2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
selam arkadaşlar.herkes iyidir inş.bebişlerini sağlıklı bi şekilde kucaklarına almış olanlar bizim gibi bekleyenlerden daha iyidir sanırım ::)
bizlere de az kaldı inş.
26.haftadan beri erken doğum riski olan ve raporlu olan biri olarak bugünleri gördüm ya binlerce kez şükürler olsun.
sıkıntılsı olan arkadaşların da Allah yardımcısı olsun

Hepinize hayirli dogumlar arkadaslar.yarin dr.gidicem belki bende araniza katilirim.dr bu hafta icin gun vercek.

slm kızlar bende adet sancısı hergün oluyor sizlerde de oluyormu ama dün daha çok oldu yani dedim kesin adet oldum heralde :)) ama geçti bikaç dk sonra ... bide sanki kasıklarımda kemik var ve bıçak batar gibi sancı giriyor hemen geri geçiyor ama sık sık devam ediyor geçen gün 10 dk boyunca böyle sancı girdi hemen geçiyor tekrar oluyor sizlerdede oluyor mu ???

Benimde dedigin tarz agrilarim oluyo.artik sona yaklasiyoruz bunlar olacak.rabbim herkesin yardincisi olsun.son zamanlar zor gercektn.

Benimde dedigin tarz agrilarim oluyo.artik sona yaklasiyoruz bunlar olacak.rabbim herkesin yardincisi olsun.son zamanlar zor gercektn.

aminnn canım.. son zamanlar gerçekten çok zor allaha şükür ediyorum ama bi yandanda ağrılarım bitmiyorrr belim agrıyorrr ayaklarım ellerim çok uyuşuyor oturup kalkarken bile o kadar zorlanıyorum ki anlatamam çok kilo aldım ondan belkide bilmiyorum bide heryerim şiş burnum yüzüm ellerim ayaklarım aynaya bakmak istemiyorum :)) tam bi dombalak oldummmm yaniii ama az kaldııı allaha şükürr prensesimi bi kucagıma alsam hepsini unutucam kesin ama yinede söylemeden duramıyorum doğumdan ne kadar sonra düzelecek şişliklerim acaba ??

Benimde 7 şubat 3 gün kaldı heyecandan uyuyamıyorum ameliyattan da korkmaya başladım(

Benimde 7 şubat 3 gün kaldı heyecandan uyuyamıyorum ameliyattan da korkmaya başladım(

:))) canım benim yaaa seni çok iyi anlıyorum çünkü benim daha 16 gün var bu kadar heyecanlıyım seni düşünemiyorum bile çok değişik bi duygu allahım bütün isteyen herkeze yaşatsın bu duyguyu inşallah.... korkma canım sonunda seni karşılayacak minik meleğini düşün sadece :))

İlk çocuğumda acil sezeryan oldu bundada herşeyi biliyorum daha kötüymüş böyle. Bişey bilmemek çok rahatmış

bende 27.haftadan beri raporluyum. sezeryan olacak ilkide öyleydi.16 şubatta. artık sıkldım iyice,hareketlerde kısıtlı olunca ev çok sıkmaya başladı beni. senin durumun nasıl?doğum normal mi?

bende 27.haftadan beri raporluyum. sezeryan olacak ilkide öyleydi.16 şubatta. artık sıkldım iyice,hareketlerde kısıtlı olunca ev çok sıkmaya başladı beni. senin durumun nasıl?doğum normal mi?

bende çok sıkıldım canım.bende amniyon sıvısı fazla ama bugüne kadar geldik yata yata:)).malesef bebeğin kafası iri diye sezeryan düşünüyor doktorum.başta üzülmüştüm ama alıştım artık sezeryan fikrine

kıskanılmıcak gıbı degıl valla al sende tospişni koynuna anlıyacaksın:)

canım ben hastanede gecelık gıydım uzerıne kalın sabahlıgımı gıyerek cıktım ama ben 1 gece kaldım eve gelınce banyo yapıp pıjamalarımı gıydım
valla lohusa serbetı pek gıtmedı bende gelenler daha cok kola fanta tercıh ettı dun mevlutte de normal serbet ıkram ettık
sut arttırıcı da ben humana kullandım bır de drum malt ıcecegı onerdı
kıyamam canım senınde az kalmıs saglıkla al bebısını kucagına

kızlar yaaaaa benım kafa bı dunya kım ne zaman gırecek doguma karıstırdım noluuuur kusura bakmayın hepınıze hayırlı dogumlar dılıyorum
bu arada esinu arkadasımız da 2 subatta dogum yapmıs ama henuz haber alamaıdm kendısınden aynı dr da dogum yaptık hastanenın bebek lınkınde gordum oğlusunu

kızlar bu da benim oğluşum. 19 günlük olduk bugün :) biraz erkenci davranınca daha ancak insan kıvamına gelebildik :)

Eki Görüntüle 624369

kızlar bu da benim oğluşum. 19 günlük olduk bugün :) biraz erkenci davranınca daha ancak insan kıvamına gelebildik :)
oyyyyyyyy masallah sızeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee needen oyle dıyorsun yaaaaaaa mınık bebeler de cok sevımlı oluyorrrrr
bu arada bızde 11 gunluk olduk bileeeeeeeeeeee

Son düzenleme:
7 subatta doguma gidecekler 4 kisi oldu sanirsam hadi hayirlisi gunler azaldikca ben cok tirsiyorum valla.

Son düzenleme:
İlk çocuğumda acil sezeryan oldu bundada herşeyi biliyorum daha kötüymüş böyle. Bişey bilmemek çok rahatmış

haklısın canım bişeyleri yaşayınca tekrar aynı şeyleri yaşamak daha farklıdır kesin... benim ilk bebeğim bu ilk başlarda sezaryan aklıma takılıyodu acaba olsam mı diyordum ama dayanamadım videosunu izledim ve korkuyorum artık dr'umda sezaryan olabilir dedi bilemiyorum bekliyoruz bebeğin kilosuna göre sezeryan olma ihtimalim var ya sen yaşamışsın daha önce nasıl yani sezaryan olunca çok mu agrı oluyor merak ediyorum??

olmazzzzzmııııııııı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…