2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

hogelmiş bebişin, iş kısa zamanda toparlarsınız...

Cok isterdim gercekten ama istanbulda degilim.afyondayim.icimde kalsaydi diyenler var.ben sasiriyorum.valla ben hemen ciksin istedim kisiden kisiye degisir ama bana zor hamilelik cok kilo almadim ama onaragmen saga sola donmek iskenceydi.zaten son zamanlar uyku yok.tuvalet beklemekten simdi en azindn 2 3 saat uyusam dinleniyoeum.karnim inmis kipirdama yok ohhh yaaa darisi basina canim sende rahatlican.az kaldi dayan sonrasi cok guzel.simdi yatiyorum iyi geceler.dualarimdasin unutma.insalah gorusuruz.....

Son düzenleme:
oh valla buluşun siz ist.lular. bizde netten katılırız kahvaltıya.özendirmeyin bari((

Canım ya :)) baktım bilgilerine bursadaymışsın, ne var ki bursayla istanbul arasında? Bin idoya, 1 saat 15 dk filan. biz seni karşılarız, iskeleye yakın çok güzel bir tesis biliyorum orada buluşuruz senin için, gelmez misin?

Canım aynen, keyifli dönemi bitti gebeliğin, bundan sonrası eziyet. Çok teşekkür ederim, gerçekten desteğini hissediyorum, hissettiriyorsun bana. 4 gün sonra inşallah güzel haberler vereceğim size Allahın izniyle. İyi geceler, Allah rahatlık versin sana ve bebeğiine, görüşürüz.
Bu arada afyonda olmana üzüldüm ama nasip kısmet belki sen gelirsin buraya, belki ben oraya, nasipse yüzyüze tanışırız belli mi olur? Tek korkum doğumla, bebek telaşıyla buraki ilişkilerin daha ileriye taşınamaması. Bağları korursak bir şeilde buluşuruz, ben buna inanıyorum.

Son düzenleme:

doğumdan sonrada konuşacak çok şey var. ilk günler girmek zor olsada düzene girdikçe bebekler yavaş yavaş girmeye başlıyor insan. ben giremesemde aklımda kalıyordu ilk günler hep.kim ne yaptı diye. 1,5 saat sonra bebişimi emzirmek için kaldıracağım,bu saate hala buradayım baksana. daha uyucam uyancam,bebek emzircem, altını temizlicem, oğlumu babasıyla çişe kaldıracağız uffff uffff iş çok yanim.

subat gorunumlu mart annesi olduk biz de bakalim hangimiz once dogurucaz bu arada gercekten son gunler cok zor geciyo. hareketler iyice kisitlandi. dun nstde hemsire once duz yatirdi bagladi kemeri. sola don dedi, donemedim dogruldum once. hemsirenin butun ayarlamasi bosa gitti tabi niye kalktiiiin dedi. donemiyoruuum dedim guldu o da. agrilarim da cogaldi iyice
seninki gibi benimki de cok hareketli 3 gundur. hamilelik boyunca hissetmedigim kadar cok hissettim. niye boyleler acaba. aslinda bebek yerlesmeye baslayinca hareketleri azalir diyolar

canimcokgecmis olsun rabbim acil sifa versin bebisine. ins cabucak atlatirsiniz bu donemi. bugun 40 haftam doldu benim de. ama usg de 39 hafta cikiyo. cok bekletmeden gelir oglum ins.

çok teşekkürler arkadaşlar. şimdi emzirmeye gideceğim biberonla sütümü verdiler gece boyu. eğer düzenli beslendiyse beni emmiş emmemiş artık hiç önemli değil. kumpirella yazdıkların beni motive etti. oksijensiz kalma diye birşey yok. sadece 24 saat uyku hali zor uyanma uyandığında da emme refleksini çok az süre yapma. yavrum yorgunluktan tekrar uykuya dalıyodu. ama karnımdayken 40. hafta hareketleri azalmıştı. ben normal doğum isteyince nst de 1 saat falan bekleyip doktorum bebeğin hareketleri iyi görünce eve gönderiyordu. şuan yoğun bakım doktoruda aynı yorumu yapıyor hem anne karnında hem de doğum sırasında çok yorulmuş. daha sonra senden daha detaylı bilgi alabilir miyim kumpirella teşlekkürler tekrar

canım ya cok gecmıs olsun dualarım senınle bebegın sadece youlmus olsun ve dılerım rabbımden saglıkla al kucagına...

hayel merhaba bu topicten değilim hemşeri topiğindemin yazdığını gördüm 17. günde hala göbeği dğşmedi demişsin benim oğlumunda 18. günde düştü göbeği bağırsak kalın olunca göbek geç düşebilir dedi doktor enfeksiyon falan yoksa göbeğin etrafından korkma birde zeytin yağı falan sürme göbeğine çünkü o kısmın düşmesi için nemli olması değil kuru olması gerekir,
allah sağlıkla büyütmek nasip etsin canım hayırlı olsun bebeğin

ve tüm şubat annelerinin bende istiyorummmmmmmmmmmmmmm

slm kızlart bende anne oldum :)) bugün tam 1 hafta oldu bebeğimi kucagıma alalımmm ama daha dün evimize geldik kızımla doğdugu gün sabahı solunum probleminden dolayı yogunbakıma alındı dün çıkardılar çok mutluyum :)) doğum hikayemi en kısa zamanda yazıcam çok güzel bi hikaye değil ama olsun :))

Canım ne konuda ve ne zaman yardım istersen burdayım, istersen telefonlaşabiliriz de, elimden ne gelirse. Lütfen moralini yüksek tut, sizin durumunuzda birşeylerin adını koymak için çok erken bence. Bir değerlendirilsin iyi bir doktor tarafından, inşallah meral özmeni de bulma şansınız olur dua ediyorum, sonrasında da neler yapabileceğinizi konuşuruz.

Son düzenleme:
kızlar sütüm yok deyip durdum stres yaptım bi uyandım üstüm sırılsıklam bir gecede nasıl geldiyse artık:)..ama bu seferde sıpa biberona mı alıştı nedir göğsümü almadı bende sağdım tek göğsümden 90 cc çıktı..en azından sağınca göğsüm rahatladı bizim sıpada içti ama nazlı nazlı ama illaki faydası olur diye düşünüyorum..sağmak için süt torbası alcak eşim gelirken bakalım göğsüme tekrar nasıl alıştırcam resmen kavga ediyoruz emmemek için ..

gözün aydın canım sağlıkla büyüt bebeğini inşallah..

canım ya cok gecmıs olsun dualarım senınle bebegın sadece youlmus olsun ve dılerım rabbımden saglıkla al kucagına...

teşekkürler canım umarım kısa sürede düzelir herşey. bugün ilk günlere göre daha iyiyiz umarım önümüzdeki günlerde de daha iyi olacağız.

zaman zaman moralimin bozulduğu oluyor ama kızım için toparlanmaya çalışıyorum. evet daha doktorlar görmeden bişey söylemek mantıklı değil belki boşuna üzülüyorum. yoğun bakım doktorumda nöroloji doktoruyla görüşüp netleştirmek gerekiyor diyor bi de bişey yoksa bile nöroloji takibinde olmalıymış. anladığım kadarıyla yaşına göre gelişiminin her zaman takip edilmesi gerekiyor. özeldende msj atmıştım sana canım. bakalım çapadan haftaya randevu almam mümkün olursa gideceğim.

canım kıloyla alakalı oldugunu sanmam ılk oglum 4350 gr dogdu 11. gun dustu 2. oglum 4170 gr dogdu 5. gun dustu yapısal olabılır bence yada gobek bakımı ıle alakalı olabılır kuru kalmıyorsa gec duser
canım gogsun cok sıs oldugu ıcın ememez gecen gece benım basıma geldı cok zor emzırdım o gogsumu

sağdıktann sonrada denedim ama ne fayda 3 sny emiyor gibi yapıyor ağlamaya başlıyor elleriyle resmen itiyor galiba sağıp durcam ama memeden kopsunda istemiyorum

selam anneler ve anne adayları hepinize sağlıklı huzurlu evlatlar nasip etsin alahım bende 10 gün önce doğum yaptım göbek bağı düşeli 2 gün oluyor 8 günlükken düştü ama herkes bişi diyor yok orayı sar yok bağla zaten doğum yaptığımdan beri çok tedirgin panik bişey oldum altını deiştirmeye korkuyorum sizce sarmak yada bağlamak mantıklımı göbeğini birde doğduğu günden itibaren göbeğini temizlememiz için doktor ilaç vermişti onada devam ediyorum da pudramı sürmeliyim acaba bilgisi olan varmı

sağdıktann sonrada denedim ama ne fayda 3 sny emiyor gibi yapıyor ağlamaya başlıyor elleriyle resmen itiyor galiba sağıp durcam ama memeden kopsunda istemiyorum

canım benim oğlumda da aynı sıkıntı var.ama eğer emerken ittiriyor ve almak istemiyorsa genelde ya gazı oluyor yada altı kirli oluyor.yani emmeden önce altını kontrol et ve gazı varsa çıkarmaya çalış.sonradan emzirmeyi dene.inş işe yarar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…