- Konu Sahibi papatya3459
-
- #40.721
canım zaten azar azar geliyormuş... foşş diye bir akıntı olmuyormuş...ama insallah altıma kaçırmışımdır lafına güldüm baya....
sen ben ve minii 7 şubat anneleri olacağız inşallah... hatta üçümüzünde erkek sanırım.
.
Benimde dedigin tarz agrilarim oluyo.artik sona yaklasiyoruz bunlar olacak.rabbim herkesin yardincisi olsun.son zamanlar zor gercektn.
Benimde 7 şubat 3 gün kaldı heyecandan uyuyamıyorum ameliyattan da korkmaya başladım(
:))) canım benim yaaa seni çok iyi anlıyorum çünkü benim daha 16 gün var bu kadar heyecanlıyım seni düşünemiyorum bile çok değişik bi duygu allahım bütün isteyen herkeze yaşatsın bu duyguyu inşallah.... korkma canım sonunda seni karşılayacak minik meleğini düşün sadece :))
canım zaten azar azar geliyormuş... foşş diye bir akıntı olmuyormuş...ama insallah altıma kaçırmışımdır lafına güldüm baya....
selam arkadaşlar.herkes iyidir inş.bebişlerini sağlıklı bi şekilde kucaklarına almış olanlar bizim gibi bekleyenlerden daha iyidir sanırım ::)
bizlere de az kaldı inş.
26.haftadan beri erken doğum riski olan ve raporlu olan biri olarak bugünleri gördüm ya binlerce kez şükürler olsun.
sıkıntılsı olan arkadaşların da Allah yardımcısı olsun
bende 27.haftadan beri raporluyum. sezeryan olacak ilkide öyleydi.16 şubatta. artık sıkldım iyice,hareketlerde kısıtlı olunca ev çok sıkmaya başladı beni. senin durumun nasıl?doğum normal mi?
kıskanılmıcak gıbı degıl valla al sende tospişni koynuna anlıyacaksın:)amin.....kilo önemli değil canım.. sağlıkla gelsinlerde...
aaaaa ilk defa bu kadar az kiloda doğan duydum.. acaba benimkide küçük doğar mı...? oğlana dana diyoz da....
bir beş senede ben bekledim bebeğimi ve hala bekliyorum... insallah bende sağlıcakla kucağıma alırım oğluşumu....sağlıcakla büyüt güzelim sende insallah...
sağlıcakla büyüt güzelim....
kıskandımmmmmmmm........ yaaaa benim bile daha doğmadan kimselere elletesim yok...... nasıl vercem kucaklarına bilmem.....
canım ben hastanede gecelık gıydım uzerıne kalın sabahlıgımı gıyerek cıktım ama ben 1 gece kaldım eve gelınce banyo yapıp pıjamalarımı gıydımCevabın için teşekkür ederim canım. Bende şimdiden araştırma içindeyim . Peki canım kateter takılı iken üzerinde gecelik mi vardı.Rahatligi açısından soruyorum. Ilk doğum gece olmuştu ertesi sabah çıkmıştım. Şimdi bu hastane 2 gece tutuyor 3. Gün çıkacağım. 1 gecelik 2 pijama aldım.
valla lohusa serbetı pek gıtmedı bende gelenler daha cok kola fanta tercıh ettı dun mevlutte de normal serbet ıkram ettıkson haftalarda herkes ishal olur ben kabız oldum iyi mi? kuru kayısıdan kafa bulacam yakında.
kızlar bide aktardan alınacak şeyler neler var? süt artırıcı çay humana,rezene, lohusa şerbeti yada kaynar. başkaaa??
kıyamam canım senınde az kalmıs saglıkla al bebısını kucagınaselam arkadaşlar.herkes iyidir inş.bebişlerini sağlıklı bi şekilde kucaklarına almış olanlar bizim gibi bekleyenlerden daha iyidir sanırım ::)
bizlere de az kaldı inş.
26.haftadan beri erken doğum riski olan ve raporlu olan biri olarak bugünleri gördüm ya binlerce kez şükürler olsun.
sıkıntılsı olan arkadaşların da Allah yardımcısı olsun
oyyyyyyyy masallah sızeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee needen oyle dıyorsun yaaaaaaa mınık bebeler de cok sevımlı oluyorrrrrEki Görüntüle 624369
kızlar bu da benim oğluşum. 19 günlük olduk bugün :) biraz erkenci davranınca daha ancak insan kıvamına gelebildik :)
İlk çocuğumda acil sezeryan oldu bundada herşeyi biliyorum daha kötüymüş böyle. Bişey bilmemek çok rahatmış
slm kızlar bende adet sancısı hergün oluyor sizlerde de oluyormu ama dün daha çok oldu yani dedim kesin adet oldum heralde :)) ama geçti bikaç dk sonra ... bide sanki kasıklarımda kemik var ve bıçak batar gibi sancı giriyor hemen geri geçiyor ama sık sık devam ediyor geçen gün 10 dk boyunca böyle sancı girdi hemen geçiyor tekrar oluyor sizlerdede oluyor mu ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?