Bence hiç korkma hiç bir şey olmaz, soy bebişini rahatlasın yavrun, gör onunda hoşuna gidecek:)
Kısçemin geçen ay -3.ay kontrolünde- doktor " havalar ısınıyor artık ince giydir çok giydirme sen 1 kat giysiysen bebeğine 2 kat giydir" demişti. Bende ona göre 2 kat giydiriyordum taki 2 hafta öncesine kadar çünkü havalar çok ısındı ve evim çok güneş alıyor ve çok sıcak olmaya başladı. Senin evin gibi gece bile 26-27 dereceye çıktığı oluyor( derecem sürekli salonda)Ben de tek kat pamuklu penye sıfır kol yada askılı body giydiriyorum. Öğlen 12 ye kadar kısa pamuklu çorapla tutuyorum sonra akşam yatana kadar çıkarıyorum. Odasını 25 derecede tutmaya çalışıyorum ve aynı kıyafetle yatırıyorum.Dikkat ettiğim tek şey emzirdikten ve uykularından sonra kafasını ve sırtını müslin bezle silmek, yada bodysi nemlenmişse değiştirmek oluyor. Ayrıca ben ceryanda kalmadığı sürece cam kapı açıyorum. Çok bunalırsam klimayı açıyorum, çünkü ben hiç dayanamıyorum sıcağa.
Bugün doktora gittik 4.ay kontrolü için ; doktor bey kızımı cıbıl cıbıl görünce bayıldı işte bu havada bebek böyle giydirilir dedi ve kontrolünde sağlıklı buldu.Yukarıdakileri yapıyorum deyince çok memnun kaldı doğru buldu.25 dereceyi geçmesin mümkünse eviniz ve bebeğiniz odası dedi :)