ve mucizemde doğum yapacaktı bugün allah yardımciları olsun.

sonunda bi şubat annemiz oldu yani sağlıkla büyüt canım

allah ömür boyu ayırmasın bol bol hasret gider bebişinle

kızlar ben de normal doğumla sağlıklı bir şekilde bebeğimi kucağıma aldım :) merak ettiğiniz şeyler olursa cevaplamaya çalışırım
bekleyen arkadaşlara kolay doğumlar dilerim

ahanda normal doğum yapan biri. bende bekliyorum ama zamane bebişleri bi değişik bi izin vermiyolar normal normal doğuralım

canım yorma kendini dayan biraz daha sağlıkla al çocuğunu kucağına inş.

ağzımın suları aktı bende istiyorum

canım gözünüz aydın. sağlıkla büyütün inş.

canım toparlar kendini hemen bebeğini kucağına alır inş.

ne alıntı yapmışım iki gün girmeyince. bende sabırsızlıkla bekliyorum bakalım neler yaşayacağız

Canım ya çok sevindim senden güzel haberler almak çok güzel. Allah analı babalı büyütsün bebeğinizi.
Normal doğum öyküleri daha da artsın ve paylaşılsın isityoruz, cesarete çok ihtiyacımız var
Bu arada kaşıntılar doğumla birlikte kesildi mi?

Son düzenleme:

canım gözün aydın umarım kaşıntıların bitmiştir sağlıkla büyütürsün bebişini

bizde seni tebrik ederiz annesi.kızınla çok güzel günler yaşaman dileğiyle

bende merak ediyodum ALLAH yardımcısı olsun.bir an önce düzelir vede oğluyla çok güzel vakit geçirirler inşallah

TEBRİKLER canım.ALLAH analı babalı büyütmeyi nasip etsin.darısı başıma inşallah sancılarım dahada kuvvetli bakalım yarın kontrolum var hayırlısııı artık kısa zamanda gelir benim oğlumda bende hikayemi paylaşırım sizinle

bebeğimmm

arkadaşlar bebeğimmmden haber varmı hastanede sancılarını bekliyodu.çevrimdışı gözüküyo inşallahhh sorunsuz bir şekilde bebeğini kucağına alırsın canım

kızlar ben erken sezeryan olmak zorunda kaldım acılma olmuştu 36 37 hafta gibi bebeğim 2900kg 47cm olarak doğdu allaha şükür sağlıklı şimdi biraz sarı ama dr çok hafif her bebekte olabilir dedi benim bir sorunum var bile yada duyan varsa cevaplayın sağ tarafımda sertlik var beze gibi ağrı yapmıyor malum ameliyat hafif ağrılarım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…