- Konu Sahibi papatya3459
-
- #41.521
ne kadar kıskanıyorum sizi yaa. Allah analı babalı büyütsün.koklayın bebişlerinizi. darısı bize inş.geçmiyoooorr günleeerrrrr....
dön bebeğim diye şarkı söyledim döndü. şimdide gelmesi için bi şarkı bulmam lazım.
canımmmm ne kadar güzel duygular yasıyorsun inan gözlerim doldu heee zaten dün sezaryana gel pazartesi dediklerinden beri bi korkudur oturdu bogazıma aglamamak için zor duruyorum ya dogumdan sonra onların dediği olurda bebek hayatla bagdaşmadı kaybettik derlerse diye ödüm kopuyo( yine içimde iyi kötü yaşıyodu ne bileyim allahım yardım etsin hepimize senin yazında tam oldu bu bogaz düğümünün üzerine kıymetini bil boşver :*
canım ozelden mesaj attımneler çekiyorum kaç gündür... üç gün evde kaldıktan sonra bebeğimin sarılığı yükseldi koştur koştur hastaneye geri döndük... iki gün tedavi gördük.... Allah ım kimseye vermesin o ışığın altında gözleri bağlı....ağlar... kucağına almak emzirmek yasak.. çok zordu...şimdi evdeyiz çok şükür... Rabbim bir daha hastalık yazmasın... şimdi emzirmem lazım.....çıkıyorum ilk fırsatta gelicem.......öptüm sizleri....
NOT:izmirde olan arkadaşlar önerdiğiniz çocuk dr u var mı?lütfen yardım edin.....
gozun aydın canım kavustunz kuzınlaaaaaaa:)))) yalnız tam sıoa ne demekmı sutu begenmemek , benımkıde emzıkte oğürğyor hala , ama cok tatlı oluyır suratı ogururkennnnntatlı kızım yağmur dün sabah dünyaya geldi. emme konusunda sıkıntılı biraz. sütüm var çok çok bol olmasa da ama bebiş emmek çok istemiyor. bebek hemşiresi ile emzirmeyi başardık bu akşam şimdi mışıl mışıl uyuyor.yarın sabah çıkıyoruz inş.bu arada ben ilk kez duydum dün. kızımda da yaşadım. anne sütünden midesi bulandı, öğürmeye başladı,emmek istemedi.bir kaç kez mama verdik.illk kakasını yaptıktan sonra emmeye başladı.
gozun aydın canım analı babalı buyusun omurlu olsun kızınkızlar geçmiş yapamadım çok şükür dün sabah 8.25 de genel anesteziyle kızımı kucağıma aldım emişiyoruz şimdi bugünde çıktık bu da fotomuz darısı bekleyenlerin başına merak edenler için sezeryanlıyım ama çok sıkıntı yaşamadım
Eki Görüntüle 633288
kizlar benim ve esimin cok sevdigi bi amcamiz var. bir suredir cok istahsizim diyordu. 15 gunde 7 kilo vermis. hastahaneye gitti tahliller yapildi. bugun, kanser oldugunu ogrendim. yasi genc degil ama omru varsa sifasi icin sizden dua ve ayetel kursi istiyorum. ins rabbim saglik verir kendisine. ozellikle esimin cok deger verdigi biri. nasil soylerim bilmiyorum
kızlar geçmiş yapamadım çok şükür dün sabah 8.25 de genel anesteziyle kızımı kucağıma aldım emişiyoruz şimdi bugünde çıktık bu da fotomuz darısı bekleyenlerin başına merak edenler için sezeryanlıyım ama çok sıkıntı yaşamadım
Eki Görüntüle 633288
bahar dualarım seninle. çok zor durumdasın, bebeğim geldi ve seni daha iyi anlıorum. sen mecburen herşeye hazırlıklı olmalısın. ama moralinde çok önemli. üzülmemelisin bebişin üzülmesin diye. iyi haberlerini bekliyoruz allahın izniyle.
Baharcim hayirlisiyla bebegini kucagina alirsin insallah sen bu kadar gucluysen bu bebegine de yansir hayirli haberlerini bekliyorum
kızlar malesef bebeğim erken doğum olduğu için çok hazla uyuyor beslenmesi erteleniyor ve 3 4 gün önce sarılıktan küvözde yattı deyeri düştü ama yinede çok fazla yatıyor ne yapıyorsam uyandıramıyorum bilen varsa bana bilgi versin nasıl uyanık kalabilir nerddeyse gün boyunca yatıyor
kızlar geçmiş yapamadım çok şükür dün sabah 8.25 de genel anesteziyle kızımı kucağıma aldım emişiyoruz şimdi bugünde çıktık bu da fotomuz darısı bekleyenlerin başına merak edenler için sezeryanlıyım ama çok sıkıntı yaşamadım
Eki Görüntüle 633288
gozun aydın canım kavustunz kuzınlaaaaaaa:)))) yalnız tam sıoa ne demekmı sutu begenmemek , benımkıde emzıkte oğürğyor hala , ama cok tatlı oluyır suratı ogururkennnnn
burda çeşitli sayfaları gezerken soğan suyu içerek kistlerden kurtulanların yazılarını okudum kızlar..acaba bende yapıp içsem bebeğimin böbreklerinde ki kistlere faydası olur mu ki acep_???? allahım ya neler düşünüyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?