Kızlar takipteyim, inşallah siz ve bebekleriniz iyisinizdir. Enfeksiyonlu bebişlerimize çok geçmiş olsun diyorum.
topiğin son annesi olduğumu iyiden iyiye hissetmeye başladım, ek gıdalar vs.bizde henüz başlanmadığı için. Ama sizi okumak, önden bilgi sahibi olmak iyi oluyor.
dün biz de 3 ayımızı tamamladık ve doktorumuza gittik. Bu ay 650 gr almış kızım, şu anda 65 cm ve 6450 gr. Geçen ay 700 gr almıştı. Doktor anne sütüne aynen devam dedi. Bende son sıralar en çok işe yarayan şey bizim köyde yarma derler (aşurelik buğdayın bir değirmende öğütülerek ufalanmışı oluyor) onunla yaptığım bir çorba,doğal malt gibi oluyor resmen. yanına da taze soğan tüketmek. Gün içinde mutlaka ayran ve limonata da içiyorum.. Karpuz sezonunu da gün itibariyle açtım, şansıma lezzetli bir karpuz geldi. Bunlar şimdilik idare ediyor, bakalım bu ay neler olacak.
tv ben de bazen kontrollü olarak izletiyorum, mesela bugün akşam yemeği sırasında koydum tv nin önüne 10 dk kadar. Trt çocukta bir çizgifilm izledi, arımaya'ya ben de bayılıyorum zaten

. o kadar güzel izledi ki, gülücükler atıyor, aguluyor izlerken. Hiç tv göstermeyenleri takdir ediyorum, şahsen ben yapamıyorum, 10-15 dk onunla ilgilenemeyeceğim zamanlarda tv açtığım oluyor. Gerçi son zamanlarda hayatımızı kurtaran bir ürün oldu size de göstereyim;
En ucuz Playgro Mutlu Çiftlik Işık Ve Sesli Oyun Halısı Fiyatı : 104.25 TL
halının sesli ışıklı parçaları çok dikkatini çekiyor, gülüyor, heyecanlandıkça tekmeler atıyor filan, çok sevimli oluyor. Çoğu zaman bunda vakit geçiriyor, mutfakta da anakucağına koyup yanıma alıyorum, yemek yaparken beni izlemek hoşuna gidiyor sanırım. Dikkat çekici rengi olan herşeyi kızıma gösteriyorum, pembe mutfak kaplarımı, kırmızı kapya biberleri, turuncu havuçları vs.
biraz canım sıkkın aslında, eşim işi sebebiyle yarın ispanya'ya gidiyor ve 40 gün ayrı kalacağız. Asıl lohusalık benim için şimdi başlıyor sanki. Kayınvalidem, annem nöbetleşe benimle kalacaklar. Kızım vaktimi dolduracak elbet, ama eşimle hiç böyle ayrı kalmamıştık. İnşallah düşündüğümden kolay geçer.