2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

Genel anestezi olduğundan uyandığımda dayanılmaz bir ağrıyla uyandım( bunda inş belden uyuşturma olacak çok daha rahat olduğunu söylüyolar dr umda uyuşukluk geçene kadar o şiddetli aprıların hissedilmediğini daha rahat olduğunu söyledi

Arkadaslar ocak 25e kadar calısabilir raporu almıstım. Bugün okulumdan aradılar ki tekrar bir rapor alacakmısım su tarih ile su tarih arası raporludur diye sizden de istediler mi böyle bir sey merak ettim.

kızlarr bugün kontrolüm vardı, çatı muaynesi yaptı drum. Açılma var dedi. Benimde kasıklarımda ağrı vardı zaten 1-2 gündür... suyumda da biaz azalma olmuş. şimdi evdeyim, sancılarım artarsa hastaneye gitcem, artmazsa yarın sabah suni sancıyla vercekler inşallah.. Dua edin bana...

canım inşallah fazzla ağrı çekmeden olursunn sezeryanını allah hepimizin yardımcısı olsun... o zaman belden uyuşturma daha iyise bende olacak olursam onu isterim biraz araştırma yapmam lazım sende araştır yinede benim eltim 2. bebeğini belden uyuşturmayla normal olarak doğurdu ama hala belim agrıyor diyor ama ona iğneyi anastezi dr'U değil kendi doğum dr'u uygulamıştı ne kadar doğru bilemiyorum..

oyyyy hadi ınsallah bır avazda dogurursun hayırlı haberlerle gel canım

canım senin bebeğin kaç haftalık yazmıyorda merak ettim :))

bu arada bı hafta sonu mevlut ısıne de hallettık bugun oğluslarmla evde yalnızdım gayet guzel gectı gunumuz ozlemısım evde sessızlık havasını, bana cok ıyı geldı bu haftayı atlatırsak duzene gırecek hersey benım telaşım bıttı artık , oğlusu buyutme zamanıııııı

maşalllah meltemcim darısı başımıza artık. mevlütünü yaptın Allah kabul etsin. insan yalnız olmayı da istiyor değil mi şöyle sessiz sakin.baba anne yavru şeklinde :) sıra bebelerimizle ilgilenmede artık..

Arkadaslar ocak 25e kadar calısabilir raporu almıstım. Bugün okulumdan aradılar ki tekrar bir rapor alacakmısım su tarih ile su tarih arası raporludur diye sizden de istediler mi böyle bir sey merak ettim.

bende öğretmenim canım ben 2 yıl önce doğum yaptım.doğum tarihim 26 şubattı önce 5 hafta çalışabilir raporu almıştım.2. dönemin başladığı günde 3 haftalık çalışamaz raporu almıştım.sanırım senden çalışamaz raporunu istemişler.

Son düzenleme:
Hadi senin de gözün aydın cnm darısı basımıza

Hımmm doguma 3 hafta kala tekrar calısamaz raporu alıyoruz öylemi yarın doktora gidicektim alayım bari ben ama 1 haftadan fazla oldu üstüne 25 ocagın ins bi aksilik olamz

Benimde 7 şubat 3 gün kaldı heyecandan uyuyamıyorum ameliyattan da korkmaya başladım(

4. de geldi. okeye başlayabilirük.

Eki Görüntüle 624369

kızlar bu da benim oğluşum. 19 günlük olduk bugün :) biraz erkenci davranınca daha ancak insan kıvamına gelebildik :)

maşallah... çok tatlı. duduşunu yesin teyzesi. nasıl ultrasondaki haline benziyor mu?

.25 ine kadar çalışmış mıydın? 2 rapor veriliyor canım. 1. si çalışacağın güne kadar çalışabilir raporu . 2. side izne ayrılacaın hafta. mesela ben 34. haftada ayrıldım raporumda yazıyordu doğum sonrasına 2 hafta aktardı diye.galiba sen 2. sini vermedin.

inşallah doğal sancınla bebeğine kavuşursun. Allah çabucak kavuştursun bebeğine.

evet canım yaaaaa resmen sessızlıgı dınledım bugun nasıl ozlemısım anlatamam

.25 ine kadar çalışmış mıydın? 2 rapor veriliyor canım. 1. si çalışacağın güne kadar çalışabilir raporu . 2. side izne ayrılacaın hafta. mesela ben 34. haftada ayrıldım raporumda yazıyordu doğum sonrasına 2 hafta aktardı diye.galiba sen 2. sini vermedin.

Canım ben son günüme kadar calıstım 25 ine kadar diyordu hatta o gün de gittim karnemi verdim geldim. 25inde iznim otomatik olarak baslayacak sanıyordum ama okuldan arayıp rapor istediler tekrrar calısabilir kagıdı yeterli degilmis. Yarın doktora diycem bakalım yazsın bi rapor daha önce yazmıstır heralde böyle bisey varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…