- Konu Sahibi papatya3459
- #44.521
meraba anneler eskiden aradada olsa yazardım hiç olmadı yazışmalarınızı okurdum. ama 2 oğluşla gerçekten zor oluyo üstelik gelen giden bitmedi... ben 1 ay önce oğluşum biraz az kilo almış demiştim kucağımda sallayarak zorla emdiriyodum süt var ama gazdan dolayı emmiyor demiştik meğer idrar yollarında üreme yani enfeksiyon varmış kuzumun kültür testinde çıktı doktorda ilaç yüklemesi yapmadan bir daha test tekrarlıyalım yine çıkarsa iğne ile antibiyotiğe başlancak. aman kızlar sırf bunun için buraya girip yazmak istedim her bebek aynı durumdan emmek istemez ama benimle aynı sorunu olan anneler için kültür testi yaptırın derim bu ay sadece ve sadece 200 gram almış emişi zordu demiştim çünkü 5 dk emerken kafayı çekiyo bir daha sokamıyorum ağzına bende pompayla sağdım 2 saatte yarısı içine yarısı dışına içti ... eğer ikinci testte doğrularsa inşallah antibiyotik tedavisiyle çabucak toparlanır yavrum...![]()
Geçmiş olsun. Bizde de bu ara emme problemi var ve bende gazdan dolayı olabileceğini düşünmüştüm. Bu konuya da dikkat edelim. Benim gibi tecrübesiz anneleri bilgilendirdiğin için kendi adıma teşekkür ederim.