2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

Maşallah meltem çok güzel görünüyosun toparladınmı? oğlun nasıl?
Geçmişe pek inemedim tüm yenidoğum yapan annelere allah kolaylıklar versin ve sıkıntılı hamilelik geçiren tüm annelerede allah derman versin üzücü bikaç kişiyi okuyabildim allah yar ve yardımcıları olsun inşallah(aminnn)
Bu arada anca nefes alabildim heyecanla doğum hikayemi bende yazmayı düşünüyorum kısmetse...

merhaba arkadaşlar doğum yapalı bugün tam bir hafta oldu eskisi kadar giremiyorum, benim bebiş ağlama krizine bir girdimi 2-3 saatten önce çıkamıyor, doğal olarak yoruluyorum, pek nete girmeye hatta tv izlemeye bile zamanım olmuyor, umarım herkez iyidir, doğum yapan tüm arkadaşları tebrik ederim, yapacak olanlaradaaaaaaaaaa sağ salim allah kurtarsınnnnn inşallahhh

canım ben senin durumunu bilmiyrdum, ama doktorlar o kadar acımasız konuşuyorlarki, benim anneme senin bebeklerin yaşamaz, yaşarlarsa bile özürlü olurlar demiş bir sürü doktor, ama allaha şükür hiç birimizde bir sıkıntı yok, allahın dediği olur, allah ona can verdiyse, yaşayacak ömrü, görecek günleri varsa emin olannn yaşar, herşeyin hayırlısı dile her zaman, allahım sana güç versin.

Hepinize hayirli dogumlar arkadaslar.yarin dr.gidicem belki bende araniza katilirim.dr bu hafta icin gun vercek.

insallah canım... sağlıcakla gelsin hepimizin melekleri....

karıştırıyor olabilirim,senin mi anneannen hastaydı, durumunu merak ettim.

canım anneannemi kaybettik....iki gün çok kötüydüm...sonra sancım oldu toparlandım...bugün 4. gün....
hayat işte şimdiyse bebişimi bekliyorum... acılar ve sevinçler yanyana....

Eki Görüntüle 624369

kızlar bu da benim oğluşum. 19 günlük olduk bugün :) biraz erkenci davranınca daha ancak insan kıvamına gelebildik :)

maşallah ona......ayyyyyy böcekkkkkk......

hadi bakalım sağlıcakla gelsin insallah....

mevlüt müüüüüüü.......hızına yetişilmiyor maşallah.....hayırlı olsun canım....

beni kutlayan herkese teşekkürler anne olmadan önce siteden ayrılamıyodum ama anne olunca vakit bulamıyosun gerçekten.yeni annelerede tebrikler ALLAH analı babalı büyütsün inşallah

soruma gelince dostinex kullandığım için sütüm yok kızlarr doktor biraz geç gelicek dedi.ama humana still çayı içiyorum göğüslerim çok ağrıyor.bebeğim emiyo ama hiçbişey gelmiyo artık emmek istemiyo sarılık olmasın diye mama veriyoruz.acaba gögüz pompalarından alsam işe yarar mı süt gelmeye başlar mı boş boş çeksem yada fikir verebilcek arkadaşlardan yardım istiyorummm

dayanamadı canım benim çok mutluyum ama geceleri beraber uyumak kokusunu içine çekmek sadece sana sıkıca sarılan bebişin olması gerçekten mükemmel bir duygu ALLAH nazarlardan saklasın tüm bebişleri

Dogum yapmissin hayirli olsun.sen 7subat demistin.masallah.silra banada gelsin.senle ayniydik.yarin kontrole gitcem gun alicam.bakalim.sezeryan nasil gecti.spinal nasildi

saol canım.evet bebeişim sözümü dinledi erken geldi.çok şükür herşey çok güzeldi.spinal belden aşağı hemen uyuşuyo 2 dk içinde bebeğini görüyosun canım 2 saat içindede tüm uyuşman gidiyo bulantı kusma baş dönmesi yaşamıyosun canım.inşalllah sende sancısız ağrısız kurtulursun canım

Canım hayırlı ugurlu olsun allah analı babalı buyutsun. gel gel bebegım diye diye çagırdın oglunu neguzel :) bende senın gıbı gel oglum diyorum bende cok istiyorum az kalmıştır işallah

saol canım evet oğlum beni üzmedi geldi hemen inşallah sende hayırlısyla alırsın bebeiğini

saol canım inşallah darısı başınıza ağrısız snacısız doğumlar diliyorum

Eweeet kizlar gece 00.30 itibariyle normal dogumla oglumu kucagima aldim.. Yok boyle bi mutluluk :)
uzun omurlu olsun oğlusun

sağol canım ıyıyız artık evde yalnızız oğluşlarla aıle saadetı yapıyoruz

:))) acelecı hatunum ben

Tum dogum yapan arkadaslari kutluyorum, kizlar bisey sorcam, benim bgn doktor muayenem vardi, ben epiduralli normal dogum dusunuyorum fakat suanda bebek 3.5 kilo ve ben daha 36+4 teyim. Doktor 4 e yaklasirsa sezeryan olur dedi kafam allak bullak, sizce 4 u bulur mu kilosu, benimle ayni durumda olan var mi, benim bebek cok mu iri sizce? :44:

Canim icerdemisin bilmiyorum cepten giriyorum.ama icerdeysen muhakkak cvp verirsin.bugun kontrole gittim.haftaya carsamba saat 10 a gun verdi 39+2 oluyo cok gec degilmi yaaa.devlete gidiyorum.korkuyorum sancim gelcek diye.coj kaygiliyim yaaa

Umudunu yitirme ins allahin izniyle tutunur hayata, allahtan umut kesilmez arkadasim...

Sutle ilgili problemin icin sunu soyliyim.ben pompa tarafari degilim.daha cabuk tahris ediyo bence.ara ara emzir bebisi pes etme.muhakkak gelir.sezeryanin bu arada guzel gecmis sen bana cok guzel morel veriyosun cok saol yaaaaa.fazla girmiyosun ama cokda uzak kalma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…