2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
iyi akşamlar taze anneler ve anne adayları.. bizim doktorumuz 8 şubata gün verdi. benim hamilelikte şeker vardı. insülin kullanıyordum.. sezeryan olacak deyince herkes normal doğum olmazmıydı diyor?? şekeri olan arkadaşlardan normal doğum yapacak olan var mı?* merak ettim..

Ben ilk bebekte genel olmustum.simdi bayadir arastiriyorum spinali cok oneriyorlar ben spinal denicem.ben devlette yapicam bu defa dogumu sordum genelde doktorda spinal yapiyomus.bideneyelim bakalim ;D

Bende 38+6 da sezaryan ile doğum yapacağım insülin kullandığım için, doktorum bu yönde bilgi verdi, doktorum turkiyedeki anne karnındaki bebek sağlığı konusunda alanında 100 uzman doktordan birisi o ne derse o , üstelik normal doğum yanlısı arkadaşımı 40 haftanın bitimine kadar normal doğum için bekledi. Bana şekerden dolayı sezeryan diyorsa bildiği vardır , ayrıca bebeğimin en az 1 gwcw kontrol amaçlı küvezde kalacağını söyledi, (sana böyle bir bilgi verildi mi acaba?) sorgulamam sağlıkla gelsin nasıl geldiğinin de önemi yok, kısacabizde önümüzdeki cumartesi 39.hafta bitiminde hayırlısıyla kavuşuyoruz bebeğimle:)

ben boyle asiri pimpirikli sabirsiz herseyi tek tek duzenleyen tatile giderken bile cok ozenli ve onceden hazirlanan bi tipim zor tutorum kendimi simdilik bi yolunu buldum annem ablam ve esimi topladim yattigim yerden emir yagdiriyorum :) sadece cenemi coruyorum :) onlarda hep yapariz zaman var deyip duruyorlardi simdi tutustular :) yoksa nerde hepsini bi arada yakalamak

ben de aynen sabah namazlarında nispeeten rahattım ama nefesim kesilecek , tansiyonum düşecek gibi oluyor ayaktayken secdeye gidince, o yüzden ben de aşağı yukarı bi aydır oturarak kılıyorum. Oturarak kılmak iyi oluyor gerçekten, Allah hepimizin namazlarını kabul etsin. İnşallah hayırlısıyla doğum olur ve lohusalıkta öyle özleriz ki namaz kılmayı, namaza dönüşümüz öncesinden farklı olur, daha samimi ibadetlerde bulunuruz diye dua ediyorum.

Bende çok şaşırdım zey sima ya senin gibi düşündüm bende çarşamba randevum var sorucam bakalım ne diyecek dr

Ben ilk bebekte genel olmustum.simdi bayadir arastiriyorum spinali cok oneriyorlar ben spinal denicem.ben devlette yapicam bu defa dogumu sordum genelde doktorda spinal yapiyomus.bideneyelim bakalim ;D

anladım canım.bende genel olmak istemiyorum ama hemen geçerse diyede endişem var o yüzden süreleri benim için önemli.hayırlısı bakalım bende araştırıyorum

Kizlar bisey sorcam ya cok carpintim var benim bikac aksamdir.. Sanki boyle çok heyecanlanmisim gibi kalbim carpiyo nefes nefeseyim.. Tansiyonumu olcuyorum 12-8 faln cikiyo ama kalp atisi 98 di en son. Bugun 38+6 dayim. Adet agrisi gibi agrilar var bide ama dayanilmicak gibi degil. Burdayim diyo. Bu carpinti normal mi sizce ?

CANIM AYNILARI BENDEDE oluyo doktora gittiğinde belirt ama bu aylarda olması gereken bunlar. tansiyona dikkat 13/9 çıkarsa doktoruna hemen haber ver.

Canim cok cok gecmis olsun Umarim bebegin erkenden gelmez.
Hemsirelerin karsisinda ve deniz tarafinda olsun istedik odayi, bence en guzel odaydi 1210no aklinda olsun,Ben geceligi ilk gun giydim, sonda takili oldugundan daha rahat oluyor,2. Gunde pijamalarimi giydim, bana Bir Pijama Bir Gecelik yetti, Tabiki yedek almanda fayda var ama dedigim gibi ince biseyler olmali cunku hakkaten cok sicak...

Miniii canım gunun belli olmus cok sevındım ne guzel bebegını gorecegın gunu bılıyorsun, bende bugun kontroldeydim 38+1 im oglumda 3 kilo dolaylarıında, doktor heran hersey olabılır dedi haftaya daha netleşir dedi bakalım 40 ı beklermi gecermi haftaya bıraz bılgımız olacak. Muayenelerim normal bebegımın başı iyice yerleşmiş kanala. Artık oglum bana dogru gelsin yavas yavas :)

Kızlar bıde bişey sorcam, doktorum bebegımın kilosunun normal oldugunu ve normal dogum ıcınde cok ideal oldugunu soyledi. Ama ben haftaya kadar hergun duzenli bebege kilo aldıran ne yesemde bırazcık daha kılo alsa, ufak tavsiyeleriniz varsa cok sevınırım

gelsinler gelsinler anneleri onları çokkk özledi.son zamanlar daha zor geçiyomuş yaaaw sağlıklı sağsalim kucaklarımıza alalım inşallah.seninde az kalmış hadi hayırlısı bakalım.sana süpriz yapar belki haftaya bile beklemez.oğlumda bana süpriz yaptı gelicemmm dedi çok mutlu etti annesini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…