- 14 Ocak 2012
- 329
- 7
- 296
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #43.241
Bebegimin 2,ay asisini bugun yaptirdim.bir koldan iki bacaktan oldu.cok fazla aglamadi ama ben kotu oldum hic kiyamadim.6700 gr ve 61cm olmusuz ;D 1ay sonra kalca cikigi ihtimaline karsi film cekilcekmisiz.bi dahaki asimizda 4,aydaymis.bu arada bu asilari yaptiranlar bebekleriniz huysuzlanip ates oldumu?hemsire agru kesici verebelirsin dedi ama daha vermedim.ates olmadi henuz.surup versemmi beklesemmi acaba karar veremedim.
arkadaşlar doğum iznim bitmek üzere benim. heyet raporu almaya çalışıyorum ama sanırım o da biraz zor olacak. normal raporlar da 1 temmuza kadar yetmiyor. ücretsiz izin 6 ay mı alabiliyoruz 1 2 aylık alınamıyor mu. siz nasıl yapmayı düşünüyorsunuz okula başlasam daha bakıcı da bulamadım.
canim ben ogretmen degilim, memurum. Benim dogum iznim 1 mayista bitiyor sanirim. Ardindan 1 aya yakin ucretli yillik izin alacagim. Sonrasinda da 2 yil ucretsiz izin, bebegime kendim bakmak istiyorum. Sonrasinda calistigim hastanenin kresi var, belki oraya veririm. Ucretsiz izne gelince, bildigim kadariyla 2 yil en fazla, ama sen ne kadar istersen alabilirsin, yani 1-2 ay da olur. Boyle yapanlari gordum ustelik memur bile degildiler, taseron sirkete bagli calisan veri giris elemanlariydi. Normal dogum izinleri bitince 6 aya kadar ucretsiz dogum izni haklari vardi, tanidigim biri 4 ay icin aldi.
Sanada cok tesekkur ederim arkadasim.bi sen bide kumpirella unutmamissiniz beni.cok sevindim gercekten.sen nasilsin?
Bebegimin 2,ay asisini bugun yaptirdim.bir koldan iki bacaktan oldu.cok fazla aglamadi ama ben kotu oldum hic kiyamadim.6700 gr ve 61cm olmusuz ;D 1ay sonra kalca cikigi ihtimaline karsi film cekilcekmisiz.bi dahaki asimizda 4,aydaymis.bu arada bu asilari yaptiranlar bebekleriniz huysuzlanip ates oldumu?hemsire agru kesici verebelirsin dedi ama daha vermedim.ates olmadi henuz.surup versemmi beklesemmi acaba karar veremedim.
arkadaşlar doğum iznim bitmek üzere benim. heyet raporu almaya çalışıyorum ama sanırım o da biraz zor olacak. normal raporlar da 1 temmuza kadar yetmiyor. ücretsiz izin 6 ay mı alabiliyoruz 1 2 aylık alınamıyor mu. siz nasıl yapmayı düşünüyorsunuz okula başlasam daha bakıcı da bulamadım.
siz esleri kiskanmaktan bahsetmisiniz bende sikayet edeym biraz.kizim cok huysuz bi bebek dgl ama gozunu actgi gbi emmek istiyo arti mamada kullaniyorum ve illa memede uyucak.bende esime diyorum biraz bak yok onda aglyomus meme istyomus emzigi tutamiyo daha elimle itlemem lazm onu bile tutmumyo illa ben dicem eladerine bak bes dak diye yoksa cocuk aglasa zorla bakyo.sigara icicek mac varmis omu cikckmis baska odaya ben gtcekmism.off cok direndm ilk 20gun odayi ayirdi hadi annemler vr diye ses etmedm. Ama 20gundn snra kavga tartisma biraz biraz yola geldi.neymis eladerin anne cocugumus anlamyomur ya daha oyundan o yuzdn boyleymis susturamyomus uzulvwuynmus biraz buyusun ozaman farkli olckms.sizinkiler nasl yoksa ben mi abartiyom.
kızlar bişey sorucam bu bebek gelişim ve evlilik tarihi yazan çizelgeleri nasıl yaptınız
canim ya nasil unuturum ki seni? Allah senden de razi olsun. Eminim yoklugunu benden baska fark edenler de olmustur,sadece dillendirmemistir.ben de son zamanlarda konusulanlara cok az katilabildim,hem topikte son anne oldugumdan ve yasanan problemleri henuz yasamadigimdan,hem de eskiden topikte en cok yazanlarin simdi burada olmayip yeni ve hic tanimadigim kisilerin gelmesinden dolayi.Canim beni unutmadigina cok sevinim.allah razi olsun senden.bebek nasil sen nasilsin?bugun asimiz vardi.sanirim asilarda sorun yok.ayin 13,de 2,ayimizi doldurduk ve dun aradilar saglik ocagindan bugun icin gelin dediler.daha surup vermedim ama azcik huysuz bugun. hic sallamadim sayilir ama bugun salliyorum dalgin uyuyamiyor yavrum yaaaa
cok iyi anliyorum canim, bizim simdiki durumumuzu anlatiyorsun. Benim esim su an egitimde ve insallah bir aksilik olmazsa benim maasimin bittigi ay onun maasi iki katina cikacak gibi gorunuyor, ben de ona guvenip ucretsiz izin almayi planliyorum insallah bir mani olmazsa. Ayrica siz ogretmenlerin durumu farkli, sizde egitim yili diye birsey var. Ben de ogretmen olsam ucretsiz iznimi sonuna kadar kullanamayabilirdim cunku senin de cocuklarin da adaptasyonu onemli. Eylulde baslamayi tercih edebilirdim ben de. Ben sene ortasinda ise baslayabilirim ama sizde bu problemlere sebep olabilir.sağol canım o zaman ben de okul kapanana kadar ücretsiz izne ayrılırım. keşke dha fazla alsam da ben de senin gibi kendim bakabilsem çocuğuma. ama ev almıştık biz kredi çektik ve benim maaşım gidiyor yani eşimin maaşı kalıyo sadece onunla da hem kredi ödeyip geçinemeyiz. bakıcaz bir çaresine artık. teşekkür ederim.
benim iznimde 10 mayısta bitiyor 44 gün de yıllık izin var 24 haziranda iş başı yapmam lazım. ben öğretmen değilim ama bizim de yeni yılımız eylülde başlıyo:) adli tatil sonrası eylüle kadar ücretsiz alayım diyorum rapor almak çok sıkıntı, en rahatı ücretsiz izin. bebişlerimiz en azından ek gıdaya geçmiş olsunlar.. birde kayınvalidem bakıcak oğluma, temmuzda ramazan ayı oruç tutacak kadın, günler uzun bitkin olucak o yüzden de işe başlamak istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?