- 1 Aralık 2012
- 50
- 0
- 86
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #40.581
iyi akşamlar taze anneler ve anne adayları.. bizim doktorumuz 8 şubata gün verdi. benim hamilelikte şeker vardı. insülin kullanıyordum.. sezeryan olacak deyince herkes normal doğum olmazmıydı diyor?? şekeri olan arkadaşlardan normal doğum yapacak olan var mı?* merak ettim..
canım gözün aydın. bebişin en kısa sürede toparlanıp gelecektir yanına sen içini ferah tut.
merak ettim seni canım inş. kolay bi doğum geçirirsin. öle beceremiyecem diye düşünme ne analar doğurmuş biz mi doğuramayacağız
canım hepimiz senin gibi herşeyimiz hazır olsun istiyoruz ama bebişler daha önemli sen kuzunu düşün. iş gelip geçici yapılır de boşveeeer biraz
triptofan valla bugune kadar iyi kilmissin. ben neredeyse bir aydir oturarak kiliyorum. midem bos oldugu icin sabah namazimi rahat kiliyordum. bi on bes gundur sabahi da oturarak kiliyorum.
hayel79allah kabul etsin namazlarimizi da tartisma yaratacak bi mesaj yazmissin herkes istedigini yapsin
Bende çok şaşırdım zey sima ya senin gibi düşündüm bende çarşamba randevum var sorucam bakalım ne diyecek drhem çok sevindim hemde çok şaşırdım....hiç böle bişi duymamıştım...sende hiç bi belirti yokken, normal nsl olmuş hayret verici...işede yaramış ama ,kurtulmuşsun...dün akşam duygusal bi çöküş yaşadım heralde ağlama krizi geldi...artık hiç halim kalmadı...yerimden kalkamıyorum((senn formülü denesemmi acaba die düşünmeye başladım....neyseeeeee...bebeğin hayırlı olsun,rabbim analı babalı büyütsün canım....
evet canım benim içinde çok zor bebeğime hemen kavuşmak istiyorum çok özledim oğlumu.inşallah sende kısa zamanda kucağına alırsın bebeğini canım
Ben ilk bebekte genel olmustum.simdi bayadir arastiriyorum spinali cok oneriyorlar ben spinal denicem.ben devlette yapicam bu defa dogumu sordum genelde doktorda spinal yapiyomus.bideneyelim bakalim ;D
Inşallah canim dün nişan geldi sandım ama hala sancı yok sanırım yanil dm hayırlısı bakalım beklemedeyim
Kizlar bisey sorcam ya cok carpintim var benim bikac aksamdir.. Sanki boyle çok heyecanlanmisim gibi kalbim carpiyo nefes nefeseyim.. Tansiyonumu olcuyorum 12-8 faln cikiyo ama kalp atisi 98 di en son. Bugun 38+6 dayim. Adet agrisi gibi agrilar var bide ama dayanilmicak gibi degil. Burdayim diyo. Bu carpinti normal mi sizce ?
amin canim cok cok tesekkur ederim allah analibabali kardesli saglikli buyutsun bebeginizi :) benim erken dogum ihtimalim var ciger ignesi vuruldum yatiyorum rahim agxi 2,5 cm incelme vardedi hafif hafif agriarimda var senin anlattiklarin cok iyi oldu cunku ben hep unutuyorum ayrintilari sormayi yasayan birinden ogrenmek cok daha iyi oluyor ben 2 ay once dogum fiyatlarini sorunca normal ve mec.sezeryan1750 demislerdi istege bagli 2250 siz hatirlatin eski musteriyiz diye bu fiyattan alirz demislerdibi dahada sormadim insallah sorun cikarmazlar bi daha sormam lazim sanirim cnm yine cevaplayabilirsen sunu sormak istiyorum neden ozel oda tuttun farki ne normal odalarla ona gore bende tutarim da bide gecelik mi pijamami konusu var sen hangisini kullandin bende 1 gecelik var 1 pijama takimi ve ayriyetten 2 tane alt pijama koydum sence gecelik 1 tane olmasi sorun mu cok cok tesekkur ederim :)
Az once tekrar olctum 15-8 cikti.. Sanki omuzlarimda backlarimda biri oturuyo gibiyim..
Miniii canım gunun belli olmus cok sevındım ne guzel bebegını gorecegın gunu bılıyorsun, bende bugun kontroldeydim 38+1 im oglumda 3 kilo dolaylarıında, doktor heran hersey olabılır dedi haftaya daha netleşir dedi bakalım 40 ı beklermi gecermi haftaya bıraz bılgımız olacak. Muayenelerim normal bebegımın başı iyice yerleşmiş kanala. Artık oglum bana dogru gelsin yavas yavas :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?