2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

bende doktorumuza danışcamda, 5. ay aşısı dediğin rota aşısı galiba dimi canım yani 5. ayda başka aşı yok bildiğim kadarıyla...

benim kızda 4 aylık olcak haftaya kontrolümüz var ama daha su bile içmiyoruz ki drumda hiç yedirme meraklısı deiğil kilo boyda iyi gidiyo 6 ay bişey veremicez sanırım burda okudukça ayy benim kızımda azcık farklı tatlar alsın diyom ama emmesini etkiler diye korkuyom

cok zor durumun , kasıklı bıberonlar var ondan denesen
inan 60 cc mama dan belki 20 cc yutuyordur yaaa ama kasıklı biberon hic denemedim nasıl birsey bilmiyorum o kadar magaza eczane gittim ama denk gelmedim gözüme carpmadı ama aklımda olsun cünkü devam sütü ek gedalardan iyidir 4 aylık bebek için ama dedigim gibi 2 yasında da oglum var cok zorlanıyorum bende ek gıda tabak mamalarına gecmek istiyorum oyüzden inan suan 2 bebek sayılır 2 side bezli ev temizligi yemek büyük oglumla oyun oyna derken bitmş bi halde oluyorum sonra esime iyi görünmek için kendimle ilgileniyorum bu arada ogluma cişini söylemeyi nasıl ögretecem bilmiyorum bu kadar streste 2 . dogum gününü kutlucaz bu ayın 22 sinde insallah ama bi yönden güzel oluo kardesinin bezini getirio ıslak mendilini getirio kustugunda mendil buluo acelece agzını silmeye calısıo böyle güzellikleride görünce yorgunluk kalmıo kimseye elletmio kardesini alırlar die korkuyor mamasını ben yedircem dio onun hıckırık taklitini yapıo güzel seyler yaaa allah her isteyene nasip etsin insallah

bi kaç gecedir hastalıktan mı nedir 7 saat ağlamadan uyuyuduğu oluyor ya sabahları vicddan azabıyla uyanıyorum duymadım mı kalkamadım mı diesizlerde durum nasıl?gece emmesi önemli zaten hastalık geçirdik kilo almıcak gibi duruyo

kızlar sağlık ocağından oğluma verdikleri kan damlasının adı vegaferon size verdiklerinin ismide mi aynı merak ettim

canım benim oğlumda öyle merak etme düzene giriyo. ben de senin gibi oldum bikaç kere sabaha kadar uyuyunca ama baktım ki hiç uyanmıyo. şimdi 10 gibi yatıyo gece ben onu uyurken 12de bi daha emziriyorum sonra 5 6 gibi kalkıyo sonra emiyo 8de. klasikleşti artık çok şükür düzen oturttuk yani.sizin de öyledir geçmiş olsun bu arada. emmek kadar gece aralıksız uyuması da büyümesini sağlıyo cnım kilo sorun değil

meltemcim bende öle biliyorum diş bu kadar uzamaz ama belki hatırlarsın geçmişten bizim 2 aylıkken kabardı dişlerimiz doktor dedi zaten ya çok erken çıkartıcak ya da çok ağrılı olucak demişti.diş doktoruna sık sık ta gidiyoruz yerleri hazır dedi ama bir türlü çıkmıyor.1 aydır geceleri çok zor geçiyor.gündüz hiç uyumuyor.geceleride uykusu çakınca sabaha zor varıyoruz.ben 6 aylıkken çıkarmışım.inşallah 1 ay kalmıştır oğluşum yoksa daha çok ağlıcak.
mama içinde çok saol denicem en kısa zamanda...

ya kızlar oğlum 3.5 aylık
hala ağzının suyu akmaya devam ediyor
devamlı kontrol ediyorum diş var mı diye
dün bi kadın geldi
bu kadar ağzının suyunun akması iyi değil
ya diştir yada dilinin altında bi şey vardır muhakkak dr a götür dedi
biz zaten gidiyoruz dr a
içime kurt düşürdü
sizin bebeklerin salyası devam ediyor mu kesildi mi:44:

ağzının suyunun akması çok normal ilerki aylarda dişlerden dolayı daha da artıcak korkulacak durum yok ama içine şüphe düştüyse aşı yaptırırken sor derim.benim oğlumun çeşme mübarek sürekli üstünü değiştiriyorum oğlum 4 ayını doldurdu bile

benim doktorumda dedi yağ tuz kullanma dedi şimdilik.tavsiyen içinde çok saol denicem canım inşallah.oğlumda maşallah yemeyi çok seviyo çok hareketli olduğu için kilo almıyoruz çok şükür.

dilinin altında kurbağacık mı ne öyle bişey vardır kilo almasını önler
çocuk gelişmez dedi
dr una 1 temmuzda gideceğiz kontrole
o yüzden size sormak istedim
normaldir di mi miniiii:26:

dilinin altında kurbağacık mı ne öyle bişey vardır kilo almasını önler
çocuk gelişmez dedi
dr una 1 temmuzda gideceğiz kontrole
o yüzden size sormak istedim
normaldir di mi miniiii:26:

benim oğlumun 2. aydan itibaren ağzının suyu akıyor.doktor gördüğü zaman normal dedi dilinin altını haftada 1 kere kontrol et eğer ki ALLAH korusun öle bir durum olsa bile mama yada seni emmede sürekli zorluk çeker çok ağlar.ALLAH tan ben hem kendi aileme çok uzağım hem de eşimin ailesine kimsemiz yok antalyada karışanımızda yok oğluşum anlattığım gibi dişlerinden dolayı çok zor günler geçiriyor.aileler olsaydı eğer doktordan çıkamazdık herhalde

yok canım emmesinde sıkıntı yok
ama ağzı çok akıyor
günde 2-3 kez kıyafetini değiştiriyorum
bi de elleri hala ağzında
parmaklarını emiyor cok cok
kadın akraba değil, kapıdan geçerken içeri buyur ettik bi tanıdığın akrabasıymış
iki dk da içime kurdu düşürdü sağolsun
yorum yaptığın için teşekkür ederim minicim
Rabbim oğluşuna şifa versin canım
inşallah bi an önce atlatırsınız diş sıkıntısını

ALLAH RAZI olsun canım

cnm benim kızımında 7 saa uyuyduğu oldu bkaç kez ama normalde 5 6saat uyuyo zaten bende hep üzüldüm kaç saat emmeden aç açına uyuyo diye ama çok acıksa uyanır zaten bide yatarken uzun emip stok yapıyo zaten. bide uyanamama olmaz cnm oluyo işte bazen öyle ne güzel uyuyolar işte dua etmemiz lazım.

buarada miniii senle evlilik günlerimizin arasında 1 gün var sende benim gibi ilk evlendiği ay hamile kalanlardansın galiba bizim yıdönümünde kızım 3buçuk aylıktı 10gün sezeryanla erken alınınca 3 aylığı bile geçti kuzum hep diyoduk yıldönümüzde bebeğimiz 3 aylık olcak diye kzımızla kutladık ilk yılımızı

Son düzenleme:

canım her laf diyeni taksak dr dan eve gelmeyz herhalde cok kafayı taktıysan bebeginin agzına bak dilinin altında iplik gibi dilaltına yakın tutan tel gibi bişi varmı benm oglumda vardı dil altı dedi dr hemen aletle kesti cerrah anlıo ama sunu söleyim agzının suyu dil altından akmaz ki korkulacak bişi degildr zaten ama bence yanagını hafifte olsa sıkıyorsanısız copk öpüyorsanız yanakları gevsio ve agzında olusan suyu yutamadan dısarı bırakıo bi süre kimsa öpmesin yanak ellenmesin bak nasıl su akması gidio benimkide öleydi hakkaten artık mendille geziodum sadece 1 hafta denedim bir dahada akmadı diş için su akması 6 ay bitsin öyle belirtileri baslar.

bugün 4. ay aşımızıda şükür vurulduk yalnız akşama doğru çok huysuzlaştı mızmızlandı durdu... şu an hala mızmızlanıyor,kızlar sizin bebişlerde huysuzluk oldumu aşı sonrası

Benim kısçemde hem huysuzluk hem de ateş yaptı 2 gün. Uykusu bile yarım yamalaktı inleye inleye uyuyordu...

Benim kısçemde hem huysuzluk hem de ateş yaptı 2 gün. Uykusu bile yarım yamalaktı inleye inleye uyuyordu...

of ya demeyin bizimde 10gün sonra o meşhur 2 aşımız yapılcak demek bu aşılar ateş yapıyo önceklerdede olmuşmuydu senin kızda benim olmamıştı daha öncekilerde ama bundan herkes şikayetçi olcak galiba şimdiden stresi bastı zaten stres yapıyoz her seferinde babasıyla o gün aşı yapılana kadar olmadık şeylere bağırıp çağırıyoz doktor bile önce size 1er sakinleştiricimi yapsak diyo 2side bacaktanmı olcak bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…