Herkese merhaba,
sürekli takip etsemde vakit bulup yorum yazamayan biri olarak umarım herkesin bebeği iyidir. Hacopoli inan her yazdığını gördüğümde içim sızlıyor Rabbim yardımcınız olsun ama kızının iyi olacağına eminim. İnşallah herşeyi atlatıp bu sıkıntılı günleri unutacaksınız.
Benim oğlum şuan 3,5 aylık oldu, ilk 5 gün sütüm 2 damlayı geçmediği için mama verdik. 1. ayında anne sütü ve 2 kere mama veriyordum ama oğlum sadece 700 gr almıştı. 2. ay doktor 3 kere mama vermemi söyledi ve 1,5 kilo aldı. o zamanda çok kilo almış dedi ve zorlamamamı söyledi. 3. ay kontrolumuzde de 1,100 gr almış günde bazen 1 bazen 2 kere mama veriyorum.3. ay kontrollerinde 6,700 gr kilosu, 62 cm de boyu çıktı. Sütüm arttı hamdolsun ama sütümün çok olucagına o kadar ınanıyordum kı cocuguma mama vermek sanki beni kötü anne yapıyodu. Yemediğim şey kalmadı, kutu kutu süt arttırıcı çaylardan, ısırgan çayı, rezene çayı, incir, komposto, bulgur pilavı vs ne varsa bol bol yedim, 1 haftada 1 damacana suyu tek başıma bitiriyordum ve fil gibi oldum maalesef. Şuan sadece arada malt içeçekleri varya onlardan içiyorum ve bol bol su tabiki.Hamdolsun oldukça arttı sütüm. Hamileyken hastanede beklerken bi anneyle muhabbet ediyoduk yanında biberonda sütü doldurmuş çocuğunu besliyordu. o aklıma gelip gelip ağlıyorum ki şimdi bile gözlerim doldu. Niye bunları yazdım bilmiyorum ama annelik çok zormuş , uykusuzluk vs bi zaman sonra alışıyosun ama yetememe duygusu maalesef insanı çok üzüyor. Şimdi oğlum maaşallah çok diri bi bebek, gelişimi çok çok güzel. Hamdolsun bu günümüze, şimdi anlıyorum mamanın zehir olmadığını ama ben kendi kendime zehir ettim resmen 2,5 ayımı :) Evlat sevgisi başka güzel annelik bambaşka güzelmiş ...
Birde benim size bi sorum olucaktı,Oğlum şubat 11 doğumlu ve yastığa yatırınca kendini kaldırıyo, ellerinden tuttuğumuzdan oturmak istiyo ama çok erken dimi daha. yastıkla yatıramıyoruz hiç bi şekilde.