- Konu Sahibi papatya3459
-
- #44.541
Eki Görüntüle 727996 Eki Görüntüle 727997
teyzesi birde böle bak...:) ama boyuyla orantılı die doktor kiloya normal diyor
selam kızlar nasılsınız bebişlerde iyidir inş. kız deniz koysana kızının resmini bi bakammm profilde çok küçük göremiyorum kaç kilo birde kızın
ay maş. benim tosunuma kız neyle besliyorsun bu tosununazar değmesin inş. canım benim kaç kilo doğdu kız ne zaman doğdu bide anammmm benim kız kuş gibi kalmış valla 8 şubat doğumlu 5800 dü en son ayın sekizinde gideceğim bakalım ne kadar oldu taş çatlasın 6 kilo olmuştur
Bebekleriniz çok tatlı kızlar maşallah allah nazardan korusun. Benim kızımda 1şubat doğumlu dün aşımız vardı 7.300gram ve 66cm sizce boyu kilosu orantılımi:-/ 3.210gram 51cm doğdu 4.gün 3.140a düşmüştü bende sadece anne sütü veriyorum su vermeye yeni başladım.
anammm benim kız yemiyorda kuzu iştahsız galiba anlamadım benim maş. tosunumaben mama ile besliyorum ama tam ölçek kurallarına uyuyorum 8 aylık 3.550 doğdu sıpa doğuştan var bunda tosunlukk:)..14 şubat doğumlu
anammm ben senin tontiş bacaklarını yerim kızzzzzz annnemmmm maş. anam maş.cnm kızım 20 şubat doğumlu 20 mayıs 3 aylık kontrolde 7200dü sadece meme emiyo su bile vermiyorum 15gün önceki fotosu cnm bu fotoğraf makinasını bulunç 2 3gün öncekileride eklerim Eki Görüntüle 728014
amannn olsun cnm daha iyi kuş gibi kolların ağrımaz barihem 6 kiloda normal sınırlardaki niye takıyosun sağlıkları yerine olsunda zayıf şişman ne fark eder
Bebekleriniz çok tatlı kızlar maşallah allah nazardan korusun. Benim kızımda 1şubat doğumlu dün aşımız vardı 7.300gram ve 66cm sizce boyu kilosu orantılımi:-/ 3.210gram 51cm doğdu 4.gün 3.140a düşmüştü bende sadece anne sütü veriyorum su vermeye yeni başladım.
sağlık ocakları nedense hep fazla tartıp fazla ölçüyor. Şahsen ben kendi sağlık ocağımızınkini dikkate almıyorum. her seferinde 500 gr fazla söylüyorlar. Sizinki dijital tartıyla tarttıysa süper:) boyu bile uzun ölçüyolar.Bebekleriniz çok tatlı kızlar maşallah allah nazardan korusun. Benim kızımda 1şubat doğumlu dün aşımız vardı 7.300gram ve 66cm sizce boyu kilosu orantılımi:-/ 3.210gram 51cm doğdu 4.gün 3.140a düşmüştü bende sadece anne sütü veriyorum su vermeye yeni başladım.
kızlar takdir sizin ama, bebişlere sıpa denilmesi çok tuhafıma gidiyor. hoşlanmıyorum.Eki Görüntüle 728115 Eki Görüntüle 728116 Eki Görüntüle 728117 Eki Görüntüle 728118
maşallah sıpama bunlarda bizim son halimiz
Eki Görüntüle 728115 Eki Görüntüle 728116 Eki Görüntüle 728117 Eki Görüntüle 728118
maşallah sıpama bunlarda bizim son halimiz
kızlar takdir sizin ama, bebişlere sıpa denilmesi çok tuhafıma gidiyor. hoşlanmıyorum.kızım ballı lokmam benim. neden sıpa diyeyim yahu..
maaşallahımı unutmadan ekleyeyim. allah uzun ömürler versin yavrularımıza
benim oğlumda 1 şubat doğumlu 3.015gram 49 cm doğdu 3 aylıkken 6.850 gram 62.5 boyuydu perşembe aşımız ve kontrolümüz var bakalım kaç kilo oldu sıpam bende sadece anne sütü veriyorum 2 aya yakın süredirkide suda veriyorum
sağlık ocakları nedense hep fazla tartıp fazla ölçüyor. Şahsen ben kendi sağlık ocağımızınkini dikkate almıyorum. her seferinde 500 gr fazla söylüyorlar. Sizinki dijital tartıyla tarttıysa süper:) boyu bile uzun ölçüyolar.
annişler bişi sorcam bebişlerimiz hemen hemen aynılar 3buçuk 4 aylık oldular epeyde sıcak oldu güniçinde evde ve dışarda neler giydiriyosunuz gecede bizim ev 26 27 derece civarı oluyo camıda tam açmaya korkuyom ne giydircem bilemiyorum bugece ilk kez üstünü tek kalt uzun kollu ince badi giydirip yatırdım altı zaten çorapla tek alt nezmandır siz napıyosunuz hasta olur diye korkuyom bide sıcaklar diyede korkuyom iki arada kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?