2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Kizlar Zuzum nerde bilen var mi? Yoksa o da mi dogurdu? Bi ben mi kaldim bekleyen? Oglusum karnimi cok sevdi birakamiyor

canım merak etme yanlız değilsin :) bende daha doguramadım :) doktorlara kalsa 30.haftadan bu yana erken dogum yapacaktım maşallah 36+2 olduk hala aynıyım :)) benim oğluşum da sanırım içeriyi sevdi

canım benim her yemekten sonra hareketi olmuyo genelde yatarsam ne tarafa dönersem orada hissediyorum oda bazen herzman degil 2gündür de yine hareketi yok bi sag da bi sol da toplanıyo sanki ordan oraya gecişler de böle içimde hava kabarcığı varmış ta oda geciş yapıyomus gibi garip şeyler oluyor anlatamadım pek ama anladınız mı bilmiyorum

biz seninle aynıyız demek ki canım allah yardımcımız olsun inşallah cümlemizin

iyi geceler kızlar,
ben her gece öksürükle kalkıyorum. gıcık şeklinde bazen çıkarmaya kadar gidiyor.
sizlerde de oluyor mu.36 haftayı doldurduk normal mi acaba?
doğum dan sonra geçermi
geçmezse diye korkuyorum. sezeryan olacagım. geçmezse dikişler öksürürken hatta gülerken bile çok açıyor.
dr 17 şubat olabilir dedi ama daha kesinlleşmedi
sizce pazar günü doğum iyi olur mu

canım cok gecmıs olun saglıkla buyut bebegını bak sadece gozetım ltınsa bı sıkıntısı yok sukur

seda ıle ertes, gun konustum öoralı bozuk tabı nası ıyı olsunkı ertesı gun taburcu olacaktı

o kısmı bende anlamadın umarım her 2sıde ıyıdır

zeysima,aybukeahmet, nz allah analı babalı büyütsün yavruşlarınızı. nz aynı zaman da geçmiş olsun. bebişin iyi olsunda geçer hepsi. tabi böyle söylemek kolay, eve yalnız dönüp, 9 ay beklediğin yavrundan uzak olmak çok zordur ama en azından dr.u onun için en iyi olanı düşünüyor, sonrasında da iyi olsun diye uğraşıyor. inş atlatır. çok güçlü bebekler, bazen anne babalarından bile.

bu detaylara hiç takılma yat dinlen,daha 36 yı doldurmamışsın. ben 3 kere yatak istirahati yaptım.tek önemli olan bebeğin zamanını doldurması. şimdi doğsa, küveze alınması gerekse ne ev temizliği gelir aklına ne çantan,kendini hep suçlu hissedersin. bana dr.um 38 +3 te sezeryan günü verdi. ne kadar kalsa içerde kardır hesabıyla 39+0 olsa olmaz mı dedim. tabi olur , bebek için daha iyi dedi. kaldı ki sen daha 34 gözüküyorsun takviminde. erken doğumlarda bazı organlar yeterince gelişemeyebiliyor ve doğum sonras geçici ya da kalıcı sıkntılar olabiliyor. yatıp dinlenirsen önüne geçebilirsin bir takım aksiliklerin.sadece bebeğini düşün bence.

takma evi, boşver sen şuanda en çok bebeğini düşünmelisin. ben 27.ci haftada dr.a gittim. karnımda çok fazla sertleşmeler vardı. ultrason iyi çıktı, açılma yok, rahim ağzı 48 mm, cerviks sertti. buna rağmen rapor verdi. 10 gün hiç kalkmayacaksın dedi yemek ve wc hariç. iğne oldum 2 kez ve progestan kullandım.10 gün sonra kont. vardı ve herşey yolundaydı. normal hayatına döebilirsin ama işe gitmeyeceksin artık ve kendini iyiyim diye çok yorma dedi. o 10 gün korkusu yetti bana çünkü daha çok erkendi. dr.un ne dedi bilmiyorum ama bence sende en azından rskin azalana ya da geçene kadar ya da 36 yı doldurana kadar yorma kendini dinlen. bebek gelirse de ev öyle kalacak zaten hiçbirine koşturamayacaksın. ama sonuçta karar senin ,sen bilirsin.

benimde perşembe 12 ile 15.30 arası dediğin gibi hareketleri oldu. sakin bir yerde yatıp dinlensen ve hareketlerini dinlesen. ben oluyorda evde birşeylerle uğraşırken anlamıyormuyum diye sakin bir yerde dinledim harektlerini.o zaman duyabildim. denemediysen eğer bi dene istersen,gene çok azsa bence kesin dr.la görüş.

saat 6 dan beri ayaktayım,çok şükür uykum geldi.yatayım ben biraz,dinlenmek lazım,az kaldı nasıl olsa.herkese günaydııııııııııııııııııııııın...................

Cnm allah razı olsun hepinzinden çok saol
Amin cnm tşk ederim cnm iyi dilekleriniz için sana hepinize allah hepîmizin yavrularına sağlık versin

kızlar usg olcusune son haftada guvenmeyın ruzgar 5 gun oncekı usgden 500 gr fazla dogdu, 4 kılo uzerı dogan bebeklerın olcumlerı hep ılerde oluyor en bastan berı http://www.kadinlarkulubu.com/subat...ebekler-kac-haftalik-kac-kilo-kac-cmquot.html buradan karsılastırırsanız daha sagglıklı sonuc alırsınız gecmış okurken bı arkadas yazmıs mesela 36, haftada 3200gr bebek 4 kıloyu gecerr dr sezeryan dedı dıye ruzgar mesela 36. hafta da 3582 gr ımıs

bır de kılo verme mevzusu olmus hastaneden geldık 1. gun sadece 5 kılo gıtmustı kii 4.170 gr ı bebektı yasadıgımm hayal kırıklıgını anlatamam sun an 9 gunluguz ve 11 kılo su gıttı allaha sukur

Günaydınnnnn kızlar...... kıcım basım belim elim dizim dilim anam ben cok yorgunum bugün dün öldürdüm kendimi sanırım ve bugünde daha isler var yapılacak, Vay benim halime:18:

5 KİLONUN 4.1 İ BEBEKSE SU NERDE ES NERDE ALALH ALLAH farklı bir tartımıydı meltem ya da belki tartıldıgın anda toktun cok mu su falan tüketmistin ama herneyse su an 11 i gitmis SUPERRRRRRRR darısı basımıza

meltemcim adına çok sevindim ben diyetisyene gitmeme rağmen her hafta 1 kilo aldım 4. aydan sonra bebeğimde kilolu gidiyodu ihsal olmaya başlayınca oğlumun kilo alması durdu yada dediğin gibi yanlış ölçümde olabilir.benimde her yerim şiş inmiyo inşallah su tutmuştur vücudum yoksa 30 kilo aldım hamilelik boyunca inşallah veririm yoksa yeniden sağlık problerim çıkacak...

Günaydınnnnn kızlar...... kıcım basım belim elim dizim dilim anam ben cok yorgunum bugün dün öldürdüm kendimi sanırım ve bugünde daha isler var yapılacak, Vay benim halime:18:

işler halledilir canımmm.önemli olan seninle bebeğin sağlığı dikkat et az kalmış canımm

haklisin canim umarim 36-37 yi gormek nasip olur yatmaya calisiyorum allahtan ailemden destek gordumde bugunlerde yoksa zorluk cekerdim esime soyldiklerimi yapar ama enaz 3 kere soylemem lazim evi havaya ucurma potansiyeli var fisleri acik unutur cami unutur ocagi unutur bicok seyini kaybeder bana sorar o beni cok ugrastiriyordu simdi takmadan yatiyorum artik pes ettim dun annemler bebegimin odasini hazirladilar cok guzel oldu benim icin bu yeterliydi zaten mutlu oldum biraz :) insallah kuvene falan girmeden saglikli bisekilde bebegime kavusurum uyku bile tutmuyor pskolojik sanirim

sagol canim bende ilk karnim sertlesti diye gittim sertlesti kaldi oyle 3 gundur ultrason benimde normal kadin alttan bakicam deyince anladi hiiii 2,5 cm dedi tamda aciklamadi bende afallamis durumdaydim igne ve magnezyum verdi yat dedi haftaya kesin bidaha geliyorsun dedi eve geldim dunden beri sancida basladi iyice korktum hastaneye allahtan hep beraber gitmistik durumu herkes duyunca dunden beri yanimdalar ablam yanimda kaldi bebehimn odasini falan yapti normalde isleri cok yogndur telefonda zor gorusuruz ama simdi yanimda cok sukur :)

5 KİLONUN 4.1 İ BEBEKSE SU NERDE ES NERDE ALALH ALLAH farklı bir tartımıydı meltem ya da belki tartıldıgın anda toktun cok mu su falan tüketmistin ama herneyse su an 11 i gitmis SUPERRRRRRRR darısı basımıza
yok kendı tartımda ac karna tartıldım doguma gıderken de donunce de :))) aynı seyı ezel ılede konustuk oda 4 kılo vermıs dogumdan sonra 3 kılosu bebek:)
canım bende 23 kılo ıle bıtırdım hamılelıgı su an kendı gıtsın bakalım kılolar kalan saglar bızımdır o zaman hal caresıne bakarız

inşallah canım sağlıklı olsun bebişlerde veririz hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…