2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

valla fazla vaktim yok kafam yine dönük bugün kontrolden geldik de malum halimi tahmin ediyosunuzdur ( kızzzz miniii masallah yaaa cok sevindim gercekten dogum yapmışsın inşallah saglıklı sıhhatli büyütmek nasip olur.. ne kolay oldu hemen öle :) darısı bizlerin basına inşallah

selam kızlar cuma günü akşam 5.30da bebeğimi kucağıma aldım allaha şükür sezaryan oldum paşam 3 kilo 15 gram 45 cm doğdu dün evimize geldik buda resmimiz

canım hala salak salak mı konusuyorlar ben anlamıyorum kı bu dr u sadece bobrek sorunu neden bu kadar uızuyırlar kı senı anlamadım ben , dogum ıcın neden tarıh vermıyorlar san akac haftalık oldun

selam kızlar cuma günü akşam 5.30da bebeğimi kucağıma aldım allaha şükür sezaryan oldum paşam 3 kilo 15 gram 45 cm doğdu dün evimize geldik buda resmimiz Eki Görüntüle 624582
oyyyy maşallah hıc 3 kılo gıbı gozukmuyor pasaaaa 41 kere maşallah

ne dediler canım? merak etmiştim bende seni.

selam kızlar cuma günü akşam 5.30da bebeğimi kucağıma aldım allaha şükür sezaryan oldum paşam 3 kilo 15 gram 45 cm doğdu dün evimize geldik buda resmimiz Eki Görüntüle 624582

ALlah ayırmasın kuzucunla mutluluklar canım.. bizimkine benziyo mu neee? gerçi bana haalaaa tüm bebekler birbirine benziyor gibi geliyor . ama bakalım bizimkini görünce aaaa bu farklı diyecek miyim?

Eki Görüntüle 624369

kızlar bu da benim oğluşum. 19 günlük olduk bugün :) biraz erkenci davranınca daha ancak insan kıvamına gelebildik :)

maaşallah çok sevimli ALLAH bağışlasın...

oh mis gibi valla mevlütüde atlatmışsınız maaşallah size de darısı başımıza inş. valla kıskanmıyorum dersem yalan olur bildiğin çatlıyorum resimler geldikçe....:)

hayırlı olsun ALLAH bağışlasın bize de nasip olur inş.hepsi çok sevimli bu bıdıkların

Canım hayırlı ugurlu olsun allah analı babalı buyutsun. gel gel bebegım diye diye çagırdın oglunu neguzel :) bende senın gıbı gel oglum diyorum bende cok istiyorum az kalmıştır işallah

hadi hayırlısı, inş sıkıntısız bir doğum olur, sana da bebeğine de sağlıklı bir doğum diliyorum.

ne kadar hızlısınız maaşallah. herişiniz su gibi aksın inş.

hayırlısı ile kavuşmuşsun bebeğine, allah analı babalı büyütsün.çok hızlı olmuş herşey.

cumartesi kontrolumuz vardı
dr 26 sına kadar bekleyecez dedi :18:
nasıl geçer 20 gün
oğluşumun gelmeye hiç niyeti yok zaten
Rabbim hayırlı zamanda göndersin kuzularımızı
topiğin en son doğum yapanı ben olacam galiba :)))

rabbim bir avazda ,kolaylıkla kurtarsın...kolay doğumlar...sağlıkla al bebişini kucağına inşlh....

sende çıktın aradan...hayırlı olsun,rabbim analı babalı büyütsün....sıra bize gelsin artıkkkkkkkkkkkkkkkk.........

Eki Görüntüle 624369

kızlar bu da benim oğluşum. 19 günlük olduk bugün :) biraz erkenci davranınca daha ancak insan kıvamına gelebildik :)

maşallah oğluşuna ok tatlı yaaa.darısı bizlerin başına

ben de sonuncu adayı olabilirim eger sezeryan olmazsam.
bu akşam kontrolumüz vardı.
dr 11 inde haftaya gel hem çatı muayenesi yapalım hemde sezeryansa gün belirleyelim dedi.
haftaya dananın kuyruğu kopuyor yani:18:
ultrasonda kar yağıyor gibi yapıları gösterdi.
bebek doğuma hazırlık yapıyor üzerindeki verniks tabakasını dökmeye başlamış sanırım.
bu arada yarın evde temizlik var.kadınlar camları falan silecek.bende kayınvalidemle başlarında duracağım bakalım ne yapacağız.

Son düzenleme:
25 Ocakta benim minnakım geldi..Darısı sizlere güzel annişler...!.Bir an önce kavuşun tosbişlerinize hayırlısıylan...!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…