2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
ben ılk dogumumda 5 gun once kullandım , ıyıleşmen lazım doguma kadar o yuzden kullan bence

canım ya sadece bobrek sorunu degılmıydı bebegın baska bısey varmıydı?

canım bebekte bizim bildiğimiz baska sorun yok sadece 2 böbrekte önceleri büyük denildi sonra kistler var tıkamıs idrar yapamıyo yeterli olarak buyüzden büyüme devam ediyo denildi. ve son olarak karnında yada dogum esnasnda kaybedecegmz söylendi bizim bildiğimz bunlar baska sorun suanda yok gerci bundan da bişey anlamıyoz da neyse hayrlısı yapçak bişey olsa keşke..bu hafta içinde erken dogurmak istyrum dedim dün, daha bebek küçük olmaz diyo bana ben büyütürüm onu olsun diyrum 38.haftadan önce olmaz dedi 2hafta içinde inşallah bişey olmaz rabbim büyüktür yardımcımız olsun hepimizin

cnm Allahtan umut kesilmez. belki birşey olurda bebişin yaşar. Rabbım yardımcın olsun. inş bebeğini kucağına alırsın. burda gzl gzl haber verirsin bize. sizden gzl haberler bekliyorum .

evet canım en azından hala benmleyken bi umudum var inşallah atlatır dicem ama artık bu bile zor cıkıyo agzımdan.. hiç mi düzelmez 3 aydır anlamadım gitti ufacık sey daha dogduktan sonra bile gelişimi devam eden organları olur bebegin en kötüsünü söylüyolar hep belkide dogrusunu yapıyorlar bilmiyorum rabbim izin verrde kucagmıza alırsak sevincez eşim falan belli etmesede umudu kestiler artk dünkü adamın konusmasından snra gelirse sürpriz olsun diyo hayrlısı olsun

canım gözün aydın sağlıkla büyütün bebeğinizi inş.

bende meltem gibi durumun bukadar ciddi olduğunu bilmiyordum. şudurumda aramızdaki een mukaddes annelerdensin rabbim sana ve bebeğine güç versin

sagol canım rabbim inşallah saglık sıhhat verir hepimizin bebişlerine dua edip beklemekten baska yapacak şeyimiz kalmadı

ALLAH TAN UMUT KESİLMEZ canım sen hiç üzülme keyfini çıkar. en azından şuan halen yaşıyor.belki miniciğin annesine süpriz yapar. sen umudunu hiç yetirme. sen dirençli olki bebeğinde iyi olur.

ALLAH TAN UMUT KESİLMEZ canım sen hiç üzülme keyfini çıkar. en azından şuan halen yaşıyor.belki miniciğin annesine süpriz yapar. sen umudunu hiç yetirme. sen dirençli olki bebeğinde iyi olur.

evet canım benmde düşüncem bu en azından hala benmle içimde yaşamaya calısıyo.. tabi sonunda ne görcez nd yaşayacagız bilemeyiz ama şimdi bizimle bu anı yaşamakda fayda var hayırlısı herseyin

syz, miniii,nagi84 ,mavusbebek, esinu, pcakan arkadaslar dogumlarinizi tebrik ederim. Allah size ve sevdiklerinize cok hayirli saglikli bebisler etsin yavrularinizi

Doğum yapan tüm arkakaşları tebrik ediyorum, allah sağlık sıhhatle büyütmek nasip etsin,darısı bekleyenlerin başına :) hepinizi öpüyorum...

benmde doğumuma az kaldı...bende idrar yolları için antibiyotik kullandım...zaten veren doktor deilmi niye bu kadar korktun...bişi olmaz canım rahatça kullan...

rabbim sennde bebeğininde yardımcısı olsun....inşlh sağlıkla kucağına alırsın bebeğini...

Simdi doktordan geldim 39+2ye sezeryan gunu verdi.13 subata.2.dogumun bu.o zamana kadr sancim gelirki bende oyle gitmek isyemiyorum.devlet hastanesi.tek doktor var burda.biseyde denmiyo dinlemiyo kadin.offff ya morelim bozuk.

25 Ocakta benim minnakım geldi..Darısı sizlere güzel annişler...!.Bir an önce kavuşun tosbişlerinize hayırlısıylan...!
Eki Görüntüle 624676

Hayırlı olsun bebişleriniz ALLAH nazardan saklasın...

Nasıl bu kadar acımasızca cevap veriyorlar anlamıyorum...Ne olursa olsun güçlü ol ALLAH tan umut kesilmez umarım herşey istediğin gibi olur o boşboğazlarda yanılmış olur.dualarımdasın rabbim yardımcın olsun..

doğum yapan arkadaşlar geçmiş olsun bebekleriniz hayırlı,uzun ömürlü olsun inş. Rabbim analı-babalı büyütmek nasip etsin
darısı bizlerin başına

eğer sezeryan olacaksa sıkıntı olur hasta olman. bence bu endişeni dr.unla paylaşsan daha iyi olur. antibiyotik verdiğine göre kullanman daha önemli gibi geliyor.

ufff canım yaaa allahım ınsallah kucagına aldıgın gunlerı gosterır sana bol bol dua edıcem senın ıcın
uyyyy ne derler agzın bal yesinnnnnnnnnnnnnnnnnnn:))) cok sagol canım yaaa ıyı geldı valla moral oldun bana, 11kılocuk gıttı bı okadar daha var ama.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…