- 22 Ekim 2012
- 82
- 21
- 48
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #44.801
of ya demeyin bizimde 10gün sonra o meşhur 2 aşımız yapılcak demek bu aşılar ateş yapıyo önceklerdede olmuşmuydu senin kızda benim olmamıştı daha öncekilerde ama bundan herkes şikayetçi olcak galiba şimdiden stresi bastı zaten stres yapıyoz her seferinde babasıyla o gün aşı yapılana kadar olmadık şeylere bağırıp çağırıyoz doktor bile önce size 1er sakinleştiricimi yapsak diyo 2side bacaktanmı olcak bunlar
Önceki aşılarında hiçbirşey yapmadı canım, bu 4.ay aşısında yaptı.Birde kabardı, kızardı ceviz kadar oldu aşı yeri 1 tanesindeKucağıma alırken tutmamaya dikkat ettim ama doktor olabileceğini söylemişti. Ateşi 37.9 geçmediği için hiçbirşey vermedim bol bol ılık suda bez koydum alnına bacak arkalarına geçti şükür .İkiside bacaktan oluyor.
Ama sen stress yapmayın, sakin olun. Eşin bari seni sakinleştirsin :) Ne yapalım bende çok üzüldüm o günlerde ama sütüm yüzünden takmamaya çalıştım birde eşim ve annem moral verdi çokça rahatladım ama işte üzülüyor yine de insan. Rahat olun daha neler göreceğiz herşey onların sağlığı için napalım :)
kızlar agız suyu sundan akıyor artık bebeklerımız ben dıs dunyaya alıstım degısık tatlar deneyebılırım mesajı verıyor yanı ek gıdayı enzımlemek ıcın tukuruk uretımlerı arttı onlarda kontrol edemıyor o kdar tukurugu akıtıyorlar benım oglumunda sayısız degısıyor ustuya kızlar oğlum 3.5 aylık
hala ağzının suyu akmaya devam ediyor
devamlı kontrol ediyorum diş var mı diye
dün bi kadın geldi
bu kadar ağzının suyunun akması iyi değil
ya diştir yada dilinin altında bi şey vardır muhakkak dr a götür dedi
biz zaten gidiyoruz dr a
içime kurt düşürdü
sizin bebeklerin salyası devam ediyor mu kesildi mi:44:
kızlar agız suyu sundan akıyor artık bebeklerımız ben dıs dunyaya alıstım degısık tatlar deneyebılırım mesajı verıyor yanı ek gıdayı enzımlemek ıcın tukuruk uretımlerı arttı onlarda kontrol edemıyor o kdar tukurugu akıtıyorlar benım oglumunda sayısız degısıyor ustu
Merhaba kizlar, Dr gittim bugün hamile degilim . Bazilarinda olurmus böyle, ama 5-6 haftaya olmasam Test Yap dedi doktorum, korunma hapi yazdirdi oglumu emzirniyorum artik, galiba miletin dedigi Gibi sutum yaramiyor ogluma, icdigini oldugu Gibi kusuyor yine. Normal mamayida kusuyor ama kendi sutum kadar degil
bayanlar biraz konu dışı oldu ama doğum kilolarınız gittimi ben hala hasta olmadığım için mi bilmiyorum çok hafif göbeğim var ve şişlik hissediyorum..tüm gün bir iki bisküvi ve yanında yeşil çaydan başka birşey içmiyorum çok şükür bizim oğlan gece uyuduğu içinde gece ancak yürüyebiliyorum babasına bırakıp ...varmı tavsiyesi olan göbeğim olduğu gibi kaldı denbilir daha yeni yani başladım diyet ve spora ama tavsiyesi olan varmı ?..daha 21 yaşındayım ve açıkçası göbeğim gitmezse böyle kalcağımdan şüpheliyim ...çünkü yemeyi seven biriyim:)
cokda zayıf degıl canım ama boyu uzun masallah , bızım ek gıda gecıs ogunlerımı 2 kasıkla basladı 16 kasık verıyoruz meyve suyunu yanı 75v ml bıberonla , onıumuzdekı ay muhtemelen ya meyve puresı yada corbaya baslarız bızde
bende doğumdan sonra 5 gün oldum sadece 3 aylık iğne oldum adetten kesti beni nasıl şişlik kaldı varya..
Ayni Benim Gibi, Bende göbek hic gitmedi diyer yerler gidiyor yavas yavas ama göbek oldugu Gibi duruyor  sanirim adet olmadanda gitmicek. Eylulde türkiye gidecem esimin ailesi ordalar beni ilk defa gorecekler acil Kilo vermem lazim
reflumu var acabaMerhaba kizlar, Dr gittim bugün hamile degilim . Bazilarinda olurmus böyle, ama 5-6 haftaya olmasam Test Yap dedi doktorum, korunma hapi yazdirdi oglumu emzirniyorum artik, galiba miletin dedigi Gibi sutum yaramiyor ogluma, icdigini oldugu Gibi kusuyor yine. Normal mamayida kusuyor ama kendi sutum kadar degil
duzenlı beslenıyorum kalorılı seylerı mumkun oldugunca az yıyorum hafta sonları daha toleranslı beslenıyorum kacamak hakkı verıyorum kendıme :) en azından 5 kılo daha verırsem super olacak gadrobumdakı eskılere gırerım ınsallahcanım ben doğumdan sonra çok kilo aldım verdim:) kilo aldığımı farkedince hemen kıstım ama şu an hala 10 kg duruyor göbek az var sıkılaşmam gerek sadece 36 beden gömleklerim olmuyor ama 38 gömlekleri giyebiliyorum ama bendeki basenleri bacakları görmeniz lazıımm :):) eteklerimi pantolonları hep kaldırdım.. yüzmeye gitmeyi düşünüyorum bu bacaklar başka türlü erimiycek gibi...
Teşekkür ederiz meltem teyzesi dedesine çekicek boyu sanırım çünkü eşimin de benim de boyumuz kısa:):)siz çok doğru zamanda ek gıdaya başladınız bence dediğin gibi bir dahaki ay püreler 6 ayda da çorbalara geçersiniz biz bir ay erken olmuş oldu inşallah sorun olmaz bizler için bu arada çok iyi kilo vermişsin bir ay önce filan demiştin tatlı ve hamur işi yemiycem diye sanırım beş kilo süpeer benceee :))
biz 4 ayımızı 7 haziranda doldurduk ama 12 hazirana gün vermişti hemşire yarın gidicez aşıya bakalım biz neler yaşıycaz inşallah ateşlenmeden atlatırız bu süreci..
reflumu var acaba
duzenlı beslenıyorum kalorılı seylerı mumkun oldugunca az yıyorum hafta sonları daha toleranslı beslenıyorum kacamak hakkı verıyorum kendıme :) en azından 5 kılo daha verırsem super olacak gadrobumdakı eskılere gırerım ınsallah
benımkıde kusuyor az evvel seftalı kustu mesela :/Dr normal diyor ve Kilo aldigi süre hic bisey yapamazmis, kusa kusa her yeri batirdi kendini, bizi, evimi
benımkıde kusuyor az evvel seftalı kustu mesela :/
Aptamil Ar diye bi Mama varmi kusa. Bebekler icin Onu soracakdim sana ama sen eziriyordun demi? Cuma Gunu asimz var Dr soracam ondan sonra Onu denicem ins faydasini gorurum
canım benim oğlum kusarak ayda 600 gr aldı diye doktorum verdi APTAMİL AR ve inanırmısın hiç kusmadı kullanmadan önce foşurtt diye kusuyordu
ewet canım emzırıyorumAptamil Ar diye bi Mama varmi kusa. Bebekler icin Onu soracakdim sana ama sen eziriyordun demi? Cuma Gunu asimz var Dr soracam ondan sonra Onu denicem ins faydasini gorurum
Cidimisimin Cnm bugün elime aldim birakdim yine Dr sorup Öyle alirim Dedim. Mama degistirdim yine kusuyor internete arasirtdim aptamil ar cok Kisi yazmis Onu deniyim Dedim, suan aptamil 1 veriyorum
bende aptamil 1 veriyordum 2 hafta emzirebildim sadece..3 ayda birden kusmaları başladı ve ar çok iyi geldi ama çok koyu mama aldığında ilk başlarda aptamil birden 1 ölçek koyuyosunki birden çok koyu gelmesin alışıyorlar zaten ama kutuları çok küçük 1 kutusu 2 gün ya gidiyor ya gitmiyor tabi bu benim oğlannın midesine göre böyle..:) 5.aya kadar devam edersin dedi yoksa bıkar dedi bayağı koyu çünkü bakalım cuma kontrolüm var ama epey alıştır hiç kustuğuna şahit olmadık.maşallah...daha önceden ne benim üstüm kalıyordu nede onun hele otobüste falan birden çıkartıyordu üstüme öle akıtma gibi de değil bildiğin boşaltıyordu midesini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?