2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
tatlı kızım yağmur dün sabah dünyaya geldi. emme konusunda sıkıntılı biraz. sütüm var çok çok bol olmasa da ama bebiş emmek çok istemiyor. bebek hemşiresi ile emzirmeyi başardık bu akşam şimdi mışıl mışıl uyuyor.yarın sabah çıkıyoruz inş.bu arada ben ilk kez duydum dün. kızımda da yaşadım. anne sütünden midesi bulandı, öğürmeye başladı,emmek istemedi.bir kaç kez mama verdik.illk kakasını yaptıktan sonra emmeye başladı.

kızlar geçmiş yapamadım çok şükür dün sabah 8.25 de genel anesteziyle kızımı kucağıma aldım emişiyoruz şimdi bugünde çıktık bu da fotomuz darısı bekleyenlerin başına merak edenler için sezeryanlıyım ama çok sıkıntı yaşamadım

bahar dualarım seninle. çok zor durumdasın, bebeğim geldi ve seni daha iyi anlıorum. sen mecburen herşeye hazırlıklı olmalısın. ama moralinde çok önemli. üzülmemelisin bebişin üzülmesin diye. iyi haberlerini bekliyoruz allahın izniyle.

canım ozelden mesaj attım

gozun aydın canım kavustunz kuzınlaaaaaaa:)))) yalnız tam sıoa ne demekmı sutu begenmemek , benımkıde emzıkte oğürğyor hala , ama cok tatlı oluyır suratı ogururkennnnn

gozun aydın canım analı babalı buyusun omurlu olsun kızın

canım cok gecmiş olsun rabbim şifa versin inşallah dua ederim bende

oy masallah güzelliğe bak sen :) yesinler fıstığını allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım darısı basımıza :)

inşallah canım hayırlı haberlerle dönmek nasip olur hepimizeee

Baharcim hayirlisiyla bebegini kucagina alirsin insallah sen bu kadar gucluysen bu bebegine de yansir hayirli haberlerini bekliyorum

aminnn canımmm inşallahhhhh kardeşime söyledim zaten bebek oldugunda burdan yazcak size ilk gelişmeyi benden önce haberiniz olcak kısmetse....amaaaann en son duymaya da razıyım ben :) yeterki saglıklı dogsun da gec de uyansam olur ben sezaryandan

Bolc gunzs isigina ihtiyaci var ozaman bebeginin
yattagini gunes goren biryere koy ve perdeleri hep acik tut.. yuzune gunes gelsin.

burda çeşitli sayfaları gezerken soğan suyu içerek kistlerden kurtulanların yazılarını okudum kızlar..acaba bende yapıp içsem bebeğimin böbreklerinde ki kistlere faydası olur mu ki acep_???? allahım ya neler düşünüyorummmm

hayırlı olsun bebişin.allah analı babalı büyütsün.

Canım hamile kalmadan önce ben içmiştim soğan küründen, ama o yumurtalık kistleri için sanırım, hamileyken içilebileceğini sanmıyorum, faydası olsun derken bebeğe zarar vermesin bi de.. Sen olumlu düşünmeye devam et herşey güzel olacak inşallh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…