- 25 Mart 2011
- 2.101
- 106
- 163
- Konu Sahibi papatya3459
- #44.941
kızlar tek tek alıntı yapmıyım dedim hepinizin bebekleri çok tatlı maşallah suphanallah allahım nazarlardan esirgesin inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
k
Mucize Tutulabilirmiş Meğer Ellerde,
Mucizeye Dokunulabilirmiş...
Mucize Uyurmuş,Uyanırmış...
Mucizeye Bakılabilirmiş,
Mucize ''Mucizeler'' Yaratabilirmiş Gerçekten..
Mucize Meğer Kokarmış,Cennet Kokusu Gibi,Mis Gibi, ''EVLAT'' Gibi...
Eki Görüntüle 734586
maşallahh canımmm..katılıyorum ilk evladımı 8.aylık kaybetmiş biri olarak evlat çok özelmiş ...
çok üzüldümbaşın sağolsun canım. allah ayaz a hayırlı ömür nasip etsin. karnında mıydı doğmuş muydu?
çok saol canım kalbi durmuştu doğuma 1 hafta kala...otopside birşey çıkmadıı
ne denir ki(( gerçekten çok üzüldüm
((
cnm ayaz maşallah çok tatlı ya koca adam olmuş yaaa. bizde 2.ye oğlumuz olursa ayaz istiyoz kızımıza aylinimize uysun diye
kızlar ben kızımı ayaklarımda sallayıp uyutuyom gündüz uyuyunca yerine koyuyom kafasının yastığa gelen kısmı sırılsıklam ıslanıyo 15 dakikada falan sizdede oluyomu ve neden oluyodur
kızlar ben kızımı ayaklarımda sallayıp uyutuyom gündüz uyuyunca yerine koyuyom kafasının yastığa gelen kısmı sırılsıklam ıslanıyo 15 dakikada falan sizdede oluyomu ve neden oluyodur
benim oğlumun yarın 4.ay aşısı varda fitili olduktan sonra mı olmadan önce mi yapıyım ateş yapıyormu
canım ben gitmeden calpol verdim. akşama kadar rahattı 8 gibi ateşi çıkmaya başlayınca bir daha verdim düştü ve bi dha da rahatsız olmadı. senden öyl yapabilirsin ben 2. ay aşılarında da böyle yaptım o zaman hiçbişey olmamıştı.
benim oğlumun yarın 4.ay aşısı varda fitili olduktan sonra mı olmadan önce mi yapıyım ateş yapıyormu
kızlar alt isimlere bakıyorum da eskisi gibi çok hoşuma gidiyor