- Konu Sahibi papatya3459
-
- #43.221
arkadaşlar bebeklerimiz 2.ayda kaç kilo aldı..benim bebiş sanki bu ay 1 kiloyu aştı gibi baya doldu yanaklar 1 kiloya kadar mı normal..üzeri sıkıntı mı.bir de verem aşılarını vurdurdunuz mı.rota aşısını vurduracakmısınız
duzen olusturamiyorum zaten :) cunki emince az emiyo. 2 saati bekleyemiyorum. kesin acikmistir diye bir saat sonra tekrar emziriyorum. biraz daha buyusunler de bi duzene gireriz ins. dedigin gibi bol su icmeye calisiyorum. yesillik ve hurma yiyorum bi de.canım bence biz mart annesi olduğumuz ve bizim topiktekilerden bir ay kadar daha küçük bebeklerimiz olduğu için bir süre daha istediğimiz saatte emzirebiliriz. İki ay tam olarak bitin doktorla konuşup ona göre hareket ederiz. Ben de şu anda bebeğim ne zaman isterse o zaman emziriyorum.sonra saat aralıklarına dikkat ederim. Sütüm az diye endişelenme, sadece bol bol su iç, sütü artıran en önemli şey suymuş. O da Allah'ın hikmeti işte diye düşünüyorum. Düşünsene dünyanın ücra bir köşesinde falanca otu sütü artırsaydı, biz onu bulamasaydık. Ama suyu her yerde bulursun. Hem bebek her zaman aç olduğu için emmek istemez, bazen seni özlediği için de emmek isteyebilir. O yüzden hiç sütün olmadığını düşünsen de bebeğin senin tenini istiyor diye bile emzirebilirsin, yani ben öyle yapıyorum. Gerçi her halükarda sütünü bulup çıkarıyor beim cimcimem :)
arkadaşlar bebeklerimiz 2.ayda kaç kilo aldı..benim bebiş sanki bu ay 1 kiloyu aştı gibi baya doldu yanaklar 1 kiloya kadar mı normal..üzeri sıkıntı mı.bir de verem aşılarını vurdurdunuz mı.rota aşısını vurduracakmısınız
ha bi de eşleri kıskanmaktan bahsetmişsiniz ben ne yapayım eşim kız meslek lisesinde öğretmen 80 öğretmenin anca 10 u erkektir gerisi hep bayan. ama aradan fedai arkadaşlar edindim onlar kocama sahip çıkıyor kuş uçsa haberim olur
Iyi geceler kızlar kıskançlık konuşulmus. Bende aşırı kıskancim ama benimki sanırım hastalık derecesinde sırf bu yüzden tedavi görmek istiyorum. Çünkü kavgalarımız kıskançliktan çıkıyor tvdeki bayanlardan sokaktaki kızlardan anlayacağınız disi kustan kıskanıyorum yanlış olduğunu biliyorum ama birden kavgaya başlıyorum eşimde öyle bakmaz tabi benim yanımda bakamaz:-D yanlızken bakıyordur ayrı ama huy ışte illa sen şu kadına baktın dimi tvdeki kadın çokmu hoşuna gitti şu bu bir sürü saçma şey allahim içim içimi kemiriyo hele hamilelik dönemi ve doğumdan sonra daha kötü oldum allahım tez vakitte kurtarsın bu illetten illet diyorum çünkü kavga ediyorum sürekli mutsuzum;-(
siz esleri kiskanmaktan bahsetmisiniz bende sikayet edeym biraz.kizim cok huysuz bi bebek dgl ama gozunu actgi gbi emmek istiyo arti mamada kullaniyorum ve illa memede uyucak.bende esime diyorum biraz bak yok onda aglyomus meme istyomus emzigi tutamiyo daha elimle itlemem lazm onu bile tutmumyo illa ben dicem eladerine bak bes dak diye yoksa cocuk aglasa zorla bakyo.sigara icicek mac varmis omu cikckmis baska odaya ben gtcekmism.off cok direndm ilk 20gun odayi ayirdi hadi annemler vr diye ses etmedm. Ama 20gundn snra kavga tartisma biraz biraz yola geldi.neymis eladerin anne cocugumus anlamyomur ya daha oyundan o yuzdn boyleymis susturamyomus uzulvwuynmus biraz buyusun ozaman farkli olckms.sizinkiler nasl yoksa ben mi abartiyom.
walla mac seyretsn tabi basket vs ne varsa izlerz.ya bizm kiz oyle aglamiyo iste aglasada susmuyo memeye geldmi tak diye kesiyo sesi ordadad durmasa belki vercem bkcak ama hemen memeye sinir oluyom.kaka yaptirirken falan yada banyo hep beraber yaptiriyoruzda ben alip gezdirsn istym aglarken oda hazir susuyo memede ne aglatcn diyo.manyakmiym neym ya.hormanlar anam benim sucum yok
aynııı ben!!! inan ki aynıyız...tv'dekilerden dısardakilerden hele gezmeye cıktıgımızda falan alısveriş merkezine girerken güvenlik kısmında olan bayanların HOŞGELDİNİZ EFENDİM demesinden dolayı bile suratım asılıyoooo :) gercekten illet bizimkide hoşbulduk derse zaten kıyameti kopartıyorum artık demiyo :) yoksa eve dönene kadar suratımı cekmek zorunda kalıyor artık oa dikkat ediyor..hamileyken bi bankadan sürekli bir BAYAN arıyor eşimin telefonunu...ne soracagını hiç öğrenemedim..bana bilgi vermiyor ısrarla eşinizle görüşmemiz gerekiyr diyo..bende inada bindirdim görüştürmedim neyse söylesin canım ben yabancı mıyım :)) artık aramıyor:)) bu derece benim kıskanclık seviyem artık eşimde kendi halime bıraktı beni :))Allah yardımcımız olsun :))
walla mac seyretsn tabi basket vs ne varsa izlerz.ya bizm kiz oyle aglamiyo iste aglasada susmuyo memeye geldmi tak diye kesiyo sesi ordadad durmasa belki vercem bkcak ama hemen memeye sinir oluyom.kaka yaptirirken falan yada banyo hep beraber yaptiriyoruzda ben alip gezdirsn istym aglarken oda hazir susuyo memede ne aglatcn diyo.manyakmiym neym ya.hormanlar anam benim sucum yok
abooo :)) senin işin daha zor canım :)) güven meselesi değil bu da ne bileyim kıskanclık baska bişey ya :)) biz hala küsüz :))
aslında huy. benim eşimde kıskanç değil. bak bigün arkadaşlarla tabu oynuyoruz eşim dediki "benim eski sevgilim" bende "özlem" dedim arkadaşlar şok oldu bu ne rahatlık diye. içimden gelmiyor kıskanmak ne yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?