- Konu Sahibi papatya3459
-
- #40.821
ben ılk dogumumda 5 gun once kullandım , ıyıleşmen lazım doguma kadar o yuzden kullan bence
canım ya sadece bobrek sorunu degılmıydı bebegın baska bısey varmıydı?
cnm Allahtan umut kesilmez. belki birşey olurda bebişin yaşar. Rabbım yardımcın olsun. inş bebeğini kucağına alırsın. burda gzl gzl haber verirsin bize. sizden gzl haberler bekliyorum .
hayırlısı olsun canım.Alahım güç kuvvet versin sana da oğluna da. dualarım sizinle..
sonuc ne olursa olsun kendini yipratma olur mu. her sey rabbimin ol demesiyle oluyor. ins bebegin sagliklica kucagina gelir.
Iyi geceler kızlar doğum yapanlara hayırlı uğurlu olsun bekleyenleri de Allah kurtarsın ben 30 ocakta kızımı dünyaya getirdim sezaryan yapıldı suyum azalmış bebisde 4kg çıkınca apartopar doğuma alındım çok şükür iyiyiz sarılıktan başka derdimiz yok inşallah hemen atlatıcaz
dün akşam 2dk girip cıktım cevap atamadım yine fakülteye gittik her zamanki gibiiii. riskli gebelik te bulunan doktorumuz değişmiş. megerse orada 3ay da bir doktorlar bölüm değiştiriyormuş haberimiz yoktu. yeni adam gelmiş bu daha iyi sanki.. yine sıkıntının büyük oldugunu bebeğin ne olursa olsun YAŞAMA İHTİMALİNİN BULUNMADIGINI söyledi.. suanda 36+4 olduk 38.haftada hocasıyla konusup doguma karar verilecekmiş. bende kızdım simdi cocugun kalp atısı en azından varken neden erken doguma alınmıyorum 2 haftaya kadar bu cocugun ne olacagı ne belli dedim... zaten simdi de dogsa 2 hafta sonrada dogsa YAŞAMAZ bu tür bebekler, hayatla BAĞDAŞMIYORLARRR dedi.. cuma tekrar gidicem sonra 2 günde bir bakılcakmışIZ.. cuma zaten 37.haftaya baslıycaz kısmetse hareketleri yada bi tarafında toparlanmaları olmadgında hemen saglık ocagna gidip kalp atışlarnı dinlet duyulmazsa gel hemen dedi..bi anda ölümü gercekleşebilir-miş..... yine kafam döndü napalım en azından hala yaşıyo 2 haftada kalmış olsa hala benmle( umudum hala var. allah bilir ben elimden geleni yaptım içim rahat hayırlısı olsun inşallah ama artık iyice çöküntülerdeyimmmmmm. çok korkuyorum
canım gözün aydın sağlıkla büyütün bebeğinizi inş.
bende meltem gibi durumun bukadar ciddi olduğunu bilmiyordum. şudurumda aramızdaki een mukaddes annelerdensin rabbim sana ve bebeğine güç versin
evet canım en azından hala benmleyken bi umudum var inşallah atlatır dicem ama artık bu bile zor cıkıyo agzımdan.. hiç mi düzelmez 3 aydır anlamadım gitti ufacık sey daha dogduktan sonra bile gelişimi devam eden organları olur bebegin en kötüsünü söylüyolar hep belkide dogrusunu yapıyorlar bilmiyorum rabbim izin verrde kucagmıza alırsak sevincez eşim falan belli etmesede umudu kestiler artk dünkü adamın konusmasından snra gelirse sürpriz olsun diyo hayrlısı olsun
ALLAH TAN UMUT KESİLMEZ canım sen hiç üzülme keyfini çıkar. en azından şuan halen yaşıyor.belki miniciğin annesine süpriz yapar. sen umudunu hiç yetirme. sen dirençli olki bebeğinde iyi olur.
kızlar bende şubat 20 gibi doğum olacak nasipse.çok kötü bronşitim ve çok fena öksürüyorum.amoklavin bid verdi.antibiyootik.napayım kullanmalımıyım bu kadar az kalmısken.lutfen bu sekılde bu ılacı kullanıp doğum yapan varmı aranızda allah rızası için bir fikir verin.
dün akşam 2dk girip cıktım cevap atamadım yine fakülteye gittik her zamanki gibiiii. riskli gebelik te bulunan doktorumuz değişmiş. megerse orada 3ay da bir doktorlar bölüm değiştiriyormuş haberimiz yoktu. yeni adam gelmiş bu daha iyi sanki.. yine sıkıntının büyük oldugunu bebeğin ne olursa olsun YAŞAMA İHTİMALİNİN BULUNMADIGINI söyledi.. suanda 36+4 olduk 38.haftada hocasıyla konusup doguma karar verilecekmiş. bende kızdım simdi cocugun kalp atısı en azından varken neden erken doguma alınmıyorum 2 haftaya kadar bu cocugun ne olacagı ne belli dedim... zaten simdi de dogsa 2 hafta sonrada dogsa YAŞAMAZ bu tür bebekler, hayatla BAĞDAŞMIYORLARRR dedi.. cuma tekrar gidicem sonra 2 günde bir bakılcakmışIZ.. cuma zaten 37.haftaya baslıycaz kısmetse hareketleri yada bi tarafında toparlanmaları olmadgında hemen saglık ocagna gidip kalp atışlarnı dinlet duyulmazsa gel hemen dedi..bi anda ölümü gercekleşebilir-miş..... yine kafam döndü napalım en azından hala yaşıyo 2 haftada kalmış olsa hala benmle( umudum hala var. allah bilir ben elimden geleni yaptım içim rahat hayırlısı olsun inşallah ama artık iyice çöküntülerdeyimmmmmm. çok korkuyorum
25 Ocakta benim minnakım geldi..Darısı sizlere güzel annişler...!.Bir an önce kavuşun tosbişlerinize hayırlısıylan...!
Eki Görüntüle 624676
Iyi geceler kızlar doğum yapanlara hayırlı uğurlu olsun bekleyenleri de Allah kurtarsın ben 30 ocakta kızımı dünyaya getirdim sezaryan yapıldı suyum azalmış bebisde 4kg çıkınca apartopar doğuma alındım çok şükür iyiyiz sarılıktan başka derdimiz yok inşallah hemen atlatıcaz
Eki Görüntüle 624482 Eki Görüntüle 624488 bunlarda mevlutumuzden kareler
kızlar bende şubat 20 gibi doğum olacak nasipse.çok kötü bronşitim ve çok fena öksürüyorum.amoklavin bid verdi.antibiyootik.napayım kullanmalımıyım bu kadar az kalmısken.lutfen bu sekılde bu ılacı kullanıp doğum yapan varmı aranızda allah rızası için bir fikir verin.
uzun uğraşlar sonunda çizergeyi değiştirmeyi başardım :))
, sıra geldi resim yüklemeye inşallah onu da becerebilirim
ufff canım yaaa allahım ınsallah kucagına aldıgın gunlerı gosterır sana bol bol dua edıcem senın ıcıncanım bebekte bizim bildiğimiz baska sorun yok sadece 2 böbrekte önceleri büyük denildi sonra kistler var tıkamıs idrar yapamıyo yeterli olarak buyüzden büyüme devam ediyo denildi. ve son olarak karnında yada dogum esnasnda kaybedecegmz söylendi bizim bildiğimz bunlar baska sorun suanda yok gerci bundan da bişey anlamıyoz da neyse hayrlısı yapçak bişey olsa keşke..bu hafta içinde erken dogurmak istyrum dedim dün, daha bebek küçük olmaz diyo bana ben büyütürüm onu olsun diyrum 38.haftadan önce olmaz dedi 2hafta içinde inşallah bişey olmaz rabbim büyüktür yardımcımız olsun hepimizin
uyyyy ne derler agzın bal yesinnnnnnnnnnnnnnnnnnn:))) cok sagol canım yaaa ıyı geldı valla moral oldun bana, 11kılocuk gıttı bı okadar daha var ama.....Meltemcim annemdeyim birkac gundur, cepten girebiliyorum kk ya. Boyle olunca fotograf filan like edilmiyor, cok guzel gorundugunu, daha simdiden suzuldugunu dusundugumu soylemek istedimdogum oncesi halinle cok farkli gozukuyorsun, hemen toparlamaya baslamissin.kirmizi da cok yakismis canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?