2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

selam kızlar cuma günü akşam 5.30da bebeğimi kucağıma aldım allaha şükür sezaryan oldum paşam 3 kilo 15 gram 45 cm doğdu dün evimize geldik buda resmimiz Eki Görüntüle 624582

25 Ocakta benim minnakım geldi..Darısı sizlere güzel annişler...!.Bir an önce kavuşun tosbişlerinize hayırlısıylan...!
Eki Görüntüle 624676

doğum yapan tüm annelerimizin gözü aydın. sağlıkla büyütün inş.darısı biz bekleyen annelere

Kizlar bugun baharin kontrolu vardi nasil gefti haberi olan var m gecmis yaptim ama gozden mi kacirdim acaba.bine nevers ti sanirim ole bi arkadas vardi oda dogum yapti mi hic gormuyorum

miniii,nagi84 ,mavusbebek ve pcakan gözünüz aydın olsun.. darısı bizim başımıza.. en çok minii ye şaşırdım onun bebişini bu hafta içi bekliyorduk erken geldi, dayanamadı anneciğinin hasretine sanırımm :))

tospışlerı uyuttum ben kacıyorum doguma gırecek kızlar hepınıze kolay dogumlar olsun ınsallah bır avazda kurtulun

Eki Görüntüle 624369

kızlar bu da benim oğluşum. 19 günlük olduk bugün :) biraz erkenci davranınca daha ancak insan kıvamına gelebildik :)

maşallah rabbim nazarlardan saklasın

hayırlısıyla sağlıkla kavuş bebeğine cnm darısı başımıza

fotolar süper kızz meltem bizide bekle askere gönderme hemen yetişemiyoz sana bacım

selam kızlar cuma günü akşam 5.30da bebeğimi kucağıma aldım allaha şükür sezaryan oldum paşam 3 kilo 15 gram 45 cm doğdu dün evimize geldik buda resmimiz Eki Görüntüle 624582

25 Ocakta benim minnakım geldi..Darısı sizlere güzel annişler...!.Bir an önce kavuşun tosbişlerinize hayırlısıylan...!
Eki Görüntüle 624676

maşallahhh benimki daha midemin olduğu yerde yumak şeklinde sertleşip beklesin..
oğlum bak teyzelerinin bebişleri doğmuş ne güzel, sende hazırlan artık yavaş yavaş, in azcık aşağılara
yaşıtların okula başlıcak sen oyalanıyosun diyorum ama dinleyen kim

Iyi geceler kızlar doğum yapanlara hayırlı uğurlu olsun bekleyenleri de Allah kurtarsın ben 30 ocakta kızımı dünyaya getirdim sezaryan yapıldı suyum azalmış bebisde 4kg çıkınca apartopar doğuma alındım çok şükür iyiyiz sarılıktan başka derdimiz yok inşallah hemen atlatıcaz

gözün aydın Allah sağlık versin ikinizede maşallah kilosu cok iyiymiş senin sezeryan sonrası durumun nasıl zorlanıyomusun

kızlar bende şubat 20 gibi doğum olacak nasipse.çok kötü bronşitim ve çok fena öksürüyorum.amoklavin bid verdi.antibiyootik.napayım kullanmalımıyım bu kadar az kalmısken.lutfen bu sekılde bu ılacı kullanıp doğum yapan varmı aranızda allah rızası için bir fikir verin.

gözün aydın Allah sağlık versin ikinizede maşallah kilosu cok iyiymiş senin sezeryan sonrası durumun nasıl zorlanıyomusun
çok teşekkür ederim canım ilk günler zordu ama itiraf edeyim korkutuğum kadar değildi devlet hastanesinde doğum yaptım doktorum olsun hemşireler olsun o kadar ilgililerdiki onların da etkisi olduğunu düşünüyorum e tabi ailemde çok yardımcı oldular sağolsunlar kolay toparlandım yalnız doğum öncesi şikayetlerim geçmedi sinir oldum biri belimin sağ tarafı ağrıyor diğeri de öksürük
canım yukardada yazdım doğum öncesi geniz akıntım oldu sonrası öksürük başladı doğum sonrası halen devam ediyo ama allahtan şiddetli değil bide öyle olsa napardim bilmem hazır doktora gitmişsin doğumuna da var tedavini ol rahat rahat doğumunu yapar sonrasında bebisine bakarsın

dün akşam 2dk girip cıktım cevap atamadım yine fakülteye gittik her zamanki gibiiii. riskli gebelik te bulunan doktorumuz değişmiş. megerse orada 3ay da bir doktorlar bölüm değiştiriyormuş haberimiz yoktu. yeni adam gelmiş bu daha iyi sanki.. yine sıkıntının büyük oldugunu bebeğin ne olursa olsun YAŞAMA İHTİMALİNİN BULUNMADIGINI söyledi.. suanda 36+4 olduk 38.haftada hocasıyla konusup doguma karar verilecekmiş. bende kızdım simdi cocugun kalp atısı en azından varken neden erken doguma alınmıyorum 2 haftaya kadar bu cocugun ne olacagı ne belli dedim... zaten simdi de dogsa 2 hafta sonrada dogsa YAŞAMAZ bu tür bebekler, hayatla BAĞDAŞMIYORLARRR dedi.. cuma tekrar gidicem sonra 2 günde bir bakılcakmışIZ.. cuma zaten 37.haftaya baslıycaz kısmetse hareketleri yada bi tarafında toparlanmaları olmadgında hemen saglık ocagna gidip kalp atışlarnı dinlet duyulmazsa gel hemen dedi..bi anda ölümü gercekleşebilir-miş..... yine kafam döndü napalım en azından hala yaşıyo 2 haftada kalmış olsa hala benmle ( umudum hala var. allah bilir ben elimden geleni yaptım içim rahat hayırlısı olsun inşallah ama artık iyice çöküntülerdeyimmmmmm. çok korkuyorum

ben ılk dogumumda 5 gun once kullandım , ıyıleşmen lazım doguma kadar o yuzden kullan bence

canım ya sadece bobrek sorunu degılmıydı bebegın baska bısey varmıydı?

erken kalkan yol alır demişler

cnm Allahtan umut kesilmez. belki birşey olurda bebişin yaşar. Rabbım yardımcın olsun. inş bebeğini kucağına alırsın. burda gzl gzl haber verirsin bize. sizden gzl haberler bekliyorum .

sonuc ne olursa olsun kendini yipratma olur mu. her sey rabbimin ol demesiyle oluyor. ins bebegin sagliklica kucagina gelir.

hayırlısı olsun canım.Alahım güç kuvvet versin sana da oğluna da. dualarım sizinle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…