2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
kızlar bugün 17.günümüz vehala göbeğimiz düşmedi....2 gün önce doktor merak etmeyn düşer dedi ama demin altını değiştirirken azıcık kanadığını gördüm...yarın doktora gideriz...benim gibi olan varmı...

Bizim gobek 9.gunde dustu.sonra az bi parca daha kaldi gobeginde o kanama yapti az bisey ama doktora filan sormadim.sonra oda kurudu dun dustu tamamen.ablamlara sormustum cok aglatma gobek dusene kadar oda kanamasina sebep olur dediler.

Kizlar dun sancj odasindan canli yayin yarim kaldi:))sabah 9:30 dan aksam 17:00 ye kadar sanci aldim ama oglum yukada oldugu icin sancilar yukseke gozukse cok hissetmedim nstde sancilar iyi diye acilmama baktilar acilma olmadi ve ben sezeryana alindim 17:13 te 3680 gr 54 cm dogdu oglum su an uywniyo tekrar yazarim grsrz

cnm ben de aynı durumdayım. bugun gogsumde resmen hıc sut yok bebegım hıncını cıkarıp ısırıp bagırıp durdu. yıne mama verdım. napayım. yorgunlukla stresle alakası var. tek saglıklı olsunlar. yapcak bısı yokk ben de cok yıpratıyorum kendımı yıprattıkca sutum gıdıyor bılıyorum

Oncelikle gecmis olsun.bebegini gule gule buyut.atlatmissin cok sukur.bi 2gun azcik zorlanirsin ama gelip geciyo.onemli olan saglikli bi sekilde atlatman.kendine dikkat et.

gozun aydin ozleem saglicakla buyut bebisini subatin son annesi sen oldun galiba

canimcokgecmis olsun rabbim acil sifa versin bebisine. ins cabucak atlatirsiniz bu donemi. bugun 40 haftam doldu benim de. ama usg de 39 hafta cikiyo. cok bekletmeden gelir oglum ins.

aynen canım ya çocuğu doyuruyordum sanıyordum açlıktan sarılık olmuştu mama ile atlattık çok şükür..çocuk aç avaz avaz bağırıyor almıyor memeyi alır alır diyolar başımda konuşup duruyorlar içim el vermiyor. yapıyorum mamayı kıyamam aç kalmasına tamam anne sütü eşsiz ama olmayınca insan napsın ki..mamaylada büyüyen çok insan tanıyorum inşallah sağlıkla büyütürüz

Bizim gobek 9.gunde dustu.sonra az bi parca daha kaldi gobeginde o kanama yapti az bisey ama doktora filan sormadim.sonra oda kurudu dun dustu tamamen.ablamlara sormustum cok aglatma gobek dusene kadar oda kanamasina sebep olur dediler.
canım inan hıh dese alıyoruz ,doğdu doğalı ağlatmıyoruz,hatta kaynanam ciğerleri gelişir biraz ağlasın der ama kesinlikle dayanamam...neden bu kadar sürdü anlamıyorum..ama çok üzülüyorum((

ohhh çok şükür sende kurtuldun özlem...rabbim analı babalı büyütsn bebişini...darısı doğum yapacaklara olsun...

Canım sıkma canını benim de göbeğimin düşmesi bir aya yakın zaman almış annem söyledi. Bunun iri bir bebek olarak doğmamla alakası olabilir mi diye düşündüm ama endişelenme yani, yalnız değilsin, oluyormuş bazen böyle.

Biz bebeklerimiz doğunca tüm sıkıntılarımız bitecek sanıyoruz ama okuduklarımıza bakılırsa asıl herşey o Zaman başlayacak. Yaşadığınız sorunları takip ediyoruz herkes farklı farklı şeyler yaşıyor.ama bilmediğimiz şeyler olunca yorum yapamıyoruz kızlar, elden sadece dua etmek geliyor, Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bunların hepsi geçecek inşallah, sadece biraz zamana ihtiyacımız var.

Sen nasilsin?stres varmi?

Canım valla şimdilik pek stres yok, kızım artık iyice büyüdüğünden midir karnımda deli gibi hareket ediyor ve beni gerçekten yoruyor, bugün özellikle çok fenaydı. Bir de evle uğraşırken kramplar girdi bacağıma bugün çok fena, acıdan ağladım resmen. Yani artık ayrılmamız gerektiğini hissediyorum, gebelik artık hayatımı iyice konforsuzlaştırdı. Bir de son birkaç gündür yediklerimi komple kendi mi alıyor nedir, manyaklar gibi açım. şu anda bile mutfağımda süt&pötibör yeme halndeyim, son birkaç günde kilo aldım resmen.O yüzden salıyı merakla bekliyorum, yani hayırlısıya bir alalım kucağımıza artık. Okuduklarım pek iç açıcı değil gerçi, bebekler doğunca sorunlar başlıyor belli ki. Sen nasılsın canım?

Canım biz yayın kesilince anladık zaten doğurduğunu tahmin etmiştim sezaryene alındığını, hayırlısı böyleymiş. Ama ben bu doğum olayını anlamadım yani, bir yanda ben gebeliğimi çok hareketsiz geçirdim deyip bir saatte doğuan hayel79, bir tarafta günde 2 saat yürüyüş yapan, plates topu ile esneme egzersizleri yapan ve bir türlü açılması olmayan sen Hakikaten boşuna mı kasıyoruz ne, herşey nasip, olacağına varıyor sanırım.
Allah analı babalı büyütsün yavrunuzu, çok sevindim sağlıkla dünyaya gelmesine, ilk fırsatta foto isterük

gozun aydin ozleem saglicakla buyut bebisini subatin son annesi sen oldun galiba

Hatiiiceeee, bugün birkaç kez bağlandım ama seni göremedim, yoksa bu kız hakkaten şubat annesi mi oldu dedim kendi kendime. Görüyorum ki beni yalnız bırakmamışsın artık mart annesi olacağımız kesinleşti

Sukur iyiyim canim.seni cok iyi anliyorum.son zamanlar cok zor gercekten.emin ol sonrasinda zorluk olsada hamilelik kadar degil.en azindan rahat hareket ediyosun az kaldi seninde.rabbim hayirlisiyla kucaginda nasip etsin.insallah dogumda rahat gecer.burdan tekrar gorusuruz

canım, öncelikle çok çok geçmiş olsun, rabbim şifalar versin bebeğine. İşim sebebiyle eski işyerimde hipoton tanısı almış çocuklar tanıdım. Ama bildiğim kadarıyla bu tanıyı alan çocuklar doğumda daha ciddi problemler yaşıyorlar, örneğin oksijensiz kalma, mor doğum vs gibi. Sende böyle birşey oldu mu? Bir de senin karnındayken nasıldı haeketleri, o zaman da az hareket ettiğini düşünüyor muydun? Ben karamsar olma derim, hipotoni gerçekten çok iddialı bir teşhis. çocuk nörolojisi için de bence gidebileceğiniz en iyi hastane çapa, ordaki profesörlerden bir süre ders aldım ve sana özellikle isim bile önerebilirim, bence meral özmen hastaya yaklaşımı ve bilgisiyle ordaki en iyi profesör. Senin sıkıntını yaşıyor olsam mutlaka onu bulurdum. Orada konsültasyon iste bebeğin için, çocuk hastalıkları, çocuk ortopedisi, yenidoğancılar hepsi birlikte değerlendirsin bebeğini. Sonra mutlaka yine konuşalım olur mu?

çooook geçmiş olsu canım yaaa(((inş. atltırsınız. benim kızımda doğduktan sonra pek nazlı emdi 1.gün 2. gü ise her emdiğini çıkardı,5 saat açlık üzerine emzirmei denediğimde öğürdü hep. anne sütü midesini bulandırıyormuş.çok üzülmüştüm,süt var bebek emmiyo.ve bunu ilk kez duymuştum. azda olsa anlıyabiliyorum seni. çok şükür kısa sürdü bizim ki ama iş çözülene kadar çok çaresiz hissettim kendimi.çocuk dr.u bazen bebekler yorgun doğabiliyor demişti. inş. atlatırsınız canım.

Öyle mi dersin? Ablam da öyle diyor, bazıları aman hiç doğurmasaydım hep içimde kalsaydı deyince ablam kızıyor. Doğunca sarılıyorsun, öpüyorsun, olur mu öyle şey diyor.
İnşallah canım, tabiki görüşeceğiz. Hatta istanbuldaysan şu adaptasyon sürecini bir atlatalım, bir kahvaltıda buluşup tanışalım istiyorum bizim gruptakilerle ama şu anda kimsenin bu tür şeyleri düşünmediğinde eminim Ben de bebek hala gelmediği için oturup bunları düşünebiliyorum şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…