- Konu Sahibi papatya3459
-
- #40.681
kiminiz dogum yapti kiminiz yapacak dilerim rabbim yavrularinizi hayirli uzun omurlu olarak kucaginiza almayi nasip eder.. benim cift rahmim vardi vardi diyorum laparoskopi yaptirmadigim icin gorulen oydu simdi ise rahmim tamamen kalp seklinde yani 18.haftada bu sekli aldi 16.haftadan sonra diger rahimde buyumeye basladi ve bebegim 2 rahminde icinde suanda rabbim nasip ederse bir oglum olacak oncesinde 2 tane kaybim var. anomalili bir rahim oldugu icin dr um 25. haftadan sonra heran dogum baslayabilir dedi ama gebeligimin basindan beri raporluyum ve yatiyorum lutfen bana dua edermisiniz.. simdiden cok tesekkur ediyorum..
ayrica benim gibi rahmi kalp seklinde olan varmi yardimci olursaniz cok mutlu olurum
arkadaşım benim de rahmin kalp şeklindeydi 6 7. haftalarda fark etti doktor. ama bebek büyüdükçe iter dedi yani sıkıntı olmaz dedi. çok şükür 37. haftada doğum yaptım belki sona kadar beklerdi ama suyum azaldığı için alındı bebek. gerçi rahim şekli son zamanlrda çok görülemediği için belki de suyum azaldı o da belli değil tabi. bu arada senin rahmin 2 odacıklı mı yani ortadan bölük mü. eğer öyleyse istirahat etmen gerek ama benim ortası açıktı. rabbim oğlunu sağ salim zamanında kucağına almayı nasip eder inşallah.
kizlar biraz once gunluk pete bi baktim pembe olmus ama nisan gibide degil ne simdi bu ya belimde ariyor napicam ben
bi acile gıt ıstersennn haftan dogum yapmaya da musaıt cunku bı baktır derım benkizlar biraz once gunluk pete bi baktim pembe olmus ama nisan gibide degil ne simdi bu ya belimde ariyor napicam ben
bana da 21 subat dedi en sondoğum tarihimiz aynı gün canım. doktorun genel olarak bir tarih verdimi doğum için? benimki erkn doğum dedi 21 şubatta geliyo oğluşum inşallah.
sagol cnm yarin giderim doktoruma diye dayanmaya calisiyorum uyumaya caliscam simdi gece gidip simdi o ebelere muayne olmak istrmiyorumKuzum çok geçmiş olsun.. Dikkat et kendine. Bence içinin rahatlaması içinde bi doktora görün istersen...
bi acile gıt ıstersennn haftan dogum yapmaya da musaıt cunku bı baktır derım ben
kizlar biraz once gunluk pete bi baktim pembe olmus ama nisan gibide degil ne simdi bu ya belimde ariyor napicam ben
buyuk ihtimal bisey olmazsa yarin giderim diyorum cuma dr gittim meltem rahim agzi kisalmis dedi geldim 2 gundur agrim basladi dr cebi yok hastanede hep ebeler var ama brn drumu istiyorum yarina gidicem normalde cuma yine gel dedi ama neoluyor ben anlamiyorum ilk bebegim annemde hcbisey bilmiyo dogurursam haberim olur insallahyatiyorum ama belimin agrisi sizlama seklinde devam ediyor
inş. guzel haberelerle doneceksın canımkızlar dün günboyu hiç giremedim dogum yapan arkadaslar varsa mis kokulu günlerrrr dilerim :) benimde bugün 16:00da randevum var, bakalım yine ne moral bozukluguyla döndürecekler :) dün gece oğluşumla baya konustuk inşallah üzmiycek beni öyle anlastık :) bide şu son zamanlarda kalbim acayip sanki acayip yorulmusum gibi hızlı atıyo içime bi sıcaklık çöküyo başıma dogru ne iştir anlamadım bizim için dua edin kızlar
inş. guzel haberelerle doneceksın canım
iyi haberlerle donersin ins canim. son donemde kan basincinda degisiklik oluyomus. belki oyle biseydir seninki. doktora sorarsin. onemli olabilir.kızlar dün günboyu hiç giremedim dogum yapan arkadaslar varsa mis kokulu günlerrrr dilerim :) benimde bugün 16:00da randevum var, bakalım yine ne moral bozukluguyla döndürecekler :) dün gece oğluşumla baya konustuk inşallah üzmiycek beni öyle anlastık :) bide şu son zamanlarda kalbim acayip sanki acayip yorulmusum gibi hızlı atıyo içime bi sıcaklık çöküyo başıma dogru ne iştir anlamadım bizim için dua edin kızlar
rabbim hepinizden razi olsun.. ilk basta 2 odacik vardi sonra garip bir sekilde diger rahimde buyudu ve suanda bebek 2 rahminde icinde yani nasil anlatayim aslin 2 rahim yokmus kalp seklinde bir rahmim varmis rahmim resmen kalp seklinde ustu birazcik icerde ayni kalp gibi bebek burayo genisletebildigi kadar genisletecek genisletemezse dogacak dedi.. birde 16. haftaya kadar hep lekelenmem oldu bugun yine oldu ama gecti ayri proloton depo 500 mg igne vurunuyorum haftada 2 tane seninde kanaman olmusmuydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?