2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
kızlar tek tek alıntı yapmıyım dedim hepinizin bebekleri çok tatlı maşallah suphanallah allahım nazarlardan esirgesin inşallah:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

HTML:
k
kızlar ek gıda konusunda çok hızlı gidiyosunuz en azından ilk altı ay anne sütü olmasada formül mama kullanmanız çok daha iyi olur. Benim dr umda başlayabilirsin istersen dedi ama ben başlamadım. Birde danone veren bi arkadaş olmuş . Bu tür ürünleri ben 4 yaşındaki kızıma bile yedirmiyorum . Çok yanlış bence tabi herkezin doğruları fatklıdır ama 4 aylık bebekler için zararlı olduğunu düşünüyorum.

Kumpirella Allah sabır versin sana canım durumun çok zor:(((

bayanlar çok oldum biliyorum ama paylaşmadan edemedim bir saat hiç sıkılmadan durdu yavrumm..:) $DSCN0983.webp$DSCN0980.webp

$484037_10200839072890152_1211534466_n.webp

Mucize Tutulabilirmiş Meğer Ellerde,
Mucizeye Dokunulabilirmiş...
Mucize Uyurmuş,Uyanırmış...
Mucizeye Bakılabilirmiş,
Mucize ''Mucizeler'' Yaratabilirmiş Gerçekten..
Mucize Meğer Kokarmış,Cennet Kokusu Gibi,Mis Gibi, ''EVLAT'' Gibi...

$21087_10201132090815417_2056638598_n.webp

Son düzenleme:
Mucize Tutulabilirmiş Meğer Ellerde,
Mucizeye Dokunulabilirmiş...
Mucize Uyurmuş,Uyanırmış...
Mucizeye Bakılabilirmiş,
Mucize ''Mucizeler'' Yaratabilirmiş Gerçekten..
Mucize Meğer Kokarmış,Cennet Kokusu Gibi,Mis Gibi, ''EVLAT'' Gibi...
Eki Görüntüle 734586

maşallahh canımmm..katılıyorum ilk evladımı 8.aylık kaybetmiş biri olarak evlat çok özelmiş ...

cnm ayaz maşallah çok tatlı ya koca adam olmuş yaaa. bizde 2.ye oğlumuz olursa ayaz istiyoz kızımıza aylinimize uysun diye

kızlar ben kızımı ayaklarımda sallayıp uyutuyom gündüz uyuyunca yerine koyuyom kafasının yastığa gelen kısmı sırılsıklam ıslanıyo 15 dakikada falan sizdede oluyomu ve neden oluyodur

kızlar ben kızımı ayaklarımda sallayıp uyutuyom gündüz uyuyunca yerine koyuyom kafasının yastığa gelen kısmı sırılsıklam ıslanıyo 15 dakikada falan sizdede oluyomu ve neden oluyodur

bende ayağımda sallıyorum ama hiç başıma gelmedi canım salya olabilirmi ama oda orayı ıslatırmı bilemedim.. canım saçımızda az sanırım terliyor olabilir diye diyorum...benim oğlan maşallah öyle salyalıki benimde ıslanıyor ama yan taraflara doğru

canım ben sallamıyorum ayağımda ama yerine yatırdığımda benim oğlumun kafası da ıslanıyo terden. özellikle de geceleri.başka ne olabilirki aklıma bişey gelmiyo. terdendir.

benim oğlumun yarın 4.ay aşısı varda fitili olduktan sonra mı olmadan önce mi yapıyım ateş yapıyormu

canım ben gitmeden calpol verdim. akşama kadar rahattı 8 gibi ateşi çıkmaya başlayınca bir daha verdim düştü ve bi dha da rahatsız olmadı. senden öyl yapabilirsin ben 2. ay aşılarında da böyle yaptım o zaman hiçbişey olmamıştı.

canım ben gitmeden calpol verdim. akşama kadar rahattı 8 gibi ateşi çıkmaya başlayınca bir daha verdim düştü ve bi dha da rahatsız olmadı. senden öyl yapabilirsin ben 2. ay aşılarında da böyle yaptım o zaman hiçbişey olmamıştı.

tşk edeerim canım bende öle yapıyımm o zaman inş ateşsiz atlatırız..

benim oğlumun yarın 4.ay aşısı varda fitili olduktan sonra mı olmadan önce mi yapıyım ateş yapıyormu

canım biz pazartesi günü 4.ay asımızı olduk hemsire eve gidince ates düsürücü ver dedi bnde sordum cıkmazsa atesi die ozaman verme bekle baktın yükselio ver dedi benim oglum gayet güzel atlattı hiç ateslenmedi cok sükür eve gelince soguk ter attı az bişi hepsi o bekledim ama cıkmayınca bende vermedim canım birde benim dr fitil önermiyor artık cok ateslenmedigi sürece fitil koyma iyi bişi degil dedi

kızlar alt isimlere bakıyorum da eskisi gibi çok hoşuma gidiyor

bende 2010 ve 2012 yi hamilelikle gecirdim 2 bebegim var ve vbe gercekten zorlanıyorum ilk oglum 22 haziran 2013 de dogdu buda 8 subat 2013 de dogdu sana bişi sorcam canım ilk bebegine tuvalet alıskanlıgını ögrettinmi bn cok zorlanıyorum aslında cok zeki masallah ama bi kere bezsiz bıraktım ciş bacagına deydi ve cok korktu o oldu mümkün degil bezini cıkartmıo cıkartsamda 7 saat cişini tutugunu biliyorum zorlamak istemiyorum biraz daha beklicem galiba yada bn mi ögretemiyorum bilmiyorum

kızlar oglumun mr ları ve kan sonucları cok sükür temiz cıktı zaten artık basını kaldırıo hatta 15 gündür yüzüstü dönen oglum bugün ayaklarıyla kendini ittire ittire sürünüyo baya bi bu kadar erken yapacagını beklemiodum massallah. abisi 8 ayda döndü 9 ayda süründü yasında yürümüştü bu biraz erkenci oldu galiba massallah tosunuma yaaa

Back
X