- Konu Sahibi papatya3459
-
- #40.701
meltam nasilsin. dikislerin filan nasil oldu. rahat hareket ediyo musun
masalimmmm sancın var mı?düzenli aralıklarla gelen sancı. benimde pembe lekelenmeler olmuştu ama doğum 1 hafta sonra oldu.
bence de acile git istersen. farklı sebepleri olabilir, nişanda olabilir.
Gunaydiinnnnn
Sezaryan olacak arkadaslar icin yazmak istedim ben de:
Aksamina yurudum ertezi gun hep kalktim yurudum...dogumdan odaya gelesiye sutum geldi masalkah ki erken de dogdu 36+6da
Oncesinde gule oynaya fonlu monlu girdigin dogumun sonrasinda azcik sakinma da olsun dimi..
Ilk hafta kalkarken esim elimden tuttu zorlamayim diye..3-5 gundur ki 13. Gunumuz hi c dogum yapmamis gibiyim
Gobek de iniyo ama 2. Dogum tamamen inmez ilkte o da gitmisti
Yani sezaryan illa ki korku senaryolari yazilacak bisi degil kkisi de kolay gecti benim
Masallah derseniz sevinirim ama:)
Gunaydiinnnnn
Maasallah cnm. genel anesteziyle mi dogurdun peki? evetse uyanman ne kadar zaman aldi? benim beebk en son kanalda dgldi bu cars dr a gitcez.onu da anlamiyorum kafa asagida ama kanalda degil oglum
canım henuz dogum yapmadı beklıyor hala 7 subat galıba bdt onundaMeltem Zuzumu goremiyorum ne zamandir dogurdu mu bilgin var mi?:44:
merhaba canım ben ılk dogumumu epıdural bılıyordum spınal olmusum bu dogumda anesteı dr u soyledı , gayet rahattı ama anestezı anında ılacın verdıgı baskı hıssını sevmemıstımMerhaba hanımlar öncelikle bebeklerini kucaklarina alan annelerimiz bebeklerini anali babalı büyütsün . Kızlar benimde bu ikinci dogumum olacak ilkinde epidural denmişti. Ama spinalmis . Şimdi epudural mi istesem diyorum belde kateter takılı kalıyormus ağrı olunca basıyormussun. Aranizda epudural sezeryan olup memnun kalan varmı. Hangisini tercih etmeliyim kararsız kaldım. Cevapladınız için şimdiden teşekkür ederim.
Cok tesekkur ederim cevabiniz icin,sabirsizlaniyorum artik ve merak icindeyim acaba nasil olacak bu belirsizlik kötü..Allah size de bebeginizi saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah.
Kızlar hepinize teşekkürler. Tek tek alıntı yapamadim darısı doğum yapmayanlarin başına. Bu arada ultrasonda 3.890 gramdi salı günü ve bebeğim 3.210 gram doğdu. Kızım iyi bende iyiyim şükür kilo önemli değil. Çok tatlı ya allah bebeği olmayanlarada nasip etsin.
merhaba arkadaşlar..
bende 26 sında epidural sezeryanla doğum yaptım..çok şükür rabbime iyiyiz..tabii alışma evreleri..
bebeğim en sonki kontrolde 3150 gr.dı..3300 gibi doğra demişti 3080 gr. doğdu..
uykusuz yorgun ve en zevkli günlermiş...5 yıl bekledim tüp bebeğimi:)
Allah kimseye aratmasın..herkesin yavrusunu bağışlasın..
doğum bekleyenlere hayırlı doğumlar diliyorum..
kızlar ben de normal doğumla sağlıklı bir şekilde bebeğimi kucağıma aldım :) merak ettiğiniz şeyler olursa cevaplamaya çalışırım
bekleyen arkadaşlara kolay doğumlar dilerim
ben senı daha da gaza getıreyım:))
o kokusu var ya o kokusu cennte gıbı kokuyor bugun dedım esıme yıkanmadı etmedı nası bu kadar guzel kokabılıyor dıye
helekı emzırırken sana bakısı senı suzmesı hanı derler ya omre bedel.....
uyudugunda hemen uyansın ıstıyorum .......
baskaları kucagına aldıgında da kıskanclık yapıyorum aglada senı bana versınler emzırme bahanesıyle alıp yatak odama kacıyorum kımselerle paylaşamıyorum ....
onu seyretmyee doyamıyorumm...... sureklı opmek koklamak ıstıyorum....
Gunaydiinnnnn
Aksamina yurudum ertezi gun hep kalktim yurudum...dogumdan odaya gelesiye sutum geldi masalkah ki erken de dogdu 36+6da
Oncesinde gule oynaya fonlu monlu girdigin dogumun sonrasinda azcik sakinma da olsun dimi..
Ilk hafta kalkarken esim elimden tuttu zorlamayim diye..3-5 gundur ki 13. Gunumuz hi c dogum yapmamis gibiyim
Gobek de iniyo ama 2. Dogum tamamen inmez ilkte o da gitmisti
Yani sezaryan illa ki korku senaryolari yazilacak bisi degil kkisi de kolay gecti benim
Masallah derseniz sevinirim ama:)
cnm duzenli araliklarla gelen sanci yok hep var gibi karnim tas gibi belim hep agriyor arada bir kasiklarima sanci giriyor bagirtiyor resmen bakalim dru ariyorum sezeryandaymis ne dicek sagolun kizlar burasi olmasa hicbiseyde fikrim olmicak int.de neye inanicagimi sasirdim 3-4gundur ishalde oldum sanirim dogum yakin allahtan herseyin hayirlisi
canım henuz dogum yapmadı beklıyor hala 7 subat galıba bdt onunda
merhaba canım ben ılk dogumumu epıdural bılıyordum spınal olmusum bu dogumda anesteı dr u soyledı , gayet rahattı ama anestezı anında ılacın verdıgı baskı hıssını sevmemıstım
bu dogumumda spinal+epıdural yani kombine uygulandı hastaneden cıkana kadar katater sırtımda kaldı cıkarken cıkartıp panumanla kapattılar, ama cok sıddetlı agrın olmazsa kataterı kullanmıyorlar, bende kullanmadılar agrı kesıcıyı kalcadan yaptılar bu anestezının yapılma kısmı bana gore daha rahattı sınek ısırıgı gıbı anlamadım yanı
ama anestezı seklınden mı yapanın marıfetınden mı bılemem
tüm geçmişi okuyamadım....okuyabildiğim kadar cevap yazdım... doğum yapan ve benim okumadığım arkadaşlar.... sağlıkla büyütün insallah bebiişlerinizi... benimde az kaldı 7 sinde kucağımda olacak oğluşum insallah.....
kızlar dün günboyu hiç giremedim dogum yapan arkadaslar varsa mis kokulu günlerrrr dilerim :) benimde bugün 16:00da randevum var, bakalım yine ne moral bozukluguyla döndürecekler :) dün gece oğluşumla baya konustuk inşallah üzmiycek beni öyle anlastık :) bide şu son zamanlarda kalbim acayip sanki acayip yorulmusum gibi hızlı atıyo içime bi sıcaklık çöküyo başıma dogru ne iştir anlamadım bizim için dua edin kızlar
anlatmıştım ya sana 27.haftada karnımdaki sertlik için dr. a gittim rapor verdi diye. mua. de herşey normal çıkmıştı ama bu sertlik bile bir anda doğumu teteikleyebilir, o yüzden yatarak ya da oturarak dinlenmelisin demişti. merak ettim bu arada özele mi gidiyırsun devlete mi? böyle huzursuzken dr.una ulaşamamam çok sıkıcı. allah kolaylık versin.
kızlar bu su azar azar geleb,l,yormu akıntı gibi ...lavaboya gittim çamaşırım ıslaktı hiç bir rengi yok ve hissetmedimde hiç dedim acaba gece lavabadon sonramı kaçırdım diye bakalım ped koydum altıma takip edicem devam ederse doktoruma gideceğim normalde perşembe randevum ama devam ederse gel dedi zaten ..en azından 1-2 hafta daha kalsın içimde bir ele avuca gelsin istiyorum inş.altıma kaçırmışımdır ne diyim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?