- Konu Sahibi papatya3459
-
- #44.481
Canım ben kısa tulum giydiriyorum, inanılmaz rahat ve kullanışlı oluyor. içine atlet filan hiç giydirmiyorum, zaten kafası çok terliyor, kolları bacakları da çok sıcak, üşüttüğümü hiç sanmıyorum. Bak mesela şunun gibi şeylerHer akşam da mutlaka banyo yaptırıyorum, banyo sonrası da gıdısına, kol altlarına ve diz kapaklarının arka kısımlarına pudra döküyorum.annişler bişi sorcam bebişlerimiz hemen hemen aynılar 3buçuk 4 aylık oldular epeyde sıcak oldu güniçinde evde ve dışarda neler giydiriyosunuz gecede bizim ev 26 27 derece civarı oluyo camıda tam açmaya korkuyom ne giydircem bilemiyorum bugece ilk kez üstünü tek kalt uzun kollu ince badi giydirip yatırdım altı zaten çorapla tek alt nezmandır siz napıyosunuz hasta olur diye korkuyom bide sıcaklar diyede korkuyom iki arada kaldım
Canım ben kısa tulum giydiriyorum, inanılmaz rahat ve kullanışlı oluyor. içine atlet filan hiç giydirmiyorum, zaten kafası çok terliyor, kolları bacakları da çok sıcak, üşüttüğümü hiç sanmıyorum. Bak mesela şunun gibi şeylerHer akşam da mutlaka banyo yaptırıyorum, banyo sonrası da gıdısına, kol altlarına ve diz kapaklarının arka kısımlarına pudra döküyorum.
bende hergece banyosunu yaptırıyorum cnm bizdede 2tane o tarz tulumlardan var sabah uyanınca hapşurdu benimki tek kat giydirincede ondan korktum aynen benim minnoşunda kfası emzirirkn bile terliyo gün içinde zaten tek katta gece korkuyodum üşür diye
biz huggies in 4 ünü kullanıyoruzCanım denk gelmiştir o hapşırıklar, hiç zannetmiyorum üşüdüğünü. Bizimkinin gece tek katla üşümesi mümkün değil çünkü gece beraber uyuyoruzO beni, ben onu karşılıklı ısıtıyoruz ve sabah uyandığımızda kafasının çarşafa denk gelen kısmı sırılsıklam ter oluyor. Bende bu tulumlardan 5 tane var, sağolsun bu aralar beline kadar doldurmakta üstüne yok, yıkayıp yıkayıp giydiriyorum.
kızlar siz bezde 4 numaraa geçtiniz mi bu arada? Ben prma 3 numara kullanıyorum ama beline çıkmaya başladı kakalar, halbuki paketin üstünde 10 kg a kadar diyor.
kızlar oğlum cuma günü sertleşti morardı kımıldamadan hemen hastaneye götürdük cuma yatırdılar dün taburcu olduk epilepsiden şüphelendiler önlem amaçlı nöbet olmasın die epilepsi ilacına başlattı sonuç temiz çıkarsa belki bırakırız ilacı dün emarımız temiz çıktı eeg sonumuzla tahliller kaldı 10 gün sonra öğrenicem araştırıcaklar nolur oğluşuma dua edin eegmiz falan temiz çıksın dualarınıza ihtiyacım var çok kötüyüm kaç gündür nolur eymenimden dualarınızı eksik etmeyin(
benmde oglum basını dik tutamıyor die gittk 15 gün sonra gel dedi kuyruk sokumunda hafif morlugumuz vardı ultrasonda temiz cıktı ama bugun nöroloji gördü oglumu morlugun üstünde igne ucu gibi cökük var mr istedi beyin ve bel için. cok canım sıkkın dua edin kızlar sabahtan beri aglıyorum boynunu yeni dogan kontrolunde dr ellerinden tutup cektiginde basını kaldırmıstı ama kasık fıtık ameliyatından sonra kendini kasmıyor tiremiyor boynunu. bebegin oksijensiz kaldımı dogumda falan die sordu öyle bişi olmadı dogumda ama acaba ameliyatta oksijensiz kaldı da söylemedilermi ben narkoza baglıyordum vucudu cok gevsedi ameliyattan sonra ama dr ya akraba evlilignde ya erken dogumda ya kuvezde kaldıgında yada beyin oksijensiz kaldıgnda boyun tutmazmıs güzel oglumun yüzü hep gülüyor sabah mr ları cekilecek 5 6 sayfalık kan tahlilleri var onlar yapılacak insallah temiz cıkar oglum boynunu artık kucagımda dik tutarken tutuyor ama dr ellernden tutup kaldırınca düştü boynu arkaya cok gevsek dedi ilc la uyutulacak sabah 9 da oglum dua edin tüm arkadaslar ne olur bel acıklıgıda cıkmaz insallah delik gibi görünüo ama degil ne yapcam cok kötüyüm esim kızıyor bana üzülüyorum die bişeyi yok oglumun dio ama aksini düsünmek istemiyorum bu arada bebegim sırt üstü yatarken yüzüstü dönüyor ama bogulur ben olmasam basını kaldıramıyor
hastane de olunca öncelikle herkese bebişiyle sağlıklı bi hayat diliyorum 20 gündür hastanedeyz kızım kesin olarak epilepsi hastası. bu kadar erken nöbetlerin başlaması altında genetik kalıtsal bi hastalık olduğunu dusunduruyor bunun için bi çok tahlil yapıldı bi sonuca ulasamadik epilepsi ilaçları kullaniyoruz daha bi yanıt alamadik doktor nöbetlerinin tamamen bitmesinin bi mucize olduğunu düşünüyor nöbetleri bitmezse zihinsel ve fiziksel engelli olacakmış. biz o mucizenin arkasından koşuyoruz allah büyük kızım su an yeni doğan bebek gibi beni bile tanımıyor zaten göz takibi de yok bu hastaligin süreciymış ama ilaçların etkiside var bence sizinle bi şeyler paylaşmak güzel bundan sonra biz başka bi nokta da olacağız umarım bi gün kızım yasıtlarını yakalar dualarınız da olmak dileğiyle
Canım denk gelmiştir o hapşırıklar, hiç zannetmiyorum üşüdüğünü. Bizimkinin gece tek katla üşümesi mümkün değil çünkü gece beraber uyuyoruzO beni, ben onu karşılıklı ısıtıyoruz ve sabah uyandığımızda kafasının çarşafa denk gelen kısmı sırılsıklam ter oluyor. Bende bu tulumlardan 5 tane var, sağolsun bu aralar beline kadar doldurmakta üstüne yok, yıkayıp yıkayıp giydiriyorum.
kızlar siz bezde 4 numaraa geçtiniz mi bu arada? Ben prma 3 numara kullanıyorum ama beline çıkmaya başladı kakalar, halbuki paketin üstünde 10 kg a kadar diyor.
Kızlar içim sıkılıyor, haberleri izliyorum, inanamıyorum olan bitenlere. Demokratik ülkelerde çok partili yönetimlerde herkesin aynı lideri aynı partiyi desteklemesi, her yaptığını onaylaması elbette düşünülemez. Eylemcileri polisi, kim haklı kim haksızı geçtim; doğayı ve tarihi korumak inancıyla yola çıktığını iddia eden bu insanlar rızkının peşinde olan esnafların dükkanlarını niye yağmalıyor, belediye otobüslerini neden yakıyor? Kamu mallarına neden zarar veriyor? Oturduğum yerde çok şükür yok, ama komşularının çoluğunu çocuğunu,hastalarını, onların uyuyabileceğini düşünmeden tencere tava vurarak birşeyleri protesto ettiğini sanmak nedir?
Bir an önce sağduyunun ve huzurun geri gelmesini diliyorum, ülkemizi böyle görmek beni mahvediyor, çok üzülüyorum. İyi ki facebook ve twitter kullanıcısı değilim diyorum kendi kendime.
günaydın güzel anneler ve tatlı bıdıkları oglumun yarın üniversite hastanesinden kan sonucları geliyor insallah temiz cıkar kızlar dua edin rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin
dualarımız sizinle sevyetergünaydın güzel anneler ve tatlı bıdıkları oglumun yarın üniversite hastanesinden kan sonucları geliyor insallah temiz cıkar kızlar dua edin rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin
belki kulağı ağrıyordur canım kızınınkızlar benim kız kulağıyla oynuyo ya sadece btanesiyle emerken bile bazen oynuyo dururkende eliyle kulağınn arkasını tutup çektiriyo gibi yapıyo. bide üstündeki kıyafetinide çektiriyo elleriyle kaldırıp ağzına götürüyo
Bence parmak emmesine hic takılma sanki yapmaları gerekiyormus gibi birsey bu aynen benimkide yumrugu sokuyordu 2 haftadır bas parmka emiyor arkadaslarım hep bize de oldu dediler emsin bosver ilerde emerse o zaman sorun normal bi davranıs demekki bu aylarda birsürü bebekte varmeraba arkadaşlar bi süredir giremiyordum.memleketime gidip geldim 2 haftalığına.gitmeden önce sütüm azalmaya başlamıştı.orda iyice azaldı.çocuk açlıktan ağlamaya başlayınca hemen mamaya başladım.
sütümü artırmak için de ne duyduysam hepsni denedim.
dereotu yedim ,süt çayı içtim,malt içeceği içtim,incir kaynatıp yedim,hurma yedim....
biraz etkisi oldu amaaaaaaa hava değişikliğinden ve mamadan sanırım isha oldu oğlum.
sürekli sıvı kaybetmeye başlayınca dr a gittik ilaca başladık.
bunlardan bikaç gün sonrada oğlumun huyu değişti.kucağıma emzirmek için aldığımda çığlık çığlığa bağırmaya başladı.dr a götürmeyi düşündük sonra vaz geçtik çünkü;
emzirme pozisyonunu bırakıp kucagına aldığında düğmeye basılmış gibi susuyordu.emmek istemiyordu.
iyice endişelendim.memeyi keseceği zaman böyle yapıyor dediler.bu arada yediklerimden dolayı 10-15 günde 3 kilo aldım(
ama oğlum zayıfladı ishalden.
sonra yediklerimden sütün tadı bozuluyor olabilir diye düşündük.
malt içeceği alkolsüz kola ile meyveli soda arası bi tadı olan gazlı şekerli bi içecek.onu bıraktım.
2 gün sonra yavrum azda olsa emmeye başladı şükür.sütüm çok az ama en azından arada emiyor yavrum.
ishalimizde ilaçla azaldı.
bu arada hasta olan tüm bebeklere Allah şifa versin inş.
oğlum birde sürekli parmak emiyor.önceden yumrugunu sokuyordu ağzına şimdi başparmagını emiyor.sağlıklı olsunda bunlara takılmıyorum artık.
belki kulağı ağrıyordur canım kızının
kıyafetini ağzına sokma durumu benim oğlanda da var
bazen elimi tutup ağzına götürüo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?