- Konu Sahibi papatya3459
-
- #40.801
slm kizlar ancak gire bildim. gecmis yapamadim henüz, aksam saat 18de oglum dunyaya geldi. cok sukur sunni sanci vermelerine gerek kalmadi kendi sancilarim basladi. 16 saat sancidan sonra doguma girdim. dikislerim var oturamiyorum o haric durumumuz allah sukur iyi. hastsnedeyiz sali gunu cikariz burdan herhalde
pazar günü eşimle yürüyüşe çıktım 1 saat sonra eve döndük nişanım geldi geldi hemen arkasından kanamam oldu kızlarrr.bunun üzerine hastaneye gittik yatışım yapıldı 19,45te ameliyata alındım spinal anesteziyle doğumum gerçekleşti.10 dk uyuşmam 20 dk ameliyatım sürdü.bebeğime kavuştum çokk şükür.2 saat sonra ilk yürüyüşümü yaptım ve bugün evimizdeyiz.çok şükür ikimizde sağlıklıyız sadece sütüm daha gelmedi.mama ile idare ediyoz .RABBİM herkese bu güzel duyguyu nasip etsin...
Selam kızlar ne zamandır giremiyorum çünkü benim bebiş bana süpriz yaptı ve 30 ocakta gelmiş oldunormal doğum yaptım sabah 8 de suyum geldi ve öğlen 1 dede doğdu kızçem :)) şimdilik bukadar tekrar görüşürüz..bebeğimi emzirmeye gidiyorum hepiniz kendinize iyi bakın D
selam kızlar cuma günü akşam 5.30da bebeğimi kucağıma aldım allaha şükür sezaryan oldum paşam 3 kilo 15 gram 45 cm doğdu dün evimize geldik buda resmimiz Eki Görüntüle 624582
25 Ocakta benim minnakım geldi..Darısı sizlere güzel annişler...!.Bir an önce kavuşun tosbişlerinize hayırlısıylan...!
Eki Görüntüle 624676
25 Ocakta benim minnakım geldi..Darısı sizlere güzel annişler...!.Bir an önce kavuşun tosbişlerinize hayırlısıylan...!
Eki Görüntüle 624676
arkadaşlar doğum şekli sezeryan olucagı zaman çatı muaynesi yapılıyormu....
Eki Görüntüle 624369
kızlar bu da benim oğluşum. 19 günlük olduk bugün :) biraz erkenci davranınca daha ancak insan kıvamına gelebildik :)
kızlarr bugün kontrolüm vardı, çatı muaynesi yaptı drum. Açılma var dedi. Benimde kasıklarımda ağrı vardı zaten 1-2 gündür... suyumda da biaz azalma olmuş. şimdi evdeyim, sancılarım artarsa hastaneye gitcem, artmazsa yarın sabah suni sancıyla vercekler inşallah.. Dua edin bana...
bu arada bı hafta sonu mevlut ısıne de hallettık bugun oğluslarmla evde yalnızdım gayet guzel gectı gunumuz ozlemısım evde sessızlık havasını, bana cok ıyı geldı bu haftayı atlatırsak duzene gırecek hersey benım telaşım bıttı artık , oğlusu buyutme zamanıııııı
Eki Görüntüle 624482 Eki Görüntüle 624488 bunlarda mevlutumuzden kareler
pazar günü eşimle yürüyüşe çıktım 1 saat sonra eve döndük nişanım geldi geldi hemen arkasından kanamam oldu kızlarrr.bunun üzerine hastaneye gittik yatışım yapıldı 19,45te ameliyata alındım spinal anesteziyle doğumum gerçekleşti.10 dk uyuşmam 20 dk ameliyatım sürdü.bebeğime kavuştum çokk şükür.2 saat sonra ilk yürüyüşümü yaptım ve bugün evimizdeyiz.çok şükür ikimizde sağlıklıyız sadece sütüm daha gelmedi.mama ile idare ediyoz .RABBİM herkese bu güzel duyguyu nasip etsin...
Selam kızlar ne zamandır giremiyorum çünkü benim bebiş bana süpriz yaptı ve 30 ocakta gelmiş oldunormal doğum yaptım sabah 8 de suyum geldi ve öğlen 1 dede doğdu kızçem :)) şimdilik bukadar tekrar görüşürüz..bebeğimi emzirmeye gidiyorum hepiniz kendinize iyi bakın D
selam kızlar cuma günü akşam 5.30da bebeğimi kucağıma aldım allaha şükür sezaryan oldum paşam 3 kilo 15 gram 45 cm doğdu dün evimize geldik buda resmimiz Eki Görüntüle 624582
Eki Görüntüle 624676
Benim bildigim kadariyla cati muayeneeinin yapilma amaci normal doguma uygun acilma olup olmamasinin kontrolu bu nedenle sezeryan olucaklara yapilmasi gerekmez
Iyi geceler kızlar doğum yapanlara hayırlı uğurlu olsun bekleyenleri de Allah kurtarsın ben 30 ocakta kızımı dünyaya getirdim sezaryan yapıldı suyum azalmış bebisde 4kg çıkınca apartopar doğuma alındım çok şükür iyiyiz sarılıktan başka derdimiz yok inşallah hemen atlatıcaz
çok teşekkür ederim canım ilk günler zordu ama itiraf edeyim korkutuğum kadar değildi devlet hastanesinde doğum yaptım doktorum olsun hemşireler olsun o kadar ilgililerdiki onların da etkisi olduğunu düşünüyorum e tabi ailemde çok yardımcı oldular sağolsunlar kolay toparlandım yalnız doğum öncesi şikayetlerim geçmedi sinir oldum biri belimin sağ tarafı ağrıyor diğeri de öksürükgözün aydın Allah sağlık versin ikinizedemaşallah kilosu cok iyiymiş senin sezeryan sonrası durumun nasıl zorlanıyomusun
canım yukardada yazdım doğum öncesi geniz akıntım oldu sonrası öksürük başladı doğum sonrası halen devam ediyo ama allahtan şiddetli değil bide öyle olsa napardim bilmem hazır doktora gitmişsin doğumuna da var tedavini ol rahat rahat doğumunu yapar sonrasında bebisine bakarsınkızlar bende şubat 20 gibi doğum olacak nasipse.çok kötü bronşitim ve çok fena öksürüyorum.amoklavin bid verdi.antibiyootik.napayım kullanmalımıyım bu kadar az kalmısken.lutfen bu sekılde bu ılacı kullanıp doğum yapan varmı aranızda allah rızası için bir fikir verin.
ben ılk dogumumda 5 gun once kullandım , ıyıleşmen lazım doguma kadar o yuzden kullan bencekızlar bende şubat 20 gibi doğum olacak nasipse.çok kötü bronşitim ve çok fena öksürüyorum.amoklavin bid verdi.antibiyootik.napayım kullanmalımıyım bu kadar az kalmısken.lutfen bu sekılde bu ılacı kullanıp doğum yapan varmı aranızda allah rızası için bir fikir verin.
canım ya sadece bobrek sorunu degılmıydı bebegın baska bısey varmıydı?dün akşam 2dk girip cıktım cevap atamadım yine fakülteye gittik her zamanki gibiiii. riskli gebelik te bulunan doktorumuz değişmiş. megerse orada 3ay da bir doktorlar bölüm değiştiriyormuş haberimiz yoktu. yeni adam gelmiş bu daha iyi sanki.. yine sıkıntının büyük oldugunu bebeğin ne olursa olsun YAŞAMA İHTİMALİNİN BULUNMADIGINI söyledi.. suanda 36+4 olduk 38.haftada hocasıyla konusup doguma karar verilecekmiş. bende kızdım simdi cocugun kalp atısı en azından varken neden erken doguma alınmıyorum 2 haftaya kadar bu cocugun ne olacagı ne belli dedim... zaten simdi de dogsa 2 hafta sonrada dogsa YAŞAMAZ bu tür bebekler, hayatla BAĞDAŞMIYORLARRR dedi.. cuma tekrar gidicem sonra 2 günde bir bakılcakmışIZ.. cuma zaten 37.haftaya baslıycaz kısmetse hareketleri yada bi tarafında toparlanmaları olmadgında hemen saglık ocagna gidip kalp atışlarnı dinlet duyulmazsa gel hemen dedi..bi anda ölümü gercekleşebilir-miş..... yine kafam döndü napalım en azından hala yaşıyo 2 haftada kalmış olsa hala benmle( umudum hala var. allah bilir ben elimden geleni yaptım içim rahat hayırlısı olsun inşallah ama artık iyice çöküntülerdeyimmmmmm. çok korkuyorum
erken kalkan yol alırmaşallah rabbim nazarlardan saklasın
hayırlısıyla sağlıkla kavuş bebeğine cnm darısı başımıza
fotolar süperkızz meltem bizide bekle askere gönderme hemen yetişemiyoz sana bacım
maşallahhhbenimki daha midemin olduğu yerde yumak şeklinde sertleşip beklesin..
oğlum bak teyzelerinin bebişleri doğmuş ne güzel, sende hazırlan artık yavaş yavaş, in azcık aşağılara
yaşıtların okula başlıcak sen oyalanıyosun diyorum ama dinleyen kim
dün akşam 2dk girip cıktım cevap atamadım yine fakülteye gittik her zamanki gibiiii. riskli gebelik te bulunan doktorumuz değişmiş. megerse orada 3ay da bir doktorlar bölüm değiştiriyormuş haberimiz yoktu. yeni adam gelmiş bu daha iyi sanki.. yine sıkıntının büyük oldugunu bebeğin ne olursa olsun YAŞAMA İHTİMALİNİN BULUNMADIGINI söyledi.. suanda 36+4 olduk 38.haftada hocasıyla konusup doguma karar verilecekmiş. bende kızdım simdi cocugun kalp atısı en azından varken neden erken doguma alınmıyorum 2 haftaya kadar bu cocugun ne olacagı ne belli dedim... zaten simdi de dogsa 2 hafta sonrada dogsa YAŞAMAZ bu tür bebekler, hayatla BAĞDAŞMIYORLARRR dedi.. cuma tekrar gidicem sonra 2 günde bir bakılcakmışIZ.. cuma zaten 37.haftaya baslıycaz kısmetse hareketleri yada bi tarafında toparlanmaları olmadgında hemen saglık ocagna gidip kalp atışlarnı dinlet duyulmazsa gel hemen dedi..bi anda ölümü gercekleşebilir-miş..... yine kafam döndü napalım en azından hala yaşıyo 2 haftada kalmış olsa hala benmle( umudum hala var. allah bilir ben elimden geleni yaptım içim rahat hayırlısı olsun inşallah ama artık iyice çöküntülerdeyimmmmmm. çok korkuyorum
sonuc ne olursa olsun kendini yipratma olur mu. her sey rabbimin ol demesiyle oluyor. ins bebegin sagliklica kucagina gelir.dün akşam 2dk girip cıktım cevap atamadım yine fakülteye gittik her zamanki gibiiii. riskli gebelik te bulunan doktorumuz değişmiş. megerse orada 3ay da bir doktorlar bölüm değiştiriyormuş haberimiz yoktu. yeni adam gelmiş bu daha iyi sanki.. yine sıkıntının büyük oldugunu bebeğin ne olursa olsun YAŞAMA İHTİMALİNİN BULUNMADIGINI söyledi.. suanda 36+4 olduk 38.haftada hocasıyla konusup doguma karar verilecekmiş. bende kızdım simdi cocugun kalp atısı en azından varken neden erken doguma alınmıyorum 2 haftaya kadar bu cocugun ne olacagı ne belli dedim... zaten simdi de dogsa 2 hafta sonrada dogsa YAŞAMAZ bu tür bebekler, hayatla BAĞDAŞMIYORLARRR dedi.. cuma tekrar gidicem sonra 2 günde bir bakılcakmışIZ.. cuma zaten 37.haftaya baslıycaz kısmetse hareketleri yada bi tarafında toparlanmaları olmadgında hemen saglık ocagna gidip kalp atışlarnı dinlet duyulmazsa gel hemen dedi..bi anda ölümü gercekleşebilir-miş..... yine kafam döndü napalım en azından hala yaşıyo 2 haftada kalmış olsa hala benmle( umudum hala var. allah bilir ben elimden geleni yaptım içim rahat hayırlısı olsun inşallah ama artık iyice çöküntülerdeyimmmmmm. çok korkuyorum
dün akşam 2dk girip cıktım cevap atamadım yine fakülteye gittik her zamanki gibiiii. riskli gebelik te bulunan doktorumuz değişmiş. megerse orada 3ay da bir doktorlar bölüm değiştiriyormuş haberimiz yoktu. yeni adam gelmiş bu daha iyi sanki.. yine sıkıntının büyük oldugunu bebeğin ne olursa olsun YAŞAMA İHTİMALİNİN BULUNMADIGINI söyledi.. suanda 36+4 olduk 38.haftada hocasıyla konusup doguma karar verilecekmiş. bende kızdım simdi cocugun kalp atısı en azından varken neden erken doguma alınmıyorum 2 haftaya kadar bu cocugun ne olacagı ne belli dedim... zaten simdi de dogsa 2 hafta sonrada dogsa YAŞAMAZ bu tür bebekler, hayatla BAĞDAŞMIYORLARRR dedi.. cuma tekrar gidicem sonra 2 günde bir bakılcakmışIZ.. cuma zaten 37.haftaya baslıycaz kısmetse hareketleri yada bi tarafında toparlanmaları olmadgında hemen saglık ocagna gidip kalp atışlarnı dinlet duyulmazsa gel hemen dedi..bi anda ölümü gercekleşebilir-miş..... yine kafam döndü napalım en azından hala yaşıyo 2 haftada kalmış olsa hala benmle( umudum hala var. allah bilir ben elimden geleni yaptım içim rahat hayırlısı olsun inşallah ama artık iyice çöküntülerdeyimmmmmm. çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?