- Konu Sahibi papatya3459
-
- #44.761
kızlar ek gıdalarda bıraz hızlı gıtmıyormusunuz? bızım sadece belırlı meyvelerın suyuna musademız var oda max. 75 ml (16 tatlı kasıgı)
yogurt bebe bıskuvısı ıcın erken bence , bazı dr lar 1 yasına dek ınek sutu zararlı dıye sut ve turevlerını vermıyor bırde en ıyısını sız bılırsınız tabı de benım fıkrım bırden yukleme yapılmamalı bebeklere agır gelebılır
bizde o kaşık mamalarından kullanıyoruz. meyve suyu sebze püresi yaptım. havuç kabak yaptığımda yedi ama içine patates de koyunca sevmedi. siz nasıl çorba içiyosunuz dişleriniz nasıl oldu
senin bebek kac aylık canım diş cıkardımı normal sebze corbasımı yedirion
selam canım çıkmak üzere galiba elimi sürtünce çok ağlamaya başladı artık...meyve püresi verdiğim için hiç meyve suyu denemedik daha
uf cok kızdım dr una ne demeye 4 aydır senı stres yaptı dıs cıkartıyonuz dıyeeebiz hiç anne sütü almadık onun için geçtik ek gıdaya doktorumuz artık belli vitaminler alması şart dedi onuda belirteyim yanlış anlaşılmasın...o yüzden sizden tarif istedim kendi yaptığım çorbalardan vermiyorum zaten bebek mamasıyla hazırlanıyo çorbaları şuan farklı tarifler iyi olurdu çok bilmiyorum çünkü ama internette bir kaç sitede buldum denicem bakalım
biz sünnet sadece mevlütünü de yapmıcam yoksa kalır ilerde düğünü üzülürüm sonra biz tayinciyiz urfadan seneye hayırlısıyla gidelimde ğlanda biraz dhaa büyüsün düğün öle yaparız artık[/QU
hayırlısıyla bi atlatalım düğün ne zaman istersen olur canım bebişlerin sağlığı daha önemli oğluşun biraz büyür rahat rahat yaparsınız...
bugün 4. ay aşımızıda şükür vurulduk yalnız akşama doğru çok huysuzlaştı mızmızlandı durdu... şu an hala mızmızlanıyor,kızlar sizin bebişlerde huysuzluk oldumu aşı sonrası
CNM ben ek gıdaya gecmedim daha ama sen havuc deyince aklıma geldi ablamdan biliyorum cocuk biraz turunculasırsa korkma sakın havucu biraz fazla tüketince bikac gün kerotenden dolayı bebegin rengi turunculasabiliyo biraz hbrin ola :d
sağol canııııııımmm valla benim oğlan sarı oluncamı ne baktım yok ama bir kaka yapmış turuncu ötesi
aşıdan geldikten sonra çok ağladı 3 günde ateşi sürdü
oldu malesefbugün 4. ay aşımızıda şükür vurulduk yalnız akşama doğru çok huysuzlaştı mızmızlandı durdu... şu an hala mızmızlanıyor,kızlar sizin bebişlerde huysuzluk oldumu aşı sonrası
ben 24 kılo aldım hala 7 kılo fazlam var 1 aydr dıkkat edıyorum yedıklerıme 5 kılo verdım sukurbayanlar biraz konu dışı oldu ama doğum kilolarınız gittimi ben hala hasta olmadığım için mi bilmiyorum çok hafif göbeğim var ve şişlik hissediyorum..tüm gün bir iki bisküvi ve yanında yeşil çaydan başka birşey içmiyorum çok şükür bizim oğlan gece uyuduğu içinde gece ancak yürüyebiliyorum babasına bırakıp ...varmı tavsiyesi olan göbeğim olduğu gibi kaldı denbilir daha yeni yani başladım diyet ve spora ama tavsiyesi olan varmı ?..daha 21 yaşındayım ve açıkçası göbeğim gitmezse böyle kalcağımdan şüpheliyim ...çünkü yemeyi seven biriyim:)
ben vermeyecegım dr umuz tahlıl yapılmadan verılmesını anlamsız buluyor saglık bakanlıgının rutın uygulamasıymıs kan damlasıkızlar bide sağlık ocağından ferrum damla verdiler kan şurubu 4. aydan sonra başlanılıyor dedi sanki erken değilmiki...
ben vermeyecegım dr umuz tahlıl yapılmadan verılmesını anlamsız buluyor saglık bakanlıgının rutın uygulamasıymıs kan damlası
sağlık ocağından ferrum damla yazmışlar kağıda, eczacı santafer verdi artık ferrum yok dedi bende bi doktorumla görüşüyümde ona göre kullanayım. ilk 2 3 gün ishal yapıyomuşbana da verdiler damla geçen hafta oğluma kan tahlili yapıldı şu an için sıkıntı yok. ayrıca başlayacağımız zamanda sağlık ocağının verdiğini kullanmayacağım. ankarada çalışan ebe bir arkadaşım var. bakanlığın verdiğini kullanma kendin al onlarda çok sıkıntı çıktı toplatıldı bi kısmı dedi.sizlerin de bilgisi olsun.
kızlar bide sağlık ocağından ferrum damla verdiler kan şurubu 4. aydan sonra başlanılıyor dedi sanki erken değilmiki...
5. ay ası yokkı 6. ay dıye bılıyorum ben asıyıbugun benim oglumunda asısı vardı ve tüm gün huysuzdu ilk bebegimde kullandım kan ilacı ama kacıncı ay unuttugum için bugun sordum erken dedi 5.ci ay asısında baslıcaz dedi hemsire. biz 4.cü ayımızı bitirdik cok sükür rabbim tüm bebişlere saglıklı uzun ömürler versin
biz hiç anne sütü almadık onun için geçtik ek gıdaya doktorumuz artık belli vitaminler alması şart dedi onuda belirteyim yanlış anlaşılmasın...o yüzden sizden tarif istedim kendi yaptığım çorbalardan vermiyorum zaten bebek mamasıyla hazırlanıyo çorbaları şuan farklı tarifler iyi olurdu çok bilmiyorum çünkü ama internette bir kaç sitede buldum denicem bakalım
3 şubat doğumluyuz.sebzeleri haşlayıp püre yaparak yoğurdun içine katarak veriyorum.yağ tuz kullanmıyorum.o şekilde güzel yiyiyor.8 tane dişi kabarık patlamalarını bekliyoruz bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?