- Konu Sahibi papatya3459
-
- #40.841
nereden değiştirdin cnm ya ben de yapmak istiyorum ama beceremedim
Meltemcim annemdeyim birkac gundur, cepten girebiliyorum kk ya. Boyle olunca fotograf filan like edilmiyor, cok guzel gorundugunu, daha simdiden suzuldugunu dusundugumu soylemek istedimdogum oncesi halinle cok farkli gozukuyorsun, hemen toparlamaya baslamissin.kirmizi da cok yakismis canim
canım ben görüp cevap yazana kadar değiştirmişsin bile
dün akşam 2dk girip cıktım cevap atamadım yine fakülteye gittik her zamanki gibiiii. riskli gebelik te bulunan doktorumuz değişmiş. megerse orada 3ay da bir doktorlar bölüm değiştiriyormuş haberimiz yoktu. yeni adam gelmiş bu daha iyi sanki.. yine sıkıntının büyük oldugunu bebeğin ne olursa olsun YAŞAMA İHTİMALİNİN BULUNMADIGINI söyledi.. suanda 36+4 olduk 38.haftada hocasıyla konusup doguma karar verilecekmiş. bende kızdım simdi cocugun kalp atısı en azından varken neden erken doguma alınmıyorum 2 haftaya kadar bu cocugun ne olacagı ne belli dedim... zaten simdi de dogsa 2 hafta sonrada dogsa YAŞAMAZ bu tür bebekler, hayatla BAĞDAŞMIYORLARRR dedi.. cuma tekrar gidicem sonra 2 günde bir bakılcakmışIZ.. cuma zaten 37.haftaya baslıycaz kısmetse hareketleri yada bi tarafında toparlanmaları olmadgında hemen saglık ocagna gidip kalp atışlarnı dinlet duyulmazsa gel hemen dedi..bi anda ölümü gercekleşebilir-miş..... yine kafam döndü napalım en azından hala yaşıyo 2 haftada kalmış olsa hala benmle( umudum hala var. allah bilir ben elimden geleni yaptım içim rahat hayırlısı olsun inşallah ama artık iyice çöküntülerdeyimmmmmm. çok korkuyorum
Hepinize hayirli dogumlar arkadaslar.yarin dr.gidicem belki bende araniza katilirim.dr bu hafta icin gun vercek.
karıştırıyor olabilirim,senin mi anneannen hastaydı, durumunu merak ettim.
Eki Görüntüle 624369
kızlar bu da benim oğluşum. 19 günlük olduk bugün :) biraz erkenci davranınca daha ancak insan kıvamına gelebildik :)
kızlarr bugün kontrolüm vardı, çatı muaynesi yaptı drum. Açılma var dedi. Benimde kasıklarımda ağrı vardı zaten 1-2 gündür... suyumda da biaz azalma olmuş. şimdi evdeyim, sancılarım artarsa hastaneye gitcem, artmazsa yarın sabah suni sancıyla vercekler inşallah.. Dua edin bana...
bu arada bı hafta sonu mevlut ısıne de hallettık bugun oğluslarmla evde yalnızdım gayet guzel gectı gunumuz ozlemısım evde sessızlık havasını, bana cok ıyı geldı bu haftayı atlatırsak duzene gırecek hersey benım telaşım bıttı artık , oğlusu buyutme zamanıııııı
Eki Görüntüle 624482 Eki Görüntüle 624488 bunlarda mevlutumuzden kareler
miniii,nagi84 ,mavusbebek ve pcakan gözünüz aydın olsun.. darısı bizim başımıza.. en çok minii ye şaşırdım onun bebişini bu hafta içi bekliyorduk erken geldi, dayanamadı anneciğinin hasretine sanırımm :))
Dogum yapmissinhayirli olsun.sen 7subat demistin.masallah.silra banada gelsin.senle ayniydik.yarin kontrole gitcem gun alicam.bakalim.sezeryan nasil gecti.spinal nasildi
Canım hayırlı ugurlu olsun allah analı babalı buyutsun. gel gel bebegım diye diye çagırdın oglunu neguzel :) bende senın gıbı gel oglum diyorum bende cok istiyorum az kalmıştır işallah
valla fazla vaktim yok kafam yine dönük bugün kontrolden geldik de malum halimi tahmin ediyosunuzdur( kızzzz miniii masallah yaaa cok sevindim gercekten dogum yapmışsın inşallah saglıklı sıhhatli büyütmek nasip olur.. ne kolay oldu hemen öle :) darısı bizlerin basına inşallah
uzun omurlu olsun oğlusunEweeet kizlar gece 00.30 itibariyle normal dogumla oglumu kucagima aldim.. Yok boyle bi mutluluk :)
sağol canım ıyıyız artık evde yalnızız oğluşlarla aıle saadetı yapıyoruzMaşallah meltem çok güzel görünüyosun toparladınmı? oğlun nasıl?
Geçmişe pek inemedim tüm yenidoğum yapan annelere allah kolaylıklar versin ve sıkıntılı hamilelik geçiren tüm annelerede allah derman versin üzücü bikaç kişiyi okuyabildim allah yar ve yardımcıları olsun inşallah(aminnn)
Bu arada anca nefes alabildim heyecanla doğum hikayemi bende yazmayı düşünüyorum kısmetse...
:))) acelecı hatunum beninsallah canım... sağlıcakla gelsin hepimizin melekleri....
canım anneannemi kaybettik....iki gün çok kötüydüm...sonra sancım oldu toparlandım...bugün 4. gün....
hayat işte şimdiyse bebişimi bekliyorum... acılar ve sevinçler yanyana....
maşallah ona......ayyyyyy böcekkkkkk......
hadi bakalım sağlıcakla gelsin insallah....
mevlüt müüüüüüü.......hızına yetişilmiyor maşallah.....hayırlı olsun canım....
dün akşam 2dk girip cıktım cevap atamadım yine fakülteye gittik her zamanki gibiiii. riskli gebelik te bulunan doktorumuz değişmiş. megerse orada 3ay da bir doktorlar bölüm değiştiriyormuş haberimiz yoktu. yeni adam gelmiş bu daha iyi sanki.. yine sıkıntının büyük oldugunu bebeğin ne olursa olsun YAŞAMA İHTİMALİNİN BULUNMADIGINI söyledi.. suanda 36+4 olduk 38.haftada hocasıyla konusup doguma karar verilecekmiş. bende kızdım simdi cocugun kalp atısı en azından varken neden erken doguma alınmıyorum 2 haftaya kadar bu cocugun ne olacagı ne belli dedim... zaten simdi de dogsa 2 hafta sonrada dogsa YAŞAMAZ bu tür bebekler, hayatla BAĞDAŞMIYORLARRR dedi.. cuma tekrar gidicem sonra 2 günde bir bakılcakmışIZ.. cuma zaten 37.haftaya baslıycaz kısmetse hareketleri yada bi tarafında toparlanmaları olmadgında hemen saglık ocagna gidip kalp atışlarnı dinlet duyulmazsa gel hemen dedi..bi anda ölümü gercekleşebilir-miş..... yine kafam döndü napalım en azından hala yaşıyo 2 haftada kalmış olsa hala benmle( umudum hala var. allah bilir ben elimden geleni yaptım içim rahat hayırlısı olsun inşallah ama artık iyice çöküntülerdeyimmmmmm. çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?