2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
masalimmmm sancın var mı?düzenli aralıklarla gelen sancı. benimde pembe lekelenmeler olmuştu ama doğum 1 hafta sonra oldu.

cnm duzenli araliklarla gelen sanci yok hep var gibi karnim tas gibi belim hep agriyor arada bir kasiklarima sanci giriyor bagirtiyor resmen bakalim dru ariyorum sezeryandaymis ne dicek sagolun kizlar burasi olmasa hicbiseyde fikrim olmicak int.de neye inanicagimi sasirdim 3-4gundur ishalde oldum sanirim dogum yakin allahtan herseyin hayirlisi

bence de acile git istersen. farklı sebepleri olabilir, nişanda olabilir.

sagol cnm dun gece uyumusum cok sukur kac gundur uyuyamiyordum simdi drdan tel bekliyotum yine cagirabilir korkuyorum iste erken olursa solunum,emme,kilosu bicok sorun olabilir dayan kizim diyorum 2 hafta bari durur insallah

masallah canim allah bebeginizide anali babali saglikli buyutmeyi nasip etsin insallah valla sezeryan bebeginde anneninde hayatini kurtarabilen bir ameliyat eskiden dogum sekline cok kafa yorardim ama suan umrumda degil saglikli bisekilde bebegime kavusmak tek dilegim hangisi hayirliysa o olsun diyorum

Merhaba hanımlar öncelikle bebeklerini kucaklarina alan annelerimiz bebeklerini anali babalı büyütsün . Kızlar benimde bu ikinci dogumum olacak ilkinde epidural denmişti. Ama spinalmis . Şimdi epudural mi istesem diyorum belde kateter takılı kalıyormus ağrı olunca basıyormussun. Aranizda epudural sezeryan olup memnun kalan varmı. Hangisini tercih etmeliyim kararsız kaldım. Cevapladınız için şimdiden teşekkür ederim.

Meltem Zuzumu goremiyorum ne zamandir dogurdu mu bilgin var mi?:44:
canım henuz dogum yapmadı beklıyor hala 7 subat galıba bdt onunda

merhaba canım ben ılk dogumumu epıdural bılıyordum spınal olmusum bu dogumda anesteı dr u soyledı , gayet rahattı ama anestezı anında ılacın verdıgı baskı hıssını sevmemıstım
bu dogumumda spinal+epıdural yani kombine uygulandı hastaneden cıkana kadar katater sırtımda kaldı cıkarken cıkartıp panumanla kapattılar, ama cok sıddetlı agrın olmazsa kataterı kullanmıyorlar, bende kullanmadılar agrı kesıcıyı kalcadan yaptılar bu anestezının yapılma kısmı bana gore daha rahattı sınek ısırıgı gıbı anlamadım yanı
ama anestezı seklınden mı yapanın marıfetınden mı bılemem

Cok tesekkur ederim cevabiniz icin,sabirsizlaniyorum artik ve merak icindeyim acaba nasil olacak bu belirsizlik kötü..Allah size de bebeginizi saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah.

amin.....kilo önemli değil canım.. sağlıkla gelsinlerde...

aaaaa ilk defa bu kadar az kiloda doğan duydum.. acaba benimkide küçük doğar mı...? oğlana dana diyoz da....

bir beş senede ben bekledim bebeğimi ve hala bekliyorum... insallah bende sağlıcakla kucağıma alırım oğluşumu....sağlıcakla büyüt güzelim sende insallah...

kızlar ben de normal doğumla sağlıklı bir şekilde bebeğimi kucağıma aldım :) merak ettiğiniz şeyler olursa cevaplamaya çalışırım
bekleyen arkadaşlara kolay doğumlar dilerim

sağlıcakla büyüt güzelim....

kıskandımmmmmmmm........ yaaaa benim bile daha doğmadan kimselere elletesim yok...... nasıl vercem kucaklarına bilmem.....

tüm geçmişi okuyamadım....okuyabildiğim kadar cevap yazdım... doğum yapan ve benim okumadığım arkadaşlar.... sağlıkla büyütün insallah bebiişlerinizi... benimde az kaldı 7 sinde kucağımda olacak oğluşum insallah.....

kızlar bu su azar azar geleb,l,yormu akıntı gibi ...lavaboya gittim çamaşırım ıslaktı hiç bir rengi yok ve hissetmedimde hiç dedim acaba gece lavabadon sonramı kaçırdım diye bakalım ped koydum altıma takip edicem devam ederse doktoruma gideceğim normalde perşembe randevum ama devam ederse gel dedi zaten ..en azından 1-2 hafta daha kalsın içimde bir ele avuca gelsin istiyorum inş.altıma kaçırmışımdır ne diyim .

doğum yapan tüm arkadaşları tebrik ederim.Allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah,nazarlardan korusun bebişlerimizi..benim doğuma daha var,ancak bu hafta gerçekten de kendimi çok rahatsız huzursuz hissediyorum.midem yanıyor,halsizim,ellerim bacaklarım şiş ve ağrıyor,bebeğim çoktan döndü ama ayakları ile gögsümün altını tekmeliyor sanırım ve bu da canımı yakıyor.geceleri uyuyamıyorum..offff şu günler geçiverse de ben de bebeğimi kucağıma alsam,öpüp okşasam sarıp sarmalasam şöyle o uyurken onu seyredip koklasam

41 kere maaşallah canım

anlatmıştım ya sana 27.haftada karnımdaki sertlik için dr. a gittim rapor verdi diye. mua. de herşey normal çıkmıştı ama bu sertlik bile bir anda doğumu teteikleyebilir, o yüzden yatarak ya da oturarak dinlenmelisin demişti. merak ettim bu arada özele mi gidiyırsun devlete mi? böyle huzursuzken dr.una ulaşamamam çok sıkıcı. allah kolaylık versin.

Cevabın için teşekkür ederim canım. Bende şimdiden araştırma içindeyim . Peki canım kateter takılı iken üzerinde gecelik mi vardı.Rahatligi açısından soruyorum. Ilk doğum gece olmuştu ertesi sabah çıkmıştım. Şimdi bu hastane 2 gece tutuyor 3. Gün çıkacağım. 1 gecelik 2 pijama aldım.

sen ben ve minii 7 şubat anneleri olacağız inşallah... hatta üçümüzünde erkek sanırım.

dualarımdasın canım. bende de kalple ilgili ilk aylarda olmuştu ama önemli değilmişş.şimdi de nefes problemi var. hep burnum tıkanık nefesi ağızdan alıyorum. hızlı hızlı alıncada yoruluyorum filan amaaannn kolay mı kaç kilo aldık. koca sıpalrı taşıyoruz.olur o kadar değişiklik diyorum kendi kendime.anestezide sorun olur diye korkuyorum bende.inş. sorun olmaz.

son haftalarda herkes ishal olur ben kabız oldum iyi mi? kuru kayısıdan kafa bulacam yakında.
kızlar bide aktardan alınacak şeyler neler var? süt artırıcı çay humana,rezene, lohusa şerbeti yada kaynar. başkaaa??

evet cnm anlaymistin dimi ben iyice uctum zaten ozele gidiyorum bayada iyi br hastane drum hastanedeki en iyi 2 doktordan bitanesi ve cok yogun cok iyi biri ilgili ama randevuyu bile cok onceden aliyorum cok ygun ve surekli dogumda asistani aricaz sizi cikinca dedi araya ogle yemegi girdi konuurum bgun acil bisey olursa giderim zaten sagol canim alah hepimize kolaylik versin

canım zaten azar azar geliyormuş... foşş diye bir akıntı olmuyormuş...ama insallah altıma kaçırmışımdır lafına güldüm baya....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…