- Konu Sahibi papatya3459
-
- #44.781
bugun benim oglumunda asısı vardı ve tüm gün huysuzdu ilk bebegimde kullandım kan ilacı ama kacıncı ay unuttugum için bugun sordum erken dedi 5.ci ay asısında baslıcaz dedi hemsire. biz 4.cü ayımızı bitirdik cok sükür rabbim tüm bebişlere saglıklı uzun ömürler versin
5. ay ası yokkı 6. ay dıye bılıyorum ben asıyı
bende doktorumuza danışcamda, 5. ay aşısı dediğin rota aşısı galiba dimi canım yani 5. ayda başka aşı yok bildiğim kadarıyla...
inan 60 cc mama dan belki 20 cc yutuyordur yaaa ama kasıklı biberon hic denemedim nasıl birsey bilmiyorum o kadar magaza eczane gittim ama denk gelmedim gözüme carpmadı ama aklımda olsun cünkü devam sütü ek gedalardan iyidir 4 aylık bebek için ama dedigim gibi 2 yasında da oglum var cok zorlanıyorum bende ek gıda tabak mamalarına gecmek istiyorum oyüzden inan suan 2 bebek sayılır 2 side bezli ev temizligi yemek büyük oglumla oyun oyna derken bitmş bi halde oluyorum sonra esime iyi görünmek için kendimle ilgileniyorum bu arada ogluma cişini söylemeyi nasıl ögretecem bilmiyorum bu kadar streste 2 . dogum gününü kutlucaz bu ayın 22 sinde insallah ama bi yönden güzel oluo kardesinin bezini getirio ıslak mendilini getirio kustugunda mendil buluo acelece agzını silmeye calısıo böyle güzellikleride görünce yorgunluk kalmıo kimseye elletmio kardesini alırlar die korkuyor mamasını ben yedircem dio onun hıckırık taklitini yapıo güzel seyler yaaa allah her isteyene nasip etsin insallahcok zor durumun , kasıklı bıberonlar var ondan denesen
bi kaç gecedir hastalıktan mı nedir 7 saat ağlamadan uyuyuduğu oluyor ya sabahları vicddan azabıyla uyanıyorum duymadım mı kalkamadım mı diesizlerde durum nasıl?gece emmesi önemli zaten hastalık geçirdik kilo almıcak gibi duruyo
uf cok kızdım dr una ne demeye 4 aydır senı stres yaptı dıs cıkartıyonuz dıyeee( dıs cıkarma dakı huysuzluk aylar suren bır huysuzluk olmazkı 2-3 gun 1 hafta surer ve patlar her yenı dıste tekrar basa done rbazende anlamazsın bıle ,..... kabarıklık bızımde cok fazla ama 7. aydan once bekleme dedı dr . bakalım abısıde 9 aylık cıkarmıstı
ben patates prınc havuc ıcıne mevsım sebzelerı 50 gr. et atıp haslayıp blendr yapardım bıraz daha buyuynce mercımek corbası yapar gıbı ıcıne sebze eklerdım en son da nane o kotu tadı kapatıyor
ya kızlar oğlum 3.5 aylık
hala ağzının suyu akmaya devam ediyor
devamlı kontrol ediyorum diş var mı diye
dün bi kadın geldi
bu kadar ağzının suyunun akması iyi değil
ya diştir yada dilinin altında bi şey vardır muhakkak dr a götür dedi
biz zaten gidiyoruz dr a
içime kurt düşürdü
sizin bebeklerin salyası devam ediyor mu kesildi mi:44:
ben ilk bebegimde 5.ci ay bitince yapıp bilendırle süzme haline getiriodum az az yap 1 patates 3 kasık pirinc cok kücük havuc ve su tamamen pisince bilendırla ez kesinlikle tuz yag salca atma soguyunca yedir baska farklı yap 8.ci ayda ben ıspanak corbası bulgurla patates le yapıp yediriodum masallah ilk bebegim cok güclü evdeki gıdalardan az az yap yeterki yag tuz olmasın ve salca öyle demişti dr sebzelerden karnıbahardan bile yapıodum bu oglumada yapacam ama en azından 5 ay bitmeli
ağzının suyunun akması çok normal ilerki aylarda dişlerden dolayı daha da artıcak korkulacak durum yok ama içine şüphe düştüyse aşı yaptırırken sor derim.benim oğlumun çeşme mübarek sürekli üstünü değiştiriyorum oğlum 4 ayını doldurdu bile
dilinin altında kurbağacık mı ne öyle bişey vardır kilo almasını önler
çocuk gelişmez dedi
dr una 1 temmuzda gideceğiz kontrole
o yüzden size sormak istedim
normaldir di mi miniiii:26:
benim oğlumun 2. aydan itibaren ağzının suyu akıyor.doktor gördüğü zaman normal dedi dilinin altını haftada 1 kere kontrol et eğer ki ALLAH korusun öle bir durum olsa bile mama yada seni emmede sürekli zorluk çeker çok ağlar.ALLAH tan ben hem kendi aileme çok uzağım hem de eşimin ailesine kimsemiz yok antalyada karışanımızda yok oğluşum anlattığım gibi dişlerinden dolayı çok zor günler geçiriyor.aileler olsaydı eğer doktordan çıkamazdık herhalde
yok canım emmesinde sıkıntı yok
ama ağzı çok akıyor
günde 2-3 kez kıyafetini değiştiriyorum
bi de elleri hala ağzında
parmaklarını emiyor cok cok
kadın akraba değil, kapıdan geçerken içeri buyur ettik bi tanıdığın akrabasıymış
iki dk da içime kurdu düşürdü sağolsun
yorum yaptığın için teşekkür ederim minicim
Rabbim oğluşuna şifa versin canım
inşallah bi an önce atlatırsınız diş sıkıntısını
bi kaç gecedir hastalıktan mı nedir 7 saat ağlamadan uyuyuduğu oluyor ya sabahları vicddan azabıyla uyanıyorum duymadım mı kalkamadım mı diesizlerde durum nasıl?gece emmesi önemli zaten hastalık geçirdik kilo almıcak gibi duruyo
ya kızlar oğlum 3.5 aylık
hala ağzının suyu akmaya devam ediyor
devamlı kontrol ediyorum diş var mı diye
dün bi kadın geldi
bu kadar ağzının suyunun akması iyi değil
ya diştir yada dilinin altında bi şey vardır muhakkak dr a götür dedi
biz zaten gidiyoruz dr a
içime kurt düşürdü
sizin bebeklerin salyası devam ediyor mu kesildi mi:44:
bugün 4. ay aşımızıda şükür vurulduk yalnız akşama doğru çok huysuzlaştı mızmızlandı durdu... şu an hala mızmızlanıyor,kızlar sizin bebişlerde huysuzluk oldumu aşı sonrası
Benim kısçemde hem huysuzluk hem de ateş yaptı 2 gün. Uykusu bile yarım yamalaktı inleye inleye uyuyordu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?