- Konu Sahibi papatya3459
-
- #44.701
geçmiş okuyodum yeni gördüm yazını canım...iyiyim,saol sen nslsın...kızımı doktora götürdük bugün..1 aydan beri bronşitle uğraşıyoruz...kaç tane doktor değiştik...bu seferkide 6tane iğne yazdı ...inşlh bu sefer şifa olur yavruma...yazmasamda elim değdikçe neler olduğuna bakıyorum...bizim oğlanların yıl sonu piknikleri,yaz temizlikleri,hastalıklar bunlarla geçiyo işte hayat...rabbim başka dert vermesin...sendeasli
ne var ne yok...bu arada ebrarcım yaşın kaçtı...benm nickde 79 yazıyo die sen beni 79lu zannediyosun heralde:))
bende yaz havalar sıcak +terliyor diye çişi az diyordum meğer enfeksiyon varmış antibiyotiğe bşladıktan ve ben bol su içirdikten sonra çiş miktarı artmaya başladı kokusuna fln dikkat edin
olurmu canım bılakıs mutlu olurumbızımde gecelerı serı uzun kollu ve battanıye ıle yatıyor ınce , bızımkı terlemıyo am cok salya akıtıyo gunde 5-6 onluk su ıcınde kalıyor acaba ordan mı atıyo
anladım canım. idrarın açık renk ve kokusuz olması gerekiyor değil mi? bir de bişey sorucam su ne kadar içiriyosun ben oğluma içiremiyorum su zar zor yani.
benimki 10da uyusada yarım saate uyanıyo 12de anca bidaha yatıyo EMİYO iyice arkasından bende yatıyom uykumu bende almış oluyom 6ya kadar falan uyuyo sonra bi 9dA BİDE 10yada 11DE
cnm suyu nasıl içiriyosunuz kaşıkla demi kaç kaşık benim kızda 20 şubat doğumlu sadece emiyo su vereyim diyorum yavaş yavaş bide damacana suyunu kaynatıpta veriyosunuz demi
doğru diysun canım muzun suyu çıkmazda yani onun gibi tatlı meyveler demek istedi galiba püreye geçişimizde veririz artıkın...canım bezın dolulugu da kıloyu artırıyor kıyafetlerde 200 gr farkedıyor falan
muzun suyunu cıkaramazsınkı nası olcak? bızde de cılek kavun karpuz yasak elma portakal mevsımı olmadıgı ıcın yasak , bugunden ıtıbaren ıkındı ogunumuz baslıyor aynı sekılde artacak olcu 2 kasıkla baslıcam sabah 16 kasık sabır ıkındıde farklı bır meyve verıcem yalnız benım oğlum 16 kasık yemıyor 8 kasık ıdeal gıbı
büyüüdklerinde daha zor oluyor işte ben zaten yaptırma taraftarıydım urfada istemedim ankaraya gidicem buay zaten izne sünnet de aradan çıkıcak artık düğnü büyüyünce yaparız napalım sağlık için şart bezde hemen iyilieşiyormuş sen büüyk oğlandan baya çekersin o daha geç iyileşicek çünkü
anladım canım. idrarın açık renk ve kokusuz olması gerekiyor değil mi? bir de bişey sorucam su ne kadar içiriyosun ben oğluma içiremiyorum su zar zor yani.
anaaaaaaaamm aynen valla bizde onu düşünüyoruz büyük oğlumun kreşte yıl sonu gösterisi için hazırlanıyo onu yine 1 ay sonraya erteledik küçüğü aradan çıkartıcaz artık inşallah kolaycacık atlatırız düğünüde bu yaz yapıcaz Allahın izniyle...
ewet ebrarcım kızımın adı esin...bana abla demen beni rahatsız etmediki:))aksine hoşuma gidiyo,ama benm 79lu olduğumu zannettiğin için böyle dedim,bi sorun değil yani...Dun biraz isim vardı hemen cikmak zorunda kaldim kusura bakmayin.. gecmis olsuun canimm esin hanim (yanlis hatirliyorsamkizinin ismini u yar lutfen ) duzelir tez zamamanda insallaahh.. bende iyi olmaya calisiyorumm mert cok huysuz bir kac gundur lavaboya bile yollamiyo o hale geldikk( evet ben seni 79 lu saniyordum ama sana meltemizmir e sbla diyesim geliyo.. tecrubeli olfugunuzdan sanirimm. Ben 86 liyim hayata gec atildimm galibaa:)) abla demeyim o zamann aslinda benim nick in de benle ilgisi yok.. oylesine yazivermistim bu aralar gerseye takdigim gibi nick e de taktmm ( baska derdim yokmus gibii:))
az kılo alıyo dıye verdı canım normalde mama verecektı ama ıstemedı bu ayıda atlatalım otekı aya allah kerım dedı aragazı olrak verdı
bi yere gittiginde ne yapiyorsun, zor olmuyo mu :)ewet ebrarcım kızımın adı esin...bana abla demen beni rahatsız etmediki:))aksine hoşuma gidiyo,ama benm 79lu olduğumu zannettiğin için böyle dedim,bi sorun değil yani...
anladım canım...bu arada benm kızda beni asla kucakta emmez..yanına yatarak veriyorum memeyi...belki sennkide böle emer,bi dene derim...
bi yere gittiginde ne yapiyorsun, zor olmuyo mu :)
kaç gündür kendimi suçluyodum temiz mi bakamadım da oğlum enfesiyon oldu die dün dr umuz çok kızdı sen çok iii bakıyorsun belli dedi ağızdan bile mikrop alıp enfeksiyon olabilrmiş içm rahatladı biraz.birde geçen konu olmuştu ya emekleme gibi tabi buayda bbekler emeklemez ama bende oğlumu koyuyorum oyun halısına tamamen dönüyo artık yer değiştiriyr vs koyduğum yerde durmuyor sanırım bundan bahsediliyor
ewet ebrarcım kızımın adı esin...bana abla demen beni rahatsız etmediki:))aksine hoşuma gidiyo,ama benm 79lu olduğumu zannettiğin için böyle dedim,bi sorun değil yani...
anladım canım...bu arada benm kızda beni asla kucakta emmez..yanına yatarak veriyorum memeyi...belki sennkide böle emer,bi dene derim...
Tv den konusmussunuz, Ben de işim oldugu zaman baska turlu durduramazsam tv ye dikkatini cekiyorum..
Bugun beni aile sagligi merkezinden aradilar. Pers gunu mehmet keremin bobrek ultrasonu icin hastahaneye gitmistik. Bizim orada bulundugumuz saatlerde orada bi kizamik hastasi varmis ve ondan kan alinmis. Siz ve bebeginiz de tehlike altindasiniz dediler :) gelip sizden kan almamiz lazim dediler. Ogleden sonra evime gelip benden kan aldilar. Antikorlara bakacaklarmis. Kizamik olup olmadigimi tespit edeceklermis. Eger gecirmemissem bebegime serum tedavisi uygulanabilirmis..
Allah yardımcın olsun canım ayrı kalmak zordur muhakkakKızlar takipteyim, inşallah siz ve bebekleriniz iyisinizdir. Enfeksiyonlu bebişlerimize çok geçmiş olsun diyorum.
topiğin son annesi olduğumu iyiden iyiye hissetmeye başladım, ek gıdalar vs.bizde henüz başlanmadığı için. Ama sizi okumak, önden bilgi sahibi olmak iyi oluyor.
dün biz de 3 ayımızı tamamladık ve doktorumuza gittik. Bu ay 650 gr almış kızım, şu anda 65 cm ve 6450 gr. Geçen ay 700 gr almıştı. Doktor anne sütüne aynen devam dedi. Bende son sıralar en çok işe yarayan şey bizim köyde yarma derler (aşurelik buğdayın bir değirmende öğütülerek ufalanmışı oluyor) onunla yaptığım bir çorba,doğal malt gibi oluyor resmen. yanına da taze soğan tüketmek. Gün içinde mutlaka ayran ve limonata da içiyorum.. Karpuz sezonunu da gün itibariyle açtım, şansıma lezzetli bir karpuz geldi. Bunlar şimdilik idare ediyor, bakalım bu ay neler olacak.
tv ben de bazen kontrollü olarak izletiyorum, mesela bugün akşam yemeği sırasında koydum tv nin önüne 10 dk kadar. Trt çocukta bir çizgifilm izledi, arımaya'ya ben de bayılıyorum zaten. o kadar güzel izledi ki, gülücükler atıyor, aguluyor izlerken. Hiç tv göstermeyenleri takdir ediyorum, şahsen ben yapamıyorum, 10-15 dk onunla ilgilenemeyeceğim zamanlarda tv açtığım oluyor. Gerçi son zamanlarda hayatımızı kurtaran bir ürün oldu size de göstereyim;
En ucuz Playgro Mutlu Çiftlik Işık Ve Sesli Oyun Halısı Fiyatı : 104.25 TL
halının sesli ışıklı parçaları çok dikkatini çekiyor, gülüyor, heyecanlandıkça tekmeler atıyor filan, çok sevimli oluyor. Çoğu zaman bunda vakit geçiriyor, mutfakta da anakucağına koyup yanıma alıyorum, yemek yaparken beni izlemek hoşuna gidiyor sanırım. Dikkat çekici rengi olan herşeyi kızıma gösteriyorum, pembe mutfak kaplarımı, kırmızı kapya biberleri, turuncu havuçları vs.
biraz canım sıkkın aslında, eşim işi sebebiyle yarın ispanya'ya gidiyor ve 40 gün ayrı kalacağız. Asıl lohusalık benim için şimdi başlıyor sanki. Kayınvalidem, annem nöbetleşe benimle kalacaklar. Kızım vaktimi dolduracak elbet, ama eşimle hiç böyle ayrı kalmamıştık. İnşallah düşündüğümden kolay geçer.
Allah yardımcın olsun canım ayrı kalmak zordur muhakkak
sayılı gün çabuk geçer inşallah farketmeden gider gelir eşin
kuzucuğuna da maşallah
benim oğlan ufak kaldı sizinkilerin yanındahem boyda hem kiloda
sen ne zaman doğum yapmıştın kumpicim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?