- Konu Sahibi papatya3459
-
- #42.081
ins acilman da cabucak oluverir canimKizlar sanci serumu takildi sabahtan beri nst de normal dogum ici sancilar normal 90-100 arasi ama acilma yok 4e kadar dr.um beklicez dedi serum devam ediyor kizlar dayanilmicak bi aci yok adet olcakmisim hissi var sadece sanci odasinda aileck tv izliyoruz
inş kolay olur doğumun sağlıkla kucağına alırsın bebeğiniKizlar sanci serumu takildi sabahtan beri nst de normal dogum ici sancilar normal 90-100 arasi ama acilma yok 4e kadar dr.um beklicez dedi serum devam ediyor kizlar dayanilmicak bi aci yok adet olcakmisim hissi var sadece sanci odasinda aileck tv izliyoruz
Kizlar sanci serumu takildi sabahtan beri nst de normal dogum ici sancilar normal 90-100 arasi ama acilma yok 4e kadar dr.um beklicez dedi serum devam ediyor kizlar dayanilmicak bi aci yok adet olcakmisim hissi var sadece sanci odasinda aileck tv izliyoruz
Kizlar sanci serumu takildi sabahtan beri nst de normal dogum ici sancilar normal 90-100 arasi ama acilma yok 4e kadar dr.um beklicez dedi serum devam ediyor kizlar dayanilmicak bi aci yok adet olcakmisim hissi var sadece sanci odasinda aileck tv izliyoruz
ins acilman da cabucak oluverir canimben de kontrolden geldim tik yok. mart annesi olucam galiba.
şu an halimi görseniz savaştan çıkmış gibiyim. uyumuyor devamlı emmek istiyor. sütüm yok mu doymuyor mu acaba diyorum ama sıkıyorum geliyor. emince uykuya dalıyor gibi oluyor beşiğine koyuyorum tammm uyanıyor. en sonunda tekrar emzirirken yatakta uyuyakalıyoruz. yanımda yatmaya alışmasını istemiyorum hemde ezilmesinden korkuyorum ama mecbur bu şekilde. nedir durum sizce ben sağlıklı düşünemiyorum uykusuzluktan. yanlış ne yapıyorum acaba?sabaha kadar 2 saat anca uyumuşumdur uyuklamalarımı toplarsan.
pazartesi 1 ayımız oldu hala sarılık 13 de takılı kaldı düşmüyor biizim gibi olan varmı?yükselmediği için fototerapide almadık çok canım sıkılıo normal hayatımıza dönemedik hala sizlerle paylaşmak istedim
benim halaa umuduuum varHaticecim sen hala subat annesi olacağız mı sanıyorsunyok yavrum biz şubat görünümlü mart annesiyiz, ben alıştım şahsen bu duruma :) grup bizi dışlamasa bari Geçen meraktan girdim 2013 mart anneleri topiğine, orada bile doğuranlar var yahu
böyle dermişim, gece benim sancılar bir tutarmışSon anda şubat annesi olurmuşum inanasım gelmiyor ama.
benim halaa umuduuum varmart annesi olacagimi hic aklima getirmiyordum ben. subat topigi ama ocak., subat, mart hepsi olacak sagliklica gelsinler de onemli degil ya bekleriz biraz daha napalim. oglusumun kilosu da az geldi bana 3.400 mus. 3 haftada 300 gr almis
bu sipalar zayif olsa bi dert kilolu olsa bi dertCanım boşversene ya 3400 ne güzel işte. Gayet normal. Keşke benim minnak da böyle 4 kg lara yaklaşmasaydı da ben daha rahat olabilseydim, şimdi korkuyorum iyi ıkınabilecek miyim , zor olacak mı diye. Neyse ki teselli veren çok, bazıları diyor ki iri benek kendini daha kuvvetli itermiş doğum kanalında. Göreceğiz bakalım.
emzikkkkkkkkkkk ıstıyorrr senı emzık nıyetıne kullanıyor sıpaaaaaaaaa:) ben oyle oldugunu anlayınca zorlada olsa verıyorum emzıgı vallaşu an halimi görseniz savaştan çıkmış gibiyim. uyumuyor devamlı emmek istiyor. sütüm yok mu doymuyor mu acaba diyorum ama sıkıyorum geliyor. emince uykuya dalıyor gibi oluyor beşiğine koyuyorum tammm uyanıyor. en sonunda tekrar emzirirken yatakta uyuyakalıyoruz. yanımda yatmaya alışmasını istemiyorum hemde ezilmesinden korkuyorum ama mecbur bu şekilde. nedir durum sizce ben sağlıklı düşünemiyorum uykusuzluktan. yanlış ne yapıyorum acaba?sabaha kadar 2 saat anca uyumuşumdur uyuklamalarımı toplarsan.
bızımde gzlerımızde ve suratımızda var hala 2/2,5 aya kadar surebılır artmıyorsa sorun yokpazartesi 1 ayımız oldu hala sarılık 13 de takılı kaldı düşmüyor biizim gibi olan varmı?yükselmediği için fototerapide almadık çok canım sıkılıo normal hayatımıza dönemedik hala sizlerle paylaşmak istedim
şu an halimi görseniz savaştan çıkmış gibiyim. uyumuyor devamlı emmek istiyor. sütüm yok mu doymuyor mu acaba diyorum ama sıkıyorum geliyor. emince uykuya dalıyor gibi oluyor beşiğine koyuyorum tammm uyanıyor. en sonunda tekrar emzirirken yatakta uyuyakalıyoruz. yanımda yatmaya alışmasını istemiyorum hemde ezilmesinden korkuyorum ama mecbur bu şekilde. nedir durum sizce ben sağlıklı düşünemiyorum uykusuzluktan. yanlış ne yapıyorum acaba?sabaha kadar 2 saat anca uyumuşumdur uyuklamalarımı toplarsan.
emzikkkkkkkkkkk ıstıyorrr senı emzık nıyetıne kullanıyor sıpaaaaaaaaa:) ben oyle oldugunu anlayınca zorlada olsa verıyorum emzıgı valla
bızımde gzlerımızde ve suratımızda var hala 2/2,5 aya kadar surebılır artmıyorsa sorun yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?