- Konu Sahibi papatya3459
-
- #40.641
haklisin canim umarim 36-37 yi gormek nasip olur yatmaya calisiyorum allahtan ailemden destek gordumde bugunlerde yoksa zorluk cekerdim esime soyldiklerimi yapar ama enaz 3 kere soylemem lazim evi havaya ucurma potansiyeli var fisleri acik unutur cami unutur ocagi unutur bicok seyini kaybeder bana sorar o beni cok ugrastiriyordu simdi takmadan yatiyorum artik pes ettim dun annemler bebegimin odasini hazirladilar cok guzel oldu benim icin bu yeterliydi zaten mutlu oldum biraz :) insallah kuvene falan girmeden saglikli bisekilde bebegime kavusurum uyku bile tutmuyor pskolojik sanirim
Merhaba Kızlar,
Çok seyrek girebiliyorum internete, geçmişi pek okuyamadım, doğum yapanlara geçmiş olsun, bekleyenleri allah kurtarsın :)
Kilo mevzusunu gördüm yarama parmak basılmış :) Ben doğumdan 1 gün sonra hastanede tartıldım, kilom doğumdan 1 hafta öncesiyle aynıydı, heralde o bi haftada baya bi kilo almışım en azından 2.5 kilo bebek çıktı.. Şu an 22 günlük olduk tartılmadım ama göbeğimin toparlandığını hissediyorum en azından.. Bebekler sağlıklı olsunda kilo alınır da verilir de bi şekilde..
Canım çok dikkat et kendine, boşver ev işini fln yat hiç kalkma.. Ben 32. haftadan 35. haftaya kadar çok dikkat ettim doğum olmasın diye, sonra sanırım biraz da sıkıldım, doktoru dinlemedim çıktım bi avm ye gittim dolandım, 1 gün sonra acil doğum yaptım suyum bittiği içinçok şükür bebeğim sağlıklı ama premature bebeğe bakmak çok zor, küçücük tutmak zor, emmesi sıkıntı, oğlum 22 günlük oldu hala sarılığı geçmedi vs.. Mümkün olduğunca zaman geçirmeye çalış herşeyi boşver..
slm kızlar dün dr'a gittim 37. haftamdayım bebeğim çok iyi herşeyi bi sorun yok fakat ben normal doğum istiyordum ama bebegimin kilosu 3.200 gr çıktı dr daha doğuma 20 gün var 1 kilo rahat rahat alır ama o zaman sezeryan yaparız mecburen dedi yani 4 kg üstünde doğar diyor ama ben fazla inanmadım yani haftasına göre kilosu normal değilmi kızlar ben sezeryan olmak istemiyorum ama eğer dr'un dediği gibi kilo alırsa sezeryan olmak zorunda kalırsamda boşu boşuna sancı çekmekde istemem sizce beklemelimiyim yoksa sezaryan için dr la konuşmam mı gerekiyor bilemiyorum yaaa kafayı yicemmm neden böyle dedi şimdi bu dr en başından beri bilirdu sezaryan olmak istemedigimi hayırlısı olsun tabi ama acaba sezaryan yapmak için mi böyle söyledi diyede düşünmeden edemiyorum açıkcası
kızlarrr merabalar
yarın Allah izin verirse bebişim kucağımda....
yaa inanamıyorum 2 ay 1 ay 1 hafta derken mutlu sona yaklaştım Allahın izniyle
saat 10.00 da hastanedeyim 12.00 de doğum...
darısı bekleyen annişlere...
kızlar doğumdan sonra baya giremem sanırsam kayınvalidemlerde olucam hepinizi seviyorum
Merhaba arkadaslar, 37.haftamın içerisindeyim... Önce sadece ayak bileklerimde olan ödem artık tüm bacaklarımda ve özellikle dizden yukarısı çok acı veriyor. Çok şişti ve sanki patlayacak gibi hissediyorum. Tahliller normal çıktı tansiyonum normal. Dr um bebek aşağıya baskı yaptıgı için bacaklara binen yükün arttığını ve bunun normal olduğunu söyledi.. Tüm yaşam kalitemi bozdu çok zorlanıyorum. Benzer şeyler yaşayan var mı??? Teşekkürler
slm kizlar ancak gire bildim. gecmis yapamadim henüz, aksam saat 18de oglum dunyaya geldi. cok sukur sunni sanci vermelerine gerek kalmadi kendi sancilarim basladi. 16 saat sancidan sonra doguma girdim. dikislerim var oturamiyorum o haric durumumuz allah sukur iyi. hastsnedeyiz sali gunu cikariz burdan herhalde
kızlarrr merabalar
kızlar doğumdan sonra baya giremem sanırsam kayınvalidemlerde olucam hepinizi seviyorum
slm kizlar ancak gire bildim. gecmis yapamadim henüz, aksam saat 18de oglum dunyaya geldi. cok sukur sunni sanci vermelerine gerek kalmadi kendi sancilarim basladi. 16 saat sancidan sonra doguma girdim. dikislerim var oturamiyorum o haric durumumuz allah sukur iyi. hastsnedeyiz sali gunu cikariz burdan herhalde
canım eve geldiğimde 6 kilocuk gitmişti. bi süre tartılmayı düşünmüyorum. toplam 12 kilo aldım. bebiş 3 kilo doğdu sen hesap et. haftaya bi daha tartılırım bakalım neler olacakdoğum yapan annişlerrr,, doğumdan hemen sonra kaç kilo gidiyor? bazıalrı 3 diyor bazıları 10. belki o zaman onu düşünmiycem heyecandan ama şimdi koca popomu görünce aklıma geliyor.
zeysima,aybukeahmet, nz allah analı babalı büyütsün yavruşlarınızı. nz aynı zaman da geçmiş olsun. bebişin iyi olsunda geçer hepsi. tabi böyle söylemek kolay, eve yalnız dönüp, 9 ay beklediğin yavrundan uzak olmak çok zordur ama en azından dr.u onun için en iyi olanı düşünüyor, sonrasında da iyi olsun diye uğraşıyor. inş atlatır. çok güçlü bebekler, bazen anne babalarından bile.
saol cnm darisi basiniza hepinizze dua etim.sevindim canım....ne güzel ikinizde kurtuldunuz, darısı bize...rabbim analı babalı büyütsün bebişini...
hayırlı doğumlar olsun inşallah canım.. sağlııklı sıhhatli bebeğine kavuşmayı nasip etsin rabbim..
seni çok merak ettik çok güzel suni sancı almadan doğumunu yapabildin, bazı hastaneler hemen suni sancı veriyor çok şanslısın.. bende normal çok istiyorum bugün 39+0 ım çok sabırsızlanıyorum, moralim bozuk sanki hiç gelmek istemiyor gibi, herşeyin bir vakti vardır ama ne biliyim yaaa beklemek çok zor bir şey...
tek deilsn canım...benmde sadece ayaklarımda ödem...benmde doktor aynısını söledi...yüzde şişlik olursa korkarız dedi,tansiyon bendede normal...kafanı takma...az kaldı bitecek inşlh bu sıkıntılar....
allah kolaylik versin. sorunsuz bi dogum olur inskızlarrr merabalar
hadi gecmis olsun gozun aydinslm kizlar ancak gire bildim. gecmis yapamadim henüz, aksam saat 18de oglum dunyaya geldi. cok sukur sunni sanci vermelerine gerek kalmadi kendi sancilarim basladi. 16 saat sancidan sonra doguma girdim. dikislerim var oturamiyorum o haric durumumuz allah sukur iyi. hastsnedeyiz sali gunu cikariz burdan herhalde
allah kolaylik versin. sorunsuz bi dogum olur ins
hadi gecmis olsun gozun aydinhissettim hissetmedim derken dogum oldu iste daha dun konusmus gibiyim o konulari. darisi bize ins
kızlar usg olcusune son haftada guvenmeyın ruzgar 5 gun oncekı usgden 500 gr fazla dogdu, 4 kılo uzerı dogan bebeklerın olcumlerı hep ılerde oluyor en bastan berı http://www.kadinlarkulubu.com/subat...ebekler-kac-haftalik-kac-kilo-kac-cmquot.html buradan karsılastırırsanız daha sagglıklı sonuc alırsınız gecmış okurken bı arkadas yazmıs mesela 36, haftada 3200gr bebek 4 kıloyu gecerr dr sezeryan dedı dıye ruzgar mesela 36. hafta da 3582 gr ımıs
bır de kılo verme mevzusu olmus hastaneden geldık 1. gun sadece 5 kılo gıtmustı kii 4.170 gr ı bebektı yasadıgımm hayal kırıklıgını anlatamamsun an 9 gunluguz ve 11 kılo su gıttı allaha sukur
haklisin canim umarim 36-37 yi gormek nasip olur yatmaya calisiyorum allahtan ailemden destek gordumde bugunlerde yoksa zorluk cekerdim esime soyldiklerimi yapar ama enaz 3 kere soylemem lazim evi havaya ucurma potansiyeli var fisleri acik unutur cami unutur ocagi unutur bicok seyini kaybeder bana sorar o beni cok ugrastiriyordu simdi takmadan yatiyorum artik pes ettim dun annemler bebegimin odasini hazirladilar cok guzel oldu benim icin bu yeterliydi zaten mutlu oldum biraz :) insallah kuvene falan girmeden saglikli bisekilde bebegime kavusurum uyku bile tutmuyor pskolojik sanirim
kızlarrr merabalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?