- Konu Sahibi papatya3459
-
- #40.741
Eki Görüntüle 624369
kızlar bu da benim oğluşum. 19 günlük olduk bugün :) biraz erkenci davranınca daha ancak insan kıvamına gelebildik :)
Cok tatlı masallah kıvamı falan iyi annesi öyle demeEki Görüntüle 624369
kızlar bu da benim oğluşum. 19 günlük olduk bugün :) biraz erkenci davranınca daha ancak insan kıvamına gelebildik :)
haklısın canım bişeyleri yaşayınca tekrar aynı şeyleri yaşamak daha farklıdır kesin... benim ilk bebeğim bu ilk başlarda sezaryan aklıma takılıyodu acaba olsam mı diyordum ama dayanamadım videosunu izledim ve korkuyorum artık dr'umda sezaryan olabilir dedi bilemiyorum bekliyoruz bebeğin kilosuna göre sezeryan olma ihtimalim var ya sen yaşamışsın daha önce nasıl yani sezaryan olunca çok mu agrı oluyor merak ediyorum??
Maşallah oglusuna :) sizinkileri gördükçe benim oğlusum nasıl acaba diye daha bir merak sarıyor :)Eki Görüntüle 624369
Genel anestezi olduğundan uyandığımda dayanılmaz bir ağrıyla uyandım( bunda inş belden uyuşturma olacak çok daha rahat olduğunu söylüyolar dr umda uyuşukluk geçene kadar o şiddetli aprıların hissedilmediğini daha rahat olduğunu söyledi
kızlarr bugün kontrolüm vardı, çatı muaynesi yaptı drum. Açılma var dedi. Benimde kasıklarımda ağrı vardı zaten 1-2 gündür... suyumda da biaz azalma olmuş. şimdi evdeyim, sancılarım artarsa hastaneye gitcem, artmazsa yarın sabah suni sancıyla vercekler inşa
inşallah çok kolay olur canım doğumun... hemencecik alırsın meleğini kucağına inşallahhh.. böyle yazanları görünce çok heyecanlanıyorum bigün bende yazıcam allahın izniyle diyerek :)) darısı tüm bekleyenlerin başına :)))
oyyyy hadi ınsallah bır avazda dogurursun hayırlı haberlerle gel canımkızlarr bugün kontrolüm vardı, çatı muaynesi yaptı drum. Açılma var dedi. Benimde kasıklarımda ağrı vardı zaten 1-2 gündür... suyumda da biaz azalma olmuş. şimdi evdeyim, sancılarım artarsa hastaneye gitcem, artmazsa yarın sabah suni sancıyla vercekler inşallah.. Dua edin bana...
canım inşallah fazzla ağrı çekmeden olursunn sezeryanını allah hepimizin yardımcısı olsun... o zaman belden uyuşturma daha iyise bende olacak olursam onu isterim biraz araştırma yapmam lazım sende araştır yinede benim eltim 2. bebeğini belden uyuşturmayla normal olarak doğurdu ama hala belim agrıyor diyor ama ona iğneyi anastezi dr'U değil kendi doğum dr'u uygulamıştı ne kadar doğru bilemiyorum..
bu arada bı hafta sonu mevlut ısıne de hallettık bugun oğluslarmla evde yalnızdım gayet guzel gectı gunumuz ozlemısım evde sessızlık havasını, bana cok ıyı geldı bu haftayı atlatırsak duzene gırecek hersey benım telaşım bıttı artık , oğlusu buyutme zamanıııııı
Arkadaslar ocak 25e kadar calısabilir raporu almıstım. Bugün okulumdan aradılar ki tekrar bir rapor alacakmısım su tarih ile su tarih arası raporludur diye sizden de istediler mi böyle bir sey merak ettim.
Hadi senin de gözün aydın cnm darısı basımızakızlarr bugün kontrolüm vardı, çatı muaynesi yaptı drum. Açılma var dedi. Benimde kasıklarımda ağrı vardı zaten 1-2 gündür... suyumda da biaz azalma olmuş. şimdi evdeyim, sancılarım artarsa hastaneye gitcem, artmazsa yarın sabah suni sancıyla vercekler inşallah.. Dua edin bana...
Hımmm doguma 3 hafta kala tekrar calısamaz raporu alıyoruz öylemi yarın doktora gidicektim alayım bari ben ama 1 haftadan fazla oldu üstüne 25 ocagın ins bi aksilik olamzbende öğretmenim canım benim 2 yıl önce doğum yaptım.tahmini doğum tarihim 26 şubattı önce 5 hafta çalışabilir raporu almıştım.2. dönemin başladığı günde 3 haftalık çalışamaz raporu almıştım.sanırım senden çalışamaz raporunu istemişler.
Benimde 7 şubat 3 gün kaldı heyecandan uyuyamıyorum ameliyattan da korkmaya başladım(
Eki Görüntüle 624369
Arkadaslar ocak 25e kadar calısabilir raporu almıstım. Bugün okulumdan aradılar ki tekrar bir rapor alacakmısım su tarih ile su tarih arası raporludur diye sizden de istediler mi böyle bir sey merak ettim.
inşallah doğal sancınla bebeğine kavuşursun. Allah çabucak kavuştursun bebeğine.kızlarr bugün kontrolüm vardı, çatı muaynesi yaptı drum. Açılma var dedi. Benimde kasıklarımda ağrı vardı zaten 1-2 gündür... suyumda da biaz azalma olmuş. şimdi evdeyim, sancılarım artarsa hastaneye gitcem, artmazsa yarın sabah suni sancıyla vercekler inşallah.. Dua edin bana...
evet canım yaaaaa resmen sessızlıgı dınledım bugun nasıl ozlemısım anlatamammaşalllah meltemcim darısı başımıza artık. mevlütünü yaptın Allah kabul etsin. insan yalnız olmayı da istiyor değil mi şöyle sessiz sakin.baba anne yavru şeklinde :) sıra bebelerimizle ilgilenmede artık..
Eki Görüntüle 624369
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?