2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

slm kızlar iyisiniz inş..ebrarcım bizde iyiyiz oğlumla :) sonucumuz temmuzun başlarında iyi çıkıcak inş. kime anlatsam soğuk havaleye benzetiyolar bn daha önce havalenin soğuğunu duymamıştım inş. epilepsi değildir Eki Görüntüle 737926 Eki Görüntüle 737931

yok cnm üzme kendini bişi çıkmıcak görceksin maşallahhhh ki ne maşallahhh paşaya kız benim kız daha hep yatıyo nerde oturcak kafa sağa sola gidiyo tutamıyo hiç oturtmayı denedimde bikaç kere seninine 41buçuk kere maşallah arabada ne güzelde oturmuş oyuncağındada öyle benim kız arabada hala yatar pozisyonda 4 aylık oldu tembel benim bücür

benim kızda dönüyor sadece ama bir hareket bir hareket maş. ayaklar eller hiç durmuyor :nazar::1: yaramaz kızçem benim bende tatile gideceğim allah nasip kısmet ederse inş. bu hafta sonu deniz kızım 1,5 aylıkken regli oldum ben bir sonraki ay 12 gün gecikmeli şekilde oldum ama çok çok kötü yani çalışıyorum birde biliyorsun üstüm başım rezil oldum rezil bu ayda beklemekteyim

meraba kızlar yarın Allahın izniyle sünnetimizi oluyoruz.:nazar: sünneti evde olcak aslında ben hastanede istedim ama eşim evde olsun istiyo iğne ile uyuşturup pipinin ucuna bi alet takılıp kıvırarak sünnet derisini alıyomuş inşallah hayırlısıyla atlatırız şimdi çıkıyorum yarın fırsat bulursam girerim byyy
sımdıden gecmıs olsun allah damatlıgını da gostersın ınsallah

slm kızlar iyisiniz inş..ebrarcım bizde iyiyiz oğlumla :) sonucumuz temmuzun başlarında iyi çıkıcak inş. kime anlatsam soğuk havaleye benzetiyolar bn daha önce havalenin soğuğunu duymamıştım inş. epilepsi değildir Eki Görüntüle 737926 Eki Görüntüle 737931
masallah ogluna bız de 5 bucuk aylık baslıcaz oturmaya

meraba kızlar yarın Allahın izniyle sünnetimizi oluyoruz.:nazar: sünneti evde olcak aslında ben hastanede istedim ama eşim evde olsun istiyo iğne ile uyuşturup pipinin ucuna bi alet takılıp kıvırarak sünnet derisini alıyomuş inşallah hayırlısıyla atlatırız şimdi çıkıyorum yarın fırsat bulursam girerim byyy

haydi sünnetiniz hayırlı olsuuunn.darısı düğününe olsun..kuzenim de evde yaptırdı..çok rahat oluyo walla..şimdiden geçmiş olsun..

cansastr canım işe başlamışsın hayırlı olsun inş. bebişin nasıl

iyiyiz güzelim sağol..başladım..bi gün gittim..pazartesi sınavlar başlıyo..zaten 5 temmuzda da bitecek..eylül de tam gaz artık..

haydi sünnetiniz hayırlı olsuuunn.darısı düğününe olsun..kuzenim de evde yaptırdı..çok rahat oluyo walla..şimdiden geçmiş olsun..

iyiyiz güzelim sağol..başladım..bi gün gittim..pazartesi sınavlar başlıyo..zaten 5 temmuzda da bitecek..eylül de tam gaz artık..

hadi bakalım hayırlısı inş. biraz zor oluyor ama bebişlerimiz için dayanmak zorundayız ne yapalım benim uzun zaman oldu başlayalı alıştım galiba ben ama hemen akşam olsun istiyorum kuzuma kavuşmak için

hadi bakalım hayırlısı inş. biraz zor oluyor ama bebişlerimiz için dayanmak zorundayız ne yapalım benim uzun zaman oldu başlayalı alıştım galiba ben ama hemen akşam olsun istiyorum kuzuma kavuşmak için

gerçekten zor oldu walla..aklım hep evdeydi..hiçbişeye motive olamadım..yine de şanslı gruptayım.dediğin gibi daha önce başlayanlar için daha zorrr...

gerçekten zor oldu walla..aklım hep evdeydi..hiçbişeye motive olamadım..yine de şanslı gruptayım.dediğin gibi daha önce başlayanlar için daha zorrr...

valla öyle şanslısın canım 79 günlüktü benim kızım :1: bende şanslıyım ki babaannesi bakıyor bakıcıya bırakanlar ne yapsın çok şükür alışacaksın zamanla ilk günler zorrrrr burnumun kemiği sızlıyordu benim birde benim iş sabah 8 akşam 8 zor oluyor

benim kızda dönüyor sadece ama bir hareket bir hareket maş. ayaklar eller hiç durmuyor :nazar::1: yaramaz kızçem benim bende tatile gideceğim allah nasip kısmet ederse inş. bu hafta sonu deniz kızım 1,5 aylıkken regli oldum ben bir sonraki ay 12 gün gecikmeli şekilde oldum ama çok çok kötü yani çalışıyorum birde biliyorsun üstüm başım rezil oldum rezil bu ayda beklemekteyim

aman millet ne güzel 8 9 ay olmuyomuş hem bebişi emzirme hem sıcak hemde regl iyice bunaldım üçü bi araya geldimi vücudum iyice yorgun düşüyo kız 3 aylıkken benimkide oldu sayılır senin işin daha zor tabi çalışmak bebişi evde bırakmak. bende ekimde başlıca işe 7buçuk aylık olcak kızım sabah 8 akşam 6 6buçuk benimde nasıl dayancaz bilmem. nereye tatile gidiceksiniz cnm otelemi kaç günlük biz otele diyoruz ama kızımız napcak hiç bilmiyoruz çok yaramaz çünkü bide deniz güneş konusunda falan napcanız denize sokulurmu güneşten zarar gelirmi bilemedim valla bide benimki emiyo biberondan bi damla bişi emiyo benim sütümüde almıyor biberonla denizden çıkıp duş almak gerek emzirmek için hep

Son düzenleme:
kızlar aranızda regl olan varmı ben sadece emzirmeme rağmen 2 aydır düzenli olyorum kızım 3 aylık olmadan 1 hafta önc oldum bide yeni düzenli gibi yani 33günde falan oldu başka olan varmı emziripte şaşırdım ben sırf emzirirken niye bukadar erken olduki yorgun düşünüyorum hem adetli hem emzirirken ek gıda balayınca genelde olur sanıyodum ama benim niye böyle çabuk olduki

canım bende adet oldum ilkini 11 mayısta oldum ama ikinciyi daha olmadım 1 hafta geçti tık yok düzünsizlikler olabiliyormuş ama inşallah ondandır bir test yapayım diyorum ama bakalım

Son düzenleme:
canım bende adet oldum ilkini 11 mayısta oldum ama ikinciyi daha olmadım 1 hafta geçti tık yok düzünsizlikler olabiliyormuş ama inşallah ondandır bir test yapayım diyorum ama bakalım

bende ilkini 11 mayısta olmuştum anneler gününden 1 gün önce 2.yide dün oldum işte 1hafta gecikmel offf ne stresliymiş bu korunma işi aynen bende test yapcaktım artık ama ilk bikaç AY BÖYLE OLURMUŞ canım olur seninde ykında

Kızlar Merhaba,

12 Şubatta oğlumu dünyaya getirdim uzun zamandır forumu takip edemiyordum yeni yeni vakit bulabiliyorum. Oğlum sağlıklı ve sakin bir bebek ama benim sütüm çok az ve gün geçtikçe de azalıyor. Doktor tavsiyesi ile 15 günlüktü mamaya başladığımızda zaten çok emmeyi seven bir bebek değildi biberon ve mama ikilisiyle tamamen memeden uzaklaştı Neyse ki o sorunu aştık ama oğlumla resmen kavga ettim tekrar emsin diye ve kazandım.1,5 ay oldu işe başlayalı. Başlarda 30 cc mama verirken şimdi yarı yarıya mamaya döndü hatta ben geceleri sağıp bırakmasan 3/4 mama alacak ama 30-60 ne çıkarsa bırakıyorum annem de onları birleştirip veriyor. Mama verirken sanki zehir veriyormuşum gibi içim kan ağlıyor her seferinde. kendimi işe yaramaz hissediyorum:( Sizce bu saatten sonra sütüm artar mı? Yiyip içmediğim şey kalmadı ne yapacağımı şaşırdım:(

yok cnm üzme kendini bişi çıkmıcak görceksin maşallahhhh ki ne maşallahhh paşaya kız benim kız daha hep yatıyo nerde oturcak kafa sağa sola gidiyo tutamıyo hiç oturtmayı denedimde bikaç kere seninine 41buçuk kere maşallah arabada ne güzelde oturmuş oyuncağındada öyle benim kız arabada hala yatar pozisyonda 4 aylık oldu tembel benim bücür
inşallah cnm tşk ederizde bnm paşada devriliyo tabi bazen duruyo düşmeden yakalıyıp çekiyorum arabadada arkadan battaniyesiyle desteklediydim buda tembelya dönemiyo:emir_bebek: daha ama maşallah ellerinden tutunca çok güzel adım atıyo yürümeye çalışıyo:1:

Kızlar Merhaba,

12 Şubatta oğlumu dünyaya getirdim uzun zamandır forumu takip edemiyordum yeni yeni vakit bulabiliyorum. Oğlum sağlıklı ve sakin bir bebek ama benim sütüm çok az ve gün geçtikçe de azalıyor. Doktor tavsiyesi ile 15 günlüktü mamaya başladığımızda zaten çok emmeyi seven bir bebek değildi biberon ve mama ikilisiyle tamamen memeden uzaklaştı Neyse ki o sorunu aştık ama oğlumla resmen kavga ettim tekrar emsin diye ve kazandım.1,5 ay oldu işe başlayalı. Başlarda 30 cc mama verirken şimdi yarı yarıya mamaya döndü hatta ben geceleri sağıp bırakmasan 3/4 mama alacak ama 30-60 ne çıkarsa bırakıyorum annem de onları birleştirip veriyor. Mama verirken sanki zehir veriyormuşum gibi içim kan ağlıyor her seferinde. kendimi işe yaramaz hissediyorum:( Sizce bu saatten sonra sütüm artar mı? Yiyip içmediğim şey kalmadı ne yapacağımı şaşırdım:(

ben kendi yaşdğmdn örnek verym benmde sütm çok azdı mamaya başlmmk için direndim doktor 1 hafta suyla takviye edlm deneylim kilo kaybı olrsa mamya başlrz dedi.benmde göğsmde o ara apse olştu mecburen sütümü 2 satte b ir sağmk zorndyım ve ben bunun faydsını çok gördm.gece uykudan kalkıp hala sağyrum birde 3 litre su ve uyku...

ben kendi yaşdğmdn örnek verym benmde sütm çok azdı mamaya başlmmk için direndim doktor 1 hafta suyla takviye edlm deneylim kilo kaybı olrsa mamya başlrz dedi.benmde göğsmde o ara apse olştu mecburen sütümü 2 satte b ir sağmk zorndyım ve ben bunun faydsını çok gördm.gece uykudan kalkıp hala sağyrum birde 3 litre su ve uyku...

Mamaya başlamamak için ben de çok direndim hatta mama vermek istemeyince aile büyükleri tarafından "çocuğunu aç bırakan anne" yaftası bile yedim... Ama oğlumun emmediği dönemde sağdığım zaman az çıktığını görüce de mecburen takviye yaptım. İşe başlayınca da olan oldu:( malt,humana,su,rezene aklınıza ne gelirse kullanıyorum ama 90 cc den yukarı çıkmıyor sütüm. Çok kafama takıp üzüldüğümden iyice azalıyo sanırım. Ama elimde değil tam moralimi yüksek tutup sütüm var diye kendimi inandırıyorum sonra bir sağıyorum yine aynı azimliyim bakalım verebildiğim kadar vermeye çalışıyorum

Mamaya başlamamak için ben de çok direndim hatta mama vermek istemeyince aile büyükleri tarafından "çocuğunu aç bırakan anne" yaftası bile yedim... Ama oğlumun emmediği dönemde sağdığım zaman az çıktığını görüce de mecburen takviye yaptım. İşe başlayınca da olan oldu:( malt,humana,su,rezene aklınıza ne gelirse kullanıyorum ama 90 cc den yukarı çıkmıyor sütüm. Çok kafama takıp üzüldüğümden iyice azalıyo sanırım. Ama elimde değil tam moralimi yüksek tutup sütüm var diye kendimi inandırıyorum sonra bir sağıyorum yine aynı azimliyim bakalım verebildiğim kadar vermeye çalışıyorum

olsun cnm anne sütünün azda olsa yararı olur kuzuna hiç veremeyenleri düşün sen yine kuzunu destekliyosun sütünle elinden geleni yapıyosun zaten hiç üzme kendini

ıyıyız canım sukur haccopolının bebegı uzdu bızı :( epılepsı teshısı kondu ve gecırdıgı nobetler yuzunden motor gelısımı ılerlemıyor :(
Ay ciddi mi?çok üzüldüm,tez zamanda iyileşir inşallah,Allah yardımcıları olsun
Seda hamile sanırım,çok çok sevindim,görüşürsen tebriklerimi,selamlarımı ilet,Allah tamamına erdirsn inşallah,

annişler bebişlerinizle tatile giden yada gitmeyi düşünen varmı aranızda biz babası ben ve kızım 15 ağustos gibi 3 4gün bi tatie idelim diyoruz babamızın izni ozaman ama küçükte daha güvenemiorumda 6aylık olcak ozaman erçi bende işe başlamadan azcık kafamızı dinleyelim diyoz gerçi kuzu 2 saatte bir uyuyo ben pek tatil yapamamda olsun hava değişimi kendi arabamızla ideriz herhalde otobüste üvenemem benim cadıya çok agresif istemedği hoşlanmadığı şeylerde basıyo çığlığı durmadan ağlıyo kaşlar hep çatık

Canım biz bebek 2,5 aylıkken 3 günlüğüne arkadaşlarla kaçamak yaptık. Emzirme önlüğüyle bebişi her yerde emzirebildim, gece de biz odaya çıkana kadar pusette uyudu. Hatta ve hatta ben eşime uydum ve bebişi havuza soktuk. Bir sıkıntı olmaz bence, ne güzel deşarj olursunuz...

sımdıden gecmıs olsun allah damatlıgını da gostersın ınsallah

masallah ogluna bız de 5 bucuk aylık baslıcaz oturmaya

egzantirik canım şimdiden çok çok geçmiş olsun paşamıza rabbim büyük mürvetinide göstersin inş.

sağolun kızlar Allah razı olsun hepinizden ... çok şükür sünnetimizi :nazar:olduk şimdi ayağımda uyutuyorum henüz iğnenin etkisi geçmedi artık saat başı kontrol edicem bugünü bi atlatsak Allahın izniyle...

Back
X