2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Valah ayni Sanki furkani anlatiyorsun, aslinda cokda kucuk degiler bugün bakdim 600gr paketi, aptamil 1 800 gr arada 200 gr fark var. Bi packtet 1 hafta yetiyor bize

içine bak çeyreği bile dolu değil canım birde kaç cc verdiğinede bağlı tabi mesela bunla 3 saat aç kalmalrı mümkün değil doyurmuyor 2 saatte bir veryrm

kizamik tehlikesini atlattik :) aile saglik merkezinden aramadilar.

dun annem geldi ankaradan. mehmet keremle ilgilenicek. ben de ders calisicam. kpss ye bir ay bile kalmadi. sizden bu sene atanabilmem icin dua istiyorum

saolun kızlar annelik içim rahatladı alışkın değilim uyumasına bide hastalık geçirince iice taktım sanırım ctesi izne çıkıoruz artık bol bol gezicem sıkıldım artık ewde durmaktan

benim oğlum hala kusuyo bu sabah bile komple batırdı üstümü belli olmuyo bazen çok kusyo bazen az ama normalmiş kilo aldığı sürece dr umuz öle dedi bebk reflusu die bişi var 6. ay da geçicek dedi

benim oğlum hala kusuyo bu sabah bile komple batırdı üstümü belli olmuyo bazen çok kusyo bazen az ama normalmiş kilo aldığı sürece dr umuz öle dedi bebk reflusu die bişi var 6. ay da geçicek dedi

benim bebeğimde aynı reflü 3 aya kadar demişti doktorum Ar mama veri kusması tamamen kesildi emzirmiyorsan dene doktoruna danışıp bence

benim bebeğimde aynı reflü 3 aya kadar demişti doktorum Ar mama veri kusması tamamen kesildi emzirmiyorsan dene doktoruna danışıp bence

emziriyorum ben kusması var ama kilo alıyodu fakat bu son hastalıkdan mı bilmrum hiç kilo almamış ek gıdaya geçicem antibiyotiklerimiz bitiyo yarın.ctesi ,izne çıkıoruz babanesi teyzeleri başlıcak ek gıda getir yedirmeye başlayalım diolar hepsi..tabi dr umuza kalsa başlama ek gıdaya diyor 6.ayı bekle dio.birde dr oturtmayın daha erken diyo ya benim paşa kucağa geldimi kendiliğinden oturuyo nasıl engel olabilirm ki dr lar acele etmeyin diolar işte

bızım dr da 5. bucuk aylık baslıcaz egzersızlere dedı , kuagında oturmasıyla koltukkta oturması aynı degıl ben kucagımda oturur gıbı tutyorum ama agırlık vermıyorum poposuna

dilinin altında öyle bi bağ var canım baktımda
dr a gidince ilk iş bunu soracam
kadın ağznın suyuyla ilgili yorum yaparken kafasını yokluyordu ömerin
bıngıldağını bi kaç kez yokladı
var var bunun dilinin altında bağ var diyor
bıngıldaktan nasıl anlaşılıyo şoklardayım iki gündür
ben çok öpüyorum yanaklarını
sabrederim yeterki geçsin

bende öyle biliyorum canım ağız suyunun akma sebebi olarak
ama kadın öyle yorum yapınca aklım bulandı işte
yapılan yorumlardan sonra içim rahatladı sağolun iyiki varsınız

2 aydır diş ağrısı çeken oğluşum bütün gece uykuda saçlarını yoluyordu.inşallah kısa sürede atlatıcaz artık alttaki 1 dişimizin ucu göründü.artık en zor kısmı diş tam çıkana kadar çok ağrı yapar dediler.inşallah ağrısız atlatırız...birde biz artık tam dönüp 1 2 adım emeklemeye başladık.ben 9 aylıkken yürümüşüm oğlumda bana çekmiş galiba herşeyi erkenden yapıyor maşallah paşama

maşallah oğluna. hadi gözünüzaydın. inşallah ağrısız sızısız atlatırsınız umarım rahatlar kuzucuğun.

kızlar size bi sorum olacak.ben 18 şubatta yaptım doğumu.daha 4. ayım bile dolmadı yani.ama adet oldum bu pazartesiyani 3 gün önce.bir ay kadar öncede leke gelmişti ama çok az o kadar.şimdi gerçekten oldum .öyle böyle değil.normalde bu kadar çok kanamam olmazdı benim.şimdi çok fenayım.zaten bende kansızlık var.kan kaybından gidecem nerdeyse.öğleye doğru doktorumu arayıp bi soracağım normal mi diye.benim 1 yaşına girmiş bebeği olan arkadaşım var o daha olmamış.ben niye erkenden oldum bu iyi bişey mi kötü bişey mi acaba ?bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim

bende 20 şubatta doğum yaptım cnm benimde adetim oldu ilk bebişim 2 aylıkken lekelenme oldu sonra ondan 1 ay kadar sonra yani 3 3buçuk aylıkken adet oldum normalde 5 güzn falan olrdum bu 1 haftayı geçti normalmiş diyo herkes emziriyorumda ama bazısını süt 2 ay bazısını 1 yıl korurmuş biz şanssız kısımdayız geç kalmış gibi hemen oluverdi bikaç zamanda düzensiz olurmuş

Canım merhaba benim kızımda 21 şubat doğumlu

aynıyız desene.internetten de biraz araştırdım.normalmiş sanırım.ama gebelik riski artmış oluyormuş artık.emzirenlerde geç olurmuş bende emziriyorum günde bir-iki defa da mama veriyorum.yetmiyor sütüm çünkü.

ben su bile vermeyip sadece emzirmeme rağmen hemencecik oldu cnm napalım şans. gebeliğe gelincede sorma offf şimdiden stresi bastı Allah isteyenlere versin bizim 2.ye daha çok zaman var

selam kızlar nasılsınız bende 1 şubatta doğum yaptım 11 mayıs da ilk adetimi oldum şimdi ikinciyi olmam lazım ama daha olmadım ne zaman olucak bilmiyorum eskiden hep önceden gelirdi inşallah kazaya kurban gitmem akıntım arttı ve arasıra hafiften kasık ağrım oluyor ikinci adetini olan varmı içinizde eskisi gibi aynı aralıklarda mı adet oldunuz kızlar acil cevap bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…