2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

arkadaşım benim de rahmin kalp şeklindeydi 6 7. haftalarda fark etti doktor. ama bebek büyüdükçe iter dedi yani sıkıntı olmaz dedi. çok şükür 37. haftada doğum yaptım belki sona kadar beklerdi ama suyum azaldığı için alındı bebek. gerçi rahim şekli son zamanlrda çok görülemediği için belki de suyum azaldı o da belli değil tabi. bu arada senin rahmin 2 odacıklı mı yani ortadan bölük mü. eğer öyleyse istirahat etmen gerek ama benim ortası açıktı. rabbim oğlunu sağ salim zamanında kucağına almayı nasip eder inşallah.

rabbim hepinizden razi olsun.. ilk basta 2 odacik vardi sonra garip bir sekilde diger rahimde buyudu ve suanda bebek 2 rahminde icinde yani nasil anlatayim aslin 2 rahim yokmus kalp seklinde bir rahmim varmis rahmim resmen kalp seklinde ustu birazcik icerde ayni kalp gibi bebek burayo genisletebildigi kadar genisletecek genisletemezse dogacak dedi.. birde 16. haftaya kadar hep lekelenmem oldu bugun yine oldu ama gecti ayri proloton depo 500 mg igne vurunuyorum haftada 2 tane seninde kanaman olmusmuydu

doğum tarihimiz aynı gün canım. doktorun genel olarak bir tarih verdimi doğum için? benimki erkn doğum dedi 21 şubatta geliyo oğluşum inşallah.
bana da 21 subat dedi en son ama 2 hafta erken de gelebilir gec de dedi :) bakalim oglumun keyfine bagli. Sen sezaryen mi olucaksin

Son düzenleme:
bi acile gıt ıstersennn haftan dogum yapmaya da musaıt cunku bı baktır derım ben

buyuk ihtimal bisey olmazsa yarin giderim diyorum cuma dr gittim meltem rahim agzi kisalmis dedi geldim 2 gundur agrim basladi dr cebi yok hastanede hep ebeler var ama brn drumu istiyorum yarina gidicem normalde cuma yine gel dedi ama neoluyor ben anlamiyorum ilk bebegim annemde hcbisey bilmiyo dogurursam haberim olur insallah yatiyorum ama belimin agrisi sizlama seklinde devam ediyor

kanama varsa plesantada erken ayrılma olabilir. ama az ya da çok kanama acil durumdur. ilk 3 ay içinde çok çok az kanamam olmuştu. ultrasonda dr. bakarken rahim içinde kanama odakları var demişti. dr. a gidene kadar pek önemsememiştim. işte o zaman ilk yatak istirahatim olmuştu. bazen biz az bir kanama görsekte rahim içi durum farklı olabilir. belki önemli birşey yoktur ama böyle bir kararı kendin vermen de zor gibi. çok geçmiş olsun.

ahhhhh...yine bana hüsran,yine bana yatmak yok,yine bana gerilmeli günler düştü eyvahhhh... kayahanın şarkısı:)))))))))güzelmi kızlarrrr...

Kizlar gunaydinnn dun esim geldi bandirmadan beraber dr. Gittik az once ugurladdlim onu tekrardan bende doguma kadar annemmdeyim ist.te dr.umuz oglumuzu gayet uyi buldu 2940 gr 49 cm haftaya cati muayenesini yapicak yaklasik bir tarih derim dedi.heyecanlandik hayirlisiyla bi atlatsak normal dogum gozukuyo.biz dogumdan sonra yeni dogan sunnetini de yaptirmayi dusunuyoruz kismetse bakalim hayirlisi.
Bu arada gecende konusmystuk dr.da uzerinde durunca soylemek istedim 10 dk 1 sancin olursa gel nisanin gelirse bildirirsin dedi gelmesem olur my dedim sancini evde de bekleyebilirsin ama suyun gelince hemen gel enfeksiyon kapmasin dedi zaten ilk dogum olucagi icin 10 saatte anca acilma olur dedi

kızlar dün günboyu hiç giremedim dogum yapan arkadaslar varsa mis kokulu günlerrrr dilerim :) benimde bugün 16:00da randevum var, bakalım yine ne moral bozukluguyla döndürecekler :) dün gece oğluşumla baya konustuk inşallah üzmiycek beni öyle anlastık :) bide şu son zamanlarda kalbim acayip sanki acayip yorulmusum gibi hızlı atıyo içime bi sıcaklık çöküyo başıma dogru ne iştir anlamadım bizim için dua edin kızlar

inş. guzel haberelerle doneceksın canım

iyi haberlerle donersin ins canim. son donemde kan basincinda degisiklik oluyomus. belki oyle biseydir seninki. doktora sorarsin. onemli olabilir.

Gunaydiinnnnn
Sezaryan olacak arkadaslar icin yazmak istedim ben de:

Aksamina yurudum ertezi gun hep kalktim yurudum...dogumdan odaya gelesiye sutum geldi masalkah ki erken de dogdu 36+6da

Oncesinde gule oynaya fonlu monlu girdigin dogumun sonrasinda azcik sakinma da olsun dimi..
Ilk hafta kalkarken esim elimden tuttu zorlamayim diye..3-5 gundur ki 13. Gunumuz hi c dogum yapmamis gibiyim
Gobek de iniyo ama 2. Dogum tamamen inmez ilkte o da gitmisti

Yani sezaryan illa ki korku senaryolari yazilacak bisi degil kkisi de kolay gecti benim
Masallah derseniz sevinirim ama:)

hayır cnm benim kanamam olmadı hiç çok şükür. inşallah sen de sonlara kadar gelirsin. yat bol bol kendini zorlayacak iş yapma. rahimde zorlanmasın yani. umarım sağlıkla alırsın bebeğini kucağına..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…