- Konu Sahibi papatya3459
- #44.261
bir şubat annesi olarak bende geldim buraya arkadaşlar :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir şubat annesi olarak bende geldim buraya arkadaşlar :)))
sunnet olan bebegımıze masallah dıyorum allah damatlıklarınıda gostersın kumpi ve bı arkadasın daha dıs sıkıntısı olmus gecmıs olsun sızlere de , yarın asıya gıdıcem cumartesı de rotayı yaptırcam saka maka 4 aylık olduk beeee , ne cektık beeeee![]()
benim yeğenim de West sendromu. şu anda 4 yaşında ve hala yürüyemiyor, konuşamıyor ve normal değil. 3 aylıkken başladı. bilirsin işte West sendromu hastalarını. sana bir şey sormak istiyorum. akıbeti ne oluyor West sendromu hastalarının. yani daha ne kadar böyle devam eder. (bir dönem refleksoloji aldı ve hala rizik tedavisi devam ediyor) şimdiden teşekkürler.3 seneyi bitirdm ben de özel çocuklarla. başlarda çok etkilendim. rüyalarıma girdi. 3 ay kadar ciddi gerginlikler yaşadım ama şuan iyiyim.hoş henüz işe başlamadım ya :) engelli çocuklarla yol katetmek gerçekten zor ama inan o özel çocuğa sadece göz temasını öğretmek bile dünyalar kadar sevindiriyor insanı :) Allahım hepsinin yardımcısı olsun, ailelerinin de ....
ohooooo ben ikisinide sağdığım zaman 40 ml falan çıkıyor yani sütüm yok sanırım.. zaten işe başladığımdan beri akşamları mememi de almıyor. ben mama veriyorum , yapıcak bişe yoko kadar güzel yazmışsınızki maş. oğlunuza bendede durumlar tam tersi benim sütüm hemen geldi çok şükür birinci ay bebeğim 1,200 gr aldı ikinci ay sadece 600 gr almış sütüm yetmiyor dedi doktorumuz mamaya başladık başlamasına ama mamadada 500 gr falan aldı bir ayda benim sütümde kesildi işede başladım eskisi kadar emziremiyorumda günde 2 defa sağıyorum sadece denemediğim kalmadı benimde ısırgan çayını içmedim sadece şimdi bu malt lar varya onlardan içmeye başladım promalt ama gene bir değişiklik yok 2 göğüsümü birden sağıyorum 125ml anca çıkıyor bir seferde ne yapacağım ben kızlar bana bir yardımcı olurmusunuz doktorumuz kızdı bebiş az kilo aldığı için ve senin günde 800 ml süt sağman gerekiyor dedi ne yapacağım ben bide bu maltları günde kaç tane içmem lazım
bu kilo işine çok fazla takılmamanızı tavsiye ederim. mühim olan boyunun uzaması. kilo olmasa da olur. sağlıklı olsunlar yeter.doğru diyosun canım yani benim oğlanda maşallah ayağa kaldırdıkmı yere bi basıyo
canı olmasa basarmı dedimya her şey normal bi100 200 az olsun sağlıklı olsun![]()
2. dozunu yaptırıcaz canım baska da yok bıldıgım kadarı ıle ,teşekkürler meltem teyzesi :) maaşallah size de:) 4 ayı bitirmişsiniz. rotanın ilk dozunu mu ikinci dozunu mu yaptıracaksınız?
bana kalırsa okula baslayana dek anne ılgılenmelı ama sartlar bu malesef, gazmelıyı sormussun gecenlerde merhaba dedı bıdaha gelmedınerdesiniz kızım ya. duygusalım bu gün kızımdan ayrı. ya bu ücretli doğum izinlerini çok kısa buluyorum. bence bebek 1 yaşına gelene kadar sürmeli. ne bu böle ya. yedimi yemedimi uyudumu aklım hep onda şimdi.
tam ne kadarlık ki? arkadaşlar bebeklerimizin motor becerilerini yazarken ne kadarlık olduklarını da yazalım ki kafalar karışmasın, kıyaslamaları ona göre yaparız. Benim kızım 3.5 aylık mesela henüz tam dönmüyor. ama asılı oyuncakları tutup ağzına götürüyor.kızlar bebekleriniz tam dönmeye başladı mı benimki tam dönüyor ama kolu altta kalıyor kızıyor ben kolunu kurtarıp koyuncada emeklemeye çalışıyor sıpam herhalde 1 yada 2 aya emekler inşallah normalde kaç aylıkken emekliyorlar onuda bilmiyorum ama hayırlısı sünnet olan bebeğimize geçmiş olsun allah ana babasına düğününüde göstersin inşallah bende eşime yaptıralım diyoum erken diyor çabuk iyileşir aslında kaynanam eşimi 1 mi 2 mi ne aylıkken sünnet ettirmiş çok zor olmuş galiba eşimde annesinin anlattıklarından etkilendi oğluda öyle olmasın istiyor bakalım ya kızlar birde buharlı temizleyicilerden kullanananız var mı almayı düşünüyorım ama hangi marka daha iyi karar veremedim özlllikle halıyıda temizlesin istiyorum ben emeklemeye başlayınca halının temiz olması önemli önerilerinizi bekliyorum
benim yeğenim de West sendromu. şu anda 4 yaşında ve hala yürüyemiyor, konuşamıyor ve normal değil. 3 aylıkken başladı. bilirsin işte West sendromu hastalarını. sana bir şey sormak istiyorum. akıbeti ne oluyor West sendromu hastalarının. yani daha ne kadar böyle devam eder. (bir dönem refleksoloji aldı ve hala rizik tedavisi devam ediyor) şimdiden teşekkürler.
2. dozunu yaptırıcaz canım baska da yok bıldıgım kadarı ıle ,
Kızlar Gamzelihatun nerelerde haberiniz var mı? göremiyorum ne zamandır.
kızlar bebekleriniz tam dönmeye başladı mı benimki tam dönüyor ama kolu altta kalıyor kızıyor ben kolunu kurtarıp koyuncada emeklemeye çalışıyor sıpam herhalde 1 yada 2 aya emekler inşallah normalde kaç aylıkken emekliyorlar onuda bilmiyorum ama hayırlısı sünnet olan bebeğimize geçmiş olsun allah ana babasına düğününüde göstersin inşallah bende eşime yaptıralım diyoum erken diyor çabuk iyileşir aslında kaynanam eşimi 1 mi 2 mi ne aylıkken sünnet ettirmiş çok zor olmuş galiba eşimde annesinin anlattıklarından etkilendi oğluda öyle olmasın istiyor bakalım ya kızlar birde buharlı temizleyicilerden kullanananız var mı almayı düşünüyorım ama hangi marka daha iyi karar veremedim özlllikle halıyıda temizlesin istiyorum ben emeklemeye başlayınca halının temiz olması önemli önerilerinizi bekliyorum
ya kızlar birde buharlı temizleyicilerden kullanananız var mı almayı düşünüyorım ama hangi marka daha iyi karar veremedim özlllikle halıyıda temizlesin istiyorum ben emeklemeye başlayınca halının temiz olması önemli önerilerinizi bekliyorum
buradayım beya anca gelebildim işten şimdide sen yoksun nerelerdesinnnnnerdesiniz kızım ya. duygusalım bu gün kızımdan ayrı. ya bu ücretli doğum izinlerini çok kısa buluyorum. bence bebek 1 yaşına gelene kadar sürmeli. ne bu böle ya. yedimi yemedimi uyudumu aklım hep onda şimdi.
gamzeli geldi selam verdi gitti anlamadım çoğu kızlar gelmiyor artıkKızlar Gamzelihatun nerelerde haberiniz var mı? göremiyorum ne zamandır.
anneler gününde kendime hediye siparişi verdim babamıza:) biz süpriz yapmayı bıraktık son yıllarda. işimizi görecek , istediğimiz bişey varsa onu alıyoruz karşılıklı:) ben de ilk anneler günüm için :) FAKİR STEAM MOOP istediminternetten ald. mağazalarda çok pahalı. anneler günü indirimiyle 160 tl ye aldı :) hediyemin fiyatını da biliyorum ya ahahhah :)) neysee mağaza fiyatları minimum 230 tl. iyice araştırın yani :) hee bu arada kendim tembellikten henüz kullanamasam da komşum ve bir arkadaşımda var çok memnunlar:)) onların tavsiyesiyle tercih ettim ben de. emeklemeye başlamadan alırım diyodum ki :)) aldırdım aahhaah:)