- Konu Sahibi papatya3459
-
- #40.781
pazar günü eşimle yürüyüşe çıktım 1 saat sonra eve döndük nişanım geldi geldi hemen arkasından kanamam oldu kızlarrr.bunun üzerine hastaneye gittik yatışım yapıldı 19,45te ameliyata alındım spinal anesteziyle doğumum gerçekleşti.10 dk uyuşmam 20 dk ameliyatım sürdü.bebeğime kavuştum çokk şükür.2 saat sonra ilk yürüyüşümü yaptım ve bugün evimizdeyiz.çok şükür ikimizde sağlıklıyız sadece sütüm daha gelmedi.mama ile idare ediyoz .RABBİM herkese bu güzel duyguyu nasip etsin...
maşallah maşallahselam kızlar cuma günü akşam 5.30da bebeğimi kucağıma aldım allaha şükür sezaryan oldum paşam 3 kilo 15 gram 45 cm doğdu dün evimize geldik buda resmimiz Eki Görüntüle 624582
gecen hafta cuma dogdu bu cmrtesı yaptık 1 hafta gecıncemaşallah meltemikinize de nazar değmesin
mevlütü kaç günlükken yaptınız canım
hayırlı olsun miniiigözünüz aydın
canım hala salak salak mı konusuyorlar ben anlamıyorum kı bu dr u sadece bobrek sorunu neden bu kadar uızuyırlar kı senı anlamadım ben , dogum ıcın neden tarıh vermıyorlar san akac haftalık oldunvalla fazla vaktim yok kafam yine dönük bugün kontrolden geldik de malum halimi tahmin ediyosunuzdur( kızzzz miniii masallah yaaa cok sevindim gercekten dogum yapmışsın inşallah saglıklı sıhhatli büyütmek nasip olur.. ne kolay oldu hemen öle :) darısı bizlerin basına inşallah
oyyyy maşallah hıc 3 kılo gıbı gozukmuyor pasaaaa 41 kere maşallahselam kızlar cuma günü akşam 5.30da bebeğimi kucağıma aldım allaha şükür sezaryan oldum paşam 3 kilo 15 gram 45 cm doğdu dün evimize geldik buda resmimiz Eki Görüntüle 624582
valla fazla vaktim yok kafam yine dönük bugün kontrolden geldik de malum halimi tahmin ediyosunuzdur( kızzzz miniii masallah yaaa cok sevindim gercekten dogum yapmışsın inşallah saglıklı sıhhatli büyütmek nasip olur.. ne kolay oldu hemen öle :) darısı bizlerin basına inşallah
selam kızlar cuma günü akşam 5.30da bebeğimi kucağıma aldım allaha şükür sezaryan oldum paşam 3 kilo 15 gram 45 cm doğdu dün evimize geldik buda resmimiz Eki Görüntüle 624582
Eki Görüntüle 624369
kızlar bu da benim oğluşum. 19 günlük olduk bugün :) biraz erkenci davranınca daha ancak insan kıvamına gelebildik :)
Eki Görüntüle 624482 Eki Görüntüle 624488 bunlarda mevlutumuzden kareler
pazar günü eşimle yürüyüşe çıktım 1 saat sonra eve döndük nişanım geldi geldi hemen arkasından kanamam oldu kızlarrr.bunun üzerine hastaneye gittik yatışım yapıldı 19,45te ameliyata alındım spinal anesteziyle doğumum gerçekleşti.10 dk uyuşmam 20 dk ameliyatım sürdü.bebeğime kavuştum çokk şükür.2 saat sonra ilk yürüyüşümü yaptım ve bugün evimizdeyiz.çok şükür ikimizde sağlıklıyız sadece sütüm daha gelmedi.mama ile idare ediyoz .RABBİM herkese bu güzel duyguyu nasip etsin...
Selam kızlar ne zamandır giremiyorum çünkü benim bebiş bana süpriz yaptı ve 30 ocakta gelmiş oldunormal doğum yaptım sabah 8 de suyum geldi ve öğlen 1 dede doğdu kızçem :)) şimdilik bukadar tekrar görüşürüz..bebeğimi emzirmeye gidiyorum hepiniz kendinize iyi bakın D
selam kızlar cuma günü akşam 5.30da bebeğimi kucağıma aldım allaha şükür sezaryan oldum paşam 3 kilo 15 gram 45 cm doğdu dün evimize geldik buda resmimiz Eki Görüntüle 624582
Eki Görüntüle 624369
kızlar bu da benim oğluşum. 19 günlük olduk bugün :) biraz erkenci davranınca daha ancak insan kıvamına gelebildik :)
kızlarr bugün kontrolüm vardı, çatı muaynesi yaptı drum. Açılma var dedi. Benimde kasıklarımda ağrı vardı zaten 1-2 gündür... suyumda da biaz azalma olmuş. şimdi evdeyim, sancılarım artarsa hastaneye gitcem, artmazsa yarın sabah suni sancıyla vercekler inşallah.. Dua edin bana...
bu arada bı hafta sonu mevlut ısıne de hallettık bugun oğluslarmla evde yalnızdım gayet guzel gectı gunumuz ozlemısım evde sessızlık havasını, bana cok ıyı geldı bu haftayı atlatırsak duzene gırecek hersey benım telaşım bıttı artık , oğlusu buyutme zamanıııııı
cumartesi kontrolumuz vardı
dr 26 sına kadar bekleyecez dedi :18:
Cnm haline sukret ya benim gibi olsan? benim oglanin dogmasina maksimum 3 gun var ben de tIk yok. uzulsem mi sevinsem mi bilemiyorum bi yandan tez yaziyorum. bi yandan da onu ozledim. bugun vajinamda cok baski oldu ama kafayi gecirmeye calisiyor ondan yoksa 39+1 de kanalda degildi asagida geziyordu bitanem
kızlarr bugün kontrolüm vardı, çatı muaynesi yaptı drum. Açılma var dedi. Benimde kasıklarımda ağrı vardı zaten 1-2 gündür... suyumda da biaz azalma olmuş. şimdi evdeyim, sancılarım artarsa hastaneye gitcem, artmazsa yarın sabah suni sancıyla vercekler inşallah.. Dua edin bana...
Eki Görüntüle 624369
cumartesi kontrolumuz vardı
dr 26 sına kadar bekleyecez dedi :18:
nasıl geçer 20 gün
oğluşumun gelmeye hiç niyeti yok zaten
Rabbim hayırlı zamanda göndersin kuzularımızı
topiğin en son doğum yapanı ben olacam galiba :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?