- Konu Sahibi papatya3459
-
- #44.521
meraba anneler eskiden aradada olsa yazardım hiç olmadı yazışmalarınızı okurdum. ama 2 oğluşla gerçekten zor oluyo üstelik gelen giden bitmedi... ben 1 ay önce oğluşum biraz az kilo almış demiştim kucağımda sallayarak zorla emdiriyodum süt var ama gazdan dolayı emmiyor demiştik meğer idrar yollarında üreme yani enfeksiyon varmış kuzumun kültür testinde çıktı doktorda ilaç yüklemesi yapmadan bir daha test tekrarlıyalım yine çıkarsa iğne ile antibiyotiğe başlancak. aman kızlar sırf bunun için buraya girip yazmak istedim her bebek aynı durumdan emmek istemez ama benimle aynı sorunu olan anneler için kültür testi yaptırın derim bu ay sadece ve sadece 200 gram almış emişi zordu demiştim çünkü 5 dk emerken kafayı çekiyo bir daha sokamıyorum ağzına bende pompayla sağdım 2 saatte yarısı içine yarısı dışına içti ... eğer ikinci testte doğrularsa inşallah antibiyotik tedavisiyle çabucak toparlanır yavrum...
Eki Görüntüle 727367 kusura bakmayın sadece foto paylaşmak için girmiyorum ama girdikçe atıp göstermek itiyorum büyüdüğümüzü...benim oğlan sürünüyor artık haydi hayırlısı emeklesinde:)...hasta bebeişlere geçmişler olsunnn çok üzüldüm herkeze sağlıklı günler diliyorum
Maşallah tosuna, Allah güzel yazılar yazsın...
sağol canım inşallah senin bebişte öyle bi şey yoktur emmek istememesi çok zor bi şey 1 aydır ne ilaçlar içirdik gazı var diye hiç değişiklik olmadı... ne demek canım burada hepimizin bebekleri hemen hemen aynı problemlerle karşılaşabiliyor ama bazen kaçırdığımız ve aklımıza bile gelmeyen bi şey büyük bir problem olarak karşımıza çıkıyor doktorumuz emmemesini duyduğu anda idrar testi ve kültür testi yapalım dedi bende hiç beklemiyodum ... Allah korusun böbreklere kadar ulaşabilirmiş...bide idrarımızda biraz koku vardı rengide baya bi sarıydı...Geçmiş olsun. Bizde de bu ara emme problemi var ve bende gazdan dolayı olabileceğini düşünmüştüm. Bu konuya da dikkat edelim. Benim gibi tecrübesiz anneleri bilgilendirdiğin için kendi adıma teşekkür ederim.
oyyyyy maşallah sana Rabbim nazarlardan korusun...Eki Görüntüle 727367 kusura bakmayın sadece foto paylaşmak için girmiyorum ama girdikçe atıp göstermek itiyorum büyüdüğümüzü...benim oğlan sürünüyor artık haydi hayırlısı emeklesinde:)...hasta bebeişlere geçmişler olsunnn çok üzüldüm herkeze sağlıklı günler diliyorum
tam dönmüyo daha teyzesikendi kendine dönüyormu yüzüstü tatlı bıdık
kolik zor valla Allah yardımcın olsunsağol canım ağlamaları vardı gaz sancısından kolikti yani akşama doğru ağladığından ayağımda sallıyodum artık idrarını yaparken ağlıyosa bile fark edemedim yani öyle olsa gündüzde ağlar bizimki yalnız aksamları ağlıyodu...halen gaz sancımız var ama şimdi bide mikropta çıktı bu arada sünnet yaptırmayı düşünüyoduk ertelendi hayırlısı...
tam dönmüyo daha teyzesi
bizimki 3 ayını yeni bitirdi
bazen kafasını yastığa gömüp ağlıyo
yanından ayrılmıyorum o yüzden
senin kuzucuk ne kdarlık oldu
dönüyo mu
kolik zor valla Allah yardımcın olsun
kuzucuk iyileşsin de yaptırırsınız sünneti
Merhaba kızlar kızım bugün aşı oldu iki bacağından yaptılar. 4ayımız bitti 4aydir hergün en az 2 3 kere kaka yapan çocuk çarşamba günü rengi çok değişik vede köpük köpük kaka yaptı sanki sabun gibiydi ve ondan sonrada kaç gündür kaka yapmıyo:-( yarın 6gün olacak doktora gitmedim çünkü burada duymuştum bi çok bebekte vardı ama beni düşündüren köpük köpük olması acaba gitmemmi gerekiyo doktora. Kızım ağlamiyo iyi çok şükür ama bi iki gün daha yapmazsa fitil vermek zorunda kalicam hiç istemiyorum ama mecbur. Sadece beni emiyo 4aya kadar yoktuda birden ne değişti:-/ anlamış değilim
tam dönmüyo daha teyzesi
bizimki 3 ayını yeni bitirdi
bazen kafasını yastığa gömüp ağlıyo
yanından ayrılmıyorum o yüzden
senin kuzucuk ne kdarlık oldu
dönüyo mu
kolik zor valla Allah yardımcın olsun
kuzucuk iyileşsin de yaptırırsınız sünneti
netten araştırdım şimdi biraz da gazlı olduğu için köpük köpük olabilir diyor yada bakteriyel bi durum devm ederse tetkik yaptırmak gerekmiş. biz de anne sütü ve mama kullanıyoruz 6 günü bizde gördük sadece anne sütü alan bebekler için çok normal.eğer rahatsız etmiyorsa bence fitil verme. fitil de bağırsakları acayip hareketlendiriyo biz oğluma bi kere yaptık çocuk kakasını yaptıktan sonra ağladı bağırsakların hareketinden kuzum. bizim normale dönmeye başladı artık gün aşırı yapıyo ve zorlanmıyo artık. gerçi yapmazken de hiç ssıkıntı yoktu sadece yaparken ıkınıyodu biraz okadar. bu dönemlerde görülen bişey sanırım bence biraz bekle. biz geçen götürdük snunda dayanamayıp tiroidlere falan baktılar usg falan ama bişey yok dr hiçbir sıkıntı yok dedi.
beni oğlum geçen ay ontrolde doktoru kafasını tutamadığı söledi kilo az aldığından 1 hafta sonra gittik aslanlar gibi tutuyor dedi ..uykudan uyandığında ve uykuluyken tutamazlar dedi ..sizde ona dikkat edin ..keyfi yerindeyken yatarkken ellerinden tutup kaldırın kafası düşmüyorsa tutuyorur...şimdi maşallah benim oğlum dönüyor bile yatağın bir ucuna koyyuyorum emekler gibi sürünerek öbür uca kadar gidiyor sıpa..agularımız da epey arttı ..anne olmanın keyfi şimdi çıkmaya başladı allah bozmasın herşeye vakit bular oldum oğlum oyuncaklarıyla oynarken her işimi yapıyorum ..size tavsiyem ses çıkaran oyuncaklar çevirmeli bayılıyorlarrr ..http://www.facebook.com/photo.php?v=475018762577767&l=7459423935948987105
beni oğlum geçen ay ontrolde doktoru kafasını tutamadığı söledi kilo az aldığından 1 hafta sonra gittik aslanlar gibi tutuyor dedi ..uykudan uyandığında ve uykuluyken tutamazlar dedi ..sizde ona dikkat edin ..keyfi yerindeyken yatarkken ellerinden tutup kaldırın kafası düşmüyorsa tutuyorur...şimdi maşallah benim oğlum dönüyor bile yatağın bir ucuna koyyuyorum emekler gibi sürünerek öbür uca kadar gidiyor sıpa..agularımız da epey arttı ..anne olmanın keyfi şimdi çıkmaya başladı allah bozmasın herşeye vakit bular oldum oğlum oyuncaklarıyla oynarken her işimi yapıyorum ..size tavsiyem ses çıkaran oyuncaklar çevirmeli bayılıyorlarrr ..http://www.facebook.com/photo.php?v=475018762577767&l=7459423935948987105
cnm videodaki bebek senin bebişin demi nekadarlık oldu oturtmuşsun orda benim kızım 20şubat doğumluda daha oturtmayı hiç denemedik tutarken bile özellikle dikkat ediyoruz buarada maşallah çok tombiş bizim kıza tombiş diyolar ama seninki kaç kg maşallahhhhhhhh
Eki Görüntüle 727996 Eki Görüntüle 727997
teyzesi birde böle bak...:) ama boyuyla orantılı die doktor kiloya normal diyor
burda epeyy göbekli çıkmış bu kadar değil yatıyor diye çıkmış:)
ay maş. benim tosunuma kız neyle besliyorsun bu tosununazar değmesin inş. canım benim kaç kilo doğdu kız ne zaman doğdu bide anammmm benim kız kuş gibi kalmış valla 8 şubat doğumlu 5800 dü en son ayın sekizinde gideceğim bakalım ne kadar oldu taş çatlasın 6 kilo olmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?